Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

O scurta intrebare. Jantele arata f. bine sunt originale sau replici si daca sunt replici de cat sunt? Multumesc

si felicitari

Link către comentariu

Frumoasa masina Calin. E facuta cu bun gust. Bravo. De intrebat cat ai bagat in ea, nu te mai intreb. :offtopic:

Link către comentariu

Toata masina e din replici facuta, dar e misto! Invidiosilor! :offtopic:

Link către comentariu

Si cu Guta`n difuzoare :offtopic:)

Apropo... asta a fost unu din motivele pentru care am schimbat boxele si am pus HERTZ. Ca sa sune manelele mai bine =))

Modificat de Calin
Link către comentariu

Frumoasa Caline; mai da si tu un semn cand dai prin Buc. :offtopic:

Link către comentariu

Caline, sunt convins ca tu stii cati ipocriti sunt pe topic-ul asta si fac misto de tine spunand ca masina "e frumoasa".

Frumoasa n-are cum sa mai fie, saraca... dar lingusitori sunt multi, fac si ei misto de tine, iti dau apa la moara ca s-o poti mutila in continuare.

Nu pica prada lor, zau nu merita!

Bafta :offtopic:

Link către comentariu

Jantele sunt replica pentru ca cele OEM modelul asta sunt pe 18. Pe 17 cum sunt ale mele sunt alea argintii simple.

Robert (Smoothcoder), jantele sunt replica... ca barile nu au cum sa fie replica :blah_:

matcom.. mai e unu cin cta care sufera de personalitate.. apropo.. mai e vreo masina mai frumoasa ca a ta?

Modificat de Calin
Link către comentariu

Caline am vazut poza cu tipsurile de la evacuare..pana o schimbi pe toata nu poti indrepta cele doua tevi,sa nu mai stea in jos?

P.S pun poza "mazgalita" in paint :blah_:

post-20287-1246613968_thumb.jpg

Link către comentariu

@Calin Felicitari pentru munca depusa, arata bine masinuta. De doua lucruri nu-s convins:

- geamurile parca sunt mult prea negre, mergea o tenta mai "slaba" zic eu

- luminile albastre de la picioare chiar sunt kitchoase, sorry.... :blah_: Ai muncit mult la masina si ai ajuns la un rezultat ok... nu e bine sa adaugi chestii de genul acelor leduri albastre si sa strici totul, picand in extrema cealalta

@matcom

1. Ai dreptul la propria ta parere dar nu trebuie s-o exprimi pe un ton asa agresiv.

2. Tu sigur stii ce inseamna "kitch"? Pentru ca daca si ceva facut de fabrica (cum este culoarea alba) este kitchoasa, atunci e clar ce gusturi ai tu.

Link către comentariu

Luminile de la picioare nu se aprinde decat cand se deschide o usa sau cand opresti motoru. Sunt legate pe plafoniera. Deci cand se aprinde plafoniera se aprind si ele... cat despre culoare... sau leduri albastre... ledurile sunt luate de pe bord`uri de VW... pentru ca sunt mai linistitoare decat cele din comert gen ZEXTAR sau cum se numesc...

Acum, in mom de fata, geamurile mai sunt negre decat cele din spate...cele din fata sunt deschise... vezi prin ele. Intr-un timp ma batea gandu sa le scot de tot dar mi`e frica de "binevoitori" pentru ce am in masina. Asa..cat de cat.. mai acopera.

Link către comentariu

Sunt de accord cu ICE..poti schimba ledurile de la picioare cu un alb cald(ca la Audi) sau un alb rece. :blah_:

Link către comentariu

Dragule, nu e cazul sa-mi explici tu mie ce-i ala 'kitsch' - intamplator lucrez in domeniul artelor...

Acum, daca dezacordul ti se pare "agresiv" te inseli amarnic :blah_:

Succes!

Link către comentariu

frumoasa masina... chiar intoarce priviri (am vazut-o pe la Plaza daca nu ma insel acum cateva luni)

ii stau bine jantele de GTI, pt ca e alba :blah_: pe negru nu mi-a placut cum dau (am vrut si eu sa-i pun alei mele)

Link către comentariu

Hahaha...sa inteleg ca masina mea e o arta iar tu esti criticul? =))

Modificat de Calin
Link către comentariu

@Matcom,permite-mi sa te intreb ce vezi tu kitchos la aceasta masina,poate imi deschizi si mie ochii,sa ma feresc sa-mi transform masina in kitch.Ca sa nu fim :blah_: imi poti raspunde pe PM.Nu-i iau apararea lui Calin pt ca nu are nevoie dar chiar nu pot sa inteleg cum o masina modificata 90% OEM poate fii chicioasa.

Link către comentariu

N-am vrut nici sa fac misto, nici sa te ofensez; pur si simplu e parerea mea, exprimata sincer, deschis si ne-agresiv :)

Iar daca vrei s-o numesti "opera de arta", n-ai decat; dar de critici n-ai sa scapi :)

Bafta in continuare :blah_:

@Matcom,permite-mi sa te intreb ce vezi tu kitchos la aceasta masina,poate imi deschizi si mie ochii,sa ma feresc sa-mi transform masina in kitch.Ca sa nu fim :lol: imi poti raspunde pe PM.Nu-i iau apararea lui Calin pt ca nu are nevoie dar chiar nu pot sa inteleg cum o masina modificata 90% OEM poate fii chicioasa.

Daca esti curios, poti cauta pe net mai multe detalii despre 'kitsch' - si ai sa vezi ca pt. un ochi neavizat linia dintre bun gust si kitsch este extrem de subtire; insa odata ce ai trecut acea linie, pici intr-o prapastie a ridicolului fara fund.

Designerii aia au si ei o scoala, o pregatire, nu s-au trezit peste noapte ca vor sa deseneze masini. E mai complicat un pic... :)

Modificat de matcom
Link către comentariu

Mai ti-am zis de la inceput ca nu m-ai jignit pentru ca fiecaruia ii place ce vrea. Daca iti place bine, daca nu iti place bine...

Nu o numesc opera de arta pentru ca nu este. Este o simpla masina modificata... zic eu.. dupa gust... gustu meu. Nu i`am pus cine stie ce bling blinguri.

Opera de arta era daca era la aia de la MTV cu Pimp My Ride. Dar cred ca si aia dadeau kich`uri.. asa ca am ales sa n`o trimit la ei :blah_:

Link către comentariu
Dragule, nu e cazul sa-mi explici tu mie ce-i ala 'kitsch' - intamplator lucrez in domeniul artelor...

1. Nu intereseaza pe nimeni in ce domeniu lucrezi tu, atata vreme cat tu consideri o masina alba ca fiind "de cocalar". Astfel de generalizari nu au nici un rost.

2. Renunta la apelative gen "dragule", hai sa pastram discutia pe un ton amical si fara ironii, n-as vrea sa fiu nevoit sa apelez la sanctiuni.

Link către comentariu

Nu te-am intrebat ce inseamna Kitch,te-am intrebat ce vezi tu kitchos si ce te-a determinat sa spui ca e kitchoasa.Atat. Multumesc pt raspuns,o zi buna tuturor!

Link către comentariu

Ice, omul o sa creada ca esti platit sa-mi iei apararea. Si-a spus parerea :lol: REPET: Fiecare e liber sa zica ce vrea.

PS: casieria inchide la ora 16:00 :blah_:

Link către comentariu

Ice_2k, tu cred ca te certi cu tine insuti acum; chiar nu vreau sa intru la contre cu tine; oricum, esti recunoscut pentru caracterul tau oarecum mult prea ... impulsiv cand vine vorba de pedepse :blah_:

Si ca sa citez o celebra blonda, Nikita: "Stai cuminte!" :lol:

Link către comentariu

Eu ma retrag din discutie :blah_:

Era o expresie..parca Mircea Badea o mai zicea.... " Ba...hai sa plecam acasa..gata.." :lol:

P.S Daca si Ice e impulsiv... 8-|

P.S 2 Matcom... te rog sa nu te superi pe mine,esti primul om care lucreaza in domeniul artei (am si eu cateva cunostinte in acest domeniu) care a auzit de Nikita..e si asta o chestie :)

Modificat de But_Fns
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!