Jump to content

Excursie In Thassos

Cristian
 Share

Postare recomandată

In mare sunt super deacord cu oferta lui fusco. Singurele probleme din punctul meu de vedere ar fi zilele libere pe care nu prea le am :icon_thumright: si faptul ca eu ma plictisesc rapid daca stau in acelasi loc. In principiu eu vin cu nevasta :)) .

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

26

• Muale

26

• fuscobal

18

• FiReBuRn

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Prietene, cu noi n-o sa te plictisesti nici in ruptul capului. Oricum nu stam numa la plaja ci bagam si ceva vizite pe la vestigii & shit !

Link către comentariu

- fuscobal + prietena

- FiReBuRn (poate si insotit, mai vedem pana atunci)

Cat despre hotel ..eu am gasit acea oferta..si mi se pare normal sa si merg :))

Sper sa ne strangem macar de 2-3 masini :icon_thumright:

Link către comentariu

Eu as fii mai mult decat interesat dar trebuie sa stiu o perioada.

Link către comentariu

Personal as inclina catre sfarsitul perioadei puse de mine acolo, adica sfarsit de mai si inceput de iunie !

Link către comentariu

Eu merg gay style. Anytime.
Gay-lor, mai usor cu d-astea pe forum. :))

:icon_thumright:

ce face Vlade?

Link către comentariu

PPPPP inseamna ca ultima saptamana din mai sau prima din iunie ar fi varianta. Daca zici ca-i cunosti pe cei de la Alltur si poti scoate o reducere suplimentara la cazare(mai ales ca am merge mai multi) e excelent !

Link către comentariu

Ma interesez si tinem legatura . Cand avem un grup (stim numarul) sa-mi dea cineva un PM !

Link către comentariu

ca experienta persnala: am trecut si eu pe insula anu trecut cateva zile si am un sfat nu luati bilete de la agentiile de la noi pt ca sunt ff scumpe.

eu am fost fara bilet si am mers direct la hotelurile de acolo si unde mi-a convenit acolo am stat.

hoteluri sunt destule eu stiu cel putin 4 care au conditii ok si preturi acceptabile.

intr-o dimineata m-am intalnit la masa cu niste romani care luasera camere prin agentie si am aflat ca ei au platit cu 30e pe noapte mai mult decat era tariful la receptie.

inmultiti asta cu 7 nopti si se ajunge la o suma.

Link către comentariu

Noi am fost 4 persoane cu masina, vara trecuta si ne-a costat aproximativ 20 euro pe noapte(mic dejun inclus). Aerul conditionat era 5 euro/zi.

Biletul l-am luat de la o agentie, am stat la hotel Esperides. Hotelul era la ~3km de centrul statiunii, oarecum izolat. Avea si o mica plaja.

Singurul lucru deranjant a fost numarul mare de albine/viespi care erau peste tot unde era mancare sau bautura.

Link către comentariu

Din pacate eu nu pot merge decat in iulie, cand vad ca deja sunt alte tarife. Asa ca e posibil sa nu ma pot alatura grupului. Imi pare rau.

Link către comentariu

Nu prea vad in ce statiune e hotelul asta Alexandra.... :)

La scoruri mai mici ar mai fi si hotelul Natassa de ex, la Golden Beach, e drept ca trebuie sa mergeti 3-4 minute cu masina pana la plaja. Plaja e minunata dar acolo nu prea sunt hoteluri, cluburi etc direct pe plaja...

http://www.infotravelromania.ro/agentii_of...ia_thassos.html

Eu am fost anul trecut in mai, am fost f multumiti. Fiind in perioada ieftina, meniul era servit seara, bufet suedez doar dimineata, dar masa de seara era buna si suficienta.

Vedeti cu plaja, unele statiuni au pietre- Skala Prinos de ex, am stat si acolo la hotel Elektra. Cazare si masa OK, dar plaja cu pietricele, langa un mic santier naval de reparat iahturi.

http://www.hotel-elektra-thassos.gr/

Link către comentariu

Cica Potos se cheama satul unde e Alexandra. Nu m-as baga sincer la mai ieftin. Pentru cativa euro in minus n-as renunta la conditiile de 4 stele in fata unorade 3 ! In plus hotelul e chiar pe plaja !

http://www.vacation.gr/showhotel.php?hotel=581

http://picasaweb.google.ro/lh/searchbrowse...=N&tab=iq#0 > cateva fotografii facute acolo !

Modificat de fuscobal
Link către comentariu

Sunt de acord cu tine ..si eu prefer tot Alexandra :blink:

Link către comentariu

Eu am fost la Alexandra si e super tot resortul. Pot spune ca in Thassos am mancat una dintre cele mai bune mancari...

Link către comentariu

E posibil ca daca mergeti in mai sa ma pot alatura voua, in iunie nu pot sa merg. O sa incerc sa fac rost de ceva oferte de preturi, ca e bine sa ne organizam deja.

Link către comentariu

O locatie deosebita pe care planuiam sa o vizitez. Din pacate, mai degraba in luna iulie. Poate se face un grup si pentru atunci.

Link către comentariu

Am stat si eu doar 2 nopti pe acolo la intoarcere dintr-un circuit lung prin Grecia.

Daca se organizeaza ceva prin mai, e f. posibil ca apa sa nu fie ca temperatura pe gustul tuturor. Zic asta din experianta unei alte excursii in apropiere (zona Halkidiki) cand la inceputul lui iunie nu se putea face baie in mare de rece ce era.

Strict on topic, as fi si eu interesat de participarea la o astfel de excursie, preferabil insa cand sansele sa fie apa calda sunt mai mari.

Pe hotelul Alexandra l-am zarit si eu in trecere de pe drum si am intrat sa vad cum arata - superb, pana am aflat tarifele de receptie: 210 EUR/camera dubla - e drept, in varf de sezon...

Insa este intr-adevar deosebit si merita insistat pentru el.

Ca fapt divers, cam 1/3 spre 1/2 din parcare era cu masini de RO, de prin toata tara.

LE: O poza de la una din plajele dintre stanci... Zici ca e plaja privata! :icon_thumright:

dsc02031xg7.th.jpg

Modificat de XTI
Link către comentariu

Stiu tariful de la receptie. De aia mergem prin agentii care au oferte mult mai bine. Putem sa mutam mai spre iunie-iulie daca vrea toata lumea numai ca va creste costul total cu vreo 100E !

Link către comentariu

eu tot incerc sa ne incadram, din perioada propusa s-ar putea prima saptamana (dar e exclus din start, fiind sarbatorile) si ultima (nu e 100% sigur, dar daca se decide ceva fac tot ce pot).

Link către comentariu

• 1 month later...

Mai oameni buni...nu stiu ce v-a venit cu thassosu...

Daca vreti sa vizitati ceva,,,uitati!

aveti doar un satuc Theologos pe care il vizitezi in 20 minute, o fabrica de bijuterii....o manastire catarata pe stanca...hmmm....aaa...gata?

Turul insulei il faci in 3 ore mergand in a II-a la ralanti...

Din Limenas pana in Limenaria sunt serpentine...

De acolo pana in POtos drum drept

Partea de est are plaja misto, partea de vest pietre si stanci.

Viespi, viespi viespi si iar viespi!

Mancarea e ciudatica..e cam de munte..adica grasa si grea..

Pestele e scump.

Una peste alta mancarea e mai scumpa decat in Viena.

Iar daca va luati mancaruri de peste...aaaa.....asteptati-va la scoruri gen 60 euro 2 persoane.

Distractie canci..ca e destinatie de pensionari nemti si familisti englezoi.

Daca prin viata de noapte se intelege ca nu poti dormi de urlete de copchii razgaiati..DA!

Link către comentariu

pe noi ne intereseaza sa mergem sa ne odihnim si sa stam cu burta la soare, eventual si o mica plimbare pe insula, atat. Nu vrem sa mergem in cluburi, nu vrem galagie, nu vrem aglomeratie. Din acest punct de vedere, Thassos e exact ceea ce cautam.

In alta ordine de idei, mai e cineva interesat sa mearga?

Link către comentariu

Eu as merge 90% doar imediat dupa Paste sau la sfarsitul lui Iunie.Am fost in Thassos anul trecut numai eu si sotia si m-am relaxat TOTAL.Adica fara galagie(fara cluburi si alte alea),fara motoare incinse( :) ) si fara muzica la maxim pe plaja!

Am stat la hotelul Ioannis cu 50 euro/zi camera dubla cu AC si frigider,sala de internet(5 PC uri) si piscina,dar in septembrie(aproximativ 9-15).

O chestie care m-a socat a fost ca un ATV 2x4 Linhai de 300cc m-a costat 80 de euro 3 ZILE!!!

Intr-adevar daca vrei peste e putin mai scump,si apropo cica la ei taria(whiskey,vodka......) nu se serverste la 50/100/150/200 ml,ci la PORTIE!!! Si portia o apreciaza barmanul,si pretul in meniu e la portie.....dar la pret ei castiga....

Chestia asta am patit-o la un singur restaurant la care se manca ff bine.(dar am luat teapa la beutura :D)

In general e bine. Nu ai cheltuieli neprevazute,drumurile sunt foarte bune pe INSULA si oamenii au stilul lor aparte(sunt foarte calmi,nu sunt nervosi)dar poate cel ai important lucru pentru noi e ca nu se fura deloc(nici masini,nici din masini si nici altfel).

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!