Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Foarte frumos... imi aduc aminte cat de mult mi-a placut bara asta cand am vazut-o la ibiza lui X-ecutor... ce vremuri.

Felicitari, Cornel. Daca vopsesti si prelungirea spate va arata mult mai bine.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

Multumesc Cristi!

Cred ca sambata (daca am timp) sau sapatama viitoare vopsesc si prelungirea barii spate.

Link către comentariu

Ma cam bate gandul sa schimb la Ibiza plasticele de pe usi (fata si spate) si de pe bord care au textura cu "floricele" sau ce vor sa fie, mi se par cam taranesti,e cam singurul lucru care nu-mi place la masina la design. Se pot comanda la dealer cele care vin pe echipari mai de varf sau ce pot face? Daca tot fac asta vreau sa tina, nu sa pun folii sau ceva care sa se dezlipeasca in doi ani. Daca frec cu smingher si apoi dau cu ceva de lustruit plastic o merge?

Pun si poza ca sa se vada despre care plastic zic.

interioru.jpg

Modificat de GildedBullet
Link către comentariu

Am vopsit azi bandoul barii spate.

A iesit o nuanta un pic mai inchisa decat cea a masinii, cu toate ca vopsitorul avea program de vopsele pe modele de masini si a combinat culorile la gram dupa retetar.

Se vede daca te uiti de aproape, insa ii vom da o mana de rosu simplu cand voi vopsi 2 usi si jantele.

post-10777-1239453342_thumb.jpg

Link către comentariu

Arata bine, exceptand diferenta de culoare. Nu ai vopsit-o la Metrotehnica?

Link către comentariu

chiar si cu culoarea putin mai inchisa tot arata mult mai bine decat inainte.o intrebare cam offtopic ,cum se numesc jantele de le ai pe masina?ca de mult tot caut si nu reusesc sa gasesc.multumesc anticipat.

Link către comentariu

Jantele pe care le are Cornel pe masina sunt orginale Seat, daca te duci la o reprezentanta sigur poti gasi, asta e ce pot sa-ti spun eu, poate Cornel iti va da mai multe detalii.

Link către comentariu

am incercat asta acum vreun an si cand am auzit 300 sau 400 de euro janta m-am linistit,stiu ca sunt originale si acum regret ca nu am ales pachetul care le includea cand am cumparat-o:(.iti multumesc oricum de sugestie :)

Link către comentariu

salut,

daca tin eu bine minte sunt Antares.

nu Cristi, n-am vopsit-o la Metrotehnica mi-a vopsit-o un vecin, care lucreaza la un service auto.

la Metrotehnica mi-au iesit bara si aripa, o nuanta mai deschisa, depinde mult cu ce marca de vopsea lucreaza fircare.

problema e ca un retetarul de Rosu Emosion la 100 de grame de vopsea de pun 7 grame de negru translucid care inchide un pic culoarea, asta era de fapt culoarea masinii de noua, acum s-a mai matuit si s-a mai deschis.

oricum la vopsitul usilor si cred ca si din nou bandoul, desi nu ma deranjeaza, o sa pun cam 4 grame de negru.

legat de jante mi-a zis omul ca cica se vopsesc direct fiindca sunt lacuite.se aplica mai intai un solvent de priza pe lac apoi vopsea neagra.

Modificat de seat_cornelius
Link către comentariu

Ma cam bate gandul sa schimb la Ibiza plasticele de pe usi (fata si spate) si de pe bord care au textura cu "floricele" sau ce vor sa fie, mi se par cam taranesti,e cam singurul lucru care nu-mi place la masina la design. Se pot comanda la dealer cele care vin pe echipari mai de varf sau ce pot face? Daca tot fac asta vreau sa tina, nu sa pun folii sau ceva care sa se dezlipeasca in doi ani. Daca frec cu smingher si apoi dau cu ceva de lustruit plastic o merge?

Pun si poza ca sa se vada despre care plastic zic.

interioru.jpg

Nu cred ca vrei sa stii cat costa bordul... daca totusi vrei sa stii, e 500 de euro fara tva si se schimba tot, inclusiv cu partea mai deschisa la culoare. Nu exista doar partea indicata de tine ca piesa separata.

Link către comentariu

Scump...si asta banuiesc ca fara fetele de usi. Mai e o varianta: la dezmembrari. De obicei interiorul scapa neatins. Dar in zona nu prea cunosc parcuri mari de dezmembrari, gasesc mai greu ce ma intereseaza si sa comand de pe internet fara sa vad ce primesc nu ma incanta. Mai am rabdare, o am asa de doi ani, mai pot astepta si mai uit de plasticele masinii.

Link către comentariu

Dupa 500km, placutele de frana spate EBC si anvelopele Vredestein Sportrac 3 fac o echipa ideala.

Franare excelenta, pe uscat si umed, aderenta excelenta, manevrabilitate si stabilitate foarte bune.Placutele nu lasa praf si nu scartaie.

Link către comentariu

Intrebare: si-a montat cineva lampi de citit pt pasagerii din spate ? Ma gandeam daca e sa fac modificarea cu lumina in portiere sa montez si astfel de lampi. Mi se par foarte utile pentru cei care stau in spate. Poate niste coduri de produs ...

Link către comentariu

@ktalin,

Cand mi-am pus lampa de Passat W12, am vrut sa montez lampa ramasa in spate.

Din pacate nu prea ai loc in spate sub plafon sa infigi lampa, fiind foarte aproape de tabla.

Mai mult, nu ai de ce sa o prinzi acolo fiind doar o pasla groasa de izolare si apoi tabla.

Link către comentariu

Din cate tin eu minte la Ibiza nu exista astfel de lampi, te referi la o plafoniera si in spate, asemanatoare cu cea de pe Golf 5?

Oricum nu prea imi dau seama unde sa pui plafoniera respectiva, daca nu ma insel la Golf e un locas special in mocheta de pe pavilion chiar pe mijloc

Link către comentariu

Eu ma gandeam la lampi de alea care se monteaza pe laterale. Caut si o poza mai sugestiva.

Modificat de ktalin
Link către comentariu

In general in spate sunt lampi plasate undeva langa manerele de viraj, sau fac corp comun cu acestea!

Link către comentariu

O lampa ca in imagine vreau sa pun.

Am gasit si codul ei: 3B0947291B ( si codul pt bulb : N 0177232)

Nu stiu daca ii mai trebuie si vreo mufa speciala ( ca la lampa pt usi ).

Am mai gasit si:

Lamp 3B0947291B Y20 Price: € 13.27 incl 19% VAT.

Lamp frame 3B0867600 Price: 0.93 € incl 19% VAT.

Plug Housing 535972703 Price: 1,73 € including 19% VAT.

SAU

3B0947291B Y20, side of Toledo

3V0867600 metal frame

3B0972703 plug

000979131A (VW by cable)

Si aici si o poza:

http://i28.photobucket.com/albums/c226/efrai3/1A.jpg

Modificat de ktalin
Link către comentariu

@Cristi: aia e plafoniera de mijloc, si dupa cum spunea @seat_cornelius si @sookie nu cred ca se potriveste la noi la Ibize ...

Lampile pentru laterale mi se par potrivite, cred ca este loc destul pentru ele acolo langa manerele de viraj.

Link către comentariu

Daca se potriveste la Polo, se potriveste si la Ibiza.

Link către comentariu

Normal lampa respectiva daca vrei sa o folosesti pentru citit cel mai bun mod de a o amplasa este cumva cu lumina in jos, asta pentru a nu deranja soferul si ceilalti pasageri, lampa de care vorbesti tu, si pe care am folosit-o la iluminatul portierelor are vreo 3-4 cm si nu prea vad cum si in ce mod ai putea s-o montezi, vorba lui Cornel, nu prea ia loc, cat despre poza din link-ul pus de tine in postul nr. 794 trebuie vazut cati cm are si cati centimetrii ai intre mocheta si tabla masinii. Firele poti sa le legi in doua moduri, ori direct la plafoniera si functioneaza la fel cum functioneaza plafoniera, fie direct la firele care duc in fiecare usa, exact firele la care am legat eu lampile din usi.

Link către comentariu

Stiu ca exista plafoniera cu lumini de ambient si cu lampi laterale, dar nu ma satisface pentru ce vreau eu, din acest motiv voi combina intr-o plafoniera clasica de ibiza doua tipuri de iluminare. Voi folosi doua led-uri de 1W pentru o lumina albastra cu emisie si spre spectrul UV pentru utilizarea frecventa si aspectul deosebit si voi realiza circuitul in asa fel sa pot comuta si pe lumina alb rece tot LED pentru cand este nevoie sa caut ceva in masina sau sa citesc ceva. Pe masura ce voi realiza treaba asta voi pune si poze.

Link către comentariu

am si eu o intrebare pentru cei ce si-au montat plafoniera W8 , intra in locasul asteia stock , sau mai trebuie "decupat" ceva?si daca imi puteti spune pe la ce bani as putea gasi aceasta plafoniera.Toate cele bune!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!