Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

cine ma poate ajuta cu un cod pentru un ornament cromat pentru haion la o ibiza 6L ? si eventul de unde ar putea fi achizitionat la un pret ok. mersi mult

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

Revin cu problema Led-urilor care clipeau şi mergeau slab, la o Ibiza. S-au pus becurile originale la loc şi s-au scos bornele bateriei vreo 20 de minute, nu chiar o oră. Şi-a revenit. Bingo. Studiem chestia cu becuri rezistenţa pusă

Link către comentariu

Ba da, o sa patesti aceeasi chestie. Am incercat eu deja, raman partial aprinse la inchiderea usii. Trebuie aplicata aceeasi metoda si la ledurile astea.

Link către comentariu

Daca legi in serie limitezi si mai mult curentul, si ledul va lumina mai slab atunci cand este aprins.

Link către comentariu

Eu asa le-am legat si nu vad diferenta daca anulez, un coleg din Cluj de pe forum m-a ajutat cu montarea lor facand si ceva calcule, recunosc ca la electonica nu m-a prea pricep.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Stie cineva ce ar trebuii sa fac pentru a-mi monta proiectoare la Ibiza, daca aceasta a venit din fabrica fara?

Multumesc!

Link către comentariu

Trebuie sa-ti schimbi comutatorul de lumini, grilele, sa-ti faci cablajele si sa-ti cumperi proiectoarele. E posibil sa fie si ceva activari cu Vag-com la calculatorul de lumini, insa nu stiu sigur. Personal nu cred ca merita investitia, eu le folosesc o data pe an. Pe de alta parte, sunt multi care isi monteaza xenon in proiectoare si merg cu ele aprinse tot timpul... sper ca nu esti unul din acestia.

Link către comentariu

Mda, asta ziceam si eu, ca nu merita. Nu, nu sunt unul din aceia. :)

Link către comentariu

Eu mi-am montat proiectoare, din cauza grilei de FR ca-mi place la nebunie cum vine, si am montat buton separat pentru ele ca sa nu mai schimb si comutatorul de lumini. Proiectoarele m-au ajuns 230ron(2 buc., nu sunt originale dar sunt identice), 10ron becurile, 10ron mufele, 5ron intrerupatorul, releul 6ron, "papuci" 3ron si cablu(il aveam). Montajul si cablajul l-am realizat impreuna cu un prieten.

Deci se pot pune si cu 270ron nu numai kit pe original care e cca. 1200ron(parca)

Link către comentariu

• 5 weeks later...

dragi colegi posesori de Ibiza si Cordoba, cand omul n-are ce face isi gaseste.

asa si eu, neavand treaba :lol: , m-am apucat de tuning, incercand sa modific aspectul masinii, adica grilele fata.

dupa ce am pus bara de Cupra, mi s-a recomandat ca nu mai arata bine, asa ca am pus initial o grila fara semn, insa tot nu era bine.

ca urmare, am cumparat o grila fagure de bara Altea/Toledo nou si m-am pus pe treaba.am dat grilele jos, am taiat barele verticale, am pilit, am finisat, am decupat, si cu mare greutate am terminat aseara grila mare, urmand sa termin azi si cele 2 frile mici de langa faruri.

cu ele am o problema, n-as vrea sa cobesc, dar mie frica rau de tot ca o sa imi comand la un dealer, pe cele originale de FR. :banghead:

a, poze in scurt timp, si cu procesul de fabricatie si montate. :P

Modificat de Cornel.B
Link către comentariu

Sunt destul de scumpe grilele alea de FR... cred ca le iau si eu. Astept pozele de la tine cu grila centrala, poate fac si eu modificarea. Cat a costat grila fagure de Toledo?

Link către comentariu

grilele de FR sunt 250 de lei amandoua.

grila de Toledo e 80 de lei, iese linistit din ea, centrala si lateralele.

singura chestie cu cele 2 mici, e ca la una am taiat putin gresit si nu prea pot sa o mai asez la fata, ci in adancime, cum sunt cele de FR.

post-10777-1252062288_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata mult prea bine grilele alea de FR ca sa mai fac improvizatii. Nu ma pricep la vopsit si alte chestii, asa ca probabil o sa raman cu grila centrala stock. In schimb as vrea s-o schimb si pe cea centrala jos, dintre proiectoare, precum si cele de proiectoare. E o mica diferenta la marimea fagurelui intre griele de FR si cele de Ibiza facelift.

Link către comentariu

Se baga cineva sa isi planeze chiulasa cu 0.5 - 1mm? M-as juca un pic pe tema asta!

Link către comentariu

Cristi, ureaza-mi succes, sa reusesc sa fac eu grilele, ca daca nu ma duc eu sa comand pentru amandoi de FR la PBA :lol:

Soran, ce e aia planare? Se pot pune alte pistoane? Mareste puterea?

Link către comentariu

Se mareste capacitatea cilindrica... Soran, la cat vrei sa ajungi? Se poate face 1,6? Cred ca e destul de complicata problema, avand in vedere ca iti trebuie alte componente pentru motor.

Link către comentariu

Da se mareste raportul de comprimare=> o presiune mai mare in camera de ardere=>putere mai mare...baietii cu Olcituri faceau asta :icon_thumright: de pe alt forum...

Modificat de drw99
Link către comentariu

neatza tuturor!

intr-un final am terminat, insa personal nu sunt deloc multumit cum au iesit grielele laterale.

cea centrala, e OK, insa la laterale e complicat, deoarece avand o forma mai ciudata, e greu de fixat fagurele, dar mai ales trebuie tinut cont de faptul ca, pe masina in locasul lor mai este un suport din plastic unde vin fixate. eu n-am tinut, si a trebuit sa mai modific cu ele pe masina.

grilele arata ca in pozele de mai jos.

11141366.th.jpg50429617.th.jpg

50429138.th.jpg21422168.th.jpg

71138969.th.jpg

Link către comentariu

neatza tuturor!

intr-un final am terminat, insa personal nu sunt deloc multumit cum au iesit grielele laterale.

cea centrala, e OK, insa la laterale e complicat...

Salutare, in poza arata destul de bine, se vede putin la grila din mijloc, dar nu stiu cum e in realitate. Cele latereale cred ca mai bine era sa le cumperi. Se vede putin diferenta intre cele trei grile si cea de la bara cupra, la cupra fagurele este mai mare. Oricum treaba buna.

Atasez ca si comparatie tot o treaba ca asta unde s-a modificat doar grila cu semnul.

mini-honeycomb001.jpg

mini-honeycomb007.jpg

mini-honeycomb007.jpg

mini-DSCF4270.jpg

mini-DSCF4270.jpg

mini-honeycomb013.jpg

wishScopy.jpg

Modificat de nph
Link către comentariu

Hm.... nu stiu ce sa zic. Cred ca la mine ramane varianta grilelor originale, iar cea cu sigla se poate face din grila centrala jos de Ibiza FR. Deocamdata, pretul e cel care ma opreste sa le cumpar. Sunt perfectionist si sunt sigur ca nu mi-ar placea ce as face eu.

Link către comentariu

mda, nu stiu ce sa zic, insa cred ca s-ar putea sa imi comand si eu grilele de FR, insa nu prea curand, fiindca deocamdata nu ma simt confortabil sa dau 250 de lei pe 2 plastice.

ce e dureros, e ca in Spania sunt 10 euro amandoua.

Link către comentariu

Imi place cum a iesit sigla cu rosu pe fundal. Mi se pare cool numai daca masina este rosie.

Grilele din poza de mai sus le-am pus si eu pe ibiza cu 3 luni inainte sa o dau.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!