Jump to content

Aviamotors Bucuresti

toni
 Share

Postare recomandată

corect ar fi sa te lase sa vezi ce se intampla cu masina in timpul reviziei/reparatiei. Clientul ar trebui sa stea si sa vada ce se intampla cu masina dupa un geam/panou de sticla. Daca se pot amenaja sali de asteptare, de ce sa nu le faca cu vedere spre postul de lucru, iar in sala sa fie un PR cu care sa poti discuta. Asa nu ar mai fi tentat "homo mecanicus" sa-ti mai schimbe niscaiva piese pe motiv ca au "aparut" defectiunile pe parcurs.

Si daca schimba totusi o piesa sub pretextul ca "asa trebuia" sa mentioneze in deviz de ce s-a facut schimbarea ( ex: placuta frana cod @$@#$@#$ - prezenta uzura peste specificatiile tehnice, a fost inlocuita cu piesa xx cod piesa noua ) si sa-ti dea piesa uzata la pachet.

Va spune ceva cuvantul transparen

Modificat de black_shadow
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

fara suparare ,dar postezi fara sa fi calcat vreodata in avia pantelimon .

daca calcai sigur vedeai ca sala de asteptare are un geam "panoramic" spre sectia unde se repara masinile.

problema este asa cum spunea mai sus asarban.

si mie mi-ar placea sa stau langa masina (nu sub ea!) din diverse motive:

1.poti discuta direct cu doctorul care opereaza ,si intr-un fel poate ca poti face o negociere de genul:

-mecanic: chestia asta ar cam trebuii schimbata!(indiferent daca ai reclamat-o la receptie sau nu )

-client: neaparat sau mai tine xxxx km? sau orice discutie legata despre reparatie.e adevarat ca si pe mecanic daca-l bati la cap bine nu-i faci.

2. sunt convins ca trece timpul mai repede si mai placut ,ca macar vezi ce se intampla.

am mai spus in mesajele anterioare ,ca desi am avut ceva probleme de pr acolo ,tot acolo ma intorc datorita calitatii reparatiilor efectuate.

deci black_shadow : de vazut vezi de la geam da ce te faci daca masina e intr-un colt? nu vezi absolut nimic.

si e ca si cum nu ar fi geam!

Link către comentariu

la avia pant. nu au geam la dep. electrica. sau cel putin nu am vazut eu. am avut o problema la acest capitol si nu am vazut decat pe o camera ceva oarecum vag.

Link către comentariu

?

ce ar trebui sa fac acum ?

s-au scris doua pagini ...

as putea spune ca imprumutul a doua cabluri ca sa poti lua curent de la alta masina costa ,am crezut eu ,10 ron,deoarece ''cu multumesc nu am ce face''(ar zice unii cu mult ego si onoare ,lipsiti de catusi de putina ipocrizie)...

as putea spune ca la nasterea fiului meu am lasat bani oricui purta halat alb,ca la service-ul din orasul din care sunt de loc am lasat dacia (pe care o am si acum) pt schimb de amortizoare si am luat-oseara dand celor 2 mecanici cate 10 ron,ca ca la frizer un tuns costa 4 ron si eu dau 5 ,si etc...

ca ce fac eu acum pe forum seamana a dezmintire...

ca masina si femeia sunt dupa sufletul omului...

ca angajatorul ne cumpara forta de munca si nu personalitatea...

ca trebuie sa fii atent cand faci o ironie pentru ca oamenii sunt subiectivi si interpreteaza cum vor...

ca exista clienti care insista pe aceeasi tema poate poate problema lor devine leit motiv pe acest forum...

ca exista clienti care vin la avia cu ''speranta'' ca e ceva stricat si la masina lor...

ca exista clienti care oricum ai suci-o au dreptate sa fie nemultumiti si ca profesionist trebuie sa repari acest neajuns...

ca acest topic nu este un televoting pentru barbato mihail...

ca i-am zis d-lui sapera despre acest forum dar ca ce se va intampla mai departe depinde doar de el...

ca service-ul din militari e la fel de bun ca cel din pantelimon si viceversa...

ca orice lucrare de garantie este supervizata de mine,fie ca era in militari fie ca era in pantelimon...

,dar ca cele mai importante lucruri de retinut ar fi ca lui ninel trebuia sa-i raspund la pm si ca pe acest topic puteti gasi rezolvarea nemultumirilor din relatia cu avia sau rezolvarea unor probleme pur tehnice de la masina dvs !

Daca doriti sa dezbatem si probleme existentialiste va invit... la o bere !

Noapte buna !

Link către comentariu

Mihai: stai calm. Vad ca devine acest topic o pura discutie de principii. Si nu e corect. Aici, gestul pe care-l face don' Barbato, este pur personal. EL doreste imbunatatirea relatiei cu clientii in service-ul in care lucreaza ca sef receptie si are nevoie de un feed-back. Hai sa-i dam un feed back corect, nu ce am auzit de la prietenul prietenului varului fratelui unchiului. Right?

Asa ca sa ne abtinem de la comentarii inutile. Please.

Link către comentariu

Eu sunt un sustinator al ideii " Nu da spaga " . Nu am nici un gram de intelegere pt cei care primesc spaga, chiar si nesolicitata direct.

Sunt de acord ca toti trebuie sa platim un pret corect pt bunurile si serviciile de care beneficiem, dar sa fie oficial, cu acte.

Asa este , dar SPAGA se da pentru a-ti fi rezolvata o problema mai repede, BACSIS -atunci cand esti multumit de servicii. Daca nu vrei sa dai spaga la service , nu da , nu te obliga nimeni. Si nu uita,VOI CLIENTII ii invatati pe toti la spaga :"hai sefu maine plec si eu in concediu , nu poti sa-mi faci si mie revizia azi ?" "Pai nu aveti programare domnule" "hasi sefu dau si eu o bere , nu poti sa ma rezolvi ?"(pentru ca eu clientul vreau sa mi se rezolve treaba acum in acest moment nu?) .....si uite asa se ajunge la spaga ...

Cine mai spune in Romania , ca eu nu dau spaga , este un mare mincinos. SI cine spune ca sustine ideea ca el nu da spaga , este .....dar sa nu mai zic ce este .........

Apropo , BACSISUL care se lasa in service-urile din vest , pentru informatia Dvs. este intre 30-100 euro...si spre deosebire de noi , nu dai bacsis , nu ti se face nimic la masina, sau iti baga piese vechi pe ea , sau nu iti schimba uleiul , si acolo chiar nu poti sa stai langa masina .

Link către comentariu

Si vorba lui Barbato .....masina mai este si dupa sufletul omului .......

Link către comentariu

La's ca vin eu la revizia de 45.000 si sa vad daca o sa ma intorc cu aceeasi parere buna. :blink: Nu de alta dar mai am cateva probleme de rezolvat.

1. Sunt momente cand se accelereaza masina la apasarea pe frana;

2. Imi scartaie la franare, pe fata (cu placute noi)... scartait permanent;

3. O fructuatie de relanti... sporadic;

4. Persista o problema de electrica... chiar daca a fost sesizata, dar nerezolvata data trecuta (cred eu)... La introducerea unui consumator scade intensitatea farurilor (consumator: frana, aeroterma, actionarea geamurilor...);

5. Schimbarea uleiului + filtru.

Ca sa nu mai spun ca am o reducere de 100 RON la manopera. Reducere oferita de domnul Petrinel... motivul nu mai conteaza.

Cred ca am destule lucruri de rezolvat la masina. Voi merge la AVIA Pantelimon pentru ca masina este in garantie.

O sa va impartasesc la terminarea verificarii parerea despre rezolvarea problemelor. Sper sa nu am obiectii.

Cu stima,

Marius

Modificat de Mariuz
Link către comentariu

Domnilor sper ca v-ati linistit, descarcat si mai ales spus tot ce aveati de spus fata de membrii acestui forum (pentru ca in primul rand cei care posteaza pe acest forum sunt membrii) in legatura cu Avia Motors la nivel de principii.

:blink:

Sunt client Avia Motors Militari si nu am actiuni la ei, cred ca fiecare dintre noi este liber sa dea bani sau alte bunuri mecanicului, receptionerului sau orcarui angajat al Avia pentru serviciile oferite daca asta doreste si crede ca astfel si data viitoare v-a fi servit la fel de promt si profesionist ca si la oferirea acestora, este o practica internationala si valabila in orice domeniu. Daca lucrarea de reparatie sau revizie este conditionata atunci respectiva firma are o problema clara si pe care cred ca orice patron, director, etc. incearca sau ar trebui sa incerce sa o rezolve.

Cand dai o mica atentie pentru un serviciu nu o faci doar pentru lucrarea in sine ci si pentru atitudinea celui care a efectuat-o.

Libertatea de a lasa sau nu clientul sa vada ce operatiuni se efectueaza la masina cred ca este a firmei aceasta fiind si o chestiune de imagine si marketing (dupa parerea mea), dar in acelasi timp trebuie sa existe si o intelegere fata de client in privinta faptului ca este circumspect cu privire la lucrarile facute "pe nevazute" in conditiile in care au fost intampinate de el sau de persoane de incredere a unor probleme si abateri grave de la o conduita normala si fireasca (sa nu spun altfel).

Libertatea de a alege o firma sau alta este in cea mai mare a ta ca si client, in ceea mai mare parte pentru ca exista monopolul.

Cred ca intr-o firma care vrea sa faca bani (si nu este parte a unui monopol) primeaza satisfactia clientului fata de serviciul primit si astfel reantoarcerea lui la aceasta firma.

Comparatiile cu firme din afara tari in care sunt probleme nu cred ca este in spirtul acestui topic care incearca prin membrii sai sa imbunatateasca calitatea serviciilor oferite clientului de catre Avia Motors, ajutor oferit de catre angajati ai acestei companii (chiar daca o fac in nume propriu).

:))

Atat am avut de spus (sris) si cred ca daca am incerca sa fim mai intelegatori atunci multe probleme s-ar rezolva repede si mai ales bine in favoarea ambelor parti implicate.

Va doresc o zi buna si mai ales bafta in rezolvarea problemelor (chiar si a celor de serviciu) fara neprevazute si nervii.

Link către comentariu

La's ca vin eu la revizia de 45.000 si sa vad daca o sa ma intorc cu aceeasi parere buna. :) Nu de alta dar mai am cateva probleme de rezolvat.

1. Sunt momente cand se accelereaza masina la apasarea pe frana;

2. Imi scartaie la franare, pe fata (cu placute noi)... scartait permanent;

3. O fructuatie de relanti... sporadic;

Ca sa mai destindem un pic atmosfera o sa-mi permit o gluma :

Intrebare :

Relantiul este un pom fructifer sau o planta spongifera ? Pe tastatura intre l si r este distanta de 5 butoane pe linie si un buton pe coloana,deaceea inclin sa cred ca'' l '' care este o tasta spongifera , a dat nastere lui r cu ajutorul vantului...

Sunteti cumva stomatolog ?

Link către comentariu

Domnule Mihail... tot in gluma va intreb si eu pe dumneavoastra... cine v-a invatat aritmetica? Femeia care facea curatenie in clase? Distanta este de 4 taste si nu 5 butoane. Chestia cu care se scriu textele, cifrele la "computator" se numeste tastatura si nu butoniera , deci taste si nu butoane... "Ca sa mai destindem un pic atmosfera" cum zicea cineva.

Ne auzim la revizie... Noi ne cam stim de prin Militari... unde am avut parte de "suportul" dumneavoastra... vedem ce iese pana la urma. :)

Bafta

Link către comentariu

Domnule Mihail... tot in gluma va intreb si eu pe dumneavoastra... cine v-a invatat aritmetica? Femeia care facea curatenie in clase? Distanta este de 4 taste si nu 5 butoane. Chestia cu care se scriu textele, cifrele la "computator" se numeste tastatura si nu butoniera , deci taste si nu butoane... "Ca sa mai destindem un pic atmosfera" cum zicea cineva.

Ne auzim la revizie... Noi ne cam stim de prin Militari... unde am avut parte de "suportul" dumneavoastra... vedem ce iese pana la urma. :rolleyes:

Bafta

Ma bucur ca aveti simtul umorului si nu v-ati suparat .Eu nu ma prea pricep la televizoarele astea ,lua-le-ar dracu' ,care au telecomanda cu fir...

Va astept !

Link către comentariu

Total oftopic.. deci e gresit sa zic "butonez la pc" nu? Ca defapt si de drept eu tastez pe tastatura.. mama lui de computer de ii zicem noi pc... ps la mine sunt 4 butoane, pardon taste, si 1/3 din inca o tasta, la tine altfel? Nu de alta, da ca sa fim corecti asa.. :rolleyes:

Link către comentariu

:rolleyes:

al naibii. voi aveti si r si l ???

cled ca tastatula mea e lanlaita... :angry:

:blink:

Link către comentariu

Gata luni 6 ianuarie ora 8:30 am programare la AVIA cu revizia + problemele aferente. Vedem ce iese... :offtopic:

Link către comentariu

Interesant... Back in time with AVIA ! Si mai zice lumea ca nu au servicii complete... :offtopic:

Link către comentariu

eu azi mi-am facut programare la avia pentru 02.04.1996!Ora 8:30 :lol: :lol:

Modificat de godoroja
Link către comentariu

Acum ca o completare...nu va suparati pe mine.Dar de ce va faceti probleme despre pretul uleiului daca dati 20siceva de mii de eur pe masina ?O intreaga avere !Scuzati ironia dar cam asa este ,si revin la ce am mai zis si altadata si anume ca putini dintre noi stim sa ne cumparam o masina !

Desi poate discutia este tarzie nu pot sa nu intreb si eu ceva referitor la ce s-a scris aici.

Adica daca am dat ,,20siceva de mii de eur pe masina " si ma uit la pret cand cumpar o 1 L de ulei inseamna ca n-am stiut ce masina sa-mi cumpar ?De unde mentalitatea asta ?

Pai ce-l intereseaza pe ,,vecinul meu" ca am renuntat sa-mi fac casa, sa plec in concediu pentru 4 ani de aici inainte,sa ma ingras mai mult decat este cazul, etc.., doar pentru a-mi satisface un vis al meu de a avea masina pe care mi-am dorit-o intodeauna ?

Sunt convins ca multi de aici care conduc masini de ,,20siceva de mii de eur" au facut eforturi mari pentru a le avea.

De aceea cred ca un pic de respect la adresa lor n-ar strica.Si vreau sa cred ca proverbul ala cu ,,sa moara capra vecinului " nu mai este valabil pe la noi.

Modificat de snaemih
Link către comentariu

@snaemih: Perfect adevarat.

Sa zicem ca nu ma deranjeaza sa dau mai mult pe acelasi ulei, insa daca pot sa il iau din alta parte mai ieftin, de ce sa nu o fac avand in vedere ca sunt banii munciti de mine si ca pot sa imi iau si altceva cu diferenta de pret. As mai zice si altceva dar as fii off-topic rau.

Link către comentariu

Are dreptate Barbato !Dai 25.000 euro pe masina si vrei uleiul cel mai ieftin , revizia cea mai ieftina , totul cat mai ieftin . Cum asa?Nu ai bani sau cum?

Tuturor cand le spui ca trebuie sa dea bani pentru masina lor , sar in sus."Cum asa , costa ?vai dar eu am crezut ca nici benzina nu trebuie sa o platesc...".Din prima secunda in care ai luat-o masina inghite bani . Daca nu este camion sau autocar care sa produca bani , masina inghite cu galeata bani . Daca vrei sa ai o masina bine intretinuta si ingrijita , trebuie sa platesti .

Toata atitudinea clientului de masina din Romania se indreapta catre mai ieftin .Putini sunt cei care vorba lui Barbato , stiu sa-si cumpere masini .

Link către comentariu

Aici nu e vorba de uleiul cel mai ieftin, ca nu suntem idioti sa punem porcarii. E vorba ca vreau sa pun un ulei f. bun (ARAL, CASTROL), dar nu vreau sa dau dublu pe el pt. simplul motiv ca il iau de la voi in loc sa-l iau din Carrefour. Si da, ne uitam la bani pt. ca sunt munciti de noi, nu furati. Multi avem rate la aceste masini pe ani de zile. Prefer de diferenta de bani sa iau altceva pt. masina (odorizante, lichid de parbriz, solutii de intretinere), sau sa-i dau la saraci, nu sa platesc adaosul comercial al unui dealer care traieste f. bine. Just?

Link către comentariu

Usor off-topic:

Incercati sa filmati si sa inregistrati discret toate situatiile in care va certati si faceti scandal, pentru ca va pot inscena diverse dup-aia si este in dezavantajul vostru.

Eu am avut un mic scandal la Augsburg in Militari, in care dupa 2 minute m-au amenintat ca cheama paza, desi luna asta am cumparat de 36 de milioane de lei de la ei, insa am avut inspiratia sa inregistrez scandalul, in care un angajat imi vorbea putintel cam urat. Evident ca toata lumea a plecat vesela la "cotetz" cand m-am laudat ca e inregistrat totul si pana seara o sa apara la TV tot show-ul :emthup:

Sfatul meu: nu va enervati, nu va lasati provocati si filmati/inregistrati discret cu mobilul pe rupte!

Modificat de barabas leiba
Link către comentariu

Are dreptate Barbato !Dai 25.000 euro pe masina si vrei uleiul cel mai ieftin , revizia cea mai ieftina , totul cat mai ieftin . Cum asa?Nu ai bani sau cum?

Tuturor cand le spui ca trebuie sa dea bani pentru masina lor , sar in sus."Cum asa , costa ?vai dar eu am crezut ca nici benzina nu trebuie sa o platesc...".Din prima secunda in care ai luat-o masina inghite bani . Daca nu este camion sau autocar care sa produca bani , masina inghite cu galeata bani . Daca vrei sa ai o masina bine intretinuta si ingrijita , trebuie sa platesti .

Toata atitudinea clientului de masina din Romania se indreapta catre mai ieftin .Putini sunt cei care vorba lui Barbato , stiu sa-si cumpere masini .

@ ardei iute ;Domnul meu, cum ti-am mai spus si in alt topic, gresesti foarte mult in majoritatea afirmatiilor. Se vede ca nu ai decat o singura pozitie - cine nu-i cu mine este impotriva mea- si crede-ma, GRESESTI. In traducere liberea, din tot ce ai spus mai sus, suntem toti niste zgarciti, imbecili, eventual niste tarani care-si lasara opincile la bariera si se trezira "propritari"de masini,sau cum ne consideri tu. Ar fi bine sa stai si sa cugeti inainte de a posta, caci este posibil ca multi de pe aici sa fie cu cel putin o clasa peste tine; asa ca las-o mai usor cu jignirile chiar daca sunt sub o forma mai voalata. Si inca ceva; cand citesti un post, te rog eu frumos, fa-o de 2 ori ca sa intelegi exact ce se scrie; spun asta dupa ce ti-am citit raspunsul pe care il asteptam pe topic-ul legat de "ambreiaj defect...." In final; incearca sa fi putin mai constructiv , ar fi mai bine pt. toata lumea.

S-auzim de bine :emthup:

Link către comentariu

Nimeni nu jigneste pe nimeni.Si nu am zis ca ar fi cineva imbecil ,taran sau mai stiu eu cum.Departe de mine .Daca eu spun ceva , oricand se pot interpreta spusele mele nu?Pur si simplu imi exprim o opinie .Poti sau nu sa fii de acord.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!