Jump to content

New Content

Showing all content posted in for the last 365 days.

This stream auto-updates

 1. Past hour
 2. smurff1

  Probleme la pompa de inalta presiune a motoarelor CR

  Va multumesc frumos. Aveti cumva niste coduri pentru senzorii de pe rampa? Injectoarele ara consum de 0.2 litri la relanti cand motorul este cald si motorul nu are fluctuatii. Este vorba de regulatorul de pe pompa sau de cel de pe rampa?
 3. Today
 4. F l o r i n

  Jurnal DSG7 cu ambreiaje uscate (DQ200)

  Fa o diagnoza cu vcds sau odis si posteaza erorile de pe motor, cutie, abs
 5. bysus

  Probleme cutie viteze automata (Tiguan AD1)

  Mecatronicul este compus din bloc valve hidraulic si calculator. Se va inlocui doar calculatorul.
 6. Yesterday
 7. Cristi_V

  Consum Octavia 4 - benzina

  Pai nu e bun... ca era cu motorul oprit! Detaliile conteaza. Hai nu va suparati pe mine, mai glumesc si eu.
 8. ovidius

  Consum Octavia 4 - benzina

  Este un consum f bun, dar in acelasi timp absolut “normal”… la coborare…
 9. zidanne

  Probleme la pompa de inalta presiune a motoarelor CR

  @powershot CAYC are pompa Conti, nu strica verificarea, dar, ca posesor de CAYC cu 300.000+km, as zice ca regulatorul nu mai deschide cum trebuie si, cel mai probabil, injectoarele pierd pe retur.
 10. powershot

  Probleme la pompa de inalta presiune a motoarelor CR

  Verifica de pilitura, primadata.
 11. BFlamer

  Consum Octavia 4 - benzina

  Salut, Motor 1.5 eTSI, DSG7. Drum național, în coborâre de la o pârtie de ski, diferență de nivel vreo 500m. Am mers încet ca să doarmă copilul (localitate 55-60, în afară 80), depășit doar căruțe, tractoare și dacii vechi, mers mult în doi cilindri sau cu motorul oprit (îl oprește sistemul hibrid când mașina e în coasting sau la vale). Dacă eram singur pe drum și nu trebuia să mai stau în spatele tractoarelor, scotea 2l/100km. Pe de altă parte, un drum în traficul din București
 12. zidanne

  Probleme la pompa de inalta presiune a motoarelor CR

  @smurff1 verifica senzor, regulator, injectoare.
 13. smurff1

  Probleme la pompa de inalta presiune a motoarelor CR

  Buna seara, Se pare ca problemele la mine continua cu motorul CAYC. Zilele trecute când urcam un deal s-a aprins spirala intermitent și motorul nu mai trăgea, după care la prima pornire a dispărut eroarea. Ulterior am mai făcut un drum de 100 km, totul Ok, zic hai sa merg pe centura Bacăului sa văd ce s-a mai făcut. Mergeam constant la 2200 rot/min, când in 3-4 km s-a aprins intermitent spirala din nou. Cât merg cu ea prin oraș nu se aprinde nimic. Astăzi o pun pe tester și am stocată eroare P0087. Cu ce ma sfătuiți sa încep? Mecanicul spunea sa încercam sa înlocuim in prima faza rampa. Mulțumesc frumos.
 14. icet

  Consum Octavia 4 - benzina

  @ovidius sunt pe 17". Traseul este Colonesti (Olt) - Bucuresti. Important este stilul de condus,restul detaliilor nu conteaza.Fac asta aproape saptamanal iar acum am condus "linistit" .Am plecat cu 3 liniute la rezervor si am ajuns cu una(n-am intrat pe rezerva). @akon daca mergi cu 80-100km/h pe autostrada ,consuma sub 4% ...
 15. F l o r i n

  Filtru diesel de particule - DPF

  Clar. Sau perforat, eliminat, etc. Verifica presiunea diferentiala
 16. powershot

  Filtru diesel de particule - DPF

  Daca da fum, evacuarea e neagra, ai dpf topit sau fisurat. Regenerari la 400k, e ok.
 17. @tzuicomicina Nu cred ca e produsă odată ce nu are data de fabricație confirmată . Din ce am înțeles mașina va intra pe linia de producție după ce au intrat in fabrica toate piesele de care are nevoie sa fie construită . Dealer-ul mi-a spus ca încă nu are data de intrare in producție și in acest moment încă așteaptă după piesele necesare a fi echipate pe mașina conform comenzii. Optionale speciale nu am, fata de versiunea de baza din echiparea Style am mai pus culoare (alb) și pachet de iarna (cel simplu).
 18. F l o r i n

  Comenzi volan Amarok

  Da, posibil. Verifica
 19. F l o r i n

  Probleme cutie viteze automata (Tiguan AD1)

  Clar. Mecatonicul....atat. nu-l comanda alt calculator
 20. F l o r i n

  Eroare de consum la comp de bord

  Daca DPF ul e pe masina si functional, nu are ce sa caute funinginea, pe eșapament.
 21. Volkswagen announces Scout electric pickup and rugged SUV models Volkswagen has revealed plans to revive the Scout brand with two new EVs. The manufacturer will produce pickup and rugged SUV models in 2026, with prototypes due next year. Rumors suggest that the SUV could rival the Rivian R1S, with prices starting at around US$40,000. https://www.autocar.co.uk/car-news/new-cars/volkswagen-revive-scout-name-ev-pick-and-suv-duo
 22. BogdanB95

  Eroare de consum la comp de bord

  Salutare. Scriu aici pentru ca aici e cel mai apropiat topic de problema mea. Am cumparat de curand un B6 2009, CBAB. Problema e ca diferenta fata de consumul afisat pe computerul de bord este de 2.5 litri. Computerul afișează o medie de 7l/km iar plin pe plin imi da undeva la 9.3-9.5l/100km. Am facut de doua ori testul de plin pe plin. Ulterior, dupa un telefon dat fostului proprietar am aflat ca masina ar avea stage1. Problema e ca pe toba am funingine si dpf se regenerează cam des. intrebarea mea e daca poate fi din cauza unui soft facut prost? Daca da, cum pot vedea asta? Am sunat la un atelier de chiptuning si mi-a cerut 100 de euro doar pentru interpretare soft.
 23. Rzvy

  Discutii generale [Arteon]

  Salutare, As vrea sa cumpar un set de jante R17 pentru anvelope de iarna si nu stiu exact marja ET si J in care trebuie sa ma incadrez pentru un Arteon R-Line.
 24. alexh

  Filtru diesel de particule - DPF

  Salutare. Va rog sa ma ajutati, daca puteti, cu o problema ciudata. De vreo saptamana masina mea scoate fum la accelerarile de la turatii joase (inclusiv pe loc). Prima data am observat fenomenul vizual dupa care am primit si eroare pe bord. Cu o interfata basic m-am lamurit ca e vorba de P2002 si am sters-o, urmand sa verific masina in mers. Am facut un drum de aproape 900 de km in care filtrul si-a facut de doua ori regenerare, cam la 400 km - am atasat si log-ul. Ajutati-ma sa inteleg care ar putea fi motivul pentru care scoate fum. Poate inteleg eu gresit dar atat din comportamentul masinii cat si din aplicatia VAG DPF eu inteleg ca filtrul functioneaza. Ce mi se pare cel mai ciudat e ca masina face aprox 95% din drumuri numai in afara orasului si incerc pe cat posibil sa nu opresc regenerarile. Vag_DPF_log.txt
 25. akon

  Consum Octavia 4 - benzina

  Sa nu transformam topicul in caterinca, 1.5TSI manual face consum de 4.3->4.7 atunci cand ruleaza extraurban la viteze cat mai constante la 80-100km/h, indiferent de roti si alte bazaconii. Ceva mai mancacioase sunt alea 2020 cu modelul vechi de cutie,probabil din cauza ca are rapoarte mai scurte. Observatii dupa 31k km cu masina personala si alte 3x 1.5TSI conduse ocazional.
 26. stryder

  Martor Motor intermitent

  @Dolfin 1.4 tsi, 150 cp.
 27. Dolfin

  Martor Motor intermitent

  Ce tip de motor este?
 28. acidone77

  Consum Octavia 4 - benzina

  Tie doar o poza cu un consum, ti se pare foarte relevant si concludent? Intreb... pentru un preten, vorba aia
 1. Load more activity
×
×
 • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in broserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim! :) 

 

Accept