Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

O alta idee ok ar fi fost ca in momentul in care nea Marcel zice ceva, muzica sa nu se opreasca, sa se lase in surdina, gen karaoke :) undeva in fundal melodia iar indicatiile cu volum mai ridicat :P Ar fi fost super.

E intr-adevar enervant ceea ce zici tu. Eu tin navigatia pe Mute in oras :D pentru ca merge ce merge si se aude : Ati depasit limita de viteza!

Am 2 variante:

1 ori il tin pe mute

2 ori merg mai incet...

DECI.. il tin pe mute :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

O alta idee ok ar fi fost ca in momentul in care nea Marcel zice ceva, muzica sa nu se opreasca, sa se lase in surdina, gen karaoke :icon_thumright: undeva in fundal melodia iar indicatiile cu volum mai ridicat :) Ar fi fost super.

Exact asta incerc eu sa fac pe PNA.

E intr-adevar enervant ceea ce zici tu. Eu tin navigatia pe Mute in oras :) pentru ca merge ce merge si se aude : Ati depasit limita de viteza!

De ce nu dezactivezi atentionarea vocala pentru depasire limita de viteza?

Link către comentariu

Am facut`o :) Am dezactivat-o.

Link către comentariu

deci...pana la urma care e pretul care trebuie platit aici in tara pt un witson ?

cu vama, si cu toate alea?

Link către comentariu

Pretul este 2100 ron si pachetul contine DVD`ul cu cablurile aferente, plus antena TV si Grila adaptoare. Saptamana asta dau comanda. Cine vrea poate zice.

Link către comentariu

asteapta te rog cu comanda pana saptamana viitoare

multumesc!

Link către comentariu

:)

Prima comanda a fost lansata. Asteptam produsele. Cine mai e interesat sa lase PM.

Link către comentariu

Frumoasa jucarie navi asta de la tovarasii chinezi. Pune cineva si cateva poze cu obiectul pe radio sau pe cd si cum arata meniul cu care selectezi intre functii?

Corolar: se poate personaliza lookul acelor ecrane, sau doar partea de navi ruleaza pe winCE?

Link către comentariu

Meniul pe radio arata ca cel din poza. Scuze ca-i asa dar e facuta poza in mers. Tremura mana :icon_thumright:

uite un filmulet mai clar cu prezentarea aparatului:

http://youtube.com/watch?v=P3b270fQOk4

post-13747-1212045401_thumb.jpg

Link către comentariu

Hi all,

Am avut parbrizul crapat si astia de la ASTRA m-au trimis la dealerul lor de parbrize. Aveau la oferta pt Octavia 2 parbriz heliomat facut in franta cred asa ca l-am luat. Super tare - e mult mai placut pt ochi atat ziua cat si noaptea.

Cheers,

Cain

Link către comentariu

De pret nu ne zici nimic ? .. Detectoarele radar mai functioneaza ? :icon_cool:

Sa-l stapanesti sanatos si sa nu ti se mai crape :icon_thumright:

Link către comentariu

Meniul pe radio arata ca cel din poza.

Nu e foarte stralucit aspectul interfetei. Cel putin, unde sta tot omul majoritatea timpului (radio sau cd) arata foarte... chinezeste.

E cumva OS pe jucarie WinCE? Sau e valabil numai pentru partea de nav? Daca e tot construit pe CE ar putea fi resoftat in asa fel incat sa faca... aproximativ orice.

Link către comentariu

Este pe WinCE 4.2. Sunt in tratative cu chinezu sa-mi zica cum sa pot accesa windows`ul. El zice ca nu merge decat sa umble inginerii lor de la fabrica :D Asta ca nu stie ce ingineri sunt in romania :rolleyes: Ii voi pune ca interfatza de mai jos :P Revin cu date.

post-13747-1212125409_thumb.jpg

Link către comentariu

De pret nu ne zici nimic ? .. Detectoarele radar mai functioneaza ? :P

Sa-l stapanesti sanatos si sa nu ti se mai crape :)

Cred ca a fost 1600 - stiu ca a trebuit sa dau 6 mil in plus fata de standardul care il acoperea asigurarea. Merge detectorul foarte bine - btw daca il sparg si pe asta (*bat in lemn) tot heliomat imi pun. Ochisorii mei parca au dat de Nirvana - sa vezi relaxare pe ei si ma bucur mai ales noaptea cand vine vre-un orb cu xenoanele pe mine - se simte si atunci o diferenta clara.

Link către comentariu

chiar se vede mov? vreau si eu o poza cu minunea ca imediat ne punem pe schimbat ca am deja o gaura urata de piatra

Link către comentariu

Este pe WinCE 4.2. Sunt in tratative cu chinezu sa-mi zica cum sa pot accesa windows`ul. El zice ca nu merge decat sa umble inginerii lor de la fabrica :) Asta ca nu stie ce ingineri sunt in romania :D Ii voi pune ca interfatza de mai jos ;) Revin cu date.

CE 4.2 e echivalentul embedded al lui win mobile 2003. Nu e foarte nou, dar avantajul e ca exista tone de soft pentru el, si care o parte a ajuns freeware/abandonware.

In fine, la subiectul user interface sunt eu ceva mai sensibil, dupa 4-5 ani de Mac exclusiv. Jucaria arata foarte tentant si nu e cu mult mai scumpa decat un PDA cu navi sanatos si un ceva cu ecran color, si arata substantial mai bine decat astea. Iar daca as putea sa imi scriu propriul software pentru el, pentru mine ca si programator ar fi jucaria ideala.

Link către comentariu

daca conectezi cu ACTIVESYNC laptopul la USB ce vezi?

Link către comentariu

Fa-ma sa inteleg. Daca ma conectez prin usb`u lui la laptop e posibil sa ma pot conecta la el prin ACTIVESYNC ?

Link către comentariu

Cred ca a fost 1600 - stiu ca a trebuit sa dau 6 mil in plus fata de standardul care il acoperea asigurarea. Merge detectorul foarte bine - btw daca il sparg si pe asta (*bat in lemn) tot heliomat imi pun. Ochisorii mei parca au dat de Nirvana - sa vezi relaxare pe ei si ma bucur mai ales noaptea cand vine vre-un orb cu xenoanele pe mine - se simte si atunci o diferenta clara.

Daca ai putea sa ne dai si un nume de furnizor si eventual un cod ti-am face si statuie ;)

Link către comentariu

nicureddogsflo
Fa-ma sa inteleg. Daca ma conectez prin usb`u lui la laptop e posibil sa ma pot conecta la el prin ACTIVESYNC ?

e un pna mai mare daca are win ce 4.2 si poti fenta windousul sa poti instala mai multe daca e facut in genul pna-uri mio ,

e mai complicat nu poti instala pe el programele ca la windows mobile 5 si 6 si chiar 2003 din calculator

http://www.oziexplorer3.com/ozice/oziexplorerce1.html

The PDA's which use the WinCE "Core" OS may be devices which are dedicated to particular tasks such as running specific navigation software. The devices may be "locked" so other software cannot be installed. There may be information available on the internet on how to unlock some of these devices.

Some of these devices do not support ActiveSync so all the files are also provided as a runtime module for manually copying to the device.

Modificat de nicureddogsflo
Link către comentariu

chiar se vede mov? vreau si eu o poza cu minunea ca imediat ne punem pe schimbat ca am deja o gaura urata de piatra

nu e mov , se inchide pe tenta maro dar nivelul de 'fumizare' ca sa zic asa, nu e mai mare decat la lateralele alea verzi. Si cum de la 1.m nu vezi ca sunt verzi asa nici pe asta nu il vezi ca e maro - trebuie sa te holbezi bine ca sa realizezi ce nuanta e. O sa iti fac poza - ai tintica rabdare. Si aia de la service ziceau ca nu-au mai vazut pana acu pe o2.

Daca ai putea sa ne dai si un nume de furnizor si eventual un cod ti-am face si statuie :)

Stai sa sun acasa... ca am lasat-o in Constanta atunci la mama :( sa il schimbe si luasem 2.0 TDIul ei. Ce sa fac - sunt ocupat in Buc si ea are pile oricum peste tot in CT. asa am sunat - cica se cheama - Margraf, IC Bratianu 81 din CT pe langa podu de butelii - au reclama mare in strada cu parbize. pe parbriz scrie ceva frantuzesc. Astia de la brady au zis ceva de genu (*cand se holbau la geam) --"hey cu astia lucram si noi da nu stiam de heliomate". ca vor sa isi ei sa puna la masinile lor personale.

Intradevar comfortul pt ochi e substantial si dac esti pe casco mai dai doar 6 mil in plus - da io acuma sper ca nu panditi sa vi se crape parbrizele :)

Modificat de Cain
Link către comentariu

Am si eu o intrebare legata de aceast sistem de la witson W2-D720V. Inafara de antena aia de la gps care o lipesc pe geam :), mai trebuie facuta vreo modificare pt a-l monta??? am auzit ceva de genu ca daca il montez ii posibil sa-mi dea eroare computerul de bord sau faze din astea....pls help me(intentionez sa montenz unu pe touran).

Link către comentariu

nu are nici o treaba cu comp de bord nu strici nimica se monteaza fara probleme

Link către comentariu

zookey

eu am montat pe masina. nu se face nici o modificare. De fapt la Octavia 2 se schimba grila, dar asta nu o poti numi modificare. In rest aparatul functioneaza ff ok si suporta si comenzile pe volan. Daca optezi si pentru o antena TV analogica o lipesti si pe aia undeva pe parbriz. In resti nu ai ce sa modifici.

Salut.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!