Jump to content

Mi-a Venit Leonul

gabryell23
 Share

Recommended Posts

in sfarsit dupa 3 luni de asteptare azi am intrat si eu in posesia bijuteriei (new leon). ce sa spun...sunt fericit, exstaziat chiar, e fenomenala...n-am cuvinte. baietii de la metrotehnica inca o data s-au dovedit a fi mai mult decat ok. dupa ce fac mai multi km va spun ce si cum, si in curand sper sa pun si niste poze.

• Replies 326
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• AIX

20

• X-Ecutor

15

• ryco78

13

• Cristian

11

Top Posters In This Topic

Posted Images

Felicitari!

Sa o stapanesti sanatos!

Come back with :offtopic:

S- o stapanesti sanatos

Detalii despre masina? Dotari, motorizare, etc.?

s-o stapanesti sanatos si asteptam impresii

cat mai multi km fara incidente si asteptam impresii!!

S-o stapanesti sanatos, si sa te bucuri de ea fara incidente.

3 luni de asteptare ???

Pai la mine se laudau ca in 2 luni am masina . E numai gura de ei ?

Felicitari pt masinuta.

bravo gabryell23!! ne-am plictisit noi decand astepti...;) sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea!

@lucus - la mine a durat 2 luni jumate. daca nu e de stoc, imi vine greu sa cred ca va dura numai 2 luni. de la ce dealer ai luat-o?

@Dreleon:

Metrotehnica. In contract scrie de 10 saptamani dar ei insistau ca in 2 luni ar trebui sa vina. Poate din cauza ca e FSI ?

Gabryel sa ai grija de masinuta si sa te bucuri cat poti de mult.

Asteptarea cred ca te-a chinuit, dar cred ca poti spune acum ca a meritat.

Nu cred ca exista o regula de estimare a termenului pentru onorarea comenzilor. Cum v-am mai spus mie mi-a venit Leon-ul surprinzator in 7 saptamani... si tot mi s-a parut o vesnicie.

Ai capac la motor? Daca nu ai nu-ti fa probleme, cica s-a ajuns la concluzia ca in afara de rolul de mascare alt beneficiu nu prea aduce.

Edited by vincentsv

Ai capac la motor? Daca nu ai nu-ti fa probleme, cica s-a ajuns la concluzia ca in afara de rolul de mascare alt beneficiu nu prea aduce.

Atenueaza un pic zgomotul motorului - chestie de nuanta sa nu te astepti la cine stie ce modificari; Parca auzeam mai multe fara capac pus (am circulat fara capac citeva zile cu cordoba din sematura);

multumesc mult pentru felicitari. motorizarea este 1.9 tdi 105 cp, stylance, culoare neagra, cu ceva optionale:

ESP + EBA + DSR

Roata rezerva pentru uz temporar

Iarna 2 Scaune fata incalzite

Iarna 3 Incalzire parbriz in montantii A

Audio 4 Radio CD MP3 si 8 difuzoare Comenzi audio pe volan

capac la motor nu am (din pacate). din ce am inteles de la dealer (Metrotehnica), termenele de livrare s-au decalat putin, nu stiu clar de ce, si ca preturile la masini precum si la optionale au crescut putin.

schimba masina in profil...ca nu o mai astepti

Cum adica nu ai capac la motor?! De cand treaba asta? N-am mai pomenit asa ceva! N-am vazut in viata mea un tdi mai nou de 1999 fara capac. E vreo noua regula pentru fraierii din est sau vreun alt mod delirant de a mai economisi 5 euro?

cat a fost totalul?sau e pe leasing ?as vrea si eu una tot cam asa deaia intreb dar mai spre vara :offtopic:

Cum adica nu ai capac la motor?! De cand treaba asta? N-am mai pomenit asa ceva! N-am vazut in viata mea un tdi mai nou de 1999 fara capac. E vreo noua regula pentru fraierii din est sau vreun alt mod delirant de a mai economisi 5 euro?

Din saptamana 45 (cred) din anul trecut nici un Leon nu mai vine cu capac motor. Nu e numai la noi. Am mai citit si pe forumuri din Franta si UK acelasi lucru. Poate fi comandat contra cost. Si nu cred ca e 5 EUR din pacate.

cat a fost totalul?sau e pe leasing ?as vrea si eu una tot cam asa deaia intreb dar mai spre vara :offtopic:

masina e luata pe leasing (5 ani). cu tot cu reduceri pretul CIP undeva pe la 16.100.

cum naiba sa nu aiba capac la motor????

nu am mai auzit de mult asa ceva!

mi se pare chiar ciudat!

au zis ce motiv au sa nu mai puna capac la masina?costa?:offtopic:

Sa o stapinesti sanatos si te asteptam cu paze si impresii. :offtopic:

@ryco78:

Uite asa arata motorul de TFSI:

Se pare ca la variantele superioare vine cu capac totusi!

m-am mai linistit dar ma uimise...

mai aveau sa-ti vanda si butoanele de la cd ca parca e tot mai rau ....

sunt uimit zilnik de cate una,astia in industria auto parca in loc sa evolueze involueaza!

de undei ai pozele de la tfsi-ul asta?vreunul venit de curand?

Arata tare bine cu motorul acoperit.

Informatiile pe care le-am dat despre capacul de motor erau luate de pe :

http://www.autotitre.com/forum/Forum-Seat-...81p1.htm#v10700

Cativa au scris la Seat in Spania si raspunsul primit a fost ca nu se mai pune capac (fara motivare), dar ca acesta ar putea fi comandat separat.

Cand am comandat masina am uitat sa-l intreb pe dealer cum sta treaba.

Mi se pare complet aiurea sa faca economie la o bucata de plastic (chiar daca este doar cu rol estetic).

Poate TFSI-ul a ramas totusi cu el pus.

Una din explicatile auzite tot mai des pe la oficialii seat este:

Seat trebuie sa fie sub VW si Audi.

Cum s-a ajuns la concluzia asta?

Eu astept Noul Leon in versiunea FR, TFSI 200 CP DSG. Si normal ca m-am uitat la celelalte leoane in diferite versiuni. Am ajuns la discutii de genul: De ce la schimbatorul DSG elementele care il inconjoara nu sunt din crom ?

Asa cum e la Audi?

La leon sunt din plastic si s-au chinuit special sa le faca din plastic.

Puteau sa-l preia de la Audi ca tot se fabrica in aceiasi fabrica si schimbatorul este identic la fel si plasticul si cromul...ca dimensiuni. Raspunsul a fost cel de mai sus,... trebuie sa fie sub Audi.

Si de aici au derivat alte discutii despre niste amanunte care nu s-au montat in mod intentionat ca sa tina seat in lesa.

The good news e ca se pot pune altele mai cool si costa f putin. Vedeti si voi vitrinele de la Metrotehnica!

Sau se pot pune de la Audi ca se potrivesc pefect.!

Edited by X-Ecutor