Jump to content

Alegere jante pentru Octavia II

drasto_2004
 Share

Postare recomandată

Oricum sunt curios cu ce fel de anvelope o sa ridic masina in ianuarie.

Poate la 4x4 pun si ei ceva mai bun.

Am observat ca la jante de 15" cam vin cu Elite 2 la cele non 4x4, asa ca speranta moare ultima.

Mersi de sfaturi audi_fan si xxnelu.

Modificat de 72THX
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 2 weeks later...

Octavia RS

masina livrata in decembrie 2007

225/40/18-ZR Michelin Pilot Exalto

Link către comentariu

Jante 17 aftermarket :)

se vede difereanta intre aripa si roata pentru ca era pe elevator, nu era lasata masina si janta era prinsa intr-un prezon cat sa nu cada. Le-am achizitionat dar deocamdata nu le-am montat pentru ca am pus pe ea jante de tabla cu cauciucuri de iarna.

post-13747-1200216294_thumb.jpg

post-13747-1200216312_thumb.jpg

post-13747-1200216377_thumb.jpg

Link către comentariu

c4linutz,vreau si eu poze dupa ce pui jantele,sunt curios cum arata.multumesc

Link către comentariu

Octavia2 4x4 cauciucuri 205/60/15 ridicata 12.01.08 a venit cu Dunlop Sport

Link către comentariu

Eu am vrut sa-mi pun jante de 17 ( desi producatorul recomanda maxim 16 ) si am fost sfatuita de o persoana autorizata ( pe care o cunosc si in care am mare incredere ) sa renunt la idee pentru ca voi distruge articulatiile masinii. Drumurile noastre sunt execrabile si intr-o economie a situatiei am decis ca partea estetica ar fi prea costisitoare ca sa ma apuc de drumuri in service. M-am resemnat si m-am ales cu unele de 16. :P

Link către comentariu

producatorul nu recomanda pe 16", avand in vedere ca are in lista de optionale jante pe 17", iar RS-ul vine cu jante pe 18". insa pentru drumurile noastre, marimea de 16" este compromisul ideal intre estetic si functional.

ps: si mie mi-ar placea jante pe 17".

Link către comentariu

Am o intrebare, ce jante sunt astea?

AEZ Ultra

Link către comentariu

Am si eu o intrebare. Cat de importanta este diferenta de uzura intre cauciucuri ? Vreau sa schimb doar un cauciuc de pe rezerva cu unul de pe fata. Exact identic doar ca nerulat cu unul rulat dar nu foarte mult timp. Ar putea avea implicatii negative in consum ? Stabilitate etc ? Cam cati km parcursi cu un set de cauciucuri produc diferente notabile fata de unul nou si care s-ar putea sa conteze? Cate mii de km are cineva idee ? Ca banuiesc ca logic este vorba de ordinul miilor

Link către comentariu

nu cred ca o sa ai probleme, dar daca vrei sa fii sigur de ceea ce faci, mai bine le pui pe cele de pe spate pe fata si pe cel de pe rezerva si cel bun de pe fata, pe spate. ;)

ps: in nici un caz n-ar influenta consumul. si chiar daca l-ar influenta, cred ca ar fi ceva insignifiant de ordinul miimilor.

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Octavia 2 Elegance, optional: jante Lyra 16", livrata pe 09.01.2008, a venit cu cauciucuri Continental Sport Contact 2.

Link către comentariu

octavia rs tdi: livrata 09.01.2007 bridgestone turanza 225/45 r17 de vara

Link către comentariu

masina mi-a fost livrata cu bridgestone potenza 225/45/R17 in decembrie 2007; va pot spune ca fac un zgomot ingrozitor la rulare, pot auzi fiecare pietricica peste care trec

Link către comentariu

Octavia RS

masina livrata in decembrie 2007

225/40/18-ZR Michelin Pilot Exalto

Exact si la mine, ridicata azi.

Link către comentariu

sfatul meu e sa va luati cauciucuri de iarna pentru ca cele de vara nu mai aceleasi proprietati la mai putin de 5-7 grade celsius si de aceea se aude acel zgomot urat pt ca ele se rigidizeaza!Eu am primit masina prin august 2007 si am fost nevoit sa le schimb prin noiembrie pt ca la fel facea si la mine!!

Link către comentariu

De acord! Vineri am pus cauciucuri de iarna (brrrrr, o carca de bani) si a disparut complet zgomotul de rulare. Astea de iarna nu-s asa rigide si se simte imediat.

Link către comentariu

c4linutz,vreau si eu poze dupa ce pui jantele,sunt curios cum arata.multumesc

am pus jantele pe masina. Poze noi.

post-13747-1201530063_thumb.jpg

post-13747-1201530074_thumb.jpg

post-13747-1201530087_thumb.jpg

post-13747-1201530103_thumb.jpg

post-13747-1201530166_thumb.jpg

Link către comentariu

Pentru cei care mai doresc sa achizitioneze cauciucuri de iarna, la sevice-urile Skoda exista o oferta de 4 cauciucuri Semperit Speed Grip 195/65 R15 cu tot cu jante de otel 6,0x15'' 5/112/47 la pretul de 1560 ron.

Oferta e valabila pana pe 29 februarie.

P.S. nu e singura oferta la roti de iarna, mai sunt si altele dar,asta am ales-o ca fiind dupa parerea mea cea mai convenabila.

post-18432-1201615413_thumb.jpg post-18432-1201615423_thumb.jpg

Modificat de mikutzu
Link către comentariu

Faine jantele, sa le porti sanatos. Am o intrebare pentru cei mai priceputi ca mine: vreau sa-mi achizitionez un set de jante OZ 35 Anniversary

dar pe 16" si nu am gasit informatii detaliate despre ele,mai exact despre tipul de prindere, distanta dintre prezoane si ET-ul. Daca are cineva astfel de informatii,astept cu nerabdare. :)

post-5156-1201754328_thumb.jpg

Link către comentariu

am impresia ca le gasesti in 4 prezoane, latimea este de 7 pentru cele de 16 inch. (sper ca nu am gresit cu nimic :somnmare: )

Link către comentariu

pe 18 sau 19 le avea un coleg pe masina se gasesc cam toate marimile deci gasesti pt o2

Link către comentariu

astea nu's pe 18? oricum arata foarte bine.

Modificat de audi_fan
Link către comentariu

Sunt replici dupa modelul de audi s-line.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!