Jump to content

Jante si anvelope Polo 9N

Luc BGN
 Share

Postare recomandată

Asta ziceam si eu!Look,stabilitate,etc.

Nu intelegeam de ce erai impotriva ,,upgrade-ului".Nu o sa se observe un consum mai mare.

Si eu am de iarna 185 60 14 iar de vara 195 50 15.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 749
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Adrian_S

59

• cosmin1012

48

• Snake_CMC23

30

• Aditu

28

Top Posters In This Topic

Posted Images

lars_vis_a_vis

Inca ceva... jantele pe care vreau sa le cumpar au montate anvelope de iarna 185/60/15 iar eu in cartea masinii nu am trecuta dimensiunea asta, am doar 185/60/14 si 185/55/15. Intrebarea este: cumpar anvelopele degeaba sau pot sa le pun linistit pe masina la iarna???? Va multumesc pentru raspunsuri!

Link către comentariu

Pai spune asa!Credeam ca vrei sa le pui de vara cu alte cauciucuri pe care urma sa le iei.

De mers,merg puse pe masina.Dar din moment ce tu ai in talon doar 185/55/15 si nu 185 60 15,este posibil ca la un eventual control,nenea politaiu',daca nu este indulgent,sa-ti ia talonul.

Link către comentariu

Ati observat ca in noile taloane nu mai sunt trecute dimensiunile cauciucurilor?...

Link către comentariu

Salutare,

Poate ma ajuta si pe mine careva. Am un VW POLO 9N 2007 si vreau sa imi schimb caucioacele. Momentan am 165/70/14 si as vrea sa imi pun 185/60/14 pe aceleasi jante tabla stoc, credeti ca se potrivesc? As vrea sa le cumpar pe astea Anvelope Firestone Firehawk TZ300 Vara 185/60 R14 82H - 190 RON + 40 RON transport toate 4 (ce parere aveti de pret?).

Link către comentariu

Salut,

Daca sunt 6J toate cele patru jante este ok, ceea ce cred ca sunt. Anvelopele eu zic ca sunt ok, la un pret bun si cred Made in Germany ca Dunlop-urile.

Numai bine,

Link către comentariu

Din cate stiu jantele care vin cu 165/70/14 sunt 5j fata de cele cu 185 60 14 care au 6j.

Nu ma pronunt daca sunt ok sau nu pentru ca nu am incercat niciodata sa montez sau sa vad cum ar veni.Dar ma gandesc ca fiind mai lat cauciucul o sa stea mai ,,incordat" pe janta de 5j.

190 ron toate 4?Din ce an sunt si cata carne mai au?Pare un pret destul de bun.Pot fi fabricate si in Franta.

Bafta!

Link către comentariu

Nu, 190/bucata (noi) nu cred ca am voie sa dau link la site (de pe net oricum), la dealer aceleasi pneuri sunt cu 50 de RON mai scumpe (cu tot cu montaj), iar de pe site cu 240 imi iau Michelin.

Unde pot sa aflu si eu ce J (5 sau 6) au jantele mele de tabla?

Multzam!

Link către comentariu

Scrie pe jante. Dar mai mult ca sigur ca sunt 5J daca ai avut de la inceput 165 70/14 pe ele.

Oricum, daca citesti acest topic si mai in urma vei mai gasi discutii pe tema care te intereseaza.

Link către comentariu

Aditu,daca poti sa stergi cateva din mesajele vechi,am vrut sa-ti dau pm si nu am reusit :)

Mersi si scuze de off!Se poate sterge postul ulterior.

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

Jantele de tabla sunt 5J, in concluzie nu as putea pune pe ele pneuri 185/60/14 nu?

Link către comentariu

salut , poti sa pui cauciucurile de care vorbeai linistit pt ca e mica diferenta , o sa arate mai lat cauciucul pe janta cu J mai mic , numai inver sa nu pui cauciuc ingust pe o janta cu J mare ca arata groaznic. eu pe polo am 205/45/16 si arata sooper . spor la lucru ;)

Link către comentariu

eu am 195/55/15 insa ma tenteaza un 205/50/15 is mai late si garda mai mica la cauciuc bate bine si vitezoeru

Link către comentariu

• 1 month later...

Trebuie si eu sa ma incalt de iarna si o sa pastrez jantele mele pe 16 7,5j,am cautat anvelope cu aceleasi dimensiuni ca ale mele de vara adica 205/45 dar nu prea am gasit si in plus rigidizeaza foarte mult masina.

Care ar fi dimensiunile potrivite ca sa pot trage putin de cauciucuri? Ma gandesc la 195/50 sau chiar 185/55

Link către comentariu

Intr-adevar nu se gasesc pentru ca mai rar de iarna cu talon asa mic.Iarna se urmareste un talon cat de cat mai mare si latime mai mica.Ti-as sugera sa faci un efort si sa-ti iei niste table pe 14" cu 185 60 14.Decat sa dai pe 205/45/16 mai multi bani.

Modificat de Adrian_S
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Salutare,

Avand in vedere ca frigul si zapada se apropie, trebuie sa imi echipez masina cu anvelope de iarna 185/60/14, am gasit Debica Frigo, la 220 lei cu montat si centrat / buc.

Ce ziceti de marca Debica?

Numai bine,

Link către comentariu

Salut,

Eu zic ca sunt niste anvelope bune, isi fac treaba asa cum trebuie!

Link către comentariu

Sunt destul de bune cauciucurile Debica orice model.

Link către comentariu

La banii pe care ii dai pe ele,eu zic ca isi fac treaba foarte bine!

A avut tata pe Cielo si le-a schimbat vara asta,a mers cam 6-7 ani cu ele.

Link către comentariu

Salut acum ca a trebuit sa schimbam cauciucurile am fost la service si le-a schimbat dar la roata fata de pe partea soferului cand a scos un prezon am vazut ca este mancat filetul si baieti mi-au zis ca data trecuta cand au strans altii l-au prins stramb si a ramas asa.Acum vreau sa va intreb cu pot sa refac acel filet inauntru ca prezonu e tocit si nu tine in nimic.Tine in 4 prezoane. Multumesc

Link către comentariu

Eu nu inteleg un lucru: voi ca puneti si alte dimensiuni de cauciucuri inafara de cele scrise in talon? Sau le omologati? Va da-ti seama ca in caz de accident, ceva, puteti avea probleme din cauza ca dim cauciucului nu corespunde cu ce e in talon. Inca un lucru nu inteleg: daca neamtu a zis ca la polo merge cutare dimensiuni, credeti ca nu se intampla nimik la masina cu dimensiuni diferite? Si eu am schimbat standard si am pus 195/50/15 dar sunt in talon. Castig in stabilitate dar pierd in demaraj, consum si se simte drumul mai tare.

Link către comentariu

Salut acum ca a trebuit sa schimbam cauciucurile am fost la service si le-a schimbat dar la roata fata de pe partea soferului cand a scos un prezon am vazut ca este mancat filetul si baieti mi-au zis ca data trecuta cand au strans altii l-au prins stramb si a ramas asa.Acum vreau sa va intreb cu pot sa refac acel filet inauntru ca prezonu e tocit si nu tine in nimic.Tine in 4 prezoane. Multumesc

Salutare,

Asa am patit si eu prin aceeasi metoda, am vazut doar cand am schimbat cauciucurile de vara cu cele de iarna (ar fi trebuit sa merg sa fac scandal, da precis nu ma mai tineau minte baietii de la vulcanizarea respectiva)

Am incercat sa "refac" filetul de pe "tambur" sau cu se numeste, cu un aparat care face filet cu aceeasi caracteristici, dar din pacate nu pot strange bine prezonul respectiv, numai cat sa nu cada.

O zi buna,

Link către comentariu

• 2 weeks later...

@USuser : sunt taloane in care nu e trecuta nicio dimensiune de cauciuc. Daca nu e trecuta dimensiunea si nu ai nici stickerul in spate la rezervor ce cauciucuri ii pui ?

Important e sa pastrezi diametrul rotii. Cresti diametrul jentii scazi garda la sol.

La mine pe sticker scrie 195/55/15 iar in talon 195/50/15...de care punem in cazul asta ?

O zi buna !

Modificat de Snake_CMC23
Link către comentariu

205/45/R16 :), glumesc. Poti sa-i pui mai inguste de iarna si de vara, 195/55/R15.

Numai bine,

Link către comentariu

• 1 month later...

Eu am si pe 17' trecuta in carte.

anvelope_polo_195_55_15.jpg

Modificat de gabi_1050
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!