Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Pe Defileul Jiului se circula destul de anevoios, atunci cand nu este inchis. Se realizeaza lucrari de amploare, cu largirea drumului si stabilizarea malurilor. Sunt peste 10 semafoare, nesincronizate, unde se asteapta cam 3 minute. In zonele in care se lucreaza, se circula pe 1/2 - 3/4 de banda plus balast, asa incat se recomanda multa atentie. O sa folositi mult vitezele a 2-a si a 3-a. Lucrarile sunt estimate a se finaliza oficial prin 2014, insa au inceput cu intarziere de jumatate de an.

Modificat de Stormlord
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Stie cineva cum se prezinta DJ216A/DJ214 Izvoarele-Brebu? Vreau sa ajung de la Cheia pe Valea Doftanei si pe Cheia-Sacele-DN1-Comarnic-Valea Doftanei sunt 110km si pe DN1 e aglomerat Si doi, acum ca se lucreaza pe centura de vest si se sta minim 20 de minute in coada, e mai bine prin Ploiesti sau si pe acolo se sta la fel?

Tu cu Golful vrei sa mergi de loa Cheia pe Valea Doftanei ? Glumesti, nu ?

Nici cu Tiguan nu ti-l recomand, decat daca vrei sa-ti bati joc de masina...

Uita de DJ-uri prin partea asta a locului. Cel mai bun este cel de la Sacele la Predeal - Azuga, e forestier batatorit, dar mi-e mila de bucsaraia Golfului. Poti merge cu a 2-a, incet, dar....nu-ti recomand.

Link către comentariu

Merci pentru informatie, nu glumesc si nici nu vreau sa merg pe un drum prost, de aceea intreb, poate cine stie era bun drumul.

Nu am mai fost la Cheia de vreo 3 ani, iar pe Valea Doftanei niciodata.

Atunci, ca sa ajung la Valea Doftanei, recomanzi Campina-Valea Doftanei (24km) sau Comarnic-Valea Doftanei (15km)?

Cum sunt aceste drumuri?

Modificat de codz
Link către comentariu

Mergi pe Campina - Valea Doftanei, e un drum asfaltat, usor stricat pe alocuri, cu asfalt spart sau cu multiple straturi suprapuse, dar una peste alta este practicabil, fiind si drumul clasic spre Valea Doftanei.

Link către comentariu

Mie mi s-a părut prost și așa. Nici eu nu mai fusesem pe Valea Doftanei și nici nu voi mai ajunge acolo prea curând. Caută alte drumuri.

Link către comentariu

Merci pentru informatie, nu glumesc si nici nu vreau sa merg pe un drum prost, de aceea intreb, poate cine stie era bun drumul.

Nu am mai fost la Cheia de vreo 3 ani, iar pe Valea Doftanei niciodata.

Atunci, ca sa ajung la Valea Doftanei, recomanzi Campina-Valea Doftanei (24km) sau Comarnic-Valea Doftanei (15km)?

Cum sunt aceste drumuri?

Eu am mers cu Passatul pe Comarnic - Secaria - Valea Doftanei pana unde se termina asfaltul si retur. Drumul e bunicel, trebuie atentie sunt ceva serpentine valurite pe la Secaria, in rest e ok.

Valea Doftanei e ok atat timp cat cauti o locatie pe asfalt, in momentul in care vii spre BV pe drumul forestier drumul se deterioreaza repede, iar la granita intre PH si BV se trece doar cu Amarok.

Link către comentariu

salutare, as vresa merg pe Transfagarasean, si ma intereseaza sa stiu starea drumului. Sunt din Brasov si pana la Balea lac, partea dinspre Sibiu e ok. Dar vreau sa stiu cum e de la Balea spre Vidraru,Curtea de Arges, Campulung, Bran. Multumesc.

Link către comentariu

socaciumarcel

Buna tuturor.Stie careva starea drumului de la Gherla la Tg.Mures? Ma refer la Ruta Gherla - Fizesu Gherlii - Voiniceni - TgMures. vreau sa mergpe litoral si cobor din Maramures.Cel mai scurt drum aratat de Google Maps e pe acolo evitand ruta Cluj-Napoca-Turda-Ludus-Tg.Mures.,Va multumesc!

Link către comentariu

De ce nu incerci pe la Miercurea Ciuc - Brasov ?

Link către comentariu

Ruta descrisa de tine e PRAF....ai mare grija. Daca vrei sa eviti Clujul poti sa o iei din Dej inspre Bistrita, Reghin, Mures

Link către comentariu

a fost cineva de curand la mare prin Harsova - Ovidiu ? se mai lucreaza ? au terminat de asfaltat ?

imi raspund singur avand in vedere ca am trecut saptamana asta prin zona...

harsova - ovidiu e drum bun, mai au de lucru, dar nu lucreaza nimeni... marcajele nu sunt facute, dar macar covorul asfaltic e bun.. la fel si pe pod, e terminata lucrarea, se merge lin...

pentru cei care vin din moldova prin braila... scurtatura prin viziru - gura ialomitei e buna, mai putin ultimii 5km, unde exista niste cratere care daca nu le vezi noaptea sau ziua.. lasi baia de ulei acolo :D le poti ocoli, dar trebuie sa fii atent

oricum si intre baraganul - tandarei, soseaua e peticita bine, si iti pune la testare amortizoarele..

Link către comentariu

Salut imi spune si mie cineva cum se circula,daca este aglomerat si daca este drumul bun intre A3 Ploiesti-buc,si A2 Buc.-Cta,adica pe centura,va multumesc.

Link către comentariu

Jumatate din distanta intre A3 si A2 e pe 2 benzi, e fluid. Problemele apar unde se revine pe 1 banda pe sens.

E aglomerat intre 9 dimineata si 7 seara.... Incearca sa eviti sa circuli pe acolo intre orele astea si e perfect.

In cursul zilei e mai bine prin Buc, daca te pricepi, intra din centura pe Sos Andronache, Fundeni, iesirea in centura pe Cernica -vei fi pe prioritate la intrarea in centura - si vei scoate super timp. Gasesti pe harta sau gps si e cea mai rapida ruta in cursul zilei

Link către comentariu

Buna tuturor.Stie careva starea drumului de la Gherla la Tg.Mures? Ma refer la Ruta Gherla - Fizesu Gherlii - Voiniceni - TgMures. vreau sa mergpe litoral si cobor din Maramures.Cel mai scurt drum aratat de Google Maps e pe acolo evitand ruta Cluj-Napoca-Turda-Ludus-Tg.Mures.,Va multumesc!

ruta pe cate vrei s-o ocolesti e mai buna .

Link către comentariu

Salutare tovarasi

Are cineva idee cum e drumul Brasov-Bacau? Multumesc

Link către comentariu

Brașov - Târgu Secuiesc - Onești - Bacău e bun.

Link către comentariu

Si pe mine ma intereseaza drumul Bacau-Brasov prin Onesti-Targu Secuiesc. Multumesc!

Link către comentariu

Brasov-Onesti-Bacau mai tot timpul e ok...e drum destul de circulat si se repara...

Link către comentariu

Scuze c6t9 sunt pe mobil si nu imi aparuse postul tau. Multimesc frumos! :)

Link către comentariu

Pe ruta Bacau-Brasov stie cineva daca sunt radare de obicei?

Link către comentariu

Multumesc de informatii. Drumuri bune si fara gropi sa aveti

Link către comentariu

Sant citeva ...drumul e circulat intens, inclusiv camioane...

Daca vreti oprire pe traseu se poate la Poiana Sarata...se poate manca decent...peisaj super...

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!