bucuresti Aviamotors Bucuresti
-
Similar Content
-
By Silviu_7
Nu am gasit un topic corespunzator pentru problema asta dar zic sa incerc aici.
In legatura cu vinieta de parcare in B, a trecut cineva recent prin procesul acesta? Stiti de hartie trebuie ceruta de la leasing?
-
By ovidiu_vr
Am fost cu masina la vopsit la ei, o parere rea despre ei. Am lasat-o intr-o stare si cand m-am dus la ei neanuntat am gasit-o cu o infundatura in zona clapeta rezervor asa ca au mai vopsit si aripa spate dreapta. Dar cel mai urat din partea lor e ca nu mai am lampa spate dreapta pe original, dintre cele doua (stanga -dreapta) dreapta venea perfect, era fara luft. Cand l- am dat jos nu mai era cel original, era pe valeo cu data de 10. 2018 si fara cod ul 5M0945096N - Lampa dreapta exterioara. Era codul de original de pe prima echipare din 2005, s-au miscat repede cu gasitul lampii. Asta nu vine deloc, are un luft de vreo 3 mm , in interior. Nu recomand. Asta am patit-o la ei. Adresa BD. PRECIZIEI, NR. 13 G, LOTUL I, SECTORUL 6, BUCUREȘTI.
-
By d4rkm4nx99
Salutare,
Vreau sa schimb ambreiajul la o cutie DSG 7, imi poate recomanda cineva un service competent care respecta procedura de inlocuire ?
Multumesc anticipat!
-
-
Recently Browsing 0 members
No registered users viewing this page.
Recommended Posts