Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revin cu date noi pt cei care vor sa-si monteze volan cu comenzi after.

Am o veste buna si una proasta :angry:

Incepem cu cea proasta:

- pentru a functiona volanul mai trebuie o mufa care se conecteaza pe airbag, pe volan si dupa vine conectata pe mufa de pe "suportul" volanului si.... mai trebuie schimbat unul din calculatoarele de sub volan pentru a recunoaste comenzile, calculator care ajunge undeva la 300 euro, iar mufa este aproximativ 30 euro

Vestea buna:

- in principiu acel calculator merge resoftat - resoftare care costa aproximativ 100 lei.

Volanul l-am achizitionat, mufa trebuie sa soseasca, in schimb...sa vedem cum rezolv problema cu calculatorul. Daca nu merge resoftarea cred ca o sa multumesc doar cu beculete aprinse pe volan :) nu si sa functioneze.

Daca reusesc cu resoftarea revin si va dau sfaturi ce si cum sa faceti :P

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

trebuie neaparat ca aparatul de pe masina sa suporte comenzi daca ai stream ia-ti adio .....daca il poti face numai cu calculator separat , pe navi sau rns 510 merge fara nk in plus , iar pe aftermarket ca la mine cu 80 de euro nu am nevoie decat de volan ca restul exista

Link către comentariu

Revin cu date noi pt cei care vor sa-si monteze volan cu comenzi after.

[...]Vestea buna:

- in principiu acel calculator merge resoftat - resoftare care costa aproximativ 100 lei.

Salut imi pare rau ca te contrazic - roaga-l pe cel ce-a spus ca se poate resofta sa se uite pe placa de circuit. Din pacate iti lipseste si partea electronica de comanda.

In alta ordine de idei - chiar poti aduce oglinzile electrocromatice? Pretul mi se pare cam mare - adaosul tau e de 100% fata de al cehului. In fine.

Link către comentariu

Pisicutza - citeste postul 247

"Daca esti interesat iti pot da oferta unui membru de pe forum si date de contact ca sa vb cu el."

Am facut un topic la Vanzari si am postat oferta care mi-a trimis-o. Accesoriile nu le aduc eu. Este un tip din bucuresti, eu am luat de la el volanul, dupa cum am zis mai sus.

Deci adaosul LUI este de 100%.

Mai m-au contactat cativa membrii de pe forum si le-am dat nr de tel al persoanei.

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

decat sa-l imbraci,nu mai bine cumperi unul gata imbracat?

La reprezentanta Skoda, un volan de piele in 4 spite, fara comenzi, costa 597 ron ( stiu pt ca tocmai ce mi-am comandat unul ).

Link către comentariu

Pisicutza... nu ai inteles bine. Era vorba de senzori AM in oglinda retrovizoare centrala! Cu aia am o problema, can e sa te uiti in ea, nu cu cei OEM. Iar despre senzorii AM care sunt mai fideli, te invit la CJ sa faci o parcare cu masina mea :lol:

Link către comentariu

Va rog frumos, daca are cineva montate bare potbagaj pentru Octavia sedan, ar putea posta niste poze? Vreau sa le montez pentru a transporta bicicleta. Incape si in portbagaj, cu scaunele rabatate (fara a demonta roata din fata), dar pentru mine nu este cea mai fericita optiune.

post-19896-1208119529_thumb.png

Link către comentariu

arata super bine,dar cat ar costa? La montaj se fac modificari la instalatia electrica?

Chiar ma intereseaza sa il iau

Link către comentariu

Ioans astept sa`mi raspunda chinezu. L-am sunat azi dar vorbeste 2 cuvinte in engleza 7 in chineza :D si nu prea ne-am inteles. I-am scris mail poate raspunde mai bine acolo :( Pretul e undeva pana in 500 euro, maxim 500... Am vazut ca mai e cineva pe forum care le vinde la 22 mil. Problema lui. Eu daca le aduc le aduc undeva la maxim 500 €. Am comanda de 3 pana acum ;) Asteptam. Modificari, nu. Nu se face nici o modificare, sau se poate spune ca se face, se schimba grila. Se pune grila de MFD. Din cate m-am interesat e posibil sa mearga si cu comenzile de pe volan. Astept si eu raspuns :(

Procedeul de instalare:

http://www.octavia-vrs.com/technical/mfd2.html

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

si cu butoanele rosii ce faci ... ca bordul e verde tot :o ! in rest este avantajos pt ca din cate am vzt citeste dvduri si are si slot card micro sd! si inca ceva sa mi zici si mie daca o sa mearga comenzile pe volan dupa ce ti l pui :)

Link către comentariu

Am citit pe forum ca un user l`ar fi intrebat pe chinez si ar fi zis ca merg. Acum nu pot baga mana in foc. Cat despre leduri...asta sa fie problema... alea se schimba ;)

Ma enerveaza chinezu ca nu raspunde la mail :D mi-a venit un auto reply in care se scuza ca nu-mi rasp ca e plecat la nush ce expozitie si ca e posibil sa raspunda dar greu.... :icon_thumright:

Link către comentariu

Poate vrei sa vorbesti direct la firma; uite de pe alt forum (ai si raspunsul - 720 poate prelua comenzile de pe volan); baietii au dat si preturile:

"Hola, esto me ha respondido Bob de Witson. en relaci

Link către comentariu

Dap, tot cu el am vb si eu azi la telefon :) Vad ca la scris se pricepe mai bine decat la vorbit :) Astept sa vad ce-mi zice pe mail si mie ;) Merci.

Link către comentariu

salut. dc va intereseaza eu mi-am montat aftersale volan cu comenzi audio. trebuie schimbat volanul, unitatea de control de sub volan (se schimba cea actuala cu alta noua) si trebuie alt cablu de la volan la unitate. si la sfarsit trebuie facute setari pt senzorul de rotatie al volanului (NEAPARAT) si resetare pt ca altfel iti ramane aprins martorul de airbag.

e mult de munca si mult bani.................dar merita

Link către comentariu

Salut. Am o nelamurire si o problema de contrazis ca sa zic asa :P

De ce trebuie facute setari pentru senzorul de rotatie al volanului?! - Asta se roteste altfel? In ce consta setarea asta?

Cat despre resetarea martorului de airbag te contrazic. Iti ramane martorul aprins doar daca mergi cu volanul fara airbag. Stiu asta pentru ca m-am lovit de problema asta cand am schimbat volanul :)

Zi-ne un pret aproximativ la unitatea care trebuie schimbata si cam cat te`a ajuns tot "moftu" asta.

Salut.

Link către comentariu

Poate vrei sa vorbesti direct la firma; uite de pe alt forum (ai si raspunsul - 720 poate prelua comenzile de pe volan); baietii au dat si preturile:

"Hola, esto me ha respondido Bob de Witson. en relaci

Link către comentariu

si montajul cat te-a dus? a mai fost nevoie si de altceva sau vine navigatia cu tot ce-i trebuie?

Link către comentariu

intr-o saptamana imi vine si mie. daca nu posteaza altcineva cu detalii despre model si eventual accesorii la el sau montaj o sa postez. Sorin, vine cu navigatie daca asa o comanzi. Costa aprox 100$ sa iti puna ei softul, dar mai bine il pui tu aici in tara, iti pui unul crakuit si cu toate hartile.

Link către comentariu

merci de info c4lonutz. asteptam cu interes sa vedem ce iese.

Link către comentariu

Luca_cel_nebun
salut. dc va intereseaza eu mi-am montat aftersale volan cu comenzi audio. trebuie schimbat volanul, unitatea de control de sub volan (se schimba cea actuala cu alta noua) si trebuie alt cablu de la volan la unitate. si la sfarsit trebuie facute setari pt senzorul de rotatie al volanului (NEAPARAT) si resetare pt ca altfel iti ramane aprins martorul de airbag.

e mult de munca si mult bani.................dar merita

sorin...tu l-ai montat?

si eu mi-am montat volanul multifunctional zilele astea, insa n-am reusit sa activez butoanele, ba mai mult nu-mi mai merge claxonul.

intradevar trebuie sa ajungi pe la service sa-ti activeze modulele respective, si sa-ti recalibreze volanul. asta am facut si eu, insa am inteles ca ar mai trebui trase niste cabluri, si tin sa le dau dreptate celor de la service pentru ca noul "computer" de sub volan are o mufa cu 2 randuri de pini, iar cel vechi avea doar un rand de pini. ma rog, intrebarea mea era sorin, tu ai mai tras alte cabluri? sau daca nu l-ai montat tu, ai fost atent? s-au tras alte cabluri?

numai bine.

Link către comentariu

Luca nu se trage nici un cablu. Ca nu iti mai merge claxonul posibil sa fie vorba de contactii de pe airbag. Pe airbag ai o mufa pe centru si pe lateralele airbagului cate un "papuc" care face contactul la claxon. Ca sa functioneze comenzile de pe volan trebuie schimbat cablul de la airbag, cablu care are in plus o mufa conectoare la comenzile de pe volan.

Poza

kabelaz20k20multifunkcnwj2.th.jpg

In afara de cablul respectiv, daca ai noroc si suporta comp de sub volan optiunea, trebuie doar o "decodare", daca nu, trebuie schimbat computerul respectiv.

Cat despre calibrat volanul, nu stiu de ce trebuie sa va duceti la service :) Eu mi-am schimbat volanul singur. In momentul in care-l pozitionezi are o "catare" care iti arata cum trebuie montat.

Astept sa-mi vina mufa respectiva si dupa postez daca mai trebuie vreo modificare :P

PS: Momentan am volanul cu comenzi doar de design :(

Link către comentariu

• 3 weeks later...

poze cu noul upgrade - accesoriu aftersale :)

09052008698dl0.th.jpg

09052008705bu5.th.jpg

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!