Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

Sa stiti ca aceste huse care se pun pe scaune ,volan si schimbator,daca nu este neaparat necesar mai bine sa nu doriti sa fie puse deoarece ele se taxeaza pe deviz si costa (acele plasticuri)dar si manopera,pentru ca sint puse acolo (asta mi-au spus-o lucratorii cind i-am intrebat de ce am manopera foarte mare la o anumita operatie si ei mi-au raspuns ca acolo intra chiar si montatul plasticelor),eu am avut aceasta experienta si apoi mai e o problema si cu spalatul masinii-se taxeaza cu 20min in conditiile cind o ora costa 700mii lei(atit costa o ora de manopera acum)deci un spalat de masina costa 233 mii lei si am vazut cu ochii mei ce inseamna spalat adica numai apa cu furtumul si o perie fara nimic-acestea le-am trait la Brady,sper ca la AVIA se trateaza altfel ,deoarece in aceste conditii si eu migrez la ei,mai ales ca mai avem si un oarecare sprijin -vezi Domnul Barbato sau Andrei carora le multumesc pentru sprijinul acordat pe acest forum si in service-ul unde isi desfasoara activitatea.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

(asta mi-au spus-o lucratorii cind i-am intrebat de ce am manopera foarte mare la o anumita operatie si ei mi-au raspuns ca acolo intra chiar si montatul plasticelor)

E normal sa suporti costurile materialelor de protejare a volanului, scaunelor samd. Dar a avea tarife mari la manopera justificate prin faptul ca se monteaza 'plasticele' pe volan... asta e de tot rasul...

Link către comentariu

Cel mai bine este sa cumperi ciolofan si pui singur peste volan, maneta si scaunul soferului...

Link către comentariu

Costurile acestor materiale le gasiti in deviz la rubrica materiale consumabile . Manopera pentru montarea lor nu se taxeaza.

Link către comentariu

Poate intereseaza pe cineva: ITP Avia Motors Pantelimon la Skoda Fabia 1.2 HTP= 640000 LEI

Link către comentariu

Cel mai bine este sa cumperi ciolofan si pui singur peste volan, maneta si scaunul soferului...

:D nu mai zi asta ca iti dai seama ce se va auzi despre tine. Chitros e un cuvant bland.... ;)

Link către comentariu

De ce? Crezi ca ar fi o jena sa ai grija de masina singur?

Link către comentariu

O intrebare pentru d' barbato mihail, am cumparat de la Avia un set de stergatoare fata si constat ca sterg mai rau decat cele vechi, ce sanse am sa le schimb cu altele (fara sa le platesc)?

Multumesc anticipat pentru raspuns.

Link către comentariu

Ca un fost client AVIA as vrea sa adaug si eu un comment aici. Cred ca problemele mentionate in tot acest topic evidentiaza de fapt situatia generala in service-urile din Romania: faptul ca nu exista un standard ci fiecare este tratat dupa cum ai este norocul. Felul in care suntem tratati in service arata ca inca la noi stapan este vanzatorul si nu clientul (asa cum este normal sa fie) ....situatie care sper sa se remedieze incepand cu 2007 cand ...sper....se vor elimina taxele pentru masini second hand si dealerii autohtoni vor trebui sa puna accentul pe service.

Acuma revenind la Avia, pot sa spun ca eu am fost multumit de serviciile lor. Mi-am facut service-ul la Avia Militari...si pot sa spun ca am avut tot timpul o comunicare buna....chiar aveam un nr de tel de la cineva si il sunam cand aveam senzatia ca e o problema la masina (de multe ori se intampla din necunoastere). Deci...pot sa ma consider norocos. Dar sper ca in curand asta va deveni obisnuinta pentru toata lumea si nu numai norocul unora.

Link către comentariu

In general,eu am fost multumit pana acum de Avia Pantelimon!

Spun "in general" pt.ca au fost si mici nemultumiri peste care am trecut din doua motive:1)lucrul cu oamenii nu poate decurge intotdeauna perfect (totusi,nu sunt roboti) si 2)am observat schimbari in bine,poate si datorita faptului ca dl.Barbato (poate si altii de la Avia) frecventeaza acest forum.Pt.dl.Barbato tot respectul pt.ca este cu adevarat interesat (am inteles ca in mod personal,fara sa reprezinte Avia) de parerile si sugestiile clientilor!

Nemultumirile mele vis-a-vis de service au fost legate in special de interactiunea cu clientul,capitol la care,dupa cum au observat si alti colegi de forum,se remarca dl.Nicolas Sapera,consilierul de service cu atitudinea cea mai "draga" clientilor.Dansul pare intotdeauna grabit,f.ocupat,atotcunoscator si iti da senzatia ca iti face un mare serviciu,in afara orelor de program,fara sa fie platit.

Daca era sa ma iau dupa recomandarile dansului,spuse pe un ton plictisit de problemele mici cu care se confrunta,mergeam mult si bine cu masina fara ulei,asteptand sa se aprinda martorul din bord,cu care masina mea nu este dotata.Am avut noroc insa cu dl.Florin Subtirica,colegul dansului (la care poate ar trebui sa mai traga cu ochiul),care,nu stia,dar macar s-a interesat si m-a informat corect.

D.p.d.v. al pregatirii,sunt curios ce ar trebui sa cunoasca f.bine un consilier de service de la Avia.Cumva automobilele Skoda?!Sau cultivarea unei relatii f.bune cu clientul?!Sau amandoua?!

Cu privire la cunoasterea automobilelor Skoda,a functionarii lor cat si a intretinerii/reparatiei in service,consilierii isi fac idee intreband in hala de reparatii.Tocmai ei,care ar trebui sa stie mult mai multe decat mecanicii,cel putin teoretic.

Despre dl.de la Piese si Accesorii (imi pare rau ca nu i-am retinut numele si nici pe site nu l-am gasit) am numai cuvinte de lauda!Este un exemplu demn de urmat de toti colegii dansului.

In privinta calitatii lucrarilor efectuate in service,desi nu au fost prea multe pt.ca am masina tanara,am fost f.multumit.S-a lucrat bine,repede,curat si cu grija la toate detaliile,astfel incat nu am simtit nevoia sa stau langa masina,sala de asteptare si paravanul de sticla parandu-mi-se o solutie corecta si eleganta.

Per total,raman client Avia Pantelimon,si sper sa nu fi suparat pe nimeni cu remarcile mele care au rezultat in urma vizitelor mele la service,remarci despre niste probleme care sper ca vor fi corectate,asa cultivandu-se o relatie buna de parteneriat intre Avia si clientii lor!

Sa auzim numai de bine!

Link către comentariu

Vin si eu cu o problema legata de AVIA si sper ca nu OT :), saptamana viitoare cel tarziu imi va veni masina si vreau sa instalez RCD-ul la AVIA Pantelimon .. ce trebuie sa fac, pe cine sa sun .. e un pic cam ciudat ca scriu tocmai pe forum in loc sa sun la dealer, dar e sambata si nu stiu daca pot gasi pe cineva :) .. am trimis mail si dlui. Florin Subtirica, orice ajutor mi-e binevenit :) !

Multumiri anticipate !

Link către comentariu

A! Despre modelele de RCD montabile la AVIA, ma intereseaza un detaliu. Se pot monta pe sina din aceea incat sa se poata scoate seara? Da, stiu, fata demontabila, dar parca rauvaoitorii isi dau seama ca o are sau nu pana nu-ti sparg masina sa il vada de aproape.

Link către comentariu

azi am lasat masina la avia. sunt curios cum o sa iasa. am ramas placut impresionat de atitudinea celui de la receptie(florin....) si tinichigerie(bogdan....). pana acum m-au fac sa revin la ei. daca si calitatea lucrului va fi ok, cu siguranta voi ramane la ei. inca o data nota 10 celor 2 persoane.

Link către comentariu

Facut revizia la Avia Militari si sunt foarte multumit....o sa mai revin.

Link către comentariu

Pt silviu 66 :daca cumparati un produs de la un vanzator oarecare ,vanzatorul isi asuma raspunderea pentru ceea ce vinde. Ideea este alta:eu m-am referit la consumabilele cumparate din afara retelei oficiale de dealeri Skoda.Evident , ca daca ati cumparat acel produs de la AVIA sa zicem, beneficiati de garantie pentru el.Deci ideea este ca daca veniti cu o consumabila cumparata din afara retelei de dealeri,dealerul Skoda nu isi poate asuma o responsabilitate in sensul garantarii functionarii corecte a masinii cu acea consumabila, desi este cel mai probabil ca masina nu va avea nici o problema.

Poate sunt :offtopic: dar totusi intreb: domnule ARDEI_IUTE citatul pe care l-am aplicat mai sus are inca sustinere din partea dumneavoastra?

Link către comentariu

angel, am demonstrat ce am vrut. Nu mai intram iar in polemici. Skoda imi vinde piesa marca X ( originala skoda ) la 100 ron sa zicem si Altu imi vinde aceeasi piesa marca X la 50 ron.

Link către comentariu

:Driver:

godoroja nu vreau sa intru in polemica dar stiam ca domnul ARDEI_IUTE a sustinut acest "aspect", el fiind si angajat al Avia (stiu ca aici intra in nume propriu) si in atare conditii vroiam sa spun ca treba aia cu garantarea produsului este variabila. De ce? Pai eu am am cumparat un set de stergatoare de la Avia (cu factura), stergatoare originale de Skoda Fabia si acestea sterg mai prost decat cele pe care le-am avut pana acum (si au avut doi ani de folosire), iar schimbarea lor nu se poate face. Asta inseamna "garantarea produselor cumparate de la reprezentanta"? Probabil ca aceste consumabile nu fac obiectul garantiei dar in atare conditii "daca ati cumparat acel produs de la AVIA sa zicem, beneficiati de garantie pentru el" si vorbim de "consumabile" la modul general nu spunem "ulei, lichid de frana, etc.

Stiu ca poate par :P dar chiar tin la masina si incer pe cat posibil sa cumpar numai produse originale si in mare masura de la dealer Skoda.

Eu m-am fript si imi asum "greseala" :P dar sigur pe viitor voi fi cat mai pretentios posibil cu acesti dealeri care garanteaza in numele Skoda consumabilele.

Daca sunt :P atunci imi asum toate :P si "Warn".

Link către comentariu

ciudat, si eu am luat 1 data stergatoare de la PBA. 1,7 milioane/set pentru ca skoda nu poate avea 2 stergatoare egale, cel din dreapta e mic si curbat. Dupa 2 luni m-au lasat. Asa ca garantia asta pentru mine e un rahat.......

Link către comentariu

Ma speriu cand citesc ce s-a adunat aici in ultimele 2 luni...

Pentru cine se simte vizat:

Asa, mai baieti, luati-l la rost pe barbato_mihail, el e devina pentru totul si cred ca e un om foarte rau intentionat... Asa ii trebuie daca s-a apucat sa posteze aici!

Voi nu realizati ca nu o sa ajungeti la nici un rezultat in felul acesta?

CITITI CU ATENTIE PRIMUL POST DIN ACEST TOPIC.

Nu puteti sa va comportati civilizat? Nu va e clar ca activitatea lui aici este benevola si nu reprezinta in mod oficial firma? In loc sa profitati de posibilitatea de a colabora constructiv, voi ii sariti omului la beregata. Il luati la rost de parca ar fi sclavul vostru personal.

Ganditi-va cat de mult ar dori si posesorii altor marci din grup sa poarte un astfel de dialog sa zicem cu cineva de la PORO, dar nu au cu cine. Si voi va bateti joc de aceasta ocazie.

Sa va vand un pont:

- barbato_mihail este vinovat pentru adaosurile mari de la Avia

- barbato_mihail este de vina ca vi se strica masinile - nu are grija cand le proiecteaza

- barbato_mihail a facut milioane de euroi de pe urma voastra si acum sta pe o plaja in Bahamas si rade de voi

- barbato_mihail este de vina ca exista acei timpi de asteptare la comandarea unei masini

- barbato_mihail este de vina ca ploua

@barbato_mihail: stiu ca am promis ca voi supraveghea atent acest topic, dar din pacate nu mai am posibilitatea de a edita aici, asa ca nu mai pot lua asupra mea aceasta responsabilitate. Mult respect pentru rabdarea cu care tratezi acest dialog!

Modificat de BogMW
Link către comentariu

@Bog: asa se intampla de cand pe acest forum intra oricine si nu mai exista o selectie a utilizatorilor.

Aparent ei se simt mai bine daca gasesc un vinovat pe care sa-l ia la rost.

Incet, incet voi fi nevoit sa inchid acest topic. Nu vad de ce sa chinuim niste oameni bine intentionati cu asemenea prostii.

Link către comentariu

@Bog: asa se intampla de cand pe acest forum intra oricine si nu mai exista o selectie a utilizatorilor.

Incet, incet voi fi nevoit sa inchid acest topic. Nu vad de ce sa chinuim niste oameni bine intentionati cu asemenea prostii.

haideti sa nu exageram nici intr-o directie, nici in alta

totusi topicul sub care posteaza si d-nul Barbato se cheama Avia si nu

Barbato Mihail, deci o nota de "guerilla marketing" exista in intentia acestui topic

ca ia uneori nuante mai puternice de guerilla decat de marketing este iar adevarat,

dar era un lucru de asteptat si nu este ceva cu care d-l Barbato nu este obisnuit,

mie personal mi s-a parut ca cel mai tare au agitat apele colegii dumnealui, si nu forumistii,

iar cine seamana vant ...

una peste alta bilantul este pozitiv si imaginea firmei Avia a avut de castigat,

mai stiti un alt dealer Skoda in Bucuresti la care "e de mers" ?

Link către comentariu

Am deschis topicul cu scopul de a avea un loc unde sa comunicam cu userul barbato_mihail, angajat al Avia Motors.

Dialogul trebuie sa fie civilizat si constructiv, astfel incat toata lumea sa castige ceva aici:

- clientii incredere in service, servicii mai bune

- service-ul sa inteleaga ce vrea clientul si sa aiba un drept la replica.

Gentlemen, start your engines!!! :colors:

Nu inteleg ce fel de comunicare si relatie va fi aici:

- oficiala: clienti vs. Aviamotors (si Aviamotors raspunde);

- neoficiala: membri vwforum.ro vs. userul barbato_mihail (si Aviamotors nu raspunde);

- consultativa.

Se poate clarifica?

Punctul 2 din post-ul tau e cel corect.

Urmaresc acest topic pentru ca sunt client Avia Motors si chiar ma intereseaza ce parere au membrii acestui forum (in special cei care sunt clienti sau au avut contact cu Avia Motors) si cred ca cu mici exceptii sau discutat probleme reale si intamplari prin care au trecut proprietari de Skoda.

Nu cred ca ar fi oportuna inchiderea topicului, dar asta este doar parerea mea.

Am fost, sunt si cel putin deocamdata voi ramane client Avia (care, iar dupa parerea mea, ramane cea mai buna varianta pentru Skoda)in atare conditii imi permit (cel putin atat timp cat "o sa am voie") sa si critic anumite probleme intalnite in relatia cu Avia, personal am avut o buna colaborare cu domnul "barbato_mihail" si nu il consider vinovat pe el personal de problemele in relatia cu Avia Motors.

Aici "oficial" barbato_mihai este membru forum vwforum si "neoficial" angajat Avia Motors, asa ca eu discut cu domnia sa in calitate "oficala", deci (iar dupa parerea mea) putem avea pareri argumentate contradictorii.

Daca barbato_mihai s-a simtit lezat cumva de ce am postat eu pe acest forum imi cer scuze.

Nu imi place sa "ma aflu in treaba" asa ca inchei aici si va doresc numai bine.

Link către comentariu

Fara sa o dam in consens si in mesaje repetate de sustinere:

Eu am fost la Avia Pantelimon ca sa-mi montez un tempomat. Am fost foarte multumit. Am trimis mesaj pe site, mi-a raspuns in 30 min seful de service. Am comandat tempomatul (am vrut sa platesc avans dar au spus ca ne complicam) si m-au programat cand am vrut eu in service.

Eu sunt din Ploiesti si am facut revizii la Mobel. Si Mobel este ok, doar ca nu prea stiau ce e cu montajul de tempomat (ca probabil trebuie schimbata instalatia electrica etc.). Am dat mesaj si la Augsburg si mi-au raspuns ca nu ma pot ajuta. (si eu m-am minunat)

Una peste alta - mi se pare o firma buna. Asta, pentru ca senzatia mea dupa citirea topicurilor si experienta personala cel mai nasol lucru care mi se poate intampla este sa pierzi ceva timp. In rest nu pleci cu problema nerezolvata, nu ti se strica altceva dupa si nu dispare nimic de pe masina.

Cred ca asta se poate obtine si afara.

Ei ofera servicii bune intr-o piata in care multi isi bat joc.

Link către comentariu

@toni, @bogmw , nu avem nimic cu barbato, chiar ii multumim ca e aici. Cel putin eu unul nu am nimic cu el. M-a deranjat doar gandirea lor. Si trebuie sa fiti constienti ca asa gandesc toti angajatii de service-uri. Nu-i poti schimba, si totusi nu ma poate convinge sa iau aceeasi piesa de la ei dublu.

@toni,

asa se intampla de cand pe acest forum intra oricine si nu mai exista o selectie a utilizatorilor.

Adica? Aici dai in multi membri ;)

Unde a fost luat la rost a fost luat pe bune pentru modul de gandire fata de client. Chiar daca nu reprezinta AVIA, e clara mentalitatea lor. Atat am spus. Nu am nimic cu Avia si cu nimeni. Dar nu accept sa platesc taxa pe prostie. ;) Atat am spus.

Link către comentariu

barbato mihail

Volksman are dreptate ; ii multumesc lui BogMW pt sprijin.

D-le Godoroja referitor la mentalitatea mea aveti si nu aveti motive sa considerati ca am fost criticat pe bune ,deoamdata daca e sa recunosc ca am vreun minus ar fi ca sunt temperamental (iar cu temperamentul te nasti ,cam greu scapi de el sau il schimbi).

referitor la stergatoare :

in certificatul de garantie e facuta o mentiune referitoare la garantia acordata consumabilelor,cititi cu atentie si veti vedea ca exista solutii,pentru informatii suplimentare contactati-ma direct la service (mihail.barbato@aviamotors.ro) si nu la pm.

In particular va recomand sa cumparati Bosch ,sunt mai ieftine si sunt rata de ineficienta la ele este mai scazuta ca la cele originale ,iar folosirea lor nu afecteaza garantia la parbriz...

Succes!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!