Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

e bun,acum vreo 2 sapt am trecut pe acolo,prin tecuci nu pe partea cealalta ca e teroare

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

drumul barlad - galati este foarte prost imediat dupa barlad , apoi inspre galati sa zicem ca este acceptabil. insa drumul este ingust si denivelat, plus ca am vazut multi inconstienti care taiau curbele fara a se asigura ca nu sunt masini pe contrasens.

prin tecuci e drumul bun ; dezavantaje ar fi traficul si multe radare intre tecuci si galati.

tecuci - vaslui foarte bun.

vaslui - iasi bun. (NU prin negresti )

Link către comentariu

Salutare,

Am si eu nevoie de o parere in ce priveste traseul Sibiu-Sebes-Hateg-Prislop.

Iar ca o paranteza, din experienta mea de acum doua saptamani, sa nu mergeti niciodata, am spus niciodata?!! Niciodata!!! pe la Belis-Fantanele, Poiana Horii, Horea catre Albac, decat daca aveti caruta, TAF sau enduro si altele care intra in categoria try me if you dare. Nu cred ca a injurat pe nimeni un polo cum a facut-o al meu. :) Adevarul e ca nu stiu ce a fost in mintea mea sa merg pe acolo fara sa intreb, sunt 40 km care incep cu o tentativa de asfalt, o sageata catre Albac cica DJ :D si sfarsesc in intrebarile soferului daca se indreapta cumva catre o exploatare forestiera. Peisajul este de basm dar in rest e numai un sant, un bolovan, o groapa si o prapastie, ... ah si nu ai nici semnal! :P daca mai esti si singur cum am fost eu :) poti doar sa te rogi

De asemenea la Scarisoara se urca 7 km pe un drum care e mai mult o carare plina de bolovani si santuri de ploaie. Am chinuit Poloul si pe acolo dar e jale!

Link către comentariu

Sibiu-Sebes este foarte aglomerat.

Daca vrei sa ajungi la Prislop iti recomand sa treci prin Simeria pina la Sintuhalm(semafor), faci stinga si traversezi Huneodoara(mergi tot inainte), apoi dreapta pe Silvas, iar din Silvas din nou dreapta pina la Prislop. Probleme doar la iesirea din Silvas spre Prislop erau ceva gropi. Cu grija se pot ocoli. Oricum, pina in poarta manastirii este asfalt.

Pe varianta Simeria veche - Calan - Hateg se lucra. La fel si prin Hateg, ...cam cu gropi, desi de la intrare in Hateg te incadrezi in dreapta si ai aprox 3-400m pina faci dreapta spre Silvas.

Link către comentariu

Sibiu-Sebes este foarte aglomerat.

Daca vrei sa ajungi la Prislop iti recomand sa treci prin Simeria pina la Sintuhalm(semafor), faci stinga si traversezi Huneodoara(mergi tot inainte), apoi dreapta pe Silvas, iar din Silvas din nou dreapta pina la Prislop. Probleme doar la iesirea din Silvas spre Prislop erau ceva gropi. Cu grija se pot ocoli. Oricum, pina in poarta manastirii este asfalt.

Pe varianta Simeria veche - Calan - Hateg se lucra. La fel si prin Hateg, ...cam cu gropi, desi de la intrare in Hateg te incadrezi in dreapta si ai aprox 3-400m pina faci dreapta spre Silvas.

Multumesc tare mult! sper sa ma descurc desi nu m-as pierde pentru prima data :)

Link către comentariu

La intrarea in Turda dinspre Cluj (E60) se lucreaza, traficul e gestionat prost de niste "neni" cu veste portocalii si palete verzi/rosii.

Ziua, dinspre Cluj se sta putin, insa coada dinspre Turda trecea de centrul orasului. Inarmati-va cu multa rabdare.

Treseu sugerat pentru ocolire, vezi imaginea alaturata (strada marcata cu rosu.

Pe portiunea marcata cu albastru, intre punctele ganlbene cu negru se lucreaza.

post-16418-1255280542_thumb.jpg

post-16418-1255280542_thumb.jpg

Link către comentariu

Ca sa te descurci mai usor.

hateg.th.jpg

Si daca ajungi in zona iti recomand si biserica din Densus.

Merci!!! si pentru sugestie, am sa trec si pe la Densus :Driver:

Link către comentariu

Pitesti-Brasov (E87 dc nu ma insel) este groaznic de prost,uitati ca exista acest drum

Ieri am vrut sa ma duc la Brasov prin Pitesti(o idee proasta,stiu),am ajuns in pitesti si m-am intos inapoi la Bucuresti,apoi am iesit pe DN1 ,am ajuns la Brasov,Poiana Brasov si m-am intors inapoi la Bucuresti prin Sinaia-Fieni-Targoviste,si astfel am evitat toata aglomeratia(o alegere excelenta).Toate posturile radio anuntau ambuteiaje mari la intrarea in B de pe DN1

total 621 km

Link către comentariu

Cum e drumul pe portiunea Sinaia-Fieni-Targoviste?

Link către comentariu

Nu sunt gauri, dar a fost peticit de multe ori si e ff denivelat; sfatul meu, nu te `aventura` pe acolo (cu toate ca sunt cateva peisaje de admirat in perioada asta)

Am trecut acum cateva zile cu un A klasse de la firma....m-am bucurat ca nu eram cu masina personala

Daca vrei sa ajungi la Targoviste, soseaua Buc.- Targoviste e super ok , daca vrei Sinaia - DN1; daca vrei neaparat Fieni, se poate si pe acolo (cu `masaj` la articulatie), singurul lucru bun e ca ruta aceea nu e prea circulata si vei putea sa mergi incet

Link către comentariu

Se lucreaza pe drumuul de la Turda la Alba-Iulia. In cateva zile se termina lucrarea.

Link către comentariu

stie cineva daca e zapada pe drumul dintre oradea si zalau ?

Link către comentariu

Cum e drumul pe portiunea Sinaia-Fieni-Targoviste?

eu numai pe acolo merg de cel putin 4 ani

sinaia -fieni sunt 26 km de drum mai prost....eu merg numai cu 50km/h neafectand masina

ruta nu este deloc circulata,pot spune chiar pustie....duminica seara la 9-9.30 pe "paduchiosu"(asa se numeste portiunea aceea intre sinaia si moroieni) ma intalnesc cu max 10 masini...

drumul este si periculos,multe curbe stranse in ac de par,inclinate,parti ude....mereu vad masini rasturnate(sunt si teribilisti) :),de aceea este si evitat de conducatorii auto....

recent de 2 luni au inceput sa il reasfalteze pe portiuni mici-medii...e mult mai bun ca inainte...

eu il recomand...decat sa stai ore in sir pe DN1 la intrarea in Bucuresti,e o alternativa ft buna,intrii in B prin Chitila...

Link către comentariu

Aseara am trecut pe Targoviste, Gaesti, Pitesti. Cine a mers pe acest drum, stie desigur cat de prost era drumul intre Gaesti si Targoviste. Dar, anul asta au reusit si ei sa asfalteze...si chiar a fost o surpriza placuta pentru mine sa merg acum pe el. Este f bun, i-as da un 9 pentru ca nu au reusit si sa-l marcheze...si noaptea mergi cam in orb...mai ales ca aseara a plouat si torential...si nu mai faptul ca stiam drumul asta foarte bine m-a facut sa merg un pic mai tare. A ramas o bucatica inainte de Gaesti foarte proasta...deci atentie :)

Link către comentariu

Posibil sa fac in weekend un drum pana la Tg.Mures.

Si in principiu as vrea sa o iau asa: B-Pitesti-Tr.Fagarasan-Sibiu-Medias-TgMures.

Ce m-ar interesa: care ar fi varianta cea mai buna intre Medias si Tg.Mures - prin Sighisoara (varianta care o stiu cum e dpdv al calitatii), sau de la Medias sa o iau in sus spre Tarnaveni ?

Link către comentariu

Sper ca da... in mod normal stiu ca e programat sa se inchida oficial pe 1 noiembrie si nu am auzit sa se fi inchis...

Link către comentariu

ai mai multe vaiante:

1. Medias---> Sighisoara-->Tg. Mures (1,3)

2. Medias---> Blajel-->Tarnaveni-->Iernut-->Tg. Mures (3)

3. Medias---> Blajel-->Tarnaveni-->Mica-->Tg. Mures (2)

In functie de stilul de condus si de confort poti alege: mai bun(1), mai rau (2) sau mai lung (3).

Drive safe :)

... in principiu as vrea sa o iau asa: B-Pitesti-Tr.Fagarasan-Sibiu-Medias-TgMures...

s-ar putea si prin Cartisoara-->Arpasu-->Voila-->Cincu-->Agnita-->Apold-->Sighisoara-->Tg Mures.

drum mixt.

Modificat de janos
Link către comentariu

Suspensie sport + anvelope cu talon mic - deci pe primul loc intre factorii de decizie este sa fie drumul cat mai bun. Deci ar fi 1 si 2 din variantele date de tine.

Multam'! :)

Link către comentariu

Multumesc de indrumari :icon_thumright: O sa revin cu impresii!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!