Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

nota 10 din nou. Montat parbriz 1250 RON. Pe casco. Nota 10 si pt. Ardei_Iute care m-a ajutat sa rezolv problema repede si bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Am fost azi sa-mi fac o programare la tinichigerie la AVIA.

M-au programat pe 1 noiembrie :) Cica nu mai au liber pana atunci.

Ma rog tinand cont ca nu ma deranjeaza prea tare usile putin indoite am acceptat... ca n-oi muri pana in noiembrie.

Link către comentariu

Pentru cei care nu au participat astazi la prezentarea noului model Octavia RS, printre altele, au fost facute cateva anunturi : 1. Putem beneficia de autoturism -pus la dispozitie de Avia- pe perioada cat autoturismele noastre sunt in service. - contra cost, pret informativ ~ 20E/zi.

2. Pentru operatiuni de service,autoturismul se poate prelua/preda de la/la domiciliu pentru o taxa de 100 RON.

3. Programul de lucru al service-ului se prelungeste pana la ora 19.00.

4. Va fi o promotie de iarna pt. anvelope si nu numai.

Ce se poate spune, decat...BRAVO Avia! Este un pas inainte. ;)

Iata si cateva poze de la eveniment.

Link către comentariu

Am primit si eu o invitatie prin SMS la evenimentul de mai sus si zicea ceva si de Avia Mall.

Stie cineva despre ce e vorba?

Link către comentariu

Au avut ceva promotii (-10%) la accesorii.

Se mai tine si saptamana viitoare sau, ai ramas in urma? :offtopic:

Link către comentariu

am fost si eu la service avia in militari. de 2 ori pana acuma. o data am lovit masina si a trebuit schimbat spoilerul spate si o mica reparatie in colt langa stop. totul a fost ok. a durat un pic mai mult din cauza ca, sub spoiler mai exista o bara care era si ea avariata si a trebuit comandata, lucru constatat ulterior pe rampa. e ok. vopseaua a iesit f bine (nu este una metalizata).

apoi am fost sa schimb uleiul la 10 000km si aveam programare la 9. eu am ajuns la 9 fara 10 sperand ca intru imediat :P, e drept ca ma grabeam f tare si eram pus pe scandal daca dura mai mult de 15 min sa intru cu masina inauntru. cand ai programare e bine sa se respecte ca sa nu ne incurcam. foarte amabili cei de acolo, au inceput programul ce-i drept pe la 9.10 dupa o scurta sedinta cu domnii mecanici.

pot sa va spun ca mie imi place enorm ca pot sa vad ce face mecanicul la masina mea, ca am acces langa el...daca ma puneau intr-o sala de asteptare sa nu vad masina nu ma mai intorceam niciodata. asta apreciez. apreciez si faptul ca mecanicul chiar era atent la ceea ce facea si iti raspundea la intrebare, nu era stresat de asta.

pana acuma e ok. recomand sa mergeti acolo.

P.S. intrebare: se pot vopsi manerele usilor si oglinzile in culoarea caroseriei (rosu) la avia? masina este model avantaj cu manere negre. daca da, cat costa operatia.

Modificat de b77eru
Link către comentariu

O sa fiu Offtopic dar cred ca esti persoana care poata sa-mi raspunda la intrebarea care ma framanta acum. Am de reparat si vopsit aripa spate langa stop (cum ai zis si tu ca ai avut) si vreau sa iasa ca din fabrica nu sa ma trezesc ca pt o mica lovitura de 3cm patrati langa stop pe aripa, cu aripa gazata sau cu praf incastrat in vopsea. De aia ma intereseaza in primul rand daca vopsesc bine (dar ma refer la uitatul ffff atent de aproape) si in al 2-lea rand pana unde vopsesc aripa pentru o lovitura mica cum am spus langa stop.

Merci

Link către comentariu

uite o sa fac o poza unde a fost lovita. daca tu vezi diferenta esti ochila!!!

Link către comentariu

De aia ma intereseaza in primul rand daca vopsesc bine (dar ma refer la uitatul ffff atent de aproape)

Daca vorbim de Avia Motors Militari acolo NU se vopseste bine (cel putin din experientele mele cu ei) exceptind cazul in care au schimbat vopsitorul fata de acum 6 luni. Si nu vorbesc de uitatul 'ffff atent de aproape', ci de uitatul normal la masina, in care se vede diferenta de nuanta a partii vopsite fata de restul caroseriei, se vede aspectul de 'coaja de portocala' in anumite locuri, si se vad doua dare de aprox 30cm de lac. Asta ca sa nu mai vorbesc de faptul ca masina sta mult prea multe zile in service pentru vopsire...

Link către comentariu

ce culoare ai la masina? e metalizata? vad ca ai masina din 2001, a mea e din 2006. e posibil ca intre timp vopseaua ta sa se fi matuit un pic si cand a vopsit-o proaspat sa fie ca noua, portiunea vopsita, normal nu? ai incercat sa ii faci un polish?

Link către comentariu

...se vede aspectul de 'coaja de portocala' in anumite locuri...

Confirm si eu, tot Avia Militari si tot vopsea gazata. Se intampla in iulie 2004.

Link către comentariu

ce culoare ai la masina? e metalizata? vad ca ai masina din 2001, a mea e din 2006. e posibil ca intre timp vopseaua ta sa se fi matuit un pic si cand a vopsit-o proaspat sa fie ca noua, portiunea vopsita, normal nu? ai incercat sa ii faci un polish?

Culoare metalizata, si n-are legatura cu nici o matuire. Polish nu-i fac eu, polish trebuia sa-i faca AMM, ca a stat masina de luni pana vineri la ei. Eu, client, nu trebuie si nu vreau sa invat cum se vopseste o masina, ca d'aia ma duc la service cu ea si n-o vopsesc singur, ca s-o vopseasca aia care se pricep. Insa cand o iau din service ma astept sa arate ok (nu va arata niciodata ca vopsita din fabrica, sint de acord cu asta).

Daca tu ti-ai vopsit masina la ei si a iesit ok, fie ai fost norocos, fie am fost eu ghinionist, fie au schimbat vopsitorul. Insa din experienta mea cu AMM, pe parte de tinichigerie, pentru prima reparatie au nota 4, pentru a doua reparatie au nota 6.

De asemenea, nu inseamna ca daca masina mea a fost reparata prost, asa le repara pe toate. E un forum, s-a pus o intrebare, fiecare decide ce vrea sa faca pentru propria masina, tinind (sau nu) cont de feedback-ul primit de la ceilalti. Eu insa pe acolo nu mai calc pentru reparatii de tinichigerie.

Link către comentariu

Daca masina nu a iesit bine,ar fi trebuit revopsita....dupa cum in iulie 2004 nu exista decit AMM nu si AMP.

Link către comentariu

Daca masina nu a iesit bine,ar fi trebuit revopsita....dupa cum in iulie 2004 nu exista decit AMM nu si AMP.

Amm am scris, nu? Adica Militari. Sau unde e greseala?

Problema mare era ca eu nu aveam timp de joculetze dinastea. Sunt unii oameni care mai au si altceva de facut decat sa se ploconeasca de mecanici in service. Oameni care isi cumpara o masina pt ca au nevoie de ea, nu ca sa aibe ce lasa luni intregi la reparat. Cand clientul este chemat ca masina este gata, ea trebuie sa fie gata conform standardelor. Nici nu am fost contrazis cand am reclamat vopseaua gazata, daci puteau sa vada singuri si sa revopseasca din proprie intiativa.

Ca sa fiu corect: partea de tinichigerie a fost facuta profesional, tabla indreptata la fix

Link către comentariu

Revin cu intrebarea pusa mai devreme. Pot sa vopsesc clantele si oglinzile la avia militari? si daca da cat costa?

Acum daca tot citeste cineva de la avia aici mai am o intrebare. Se poate face panoul negru din mijlocul bordului, care ar fi trebuit sa fie computerul de bord sa functioneze? si daca da cat costa. multumesc.

Link către comentariu

Deci Avia Militari nu recomanda nimeni e concluzia fara echivoc.

Cine stie ceva de Avia Pantelimon, caci acolo mi-am facut programare sambata trecuta tocmai pe 6 NOV :( Inseamna ca sunt solicitati oamenii.

Link către comentariu

Revin cu intrebarea pusa mai devreme. Pot sa vopsesc clantele si oglinzile la avia militari? si daca da cat costa?

Acum daca tot citeste cineva de la avia aici mai am o intrebare. Se poate face panoul negru din mijlocul bordului, care ar fi trebuit sa fie computerul de bord sa functioneze? si daca da cat costa. multumesc.

http://www.aviamotors.ro/?cale=links/servi...saj.php&menu=49 -> e cea mai simpla/rapida cale ca sa afli raspunsuri la cele 2 + 2 intrebari.

Link către comentariu

Pentru cei care nu au participat astazi la prezentarea noului model Octavia RS, printre altele, au fost facute cateva anunturi : 1. Putem beneficia de autoturism -pus la dispozitie de Avia- pe perioada cat autoturismele noastre sunt in service. - contra cost, pret informativ ~ 20E/zi.

2. Pentru operatiuni de service,autoturismul se poate prelua/preda de la/la domiciliu pentru o taxa de 100 RON.

3. Programul de lucru al service-ului se prelungeste pana la ora 19.00.

4. Va fi o promotie de iarna pt. anvelope si nu numai.

Ce se poate spune, decat...BRAVO Avia! Este un pas inainte. :lol:

Iata si cateva poze de la eveniment.

de unde ati aflat de eveniment?

eram si eu interesat si nu am stiut.

si mai sint abonat si la newsletter-ul avia :-( :D

Link către comentariu

Dupa istoria cu programarea, luni a dus si eu masina pentru ceva lucrari(un mic accident). Mi s-a spus ca dureaza 4/5 zile. Vineri am fost sunat de Dl Bogdan, ca masina e gata, si au trimis devizul la societatea a de asigurare pentru acceptul de plata, mi l-au trimis si mie pentru a incerca sa urgentez acest accept. Mai mult mi-a comunicat ca s-a verificat si uleiul, si ar trebui completat. Luni sper sa vina acceptul si sa o ridic.

Pana acum nota 10 AVIA PANTELIMON.

Revin cu feed-back despre calitatea lucrarii.

Link către comentariu

Cu 20 de euro pe zi iti poti inchiria MINI de la SIxt din aeroport si sincer cred ca arata mai bine decat vreo Fabia obosita. Deci mare schema nu e. La milionul ala ca sa iti care masina se adauga si eventualele forje date by default? plus "sticky fingers"?

:D

Link către comentariu

Probabil ca a fost vina lor :vaidecapulmeu: ...as vrea sa vad si eu masina la schimb gratis.Altfel as fi si eu curios cum se justifica uzura masinii, inlocuirea de consumabile, numarul de km parcursi, etc......

In ceea ce priveste noile servicii Avia....bravo lor!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!