Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Domnu' din Ploiesti, da' Ploiesti - Targoviste (in judetu' matale, ca in Dambovita au mai plombat) cum este? SUB SUB EXECRABIL?

pai eu stiu ca e varza si nu se va repara atata timp cat se lucreaza la viitoarea autostrada. dar ala era deja trecut pe harta.:lol:

si plus aici cred ca suntem toti de aceeasi parte a baricadei, contra adimistratorului de drumuri, nu sa vedem care judet e mai prost.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu mi-a zis si mie nimeni cum e drumul spre Vidra (valcea) din Valea Oltului...

A fost cineva recent sau relativ recent pe acolo care sa imi imparteseasca cateva opinii despre starea drumului?

Multumesc!

Link către comentariu

Pe ruta Brasov - Sf.Gheorghe - Tusnad - Miercurea Ciuc a fost cineva de curand? De la intalnirea de primavara a vwforum din 2006 s-a mai imbunatatit ceva, ori s-a surpat-raschetat-bombardat etc.? Ma intereseaza si cat e de greu drumul - adica o tine tot in pante de 45 de grade si curbe de 270? Sa ma incumet cu HTP-ul sau mai bine ma interesez la CFR? ;)

Link către comentariu

Ieri 26.06 pentru trecerea prin Sebes (Sibiu-Deva) se astepta peste 90 de minute. Semafor la intrare si iesire, lucrari prin tot orasul. De evitat...

Link către comentariu

Vad ca nu primesc raspuns la postul meu de mai sus...

Atunci poate stie cineva cum e drumul spre Cluj. In concediu trebuie sa imi iau o diploma de acolo si intreb de pe acum... Ce itinerariu imi recomandati pt Pitesti - Cluj, astfel incat sa evit drumurile proaste?

Multumesc! :beer:

Link către comentariu

foarte foarte util topic-ul.o sa contribui si eu cu prima ocazie

ps:multumiri celor care au depus eforturi pana acum

Link către comentariu

Pe ruta Brasov - Sf.Gheorghe - Tusnad - Miercurea Ciuc a fost cineva de curand?

Drumul este destul de bun, undeva in jurul notelor 8 - 8.5.

Recomand!

Link către comentariu

Ce itinerariu imi recomandati pt Pitesti - Cluj, astfel incat sa evit drumurile proaste?

Drumul clasic: Pitesti - Ramnicu Valcea - Sibiu - Sebes - Alba Iulia - Aiud - Turda -Cluj, este de nota 8 si il recomand!

Insa atentie la radare, acest drum e plin de radare fixe, mobile si de la Alba pana la Cluj sunt si cateva camere cu radar.

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Pe ruta Suceava-Roman-Bacau-Tecuci-Braila-Constanta ceva probleme ?

Link către comentariu

intre suceava si braila drumul e bun, dar eu iti recomand sa o iei pe la focsani-braila drumul e bun si f liber si nu sunt asa multe radare ca pe tisita-tecuci-galati-braila.

Link către comentariu

Salutare!

Cu riscul de a repeta un alt post si cu scuzele de rigoare, pentru cei care au drum intrea autostrada Soarelui A2, intre Drajna si Slobozia drumul a fost reparat de curand si nu mai este ca la Paris-Dakar. Au reusit, in sfarsit sa asfalteze. Nu este chiar ca afara, insa drumul este bunicel.

Bafta multa si drum bun!

Link către comentariu

daca dej-cluj e dezastru, cum e dej-bistrita ?

:icon_thumright:

dar se pare ca intr-un an de zile situatia se va schimba, mai multe echipaje fiind angrenate in refacerea acestui drum.

apoi Bistrita-Vatra Dornei e oribil, dar doar din apropierea casteluil Dracula (Tihuta). pana in zona Valea Strajii e de 9.

Link către comentariu

Vreau sa ma duc saptamana viitoare din Cluj pana in Borsa (via Dej). Am auzit ca se lucreaza la drum si se circula pe un singur fir. Sa inteleg ca voi face mult timp pe cei 160 km?

Link către comentariu

Cluj-Gherla e ok, un pic mai anevoios pana iesi din Apahida.

dupa Gherla si putin inainte, au inceput sa lucreze si probabil ca o sa inaintezi mai greu.

dupa Dej habar n-am.

eu m-am intors azi(duminica) din Cluj si n-am avut probleme, desi traficul nu a fost unul chiar lejer.

dar evident, nu lucra nimeni.

Link către comentariu

salutare. sunt nou pe acest forum, dar vad ca sunt multi entuziasti ai calatoriilor si de asta m-am inscris.

vreau sa fac si eu niste trasee prin tara, am inceput anul trecut si continui anul asta.

eu nu am vw am un fiat albea star de 1.2.

as dori sa stiu care mai este starea drumurilor dintre sinaia si targoviste(iesirea pe autostrada).

prim martie cand am fost eu era cam proasta ruta sinaia-fieni-targoviste. ruta dn1-moreni-targoviste era asa si asa, cu mari probleme la poduri. daca stie cineva care e starea lor acum.

as dori sa mai stiu starea drumurilor : drobeta - moldova noua- timisoara(moldova noua resita am inteles ca se lucreaza si e prost); timisoara oradea; oradea- beius- deva.

multumesc anticipat,

adrian.

Link către comentariu

pai nu iti ramine decit sa citesti ce am scris noi pe topic, evident, trebuie sa fii atent si la data postarilor :lol:

lectura placuta!

Link către comentariu

fost la mare :) :P

am plecat de la galati la braila pe dig, la braila am trecut cu bac-ul spre macin, iar de acolo pe drumul albastru din poza, ceea ce vroiam sa va spun, este ca la plecarea din mamaia se poate intoarce si pe drumul rosu, drumurile sunt bune pe ambele parti, cam nota 8. se poate merge cu 100-110 (atentie la radare). peisajul este frumos, zona de deal.

multumesc!

post-15932-1214807119_thumb.jpg

post-15932-1214807138_thumb.jpg

Link către comentariu

@Aditu, drumul de pe valea oltului spre Voineasa este asa si asa .. nota 7-8.

Din Voineasa spre Vidra, la iesire din Voineasa este cam rupt cativa km, dar dupa se poate merge ok pe el.

PS Daca ajungi la Vidra nu rata Obarsia Lotrului ... si ti-as recomanda sa te intorci pe Petrosani. Merita ocolul. :beerchug:

Drum Bun

Link către comentariu

Klauss78,

merci de raspuns...Am fost deja pe valea Jiului asta iarna cand am mers de la Pitesti la Straja... O sa vad poate ajung pe la Vidra vara asta. :P

Modificat de Aditu
Link către comentariu

Nu neaparat valea Jiului, portiunea Obarsia Lotrului Petrosani este superba. :beerchug:

Link către comentariu

Salutare la toata lumea.

In week-end vreau sa merg la mare si nu sunt inca hotarat ce ruta sa aleg.

1. Slobozia - Autostrada soarelui -- cineva mai cu o pagina in urma zicea ca e inchisa portiune intre Slobozia si Drajna pe unde se intra pe autostrada

2. Slobozia - Fetesti drumul vechi dinaintea autostrazii.

Ce imi recomandati?

Multumesc

Link către comentariu

nu este inchis nimic, fac la 2 zile traseul inspre bv de la c-ta. au terminat de asfaltat asa ca se circula super !doar ca la sfarsit de saptamana se merge bara la bara de la iesirea de pe autostrada pana in c-ta.

Link către comentariu

Multumesc de precizari.

Eu o sa fac drumul Brasov - Mamaia noaptea, plec in jur de ora 0 si asa sper sa mai evit din aglomeratie.

La intoarcere o sa plec seara in jur de 7-8 seara. Presupun ca o sa se mai linsteasca treburile pe drum pana al orele alea.

O sa revin cu informatii cum a fost.

Link către comentariu

cu ora de plecare este k pentru ca vei ajunge in jur de ora 5 cand se circula bine. la intoarcere daca pleci duminica la ora aia alege varianta pe harsova sau ia in calcul ca este f f aglomerat pe cernavoda -A 2. radare destule urziceni slobozia masina in mers cu aparatul stins, mare atentie! de la iesire de pe A 2 pana in cta la fel .drum bun!

Link către comentariu

Da cred ca o sa aleg varianta pe Hrsova la intoarcere mai ales ca vad ca diferenta de km nu este prea mare. Cum e drumul pe acolo, radare ca si pe Cernavoda sau sunt doar pe bucata dintre Slobozia si Urziceni.

Multumesc mult de informatii daca ne vedem vreodata dau o bere :) sau suc dupa preferinte.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!