Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

@Putin A fost o cunostinta de-a mea saptamana trecut pe drumul indicat de mine mai sus si e perfect. De fapt spunea ca asfaltul este foarte proaspat si prin unele locuri inca se mai lucra la asflatare. Prin urmare cred ca in aceasta primavara s-a refacut acel drum.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Asta chiar ma bucura. Merg aproape in fiecare an la Sovata si am fost partas la chinurile (re)facerii drumului Bicaz Chei - Sovata.

Link către comentariu

Exceptand faptul ca e o singura banda pe sens portiunea de drum de mai sus bate spre foarte buna!

Link către comentariu

In caz ca sunt doritori sa mearga la BV de la Sibiu, prin Fagaras, sa se razgandeasca. Drumul e praf si plin de semaforizari, cu circulatie pe o singura banda.

Mda... din pacate a trebuit sa fac acest drum zilele astea si am parcurs distanta de la Ghimbav la Talmaciu cu o medie de 40km/h... dar cu un consum foarte bun!

La intoarcere am preferat Sibiu-Medias-Sighisoara-Brasov, care, desi e mai lung cu vreo 70km, a fost o placere - si ca drum si ca peisaj si ca trafic...

Link către comentariu

Daca nu este prea tarziu , traseul recomandat pentru Vatra Dornei este prin Bacau- Piatra Neamt . Prin Suceva nu recomand , pentru ca se lucreaza pe tronsonul

Suceava -Campu Lung- Vatra Dornei.Este plin de semafaoare si drumul este plin de gropi. Pe Valea Prahovei nu am fost dar am inteles ca si pe acolo este o portiune de drum bombardat.

Link către comentariu

corect spus

Link către comentariu

weekendul trecut am facut brasov - miercurea ciuc (8), miercurea ciuc - sovata - tg mures - cluj (10) la calitatea asfaltului. Radare nu am prins nici unu :P dar prin localitati se merge in general sub 60. Zona Campia Turzii - Turda foarte aglomerata si lunga :P prin localitati.

Portiunea Miercurea Ciuc - Sovata mi-a placut la nebunie, soseaua ca oglinda...si drumul merge mult prin padure. Daca prinzi o zi insorita, ti-e mai mare dragu sa-i dai gaz :P

Traseul Bistrita - Tihuta - Mestecanis - Vatra Dornei - Campulung Mold. - Suceava este de ocolit pana prin 2008 cel putin. Se lucreaza de vr-o 2 ani si e dezastru. Nu-l alegeti sub nici o forma, doar daca aveti ceva allroad!

Targu Mures - Brasov este foarte bun (10) si contine si o zona superba (padurea bogatii) dar cam aglomerata datorita faptului ca sunt multe serpentine, doar doua benzi si daca dai de vr-o 2 tir-uri...in spatele lor stai cateva zeci de km.

Bafta!

Modificat de alexovy
Link către comentariu

• 4 weeks later...

pentru caransebes-predeal este bun prin sibiu brasov?

inca se mai lucreaza pe bucata aia?

Link către comentariu

se tot lucreaza pe drumul ala, sunt f multe semafoare ca se repara toate podurile.

evitati drumul Ploiesti-Targoviste-Gaesti. este sub orice critica! ii dau nota 2 !!

Link către comentariu

am si eu nevoie de ajutorul si de sfaturile voastre,pentru ca peste doua saptamani fac o excursie pana la Oradea, si starea drumului este foarte importanta la cat de joasa este masina :P

ma gandeam la Bucuresti- Pitesti - Valcea - Sibiu-Deva- Oradea

stie cineva cum este drumul, asfalt ok sau cu gropi , radare multe sau putine,alte informatii utile,etc

multumesc

Modificat de SpeedeR
Link către comentariu

Pana la Valcea din ce stiu eu e bun drumul. de la valcea la Sibiu nu am mai fost de mult, dar Valea oltului era inca in stare buna. iar de la SB-Deva _Oradea nu am mai fost de 3 ani, dar si atunci se repara...

Link către comentariu

Pana la Deva mergi cu incredere - banuiesc ca ai si cu ce :( .

Link către comentariu

multumesc pt informatii :)

e ok drumul de la sibiu la deva .mergi cu incredere

Link către comentariu

Peste trei zile am de facut o deplasare din Ploiesti la Sibiu. Am inteles ca sint lucrari pe portiunea Brasov - Sibiu. Eu am luat in calcul 2 variante: 1.Ploiesti-Tirgoviste(via Moreni)-Gaesti-Autostrada-Pitesti-Rm.Vilcea-Sibiu; 2.Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Medias-Sibiu. Care ar fi cea mai buna alternativa de la Ploiesti la Sibiu? A fost cineva de curind pe Brasov-Sibiu? Daca la ora 4:30 dimineata trec din Brasov spre Sibiu, ce sanse am sa prind lucrarile in desfasurare si traficul ingreunat?

Peste trei zile am de facut o deplasare din Ploiesti la Sibiu. Am inteles ca sint lucrari pe portiunea Brasov - Sibiu. Eu am luat in calcul 2 variante: 1.Ploiesti-Tirgoviste(via Moreni)-Gaesti-Autostrada-Pitesti-Rm.Vilcea-Sibiu; 2.Ploiesti-Brasov-Sighisoara-Medias-Sibiu. Care ar fi cea mai buna alternativa de la Ploiesti la Sibiu? A fost cineva de curind pe Brasov-Sibiu? Daca la ora 4:30 dimineata trec din Brasov spre Sibiu, ce sanse am sa prind lucrarile in desfasurare si traficul ingreunat?

Link către comentariu

Am fost recent pe Brasov - Sibiu (DN1). Nu recomand. Drum care cu indulgenta e de nota 5, din cauza lucrarilor. E drept ca nu stiu cum e la ora 4:30 am. Dar la ore normale am mers cu o viteza medie de 20-30 km/h din cauza semafoarelor/lucrarilor. La intoarcere am mers pe varianta 2 data de tine (prin Medias si Sighisoara). Drum fara probleme, cam de nota 8-9. Recomand.

Link către comentariu

Multumesc tao980 pentru recomandare! In cit timp ai ajuns din Sibiu in Brasov pe relatia Medias - Sighisoara? Detectoare radar, alte restrictii exista pe traseul parcurs de tine la intoarcere?

Astept si pe cineva care sa ma lamuresca privind traficul pe Brasov - Sibiu la o ora foarte matinala (am precizat plecarea din Brasov la 4:30 dimineata). La ce ora incep lucrarile pe acest tronson?

Link către comentariu

@Daros: N-am dat importanta duratei pentru ca m-am oprit la Medias sa iau benzina, apoi am stat destul de mult prin Sighisoara. Tot ce pot sa spun este ca se circula normal (normalul romanesc, cu mers prin localitati). Sigur, in conditiile astea detectorul bun e bratara de aur a soferului - asta ca sa parafrazez un vechi proverb. Nu plec niciodata la drum fara credinciosul Bel 995. Radar a fost doar la iesirea din Sighisoara, este acolo o portiune dreapta, ideala pentru militieni.

Link către comentariu

despre drumul Pitetsi-TGV-Ploiesti tocmai am scris eu pe pagina trecuta.

Link către comentariu

stie cineva ceva despre Borsa-Sighetu Marmatiei-Baia Mare ????

Link către comentariu

• 2 weeks later...

@Daros La ora aia, nu cred ca lucreaza nimeni... dar semafoarele banuiesc ca functioneaza oricum! Recomandarea mea ar fi prin Sighisoara-Medias... pana la BV banuiesc ca stii cum e drumul... la iesirea din brasov e o portiune de cativa km cu criblura, insa nu te speria, dupa ce treci de portiunea aia, este excelent, pana la Sighisoara. De la Sighisoara in colo.. e acceptabil, mici hop-uri ici, colo.. dar e bun.

Fereste-te de Ploiesti-Tragoviste! cred ca faci pana la targoviste cat faci pe partea cealalta pana la sighisoara..

Link către comentariu

si de la Sighisoara la Cluj este f bun.

Link către comentariu

stie cineva ceva despre Borsa-Sighetu Marmatiei-Baia Mare ????

Sighetu marmatiei- Baia mare era excelent in luna 11.2006. Foarte multe curbe periculoase - astfel ca 50-60 km aia ii strabati in peste 1 ora - 1 ora jumate.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Ma intereseaza un traseu cit mai bun, detaliat, pt Cluj-Costinesti. Ce recomandati? Multumesc anticipat.

Link către comentariu

pai recomand:

Cluj-Tg Mures-Sighisoara, Brasov, Ploiesti, Bucuresti -centura catre A2-..A2 pana la Cta. si de acolo e simplu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!