Jump to content

Dunlop SP WinterSport M3

alexrosiu
 Share

Postare recomandată

pai 3d-urile sunt cotate mai bine decat 3m-urile asa ca pune 3d pe puntea motoare.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 285
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• razdan

24

• msn2

15

• alexrosiu

11

• X-Ecutor

10

Top Posters In This Topic

Posted Images

Am cautat si eu Dunlop M3 de 195/55 R15 cum mi-ar trebui mie si nu am gasit pe nicaieri. Nu se produc pe aceasta marime?

Link către comentariu

• Administrator
Incepand de pe 16.oct. (maine) au in oferta la Metro Dunlop WS M3 la pretul de 200 RON/ buc (195/65 R15). Am sa ma duc sa iau 4 buc.

Este imposibil sa nu gasesti chiar daca M3 sunt un model mai vechiut

LE: scuze, acum am vazut ca tu vrei 195/55/15... cere si aici o parere

Aici si aici ai alte variante :)

Link către comentariu

Cautati la METRO. Au oferta la DUNLOP WINTER SPORT SP M3. Eu am luat de 205/55/16 cu 356 RON. E OK pretul, mai ales ca DOT sunt din saptamana 30-33 2008

Link către comentariu

Cautati la METRO. Au oferta la DUNLOP WINTER SPORT SP M3. Eu am luat de 205/55/16 cu 356 RON. E OK pretul, mai ales ca DOT sunt din saptamana 30-33 2008

365 RON bucata sau 4 cauciucuri ?

Link către comentariu

Cum sa coste 4 cauciucuri 365 RON?! :(

Normal ca s-a referit la pret pe BUCATA...

Link către comentariu

Pretul la 205/55/16 e pe bucata, in general le gasesti peste 400 ron. Dar eu am cautat ieri in Metro Berceni si Metro Voluntari si nici urma de Dunlop WS M3. Deci nu e reala oferta lor, sau au epuizat stocul imediat. Daca mai stiti vreun Metro prin Bucuresti unde sa aiba M3 dati de stire ca se apropie zapada. Aceste anvelope sunt in oferta si la Selgros dar nici acolo nu am gasit (Selgros Berceni)....

Modificat de lar
Link către comentariu

• Administrator

Ieri am luat si eu skxrd0wrjdejkm72mpf.jpgSP Winter Sport M3 cu dimensiunea 195/65 R15.

um5av3d3omlkbqvwb.jpg

Pretul a fost de 220 ron/buc. in care a intrat si montaj+echilibrat.

Link către comentariu

Cum sa coste 4 cauciucuri 365 RON?! :(

Normal ca s-a referit la pret pe BUCATA...

Eram obisnuit de la matiz :) cu atata luam 4 cauciucuri :)) si ma gandeam ca era fara tva

Link către comentariu

Mie sincer nu mi se apr niste cauciucuri extraordinar ede iarna aceste Dunlop WS M3. Am avut pe A4 si am acuma si pe A6 si din pacate simt ca nu fac cine stie ce minuni. Le cataloghez pe o scara de la 0 la 10 pe la 6 si clar sub Nokianurile ce le aveam pe bmw.

Astazi am pus frana pe ce parea carosabil umed la 3 grade celsius si s-a dus masina sanie(cred ca e si vina abs-ului aici).

Link către comentariu

Stie cineva daca mai au M3 la Metro si daca da ce DOT au? Dimensiunea 195/65/r15

Modificat de catacris
Link către comentariu

catacris: da, mai au o gramada, dar cu dot ff diferit:2007-2008

Link către comentariu

Pt " Last " : De unde ai luat anvelopele?

Anvelopele le-a cumparat de la o firma locala din Craiova ce are ca obiect de activitate service-ul de roti, iar acum aveau o promotie. Probabil pt a contracara oferta de la metro. Din pacate nu mai retin numele firmei exact.

Link către comentariu

Cand am fost la revizie la Brady Militari aveau oferta la :Janta otel 6,0x15"5/112/47.Anvelopa 195/65R15 91T Mabor Winter Jet (skoda octavia2) 1.445,80 cu tva.

Janta otel 6,0x15"5/112/47 Anvelopa 195/65R15 91T Semperit speed grip (skoda o2) 1.501,40 cu tva.

Janta otel 6,5x16"5/112/42 Anvelopa 205/55R16 91H Mabor Winter Jet 2 skoda superb 2.106,50 cu tva.

Oferta este valabila in perioada 01.10 08 -28.02.09 setul contine 4 roti complete.

Azi am fost sa cumpar se epuizase tot , am fost rugat sa dau un telefon la sfarsitul saptamani ca aduc din nou.

Modificat de NICU CIOROABA
Link către comentariu

La un G4-Variant cu 195/65/15, ce presiuni folositi la DSW-M3 ?

Link către comentariu

• 3 weeks later...

incaltat cu Dunlop WS M3 M+S .205/55 r16

in prima suta de km foarte nesigure,instabile la franare ..le simt cum se intind ca niste guume de prastie.. si nu in ultimul rand urate :study:

asteptam asadar iarna :) toata saptamana au fost pe la 10 C cu +

Modificat de slims
Link către comentariu

E normal ca in primii 300 de km sa nu fie eficiente. Cauciucurile noi trebuie rodate indiferent daca sunt de vara, iarna sau all seasons si idiferent de marca. Mare atentie cum circuli, mai ales la franare. Era frumos din partea celor care ti le-au vandut sa-ti comunice acest aspect, mai ales ca tine de siguranta ta si a celorlalti :study:

Link către comentariu

Acum e a 2'a iarna cu M3 . Intra repede tare ABS-ul ... deci cam derapeaza. Pe langa asta sunt cam galagioase.

Link către comentariu

Eu mi-am luat M3 insa runonflat si mi se pare silentioase, este adevarat ca am 255/50R17 , poate la dimensiunea asta fiind mai late sunt

alte efecte. Deocamdata am mers doar vreo 400km, insa nu se aude galagie.. sa vedem la viteze mari.

Link către comentariu

E oferta in Metro la WinterSport 3D, la 195/65/R15 vreo 230 RON parca. Erau pe stoc, marti, in Metro Baneasa.

Modificat de TheAce
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Acum 2 ore am reusit sa tai un cauciuc de iarna Dunlop Winter Sport M3 (195/65/R15). In timp ce scoteam masina din garajul hotelului, pe rampa de acces erau imprastiate cioburi de pahare :) si pe stanga fata am taiat anvelopa. Am pus rezerva, de vara, am mers din statiunea Slanic Moldova, pana la Tg. Ocna (drun relativ uscat si un pic de fulguiala), am rezolvat ce aveam de rezolvat, apoi am mers un pic printr-o padure sa vad cum se comporta masina pe zapada: varza totala la plecarea de pe loc, iar franarea acceptabila. Acum, dupa ce mi-a mai trecut supararea, o sa ma apuc sa schimb stg spate cu stg fata si voi ramane pe spate cu unul de vara si altul de iarna. Maine voi pleca spre Bucuresti si sper sa nu ninga, eventual m-as opri undeva in drum sa cumpar unul (poate chiar doua) si sa-l pun pe masina. Daca sunt colegi in zona si au ceva solutii/ recomandari, rog PM.

Link către comentariu

Multumit de ele (ale mele sunt 205/55/R16. Se aseaza bine pe drumuri inghetate sau cu zapada batatorita. Intr-adevar, cam galagioase.

Acum 2 saptamani am reusit sa fac o galma pe unul: o groapa pe centura ploiestiului. Multumesc mie ca am rezistat tentatiei de a cumpara R17. Acum aveam nevoie si de o janta Seat.

Link către comentariu

Sunt foarte zgomotoase la franare, insa este si normal: au niste creste de incap `bolovani` intre ele.

Ca si aderenta sunt super multumit, isi merita banii

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Folosesc de 3 luni Dunlop WS M3 195/65/R15 si sunt fffff multumit de ele: aderenta f buna, atat pe zapada batatorita, cat si pe mazga inghetata. Un singur minus le gasesc: ZGOMOTOASE !!!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!