Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Nu cred că mai există drum cât de cât circulat și fără radare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

pentru ruta Cluj-Galati, ce drum recomandati?

Link către comentariu

tg.mures - sighisoara - miercurea ciuc - tusnad - tg. secuiesc - onesti - adjud - focsani - nanesti - hanu conachi - galati

sau prin tisita - tecuci - galati.. dar se lucreaza la podul de la cosmesti

ar mai merge si tg.secuiesc - lepsa - focsani, scurtezi mult drumul decat sa ajungi la onesti, dar stiam ca drumul e praf, n-am mai fost de mult prin zona

Link către comentariu

Acum 2 ani la Lepsa- Tulnici era o portiune de vreo 5 km in santier in rest se reparase tot. Pana la Focsani era cel putin bun drumul.

Link către comentariu

Cunoaste cineva alternativa de ocolire a Tg. Mures pe DJ151D, adica de la Ungheni la Acatari? Am fost cu vreo 4 an in urma si a fost ok si rapid. Nu stiu cum este acum. E distrus rau?

Modificat de calin_vw
Link către comentariu

tg.mures - sighisoara - miercurea ciuc - tusnad - tg. secuiesc - onesti - adjud - focsani - nanesti - hanu conachi - galati

sau prin tisita - tecuci - galati.. dar se lucreaza la podul de la cosmesti

ar mai merge si tg.secuiesc - lepsa - focsani, scurtezi mult drumul decat sa ajungi la onesti, dar stiam ca drumul e praf, n-am mai fost de mult prin zona

De la Onești parcă e drum în lucru o bucată.

De la Târgu Secuiesc direct spre Focșani scurtează mult, dar drumul este un fel de Transalpina. L-am făcut și pe vremuri când acolo nu exista asfalt. Acum e destul de OK în principiu.

Ar putea face Cluj - Târgu Mureș - Sighișoara - Brașov - Buzău (pe la Intorsură) - Brăila - Galați. Drum frumos și bun în întregime.

Link către comentariu

Cunoaste cineva alternativa de ocolire a Tg. Mures pe DJ151D, adica de la Ungheni la Acatari? Am fost cu vreo 4 an in urma si a fost ok si rapid. Nu stiu cum este acum. E distrus rau?

poti merge linistit, e ok drumul

Modificat de bgdjrc
Link către comentariu

Colegii, de la Eforie Nord spre Bacau ce sugestii aveti? Vreau sosea netedă, fara curbe multe, daca pot evita bacul nu m—as supara.

Sent from my Note.

Link către comentariu

bacau - focsani - nanesti - braila - baraganul - tandarei - harsova - ovidiu - dreapta pe autostrada - eforie nord :D

Link către comentariu

Sub nicio forma nu incercati varianta Sighisioara - Vanatori - Cristuru Secuiesc - Odorheiu Secuiesc !

Am fost ieri, venind de la Sighisoara cu dorinta de a ajunge la Odorhei.

La Cristuru Secuiesc, dupa 15km am aruncat prosopul si m-am intors la Sighisoara: drumul e groaznic, am mers max 35km/h simteam ca se rupe masina in 2, senzatia e de drum de incercare pentru suspensii. Nu are gropi, dar e petic peste petic langa denivelare, etc... Nu ai 20m de drum lin.

Pacat, zona e superba, acum 4 ani am mers ultima oara si era ok...

Link către comentariu

http://www.mediafax.ro/social/primul-drum-construit-dupa-89-in-prahova-facut-din-fonduri-private-este-un-drum-foarte-important-va-ajuta-la-dezvoltarea-turismului-11240493#comments

http://www.automarket.ro/stiri/busteni-valea-doftanei-primul-drum-din-romania-construit-din-fonduri-52415.html#comment_post

Busteni-Valea Doftanei se deschide pe 22 august? Este adevarat sau este pacaleala de 1 aprilie?

Eu chiar in weekend trebuie sa ajung din Cheia in Valea Doftanei si mi-am facut planul sa merg pe Cheia-Sacele-Predeal-Sinaia-Comarnic-Secaria-Valea Doftanei, as trece mai intai pe la Zamora sa vad daca chiar exista acest drum sau este o "metafora"

Modificat de codz
Link către comentariu

N-am văzut nici un reportaj video. Despre deschiderea lui deja aflasem de la un coleg de forum. Știe că-s amator :D

Link către comentariu

E vrajeala primarului din Busteni treaba cu drumul Busteni-Valea Doftanei

http://www.observatorulph.ro/exclusiv/28225-drumul-busteni-valea-doftanei-alternativa-pentru-dn1-pentru-atv-uri-si-jeep-uri

se pare ca se poate trece doar cu 4x4 si ATV, drumul nu e asfaltat, ma si miram :mellow: traim in Romania

Modificat de codz
Link către comentariu

salutare ce drum recomandati din Bucuresti pentru a ajunge la Transfagarasan (Balea Lac)?

Link către comentariu

Buc-Ploiesti-Sinaia-Rasnov-Fagaras-Transfagarasan

iar varianta mai scurta ar fi sa te duci prin Pitesti-Curtea de Arges.. si sa faci transfagarasanu de sus in jos :))

PS. in Maramures evitati cu orice pret zona Borsa... cu orice pret!.. rupeti masina in doua =)) si mai au si afis mare la intrare "Nu este de vina Primaria orasului pentru starea drumului"

de la Reghin la Bistrita drumu e un pic bataie de joc, daca prinzi semafoarele alea (un muncitor de tine o paleta cu verde si rosu) iti blestemi zilele, 

Sacel- Telciu-Salva-Beclean-Dej .. drum de drum mai bine o iei pe jos am intanlit indicator la mijlocu drumului NOAPTEA cu curba periculoasa la stanga si la stanga zburai de pe pe pod in lac .. drumu era drept inainte fara nici o curba,intrarea pe transalpina de la Sebes.. foarte frumoasa pana la momentu cand din 10 in 10 metri este pus pietris cu pamant .. imi venea sa ma intorc inapoi.

Modificat de Valy31
Link către comentariu

Ieri, dorind să scurtez drumul de la Hajduszoboszlo spre Rădăuți și să evit aglomerația de pe Oradea- Cluj-Napoca am ales varianta Hajduszoboszlo-Derecske-Sarand-Vama Săcuieni-Zalău-Jibou-Dej(DN 1H-1C). La prima vedere pe Google Maps cu 50 de km mai scurtă și drumuri proaspăt reabilitate cu excepția DN 19B Săcuieni-Nușfalău, care a fost foarte prost(în special Săcuieni-Ip), denivelat foarte rău și cu porțiuni de piatră cubică pe care nu am putut merge cu mai mult de 20 km/h. Ca bonus de poți oftica văzând lucrările abandonate la autostradau transilvania. În rest a fost o alegere foarte bună, de la Nușfalău până la Dej drumuri nou asfaltate și foarte libere și nu am tranzitat nici un oraș.

Link către comentariu

Salut baieti!

Plec si eu duminica noapte spre litoral din Ludus, jud. Mures.

Am de ales intre 2 trasee:

Ludus - Sebes - Sibiu - RM Valcea - Pitesti - A1 - Centura Bucuresti - A2 - Eforie, sau

Ludus - Sighisoara - Brasov - Ploiesti - A3 - Bucuresti - A2 - Eforie.

Care dintre ele il recomandati, tinand cont de starea drumurilor, aglomeratie, lucrari, etc.

Multumesc, o zi buna!

Link către comentariu

eu as merge pe varianta 2

Link către comentariu

Alege varianta 2, este liber pentru ca tu vei merge in sensul invers punctelor de interes gen Valea Prahovei.

Stiu sigur ca portiunea Sighisoara - Brasov - Ploiesti, fie pe DN1, fie pe DN1A (prin Cheia) este buna.

Tot ce trebuie sa afli este starea drumului Ludus - Sighisoara.

Drum bun si concediu placut!

Link către comentariu

Ce traseu ati recomanda de la Odorheiul Secuiesc la Fagaras ?
Fara sa-mi las juma de autovehicul pe drum.

gogu zice ceva de genul Feliceni - Martinis - Homorod - Rupea - Jibert - Valeni - Fagaras, dar nu cred ca e varianta castigatoare.

Link către comentariu

Drumul de la Ludus la Sighisoara e ok. Multumesc pentru recomandare si pentru urari. Numai Bine!

Link către comentariu

Sub nicio forma nu incercati varianta Sighisioara - Vanatori - Cristuru Secuiesc - Odorheiu Secuiesc !

Am fost ieri, venind de la Sighisoara cu dorinta de a ajunge la Odorhei.

La Cristuru Secuiesc, dupa 15km am aruncat prosopul si m-am intors la Sighisoara: drumul e groaznic, am mers max 35km/h simteam ca se rupe masina in 2, senzatia e de drum de incercare pentru suspensii. Nu are gropi, dar e petic peste petic langa denivelare, etc... Nu ai 20m de drum lin.

Pacat, zona e superba, acum 4 ani am mers ultima oara si era ok...

In viata mea nu o sa mai ies de pe europene in zona aia!

Link către comentariu

Buna ziua.

Intentionez sambata sa merg pana in orasul hunedoara. Ce ruta sa aleg: buc-rm valcea-sibiu-hunedoara sau buc-rm valcea-tg jiu-petrosani-hateg-hunedoara. Pe valea jiului nu am mai fost si mi se pare interesant dar am auzit ca ar fi inchis defileul. Voi ce stiti? Multumesc

Link către comentariu

Chiar ieri a venit unchi-miu de la Petrosani in vizita si mi-a zis ca sunt 17 semafoare pe defileu, fiecare de cateva minute. Cum am mai spus, defileul e inchis martea, miercurea si joia, intre orele 09.00-18.00, in restul zilelor circulandu-se "normal", adica se permite accesul la orice ora, dar tot se sta la semafoare. 

Din Tg-Jiu pana la Sadu(inceputul defileului) drumul e destul de rau. Asa arata acum 2 ani, dar intre timp s-a mai peticit pe bucati de 10-20, 50-100 de metri. Oricum, tot o sa injuri, cu toate carpelile lor. Avantajul fata de varianta pe Sibiu era timpul economisit, dar de cand cu lucrarile la defileu, s-a cam inversat situatia.

Link către comentariu

Am inteles. Am vazut si eu pe net zilele de restrictie dar imi imaginam ca in rest se circula normal. Fara semafoare. Mersi mult

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!