Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Va rog o parere in legatura cu ruta Brasov- Ploiesti.

Pe unde ar fi mai bine, prin Predeal, Sinaia, etc sau prin Valenii de Munte?

Am auzit ca s-ar lucra la drum pe DN1, e adevarat?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

depinde de ora si zi. vineri dupa masa si duminica dupa masa..mai bine o iei pe Cheia..

Link către comentariu

Salutare tuturor,

Am si eu o intrebare va rog:

Pe unde mi-ati sugera sa ajung de la Iasi la Constanta?

Iasi - Galati - trecere bac - Tulcea - Constanta

Iasi - Galati - Braila - Macin - si mai departe Constanta (inca nu stiu exact ruta)

sau mai lung dar foarte bun

Iasi - Focsani - Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta?

Mentionez ca ma intereseaza in mod principal calitatea drumului.

Mersi

Link către comentariu

Salut,

Eu unu ti as recomanda urmatorul traseu : Iasi - Roman - Bacau - Focsani - Galati - Braila - Viziru - Gura Ialomitei - Giurgeni - Harsova - Constanta. Ti l recomand pentru ca eu acum vreo 2 luni am fost la Piatra Neamt (pe la Lacu Rosu) si drumul a fost destul de bun. O singura portiune este mai rea intre Viziru si Gura Ialomitei, in rest drum "ca in palma".

Drum bun

O zi buna tuturor :frigbaitata:

Link către comentariu

Saluty,

Mersi pentru raspuns.Asta e drumul pe care mergeam de obicei, dar auzisem ca s-a stricat tare drumul intre Viziru si Gura Ialomitei.

Ma gandeam sa ocolesc portiunea de la Viziru, mergand de la Braila la Slobozia(sunt vreo 40 de km in plus,dar e drumul mai bun).

Modificat de mocris
Link către comentariu

Salut,

Ti am zis traseul pe la Viziru - Gura Ialomitei pentru ca pe asta merg ff des (Constanta - Braila - retur) si m am obisnuit cu el.Pe la Slobozia nu stiu cum e drumu pentru ca sincer sa fiu nu am mers niciodata. Intradevar e mai lung dar nu stiu starea drumului.

Poate e vreun coleg forumist de pe acolo si te poate ajuta.

Drum bun

O zi buna tuturor :frigbaitata:

Link către comentariu

Eu iti recomand Iasi-Bucuresti-Constanta :frigbaitata:

PS:Numai sa nu mergi in week-end pe Bucuresti-Constanta!

Link către comentariu

:frigbaitata: :D

@4abc - as merge si eu pe acolo, dar e muult mai lung drumul.Fac vreo 4.5h pana la afumati si inca vreo 3 pana la mare.

Cu tot cu pauze....ajungi acolo in 8.5 h daca nu si mai mult.

Daca eram singur ma duceam eu asa,dar asa sunt si cu sotia si cu niste prieteni cu alta masina si se lungesc treburile.

Fane, mersi pentru raspuns inca o data. :beerchug:

Modificat de mocris
Link către comentariu

Cu placere @mocris

:Driver: safe

O zi buna tuturor :icon_thumright:

Link către comentariu

Pentru ca urmeaza sa fac un drum spre mare cat de curand, in ce stare se afla centura Ploiestiului (voi ajunge dimineata devreme in zona), merita sau mai bine merg prin oras?

Link către comentariu

vrei sa o iei pe A2? sa ocolesti Pl..sa te duci la Buc si dupa aia catre mare?

Vino fie pe centura de est (adica in loc sa faci dreapta din DN1 catre Vest catre Buc, faci stanga la Metro-Carrefour catre Constanta) si pe acolo drumul e mai liber si bun. si te scoate direct in drumul de Bz/Cta.

Link către comentariu

Salut,

Exact cum spune @Bogdan_WRC faci stanga spre Metro-Carrefour si apoi in Albesti-Paleologu faci dreapta spre Urziceni - Slobozia - Harsova - Constanta. Si drumul e chiar liber si e destul de bun.

O zi buna tuturor :icon_thumright:

Link către comentariu

vrei sa o iei pe A2? sa ocolesti Pl..sa te duci la Buc si dupa aia catre mare?

Cam asta as vrea, nu stiu de ce mi se pare mai OK, autostrada decat Urziceni-Slobozia! Intrebam deoarece anul trecut se circula foarte greu pe centura de vest, si eram curios in ce stadiu sunt cu lucrarile!

Mersi mult!

Link către comentariu

@ Bogdan wrc - multumesc, eu sper sa ajung pe acolo joi dimineata

Link către comentariu

cu placere capitane ! :coffee_lol:

sebip, daca vrei sa te duci in weekend, te sfatuiesc sa o iei prin urziceni. s-a reparat drumul pana acolo si ocolesti aglomeratia de pe A2, sau aia de pe centura Buc, unde e plin de TIRuri.

pe centura Pl tot cam la fel se circula..doar a trecut d-abia 1 an :biggrin:

Link către comentariu

Vreau si eu un feedback scurt pentru portiunea Ploiesti-Cheia-Brasov.

Ca am pentru sambata programata o plimbare Bucuresti-Cheia-Brasov-Sighisoara-luat masa acolo-si intors inapoi :flower: - cu scopul principal "drum virajat" in gasca cu mai multe masini :)

Intreb de portiunea Pl-Cheia-Brasov, fiindca, desi ultima oara cand am fost mi s-a parut mai mult decat ok, m-a "speriat" cineva cum ca s-ar fi stricat drumul (cica asa a auzit - insa nu prea-mi vine sa cred si d'asta intreb aici :) )

Modificat de RoSonic
Link către comentariu

Salut

In urma cu 3 sapt drumul era bun (exact acest traseu....pana la Sighi). Cateva denivelari dar nu ceva important...altfel nu am mai simti ca traim in Ro

distractie placuta!!

Link către comentariu

Confirm pentru RoSonic, ce spune Raven1: DRUM 99% EXCELENT, parcurs Sambata pentru intalnirea de karturi. :)

Link către comentariu

Multam' mult :)

E bine ca e inca in "parametrii", mai ales ca drumul/condusul e scopul in sine al acestui "trip" :P

Link către comentariu

Saluty,

Mersi pentru raspuns.Asta e drumul pe care mergeam de obicei, dar auzisem ca s-a stricat tare drumul intre Viziru si Gura Ialomitei.

Ma gandeam sa ocolesc portiunea de la Viziru, mergand de la Braila la Slobozia(sunt vreo 40 de km in plus,dar e drumul mai bun).

Viziru-Slobozia = 65 km , cu 15 km mai grei intre Iazu si Slobozia. De la Slobozia poti merge spre Drajna si apoi pe autostrada pana la Constanta.

Link către comentariu

Daca tot ajunge pana la Slobozia, nu recomand iesirea in autostrada. Pentru ~60km de autostrada, are de infruntat drumul de la Cernavoda la Constanta (tot ~60km), ultra-aglomerat si cu accidente frecvente ce blocheaza circulatia. Doar daca de la Cernavoda o ia pe drumul spre Tepes-Voda (destul de stricat, oricum mai prost decat Slobozia - Constanta). Daca nu a plecat deja, mai bine merge direct pe Slobozia - Constanta. Drumul este acceptabil ca si conditie tehnica.

Link către comentariu

Salutare tuturor,

Intrebasem mai sus de starea drumurilor.Intrucat am fost pe acolo hai sa va furnizez informatii proaspete.

La dus:

Iasi - Bacau - Focsani - Nanesti ( drum foarte bun, asfalt in stare buna)

Hanu Conachi - Galati - Braila (drum bun cu denivelari pe alocuri)

bac Braila - Smardan - Macin - Constanta (asfalt bun pe 85% din drum, valurit pe alocuri, gauri in asfalt ocazional)

intersectie E87 - Constanta (drum bun, pe alocuri valurit)

Constanta - Saturn (drum foarte bun)

Total km pana la Saturn 540.

La intors:

Constanta - Harsova - Slobozia - Urziceni - Buzau - Bacau - Iasi (drum foarte bun)

Total km pana la Iasi 640.

Link către comentariu

rosonic...e drumul super bun. doar ca de la iesire din BV vreo 4-5km mergeti incet ca sunt radare puse. e o zona de case, drum bun, si e limitare la 50. eu as vrea sa ajung la piscina aia de dupa BV, ca am auzit ca e super frumos.

pacat ca nu v-ati gandit sa veniti cu noi sambata trecuta ca am fost o gasca mare.

Link către comentariu

Intrebare simpla cate ore fac Caransebes-Hazeg-Petrosani-Tg.Jiu-Horezu-RM.Valcea-Pitesti-Bucuresti.

Dar Caransebes -Hazeg-Sebes-Sibiu-Brasov-Ploiesti ?!

Nu stiu unde se lucreaza mai intens poate a fost cineva recent.

Merci.

Ideia este ca doresc sa ajung la Galati astea ar fi singurele variante prin Orsova-Drobeta nu se pune problema

drumul este prost.

Link către comentariu

muuult mai rapida varianta asta!

Caransebes -Hazeg-Sebes-Sibiu-Brasov-Ploiesti ?!

faci vreo 8 ore, legal vorbind! 452 km

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!