Jump to content

Excursie In Thassos

Cristian
 Share

Postare recomandată

Eu pe 13 am avionu' cu directia Heraklion :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 298
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

26

• Muale

26

• fuscobal

18

• FiReBuRn

13

Top Posters In This Topic

Posted Images

Frumos on Creta. Neaparat sa faci o excursie in Santorini.

Link către comentariu

eu plec spre thassos sambata seara, pe 25.

Link către comentariu

Hahaha, la fel si noi, doar ca spre dimineata. Suntem vreo sase masini (ca de obicei).

Hai dimineata cu noi. Dupa amiaza deja facem baie pe insula.

Modificat de theo
Link către comentariu

Pana la urma care e cel mai rapid drum?

Stiu ca anul trecut am facut cam 7 ore prim xanthi

Link către comentariu

theo noi am vrea sa ajungem pe la 12 acolo...doar ca daca plec la 3-4 dimineata sunt chiaun de somn dupa 2 ore dormite. daca plec mai tarziu,la 7-8 e prea tarziu.

o sa fiu cu 3-4 masini...voi la ce ora plecati? poate facem o coloana mare,luam discount la ferryboat :)

Link către comentariu

Nu o sa avem discount :) , asta este clar. Noi o sa fim in jur de 7 dimineata in vama la Giurgiu.

Intre 15 si 16 suntem pe ferry. asa am ajuns de fiecare data in ultimii ani.

Mergi in spatele meu (aspirat). Eu cam rup coloana, asa pentru antren si acuitate vizuala.

Daca sunteti gata la ora asta, cu placere intrati in coloana fast & furious :) .

Eu am si flacaul in masina, are 5 ani si este pe rol de copilot. Nu suporta sa l depaseasca altii pe tati.

Vb.

Link către comentariu

Frumos on Creta. Neaparat sa faci o excursie in Santorini.

Fac, fac :)

Link către comentariu

theo, noi am pleca putin mai devreme. as vrea sa ajung la amiaza acolo (check-in la 14:00).

dupa calculele facute cu cei din grupul meu,am pleca mai devreme cu 2 ore.

noi nu o sa o calcam (am un 1.4 in grup), poate ne prindeti din urma.

0726.131.120 e numarul meu.

poate ne auzim duminica dimineata cand plecati si voi...cine stie poate ne prinzi din urma sau decalati plecarea sa mai prindeti putin soare la greci in prima zi.

ferry cum circula? interval de 30 sau 60 min?

Link către comentariu

Iaca programul si preturile. http://www.thassos-f...gr/english.html

Noi plecam sambata de dimineata (25) . Asta este varianta finala cred. :lol:

Cazarea noastra incepe din 25 inclusiv.

Modificat de theo
Link către comentariu

aaaa sambata! atunci decalajul e mai mare :)

noi avem rezervarea de duminica, 26 august -> plecam duminica dimineata,pe la 4.

daca ne vedem pe acolo,dai un claxon sau postezi la topicul Ghici pe cine am vazut :))

Link către comentariu

Hahahaha, o sa fii uimit de cati o sa vezi pe acolo.

Dau un ulei de masline extravirgin, la fata locului :lol: .

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pe 25 plec si eu din craiova in thasos, inca nu sunt hotarat la traseu, cum e mai simplu sau mai ieftin ?

Pe la giurgiu sau pe la bechet? anii trecuti am iesit pe la bechet.

Link către comentariu

Am auzit zvonuri ca nu e voie cu statie pe masina (statie cb,antena pe plafon) in grecia. E adevarat,unde pot sa ma interesez?

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

salut

pe 27 o sa plec si eu, am intrebat un vecin sofer de tir si a zis ca pe camion nu este nici o problema dar pe turism te opreste si iti da amenda ca te vede cu antena aia mare, mie mi-a recomandat sa imi iau o antena scurta si sa zic ca este pentru mobil si statia sa nu fie la vedere.

Link către comentariu

Daca vrei sa vb pe drum doar cu cei din coloana ta, nu e nevoie sa ai antena pe masina la vedere, poti sa o pui la luneta pe orizontala...daca vrei sa vb ca la noi la 10. Km distanta da, ai o problema cu politia daca te vede cu antena si ei nu sunt de pe marte... Nu il prostesti tu pe grec ca e de la telefonul mobil antena...

Link către comentariu

pai nu inteleg....e voie cu statie dar nu pe masina mica? sau nu cu antena mare?

am statie legala ,emit in FM cu 4w in citizen band.

Link către comentariu

Am aprofundat un pic subiectul si am gasit asta

http://service.alan-electronics.de/radio-passports/AM-FM-SSB-CB-Radio-Passport.pdf

Ai voie dar in banda prestabilita si fara amplificator de semnal. Pe un alt site am gasit ca e interzis in modul am si daca te prinde ca o folosesti iti confisca gadgeturile si amenda e foarte mare.

Doar asta am gasit, eu stiam ca nu ai voie daca ai turism, doar pe camion. Am fost vara asta in Grecia si sincer nu stiu ce vrei sa faci cu statia... Poate te ajuta la traversarea Bulgariei dar cam atat. Eu nu am vazut pe cineva in Grecia cu statie CB, exceptie camioanele. Drum bun si vacanta placuta !

Ps: detectorul de radar e interzis in totalitate si in Bulgaria si in Grecia.

Link către comentariu

De detector stiu ca e interzis in Grecia, dar in Bulgaria mi-am luat un radar in 2011, aveam detectorul la vedere si nu mi-au zis nimic.

Oricum nu prea am vazut politie prin Grecia,dar in Bulgaria sunt mai spagari ca ai nostri si negociezi mult mai frumos. :lol:

Modificat de toni d
Link către comentariu

Detectorul stiu ca e interzis. Oricum nu am.

Pdf-ul ala il gasisem si eu.

Statie ca sa vb cu prietenii din coloana,mergem vreo 10.

Nu folosesc amplificator si nici banda AM.

From HTC via Tapatalk.

Link către comentariu

Nu mai vorbesti si ai rezolvat problema,e un drum de 7-8 ore maxim pana in Keramoti.Am mers si eu de cateva ori cu coloana dupa mine(inclusiv un drum si de Thassos),si ne-am descurcat foarte bine si fara ele. :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu stiu ce sa zic, m-am uitat si pe site-ul MAE si nu apare nimic de statii, doar lista cu tarile unde detectorul e interzis. Ei ar trebui sa stie chestia asta, da- le un mail...poate iti vor raspunde pana pleci in vacanta.

Link către comentariu

Am dat si mail de ieri. Oare cat de repede se misca?

Link către comentariu

se misca repede!

am primit raspuns de la MAE, nu e voie cu statie in Grecia.

de fapt citez: "

Pentru cetatenii straini aflati in scop turistic in Grecia, ar trebui obtinuta o autorizare in prealabil initierii vizitei, lucru greu de realizat de catre un turist.

"

Link către comentariu

E bine de stiut, ti-am zis, nu am vazut statii decat pe camioane care au itinerarul trecut in CMR, nici autocarele de transport turisti nu au. M- am uitat in mod expres la cele de Romania si am ramas nedumerit cum de nu au asa ceva. Inca o data drum bun si vacanta placuta!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!