Jump to content

Mi-a Venit Leonul

gabryell23
 Share

Postare recomandată

WOW!!!

Felicitari Tudor!!! in sfarsit a venit! S-o stapanesti sanatos si cat mai multi km fara incidente!!!! :P

Acum plz baga neshte poze ca si eu astept Leonu care-i in proportie de cel putin 90% identic cu al tau :P si mor de curiozitate...

vad ca a durat fix 10 saptamani livrarea (sper sa se respecte si in cazul meu acest termen ca o sa innebunesc; abia au trecut 3 saptamani si am impresia ca au trecut 3 luni :P )

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• AIX

20

• X-Ecutor

15

• ryco78

13

• Cristian

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc inca o data de urari! :D Sunt in al 9-lea cer itnr-adevar!

@AIX, asta a fost unul din motivele pt care mi-am luat Reference. Vreau sa-mi pun alte jante decat cele de fabrica, nu-mi prea plac. Ma gandeam la OZ 35 Anniversay.

@1.6, ai grija sa nu-ti scape vreo "ustensila" ca-i pacat! Dar te inteleg perfect! :P

@Cristin, mersi si sa stii ca pana acum n-am tras de sticker ca n-aveam pe ce sa-l pun, acum deja tre sa ma ocup. Sunt intr-o perioada mai aglomerata cu licenta si cu alte examene, schimbari de acte etc. Dar te contactez cum sunt mai liber.

@laoo, pozele sunt pe vine. Aseara mi-am scos consoarta la plimbare si bineinteles ca fiind cu capu in nori, am uitat aparatul. Dar n-o sa se mai intample. Asteptare usoara! :)

Ieri dupa ce am luat masina si am ajuns la munca cu ea, am avut 13.5% consum in 12km cu 10km/h vit medie. Aseara la plimbare prin oras la ora 12, am avut consum 8% cu viteza medie 35km/h. Deci se poate si in Bucuresti, numai ca nu ziua... :P

Modificat de TudorM
Link către comentariu

@tudor ..felicitari pt masinutza :lol: sa ai grija de ea si drive safe :lol:

cat despre consum...o sa ti mai scada ...iti dai seama.

eu la inceput aveam 14-15% (mers de om normal) :lol: ...acum in conditiile aceluias stil de mers ..consumul e undeva pe la 11%

dar din pacate nu il vad prea des...si asta din cauza stilului de mers :lol:

Link către comentariu

Mersi de urari. Pai ar fi si pacat sa fii prea gentil cu asa o frumusete de masina cum ai tu! Pe mine oricum nu prea ma afecteaza consumul in oras, una ca ma descurc oricum cu banii si al doilea n-am luat-o sa merg la munca cu ea. E mai mult pt drumuri pe afara, munte, mare etc. D-abia astept sa ajung acasa in seara asta, sa bag si eu "fiara" la o sedinta foto! :lol:

Link către comentariu

Buna, ma numesc andy1 si de azi sint dependent :P

Leon 1.6 Stylance < Negru > + scaune incalzite, comenzi radio pe volan , 8 difuzoare , DIN PACATE nu am ESP :D dar asta este merg mai prudent ...

De asteptat nu am asteptat dupa masina ca am luat una care o aveau pe stoc si care chiar imi convenea in mare ce doatari avea . Masina am luat-o de la dealerul din TGV MECO PROD si s-au comportat f bine pana acum ( stiu ca dupa e problema dar)

Super tare masina : +++ sunet bestial , bord la fel , sonorizare misto ( cu toate ca nu stiu ce marca este plaeyrul sau boxele) , restul o sa le descopar mai incolo ...

---- plasticul de pe usi ( in rest imi place) , claxonul ( nu stiu dc dar nu-mi place)

In seara asta trebuie sa citesc neaparat manualul ( de fapt e roman la cat de gros este ---- BINE ca e in romana sa nu stau sa mai si traduc) .

Un sfat : pentru ca NU AM alarma , unde ziceti ca e mai bine sa o montez ( dealer din Bucuresti --- asa mi-au recomandat cei de la MECO --- mi s-au parut f OK u faza ca mai bine sa o pun la Buc ca nu prea se pricep ) , cat costa si cat dureaza ?

Va las ca ma duc sa ma uit la "el" :P

NUMAI BINEEEEE!!!!

Modificat de Andy1
Link către comentariu

@ andy...boxele sunt philips

in privinta alarmei..depinde de ce anume vrei...o alarma normala...costa undeva pe la 4-5 mil...manopera...vreo 3 :huh: asta la un dealer autorizat

timp de lucru...2-3h max

Link către comentariu

s-o stapanesti sanatos....si cati mai multi km fara probleme.Si eu mai am putin .....abia astept sa vina, nu mai am rabdare.Sper sa am aceeasi parere despre masina ca si tine.Multa bafta!!!

Link către comentariu

Andy, s-o stapanesti sanatos! Despre lipsa ESP-ului - as fi surprins sa aflu ca cineva nu merge prudent deoarece are ESP. :) La minusuri as adauga si receptia radio. Alarma - suna si tu la Metrotehnica si vezi ce preturi au. Mie mi-au instalat o alarma Gemini, insa asta a fost bonus.

Link către comentariu

@Andy1

Player-ul este Blaupunkt si boxele cum a scris si rin sunt Philips.

Link către comentariu

Buna, ma numesc andy1 si de azi sint dependent :(

Leon 1.6 Stylance < Negru > + scaune incalzite, comenzi radio pe volan , 8 difuzoare , DIN PACATE nu am ESP :) dar asta este merg mai prudent ...

De asteptat nu am asteptat dupa masina ca am luat una care o aveau pe stoc si care chiar imi convenea in mare ce doatari avea . Masina am luat-o de la dealerul din TGV MECO PROD si s-au comportat f bine pana acum ( stiu ca dupa e problema dar)

Super tare masina : +++ sunet bestial , bord la fel , sonorizare misto ( cu toate ca nu stiu ce marca este plaeyrul sau boxele) , restul o sa le descopar mai incolo ...

---- plasticul de pe usi ( in rest imi place) , claxonul ( nu stiu dc dar nu-mi place)

In seara asta trebuie sa citesc neaparat manualul ( de fapt e roman la cat de gros este ---- BINE ca e in romana sa nu stau sa mai si traduc) .

Un sfat : pentru ca NU AM alarma , unde ziceti ca e mai bine sa o montez ( dealer din Bucuresti --- asa mi-au recomandat cei de la MECO --- mi s-au parut f OK u faza ca mai bine sa o pun la Buc ca nu prea se pricep ) , cat costa si cat dureaza ?

Va las ca ma duc sa ma uit la "el" :D

NUMAI BINEEEEE!!!!

Felicitari pt. masina, si eu astept una identica zilele acestea.

Initial cand am comandat masina mi-au oferit masina ta, era pe stoc ziceau ei si puteau sa mi-o livreze in 5 zile. Dar din pacate m-au sunat dupa aceea sa imi comunice ca de fapt masina era deja rezervata de tine. Oricum felicitari. :(

Masina mea este undeva intre Curtici si Cluj si sper ca cel tarziu luni - marti sa intru in posesia ei, este identica cu a ta mai putin pachetul iarna.

Link către comentariu

OOOPS , am fost mai rapid.

MERCI de urari si sa-ti vina masina cat mai repede .

O sa-ti placa :)

Link către comentariu

Bine ai venit printre leonisti, MrXaba! Sa ai parte de ea fara probleme! :D

Modificat de TudorM
Link către comentariu

Bai da stiu ca se inmultesc ca ciupercile dupa ploaie!

Bine ati venit cu totii si sa va bucurati de ele!

Modificat de Barbanero
Link către comentariu

Bine ai venit printre leonisti, MrXaba! Sa ai parte de ea fara probleme! :)

Merci, dar eu mai am de asteptat putin, foarte putin sper. Masina a ajuns la Curtici in 31 mai, probabil in cateva zile ajunge si la mine. Voi cat ati asteptat dupa ce a intrat in Curtici si pana v-au livrat masina?

Link către comentariu

Doua saptamani

Link către comentariu

La mine 1 sapt si un weekend.

Link către comentariu

Nu stiu de ce dureaza asa mult la voi ... La mine in 3 zile era masina la dealer de la Curtici.

Link către comentariu

Nu stiu de ce dureaza asa mult la voi ... La mine in 3 zile era masina la dealer de la Curtici.

La tine masina era deja in Curtici de o saptamana cand ai facut comanda (de curiozitate a fost cumva 21 mai ?).

Luni sau cel tarziu marti primesc si eu jucaria, tocmai am vorbit cu cei de la Top Car. Va fi un weekend lung .

Link către comentariu

Acuma va inteleg pe toti cei care ati trecut de prima zi :D

Tocmai e in curs is la mine prima zi. Cred ca voi fi nevoit sa ma "lupt" cu nevasta pentru volan :D

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si fara incidente neplacute.

Link către comentariu

Salut,

Ieri am fost la Brasov si mi-am ridicat Leonu'.A fost pe comanda si am asteptat 2 luni jumate'.Motor 1.6,culoare Gri Zenith, echiparea Stylance+ESP, geamuri fumurii, audio2 si roata de dimensiuni reduse.Am 200 de km facuti, si sunt multumit.Imi place mai ales pozitia joasa la condus, sistemul audio e OK,iar confortul bun

Link către comentariu

S-o stapanesti sanatos si la cat mai putzine evenimente neplacute....in rest...bafta....si sa ne tii la curent cu comportamentul masinii in timp.

Modificat de AndreiFR
Link către comentariu

Salut,

Ieri am fost la Brasov si mi-am ridicat Leonu'.A fost pe comanda si am asteptat 2 luni jumate'.Motor 1.6,culoare Gri Zenith, echiparea Stylance+ESP, geamuri fumurii, audio2 si roata de dimensiuni reduse.Am 200 de km facuti, si sunt multumit.Imi place mai ales pozitia joasa la condus, sistemul audio e OK,iar confortul bun

Sa ai parte numai de momente fericite ca intr-o "casatorie" :icon_cheesygrin:

Link către comentariu

-am si eu o intrebare si o rugaminte , la cei care si-au cumparat seat leon , sa imi dea si mie pe prv (cu mari rugaminti ) ce dealer a ales . si ce discount a obtinut ??? m-ar interesa si pe mine un seat leon 2 !! Va multumesc anticipat !!!!!!!!!!! (Bucuresti )

Modificat de DMX
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!