Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

PE SCURT :

1) Aici postez in nume personal

2) 0746 26 79 26 ..l-am mai afisat pe forum

3)Daca acuzi inseamna ca esti deranjat , dovedesti ti se face dreptate , daca acuzi ca sa te aflii in treaba ...

4)Masina are intrare in service? Daca da pot sa va rezolv problema si sa iau masuri , daca ati fost pe langa gardul Avia Militari peste el vi s-a facut si oferta ,in consecinta nu ati fost la Avia , nu am cum sa va ajut , ma supar ca ma faceti hot ,iau atitudine si va ironizez.

5)Nu vom sta niciodata la o bere pe nici o terasa.

6)Fara PM ,fara nick name-uri ,totul la vedere ,aici pe forum.

La obiect:

Am gasit masina B 89653 ,soc hidraulic !

Ati plecat din service de la revizie si la Moghioros deodata s-a intrerupt si a intrat in soc hidraulic.

Ce s-a intamplat ?Ulei in capul tuturor pistoanelor ,in intercooler si in admisie , voi scrie cu litere mari ca sa subliniez :PISTON TOPIT -BIELE STRAMBE !

Sa scanez actele si sa le pun pe forum ?

Masina e livrata la 10.01.2004 , deci nu mai este in garantie. Am fost anuntat de aceasta problema de catre personalul de acolo si m-au intrebat cum putem ajuta clientul tinand cont ca a fost la revizie in acea zi.M-am dus sa vad despre ce este vorba.Am vizualizat piesele ,am vazut declaratia clientului pe care eu o cerusem celor din militari si am tras doua concluzii :

1) turbina a ''luat-o pe ulei'' si uleiul a ajuns in admisie ,se aprinde becul de presiune ulei iar conducatorul auto (''experimentat'') trage pe dreapta instantaneu...si atunci de ce s-a topit pistonul ?o fi circulat ...n-o mai fi circulat ,prea multe suspiciuni.Concluzia e ca nu are legatura cu schimbul de ulei si filtre (conform facturii) deci nu putem vorbi de o garantie a service-lui,iar daca totul s-a defectat datorita turbinei iar nu putem vorbi de garantie deoarece masina nu mai este in garantie , a iesit la 09.01.2006.Ironic si trist dar e o realitate : - ghinion.

2)''daca a intrat in service si pentru altele ,la mica intelegere fara factura '' nu am de unde sa stiu cu cine si ce s-a vorbit ,iar daca nea omu de la rampa a facut vreo mantocarie si de aici s-a faramat turbina si toate alea,atunci clientul nu are ce reprosa ''aviei'' ci omului in caz ,asa ca sa se descurce cu el si sa-i faca topic pe forum.

Una peste alta eu am gasit turbina curata ,dar ulei in pistoane.Cam suspect !Ce s-a intamplat cu adevarat acolo stiti dumneavoastra ,mecanicul si receptionerul ,mai ales ca ati stat langa masina cat s-a facut revizia.

Cai pentru a veni in sprijinul dumneavoastra ar fi existat daca si eu as fi gasit niste raspunsuri la nedumeririle pe care le-am enumerat mai sus.Faptul ca a stat masina mult timp in service si nu ati mai gasit niste piese sau nu mai erau piesele care trebuie ,poate fi deslusit.Veniti la mine cu piesele vechi si eu va pot spune daca ele ar fi putut sau nu sa apartina masinii.

...concluziile trage-ti-le dumneavoastra daca si cine a furat ,ce si cum s-a intamplat !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Dar ciudat rau sau "ghinion" cum ziceti dvs. ca a naibii masina a intrat in soc "hemolitic" fix in ziua cand a iesit de la revizie si pe drum. Stau si eu aproape de Moghioros si deci inteleg ca omului i-a murit masina extrem de repede fata de momentul si locul reviziei. Cam ciudata coincidenta asta. Nu putea sa intre si ea in soc dupa o luna, doua??? :soothe[1]: E al naibii de ciudat cum masinile astea ale noastre isi aleg ca moment sa isi dea duhul exact ziua in care au fost in service. Nu sunt cuminti deloc!

Nu vreau sa par rau, dar pe mine nu m-ati convins deloc ca e de vina proprietarul masinii, ci dimpotriva. Cand te duci la restaurant si acasa dai in diarie il cam injuri pe bucatar, nu te gandesti ca ti-a facut nevasta vraji in urma cu o luna, sincer.

Modificat de danny voicu
Link către comentariu

O sa-mi permit sa va sun. Problema mea nu este legata de ceea ce s-a intamplat cu motorul masinii. Sunt aspecte pe care mi le asum. Problema mea este legata de faptul ca timp de doua saptamani cat a stat masina in service de pe inventarul ei au fost schimbate piese noi cu piese defecte. Pe terasa nu v-am invitat...............mi-am permis sa va invit la o discutie serioasa. Ceea ce s-a intamplat, lucruri pentru care am si docuemnte justificaticve se numeste furt. Acesta acuzatie nu este adusa la adresa dumneavoastra. Nu cred ca personal dumneavopastra aveti vreo vina, mai mult nu cred ca sunteti genul de instigator la o infractiune de drept penal. Din pacate aveti insa calitatea de reprezentant al acestui service si primind un feedback de la dumneavoastra am considerat normal sa va raspund. Nu mi-am dorit si nu imi doresc sa intru intr-o disputa. Am decis sa schimb mototul masinii in cauza, insa nu la dumneavoastra in service din simplul motiv ca mi s-a parut neserios...........avand acesta experienta cu piese defecte puse in locul unor piese functionale si operationale. Reclamatie sau alte demersuri nu am sa fac. De ce...........pentru ca nu acesta este stilul meu.......m-am bucurat ca am iesit, intr-un final, cu masina intreaga de la dumneavoastra. Ceea ce am relatat aici am considerat ca este spre binele si informarea celorlaltui colegi de forum. M-am ferit si ma feresc sa fac publice aici acele procese verbale tocmai pentru ca nu imi doresc ca ele sa apara in presa prin bunavointa unor persoane rau intentionate. 1. am incercat sa informez colegii de forum asupra unor aspecte si deficiente constatate la dumneavoastra in service; 2. am incercat pe cale amiabila sa incerc sa va ajut pentru remedierea acestor probleme. 3 nici eu nu imi doresc sa ma intalnesc cu dumneavoastra la o bere in conditiile in care nu avem prea multe de impartit. 4. avand o experienta, nu privita dupa gard, imi permir sa imi rezerv dreptul de a avea opinii si a face judecati de valoare la adresa firmei pe care o reprezentati. 5. nu am nimic personal cu dumneavoastra, am cu AviaMotors am cu service-urile care practica un anumit gen de "servicii"

Link către comentariu

..hop si avram cu un mertec...

ce am vazut eu acolo nu prea tine de garantie si am incercat sa explic ambele variante ,adica ori clientul ori mecanicul cu specificatia ca din acte(facturi) nu prea ar reisi de ce mecanicul ,si deaceea am evitat sa zic concret ca si mecanicul.

intre timp eu am vorbit cu dl mpi la telefon si am primit si un mail si m-a cam lasat fara replica ,adica acolo s-au cam''complexat '' lucrurile cu masina lui.daca vedeam de la inceput nr masinii numai ajungeam la schimbul de posturi de mai sus. ma voi stradui sa il ajut si voi lua si masurile necesare pentru ''greseala'' angajatului avia,asta negresit !

dle freempi ne vedem marti !

Link către comentariu

:soothe[1]:

deja am ajuns sa stam precum pensionarele in fata tv-ului pe "acasa tv", aici cu ochii pe topic, asteptand cu nerabdare urmatorul pas...pacat ca nu se pot da mai multe detalii. sper sa nu apara interpretari aiurea.

Link către comentariu

Andrei_Iute :lol: , zau ca imi place cand vad cum comunicarea duce la rezultate pozitive. Din faptul ca un forumist are sprijin au de castigat atat cei de la Avia cat si ceilalti forumisti, care vor face reclama pozitiva serviciilor voastre. Care Doru_14? :soothe[1]: Tempomat pe Octavia aia bleumarin... :lol:

Link către comentariu

Speram sa se rezolve bine. Barbato are un temperament vulcanic dar e baiat de nota 10. La fel si eu am temperament vulcanic dar nu stiu daca-s de nota 10. Oricum ieri am fost la Avia cu MPI si ne-am intalnit cu Barbato. Salut.

Link către comentariu

si, si?ce s a mai intamplat?

Link către comentariu

:)

Sa inteleg ca pana la urma "marmota invelea ciocolata in hartie"?

Sau ca "hartia" nu erea a ei?

:)

Asa cum am mai spus "reactia" domnului Barbato este cea constructiva (cu cateva "obiectii" personale) si care, dupa parerea mea, este de apreciat si de sustinut si in acelasi timp benefica pentru "toate partile implicate".

Link către comentariu

Pai eu va zic ca trebuie sa-i intelegem si pe ei ca uite, cand ai dreptate iti da dreptate. Cu hartiile in fata si incearca sa te ajute. Deci toata stima pentru D-l Barbato :)

Link către comentariu

Revin...............cu un nou episod..........sper eu si ultimul din acesta lunga serie de replici..........unele mai placute decat celelalte, desigur cu ghilimelele de rigoare.

In concluzie..........in privinta celor relatate de domnul Barbato vis a vis de problemele existente la motor, soc hidraulic, reiteres ca sunt de acord in acesta privinta. Ceasul 13, pisica neagra, motorul a luat-o pe ulei, vina apartinand si proprietarului. Am primit tot sprijinul din partea domnului Barbato, atat cat s-a putut si in limita posibilitatilor existente.

In privinta "schimbului" de piese, i-am pus la dispozitie domnului barbato toate documentele necesare pentru a avea si dansul un punct de referinta. Pana la urma, seria dialogului dintre mine si dansul a fost tocmai acesta problema si nu buba de la moturul masinii. Am primit intelegere si in acelasi timp garantii fata de acesta situatie. Nu cred ca este problema mea sa relatez schimbarile care vor avea loc in AVIA Militari. Am fost totusi si in Pantilimon. rea o reclama duopa '89, Titan ICE, "alta viata". Vorba lui godoroja, se simte diferenta, atat la calitatea serviciilor, cat si la cea a oamenilor.

Cam asta este finalul, cel putin pana acum. Concluzia mea. Reviziile o sa mi le fac la AVIA Pantilimon.......mi se pare un service super OK, cu oameni cu care intradevar te poti intelege. Mentionez ca sunt un tip tipicar si atunci cand aleg credeti-ma ca am si motive. In rest.........desi......am rezolvat problema legata de masina in cauza si dificultatile intalnite la AVIA Militari.........nu am reusit sa ies la o bere cu domnul Barbato. Timpul insa nu este trecut.........si sper ca pana la bere.........dansul.........cu rabdarea si calmul pe care de multe ori i le-am invidiat...........sa reintre pe acest forum. Pentru mine este un exemplu de om care intradevar traieste pentru un service, pentru clientul care trebuie sa fie multumit. Sper sa fii gasit si el in mine un coleg si un prieten si sper ca acum are si exemple in care colegii de forum sunt fair.......un motiv de a sta alaturi de noi.in acesta mica dar unita comunitate virtuala.

PS Multumesc din suflet colegului si moderatorului Toni. 10+ atat lui cat si intregii echipe de aici.

Link către comentariu

Auzim si ceva pozitiv azi. :D :D

:D MPI-ule sa-mi zici ce parere ai despre oferta aia pe care ti-am lasat-o pe birou...

Link către comentariu

Total de acord:Dl.Barbato nota 10+!!

Link către comentariu

Am avut ceva de rezolvat la un seat ibiza, o zgarietura pe bara si pe usa din spate dreapta, am ajuns la Avia Motors din Pantelimon, de la 3 zile cat mi s-a spus ca dureaza, am ajuns la 8 zile...

Bara nu este vopsita de loc bine, are scurgeri de vopsea, pe partea dreapta mi-au vopsit ambele usi, plus ca chederele de la gemuri sunt acum galbene si nu negre...

sunt foarte dezamagit de modul cum au lucrat, pe capota si pe aripa am descoperit acum si puncte unde este sarita vopseaua, le-am spus celor de acolo ca nu sunt multumit si m-au chemat in alta zii sa imi faca retusari

Link către comentariu

stiti reclama aia de la avia militari, pusa pe un cadru metalic, care sta la strada, pe iuliu maniu?

acu vreo 1 an mi-a cazut pe masina,,,,mi-a indoit aripa,,,,era dacie...

mi-au vopsit-o ei singuri..evident fara bani....dar nuanta era chiar alta!!!!

masina era o dacie care nu era a mea!

durat 2 zile...in prima am trecut pe acolo ...era doar demontata bara fata, care statea spanzurata in cablurile de la proiectoare!cam atat.,...

Link către comentariu

NU MERGETI LA AVIA MOTORS, ESTE CEA MAI MARE TEAPA, AM FOST SA IMI REPAR DOUA ZGARIETURI, UNA PE BARA SI UNA PE USA, SI M-AM TREZIT CA MI-AU VOPSIT MASINA IN PROPORTIE DE 80%, NU MI-A SPUS NIMENI NIMIC AM AFLAT ACEST LUCRU DOAR DUPA CE AM FACUT TESTUL DE VOPSEA, MASINA ESTE NOUA ARE DOAR 13000 KM.

AM AVUT DE VOPSIT USA DREAPTA SPATE SI MI-AU VOPSIT TOATA PARTE, CU EXPLICATIUA CA ASA SE VOPSESTE SA IASA LA NUANTA, DE PARCA VOPSEAUA AR AVEA 10 ANI.

CINE POATE IMI DA UN SFAT CUM POT CERE DESPAGUBIRI PT CA E CLAR CA NU IMI MAI POT VINDE MASINA LA ACELASI PRET DACA I SE FACE TESTUL DE VOPSEA?

Link către comentariu

nu mai scrie cu majuscule, si precizeaza te rog despre ce avia e vorba

Link către comentariu

da-i warn nu vedeti ca umplut tot forumul............

Link către comentariu

imi cer scuze pentru scris , dar voiam sa iasa in evidenta pentru ca nu mi se pare normal sa duc in service, Avia Motors pantelimon, masina noua cu 13000 de km si sa imi iau una second-hand.

am uitat sa va precizez, in baza lor de date nici macar nu figureaza reperele pe care trebuiau sa le repare ci altele, de aici si problema cu vopsitul altor repere decat cele specificate de inspectorul de la Generali.

explicatia care mi s-a dat pentru vopsirea celorlalte repere care nu aveau nici o avarie a fost : asa se face pentru a avea aceasi nuanta intreaga masina, si nu a fost dat pe intreg reperul ci pierdut. Zici ca vopsesc pereti cei de la Avia Motors Pantelimon, vopsesc pierdut.

Am Hotarat sa ii actionez in instanta pe baza testului de vopsea pe baza sesizarii si masurilor luate de Protectia consumatorului, poate asa vor fi altii care vor beneficia de servicii asa cum este normal.

Inca o data imi cer scuze pentru scris.

da-i warn nu vedeti ca umplut tot forumul............

imi cer scuze daca v-a deranjat scrisul, dar daca ati fii in locul meu poate mi-ati intelege frustrarea.

am fost amanat de 3 ori pana sa imi iau masina , ca apoi sa constat si ca este vopsita 80%, asta cred ca ar da de banuit oricui ca este ceva in neregula.

eu banuiesc ca masina a fost avariata in service-ul Avia Motors Pantelimon.

Link către comentariu

sunteti suparat, va inteleg si stiu mai bine prin ce treceti. Totusi avem sute de mii de km pe aici si stim ce inseamna service-uri....Unii dintre noi. ....

Link către comentariu

este cineva care a mai avut aceeasi problema ca si mine?

daca da , ce a facut si cum si-a rezolvat problema?

Link către comentariu

ANPC

Avocati si procese daca va tin balamalele.

Link către comentariu

pai si alta solutie care sa fie?

doar nu o sa inchid ochii si o sa merg mai departe. ma gandesc doar la momentul in care o sa vreu sa o vand, daca o sa ii fac testul de vopsea ii apare 80% revopsita, si cat mai pot cere atunci pe ea.

cred ca o solutie ar fi sa merg la Porshe leasing si sa vad la cat imi este evaluata acesta si sa imi iau noul model ibiza, iar diferenta de pret pe care mi-ar spune-o fara aceasta vopsire sa mi-o platesca Avia Motors Pantelimon...dar cred ca asta se va intampla in romania peste mult timp, nu acum.

Link către comentariu

La testul de vopsea poti sa iti dai seama daca a fost doar revopsita, sau indreptata/chituita. Daca e doar revopsita nu vad ce ar fi asa rau incat sa scazi pretul de revanzare.

Modificat de pacostiro
Link către comentariu

Pai tu ai cumpara o masina revopsita in proportie de 80 % ? Cand te intreaba cumparatorul de ce e asa, tu ce-i spui ?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!