Jump to content

Jante; Anvelope si Lanturi (Touareg 7L)

VVV
 Share

Postare recomandată

Rotile actuale le poti lasa numai pentru vara, iar pentru iarna iti faci un pachet separat.

Din cite stiu R5 permite si janta de '16 si aici gasesti si tabla sau o alta varianta este '17.

Nu iti recomand jante mai mari, cu cit pui mai mare cu atit scad calitatile rotilor de iarna.

Meniul pentru anvelope de iarna este pentru ati seta viteza la care vrei sa te atentioneze ca sa nu o depasesti.Bineinteles ca functioneaza si in cazul anvelopelor de vara, eu o mai setam la 60Km/h ca sa ma atentioneze sa nu depasesc aceasta limita, dar e destul de enervant pe unele portiuni mergi si mai tare si piuiue ala mereu, nu mai zic ca in timpul asta nu mai poti beneficia de display pina nu scazi viteza sub 60km/h.

Revin cu dimensiunile anvelopelor de iarna.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

La 16 nu stiu dimensiunea recomandata de anvelopa, oricum aici gasesti numai janta de otel din cite stiu.

La 17 ai 2 variante, 235/65/17 sau 255/60/17

post-15613-1227957304.jpg

Link către comentariu

iti multumesc!

Trebuie sa ma gandesc. Aici in Arad inca nu a dat iarna :rolleyes: mai am putin timp.

Link către comentariu

No coment!

Astea imi plac! De 20' is?

Mi-as cumpara asa ceva pentru vara... dar nu stiu daca se potriveste cu masina :rolleyes:

Link către comentariu

Sint '22.

Pachetul de roti iarna este o investitie pe termen lung, asa ca e bine sa le iei din timp.

Nu te baza pe tractiunea integrala, daca nu ai roti de iarna nu o sa ai aderenta sa muti 2 tone si ceva de masina.

Link către comentariu

...in plus sub o anumita temperatura parca sub 6C, anvelopa de vara isi pierde din calitati chiar daca nu e zapada.

Link către comentariu

Ai perfecta dreptate eu anul trecut nu mi-am cumparat jante si cauciucuri de iarna..am mers cu cele de vara pe 20....Cauciucul cand era frig afara pur si simplu se tranforma in plastic asa de tare era....iar nu puteam nici macar sa ies din parcare asa de rau patinau....am ramas fara cuvinte.....asa ca nu prea am folosit touaregu..in schimb am mers cu un discovery 1 care merge cu orice tip de cauciuc in orice conditii (este precum un tanc).....Acum mi-am luat si jante si cauciucuri pe 17 pt iarna oricum nu cred ca touaregul va ajunge la performantele Landu-lui :Driver:

Link către comentariu

Land-ul a Land, dar chiar si el cu anvelope de vara nu face fata.Practic nu are aderenta, de ce sa se tina?

Probabil avea anvelope allseason.

O sa iti schimb parerea despre Touareg cind o sa mergi pe anvelopele de iarna '17.

Si nu uita ca tu aveai anvelope de '20, pe cind Discovery 1 cred ca avea maxim '16.

Modificat de VVV
Link către comentariu

Janta OZ Leonardo III Forged 10,5x20 cu 315/35/20 Dunlop Sport Max Runonflat 36kg/buc

Janta OZ Leonardo III Forged 9,5x20 cu 275/40/20 Dunlop Sport Max Runonflat 34kg/buc

Desi e un model de janta plin, Leonardo '20 cintareste mai putin decit ATP pe 18 si este aproape ca cea orginala pe '19.

post-15613-1228759263_thumb.jpg

Link către comentariu

In plus gandeste-te ca o anvelopa runflat este mult mai grea decat una normala.

Link către comentariu

Corect, pe urma mai avem si diferenta de juma de tol 9 fata de 9,5 adica 1,27cm latime janta, modelul jantei la cele originale este mai aerisit dar si "gaura" in buzunar mai mare pentru bucuria de a avea o janta performanta, nu numai usoara.

Link către comentariu

larry_white_touareg

"Zaragoza" Volkswagen

9Jx19- anvelope 275/45 R19

post-31996-1228818346_thumb.jpg

Link către comentariu

Imi plac jantele, sint de prim echipament sau after market?Dupa denumire sint originale dar nu stiam de modelul asta.

Eventual daca mai poti posta niste poze din mai multe unghiuri si de aproape.

Link către comentariu

o sa cantaresc si eu jantele si cauciucurile de vara originale de la vw jantele de w12 deoarece oricum sunt in casa... chiar m-ati facut curios :)

Link către comentariu

larry_white_touareg

Sunt de prim echipament! Am sa mai fac cateva foto si am sa le postez, cu Zaragoza!

Link către comentariu

• 1 month later...

1.Touareg cu Botticeli III pe '21 sau '22!...in nici un caz in virful muntelui cu talonul asta.

2.Touareg negru pe alb.

post-15613-1232612382_thumb.jpg

post-15613-1232612448_thumb.jpg

Modificat de VVV
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Touareg cu BBS RXII pe'21, insa se mai intimpla si la ei, au fost furate.

post-15613-1234634377_thumb.jpg

post-15613-1234634393_thumb.jpg

Link către comentariu

Azi o sa vorbim de anvelope.

Pe foarte multe forumuri din SUA am vazut ca se vorbeste de o anvelopa cu talon mai mare decit cel normal si anume 265/65/17 sau 265/60/18.

Cu dimensiunile respective se poate rula fara probleme(asa spun ei) si ca nu ating deloc!

Ca avantaje eu zic ca sint ideale pentru drumurile noastre, masina arata mai offroad, bune pentru sezonul de iarna, pescuit:), traseu offroad.

post-15613-1235235506_thumb.jpg

post-15613-1235235529_thumb.jpg

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Foarte frumase jantele alea care au fost furate, BBS tot timpu s-au potrivit pe orice VW.

P.S. Bine macar ca nu i-au lasat masina pe asflat, e "civilizat" ca au lasato pe butuci :icon_thumright:

Link către comentariu

Miroase a primavara, trebuie scosi pantofii sport de la naftalina.

OZ CANYON pe '22 si am impresia ca cele de la Rinspeed sint pe '23!!!

post-15613-1236590000_thumb.jpg

post-15613-1236590020_thumb.jpg

Link către comentariu

Salutare,

Am si eu o intrebare care poate suna aiurea dar imi asum riscul: care e presiunea corecta in roata de toaureg?

Am jante de 17 si anvelope 255/60/r17 pe un R5. M-am uitat pe abtibildul de pe usa unde scrie 2,5 bar si am respectat pana acum instructiunile dar mereu mi se pare ca roata pare un pic desumflata. Am incercat sa umflu o roata de proba si parca arata mult mai bine cu 2,7 bar.

Ma poate ajuta careva?

10x

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!