Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

cate te-a costat?ai si codurile?...scuze daca ai mai scris si nu am vazut eu, dar topicul este f lung si nu am avut timp sa-l citesc.

grilele FR prefacelift - 33 ron/bucata

grila fagure din bara 90 ron

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

o intrebare : fagure pentru grila din mijloc cu sigla S se gaseste? ( ca in poza de mai jos ) Intreb pentru ca cineva care lucraeza la reprezentanta mi-a spus ca nu a gasit asa ceva ca accesoriu original. Ma gandesc ca poate a fost realizat de catre proprietar

dsc01902a.th.jpg

Modificat de sandryn89
Link către comentariu

Exista doar after-market, nu ca accesoriu original. E destul de scumpa, in jur de 100 euro.

Link către comentariu

in linkul pe care mi l-ai trimis este atasata poza cu grila de leon 1p nu de ibiza/cordoba. Poate este o greseala.

Chiar nimeni nu stie de unde as putea gasi? sau macar doar plasa fagure ca sa-mi pot face eu.

Link către comentariu

Da, poza este de Leon 1P, insa te asigur ca linkul si pretul sunt pentru grila fagure pentru Ibiza 6L.

Link către comentariu

Cristi,

da-mi si mie link-ul, ca n-am somn decand am vazut ca se pot comanda grilele fagure de Ibiza FR, de langa faruri si as vrea si o grila fagure fara semn, indiferent cat costa.

Multumesc.

Link către comentariu

Foarte tare!

Aduce cineva asa ceva, ca eu sunt interesat.

Imi comand grilele laterale fagure, iar pentru grila mare, vroiam sa mi-o fac eu manual, luand grila de jos de Altea si decupand forma grilei de Ibiza/Corboba.

Link către comentariu

La ce pret are mai bine il confectionez singur dintr-o grila de Toledo (5P0 853 667 A 9B9) si la un pret mai acceptabil.

http://www.skraatz.de/?p=51

Link către comentariu

Da, exact asta vroiam sa fac.

Dar, era mai bine sa o iau de a gata, fiindca nu prea stau bine cu timpul, ca sa fac singur tuning :coffee_lol:

Link către comentariu

Emblemele se scot cand masina e modificata de nu mai are legatura cu fabrica, dar altfel parerea mea e ca arata mai bine cu emblema. Poate gasiti si o plasa metalica cuochiuri mari care sa o puneti acolo sa arate bine si sa o vopsiti neagra. Sigur va iesi mai ieftin.

Link către comentariu

Stie cineva ce coduri au spoilerele de pe spate la ambele modele. Un pret ceva?

post-7745-1245845374_thumb.jpg

post-7745-1245845385_thumb.jpg

post-7745-1245845414_thumb.jpg

Link către comentariu

Stiti careva codul grilelor fagure de FR de langa faruri, stiu ca sunt ca 120 lei bucata, insa vreau sa stiu exact.

Am intrebat la service si o grila de Toledo (multumiri SAMSON) este 70 Ron + TVA.

Link către comentariu

Grile FR

Partea de jos:

Centru - 6L0 853 667 C 01C

Grila proiector stanga - 6L0 853 665 C 01C

Grila proiector dreapta - 6L0 853 666 N 01C

Partea de sus:

Grila radiator stanga - 6L0 853 677 A 01C

Grila radiator dreapta - 6L0 853 676 A 01C

Link către comentariu

SAMSON super tutorialul ! De unde pot face rost de o grila fagure de altea/toledo? Sunt si eu interesat sa-mi fac grila fagure :rolleyes:

Link către comentariu

Te duci la orice dealer autorizat Seat si o comanzi, folosind codul de produs postat de SAMSON. Era si mai bine daca fagurele era la fel cu cel de la grilele de FR.

Link către comentariu

Daca sigurantele sunt bune... calculatorul de confort?

Link către comentariu

La calculatorul de comfort m-am gandit şi eu. Din cate am

Link către comentariu

Incearca intai sa verifici voltajele cu un aparat de masura. E ciudata problema, exista destule ibiza cu leduri in plafoniere si n-am auzit de problema asta.

Link către comentariu

Bingo. Aparatul de măsură, la voltaj şi la amperaj, presupun că ar trebui să arate ceva de genul cam de c

Modificat de uglyjamal
Link către comentariu

De obicei erau probleme cu ledurile, ramaneau aprinse putin desi ar fi trebuit sa se stinga, problema rezolvata prin adaugarea unui consumator mai mare in serie cu ledurile (rezistenta).

Link către comentariu

Nu masura cu aparatul pe amperaj ca o sa faci scurt circuit. Led-urile clipesc cand masina a stat un timp indelungat cu usile deschise sau cu hayonul si sistemul a intrat in modul economic.

Consumatorul mai mare era adaugat in paralel cu led-urile, nu in serie!

Link către comentariu

E foarte posibil sa ai dreptate, nu ma pricep asa de bine la electronica, tu in schimb cu asta te ocupi. Ce parere ai de problema de mai sus?

Link către comentariu

DA, nu am zis cu rautate :D v-am explicat ce si cum. Nu imi dau seama din informatiile furnizate ce ar putea fi. Sindromul cu clipitul e ori de la led-uri proaste ori de la modul economic in care a intrat electronica masinii! Scoate borna, las-o o ora si dupa monteaza la loc si vezi ce se mai intampla!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!