Jump to content

Sfaturi achizitie Kodiaq

rempha
 Share

Postare recomandată

Ai dreptate, m-am uitat si eu acum pe configurator, nu banuiam ca e doar una. ?

Vad ca Diesel e singura varianta pentru gama Kodiak, benzina nu este in trend. Incurcate sunt caile grupului VW.

Felicitari pentru cumparator, o zi a trecut, vor trece si celelalte... :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu e nimic incurcat, totul e foarte clar: aceasta este ultima generatie de diesel dezvoltata de majoritatea producatorilor. Ghici cum trebuie amortizate cheltuielile de dezvoltare de pina acum? Oferind abundenta de modele pe benzina?

Link către comentariu

@yang

Motivele alegerii Sportline au fost:

1 - mi-a placut mult cum arata la exterior fara elemente cromate (detest plasticul cromat de la geamuri)

2 - mi-a placut mult interiorul cu scaunele sport cu piele si alcantara (aproape identice cu RS), plafonul gri inchis, usile capitonate cu alcantara, trimul de pe bord (eram setat pe Scout dar nu m-am putut impaca cu acel trimm de lemn deschis)

3 - toate optionalele din Ambition CleverPack imi erau utile fata de doar cateva din Style CleverPack (dadeam peste 1000eur in plus pe optionale nedorite de mine)

4 - nu mi-a placut haionul electic (inclus in Style) ca mod de functionare (efectiv trosneste la deschidere - testat pe 3 masini din showroom - poate nu erau suficient de gresate)

5 - jantele Triglav antracit 19" -  standard pe Sportline (optionale pe Style)

6 - volanul multifunctional sport cu padele - standard pe Sportline (optional pe Style)

7 - directie progresiva (indisponibila pe Style)

@ct_act

Multumesc! AMR... prea mult!

Daca vine abia in august e posibil sa prind MY2020?

Modificat de lenco
Link către comentariu

1 hour ago, vdragos said:

Nu e nimic incurcat, totul e foarte clar: aceasta este ultima generatie de diesel dezvoltata de majoritatea producatorilor. Ghici cum trebuie amortizate cheltuielile de dezvoltare de pina acum? Oferind abundenta de modele pe benzina?

Sunt partial de acord, dar în condițiile în care concurenta vinde si pe benzina iar unii au renunțat la diesel, inseamna ca vrei doar sa pierzi clienti. Scopul pana la urma e să vândă unități, nu un tip de motoare. Sa nu uitam, programul de marketing se decide si la nivel de grup. ;) Faptul ca skoda ia motoare si cutii de la vw nu ii face independenti sau sa aiba un cuvant important de spus, ba din contra.

Dieselul nu va dispărea, ar trebui scos de pe camioane întâi. Nu continui, ca tine de alt topic.

@lenco

+ pentru directia progresivă

+ si pentru scaune, vw mai are de invatat, tapiteriile pe kodiak sunt in fața celor de pe tiguan

E la ghici cu MY2020, poate ai noroc! :)

Modificat de ct_act
Link către comentariu

• 3 weeks later...

Am o rugaminte pentru cine mai ajunge la PBV1 sau unde mai este expus Kodiaq RS daca poate sa faca poza la seria de sasiu m-ar ajuta foarte mult!:beerchug:

Link către comentariu

lambda_dryver

@Epo Din pacate, cand am fost Luni, 25 Feb la ei, masina nu mai era prezenta in Showroom-ul celor de la PBV1...

Link către comentariu

Circula astazi prin mamaia un RS negru, stati la intrarea în stațiune și il găsiți. :))

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salut,

saptamana viitoare ma pregatesc sa comand KOdiak Style 2.0 190 cp, configurata cu urmatoarele optiuni:

Area View si pachet LED exterior

Driving Mode Selection

Duze stropitoare parbriz incalzite

Elemente suplimentare protectie sasiu

Incalzire stationara cu telecomanda

Intelligent Light Assistant

Lane assistant si Blind spot detection

Parking Assistant

Pregatire telefon cu Bluetooth

Roata de rezerva de dimensiuni reduse

SKODA Connect

Scaune fata reglabile electric

Sistem de navigatie Amundsen MIB2

Sound System Canton

Sunset

Virtual Cockpit

Volan incalzit multifunctional.

Va rog sa imi spuneti urmatoarele:

- Acc are inclus si traffic jam assistant? Daca nu, ce ar trebui sa fac ca sa il am pe masina?

= are sens sa pun ACC pana la 210 km/h?

- care este diferenta dintre Amundsen si Columbus MIB d.p.d.v. practic?

Modificat de Mef
Link către comentariu

ACC pana la 210 are sens daca circuli mult pe autostrazi fara limita de viteza altfel, il cam ai degeaba.

Eu il pot folosi peste 130-140km/ora doar prin DE.

Link către comentariu

Iti raspund aici:

- tja nu are. Niciun kodiaq livrat in Romania nu a venit cu el activ (si implicit nici cu emergency assist).  E mai dificil dar se poate rezolva ulterior.

- acc 210 km merita sa-l bifezi pentru simplul motiv ca functioneaza mai bine decat cel 160 km chiar si pana la aceasta viteza.

- la Columbus ai in plus navigatie 3d, google earth, video player, memorie interna ~ 10 gb, harti detaliate pt toata Eu in memoria interna (la Amundsen hartile sunt pachete pe zone geografice si stau pe sdcard), etc.

Nu mai stiu configuratiile din prezent dar Sleep Pack include Sunset si diferenta dintre ele era de doar cateva zeci de eur.

Poti lua in calcul si kessy+alarma, a treia cheie (ce vine cu personalizare Sofer) iar daca masina va sta afara si parbrizul incalzit.

Sa nu uiti si de Smartlink (pentru Android Auto/Car play)  ca sa poti rula Google Maps/Waze.

In functie de buget te poti uita si la scaunele textil+piele.

Modificat de yanq
Link către comentariu

Multumesc frumos de raspuns..

La momentul potrivit o sa revin pentru detalii legate de activare tja.

Link către comentariu

Buna ziua! 

Imi doresc si eu un Kodiaq, dar din motive financiare mai trebuie sa astept cateva luni. Azi am intrat in posesia informatiei cum ca din septembrie s-ar schimba si motorizarile. Aveti voi mai multe informatii despre asta?

Multumesc!

Link către comentariu

Abia au omologat motorizarile actuale ptr noile norme de poluare, mi'e greu sa cred ca vor fi schimbari, in grup nu prea sunt alte motorizari care sa justifice o inlocuire a celor actuale pe Kodiak

Link către comentariu

Mi s-a spus ca se vor impune motorizari hibride sau adaugari de noi catalizatoare sau filtre pentru reducerea Co2 pt a corespunde cu noile normative WLTP. Asta presupun scumpiri si un nou minus la puterea motorului, daca vor ramane aceleasi motoare. 

Link către comentariu

Nu exista filtre de CO2, nu se aude nimic de hibride la Skoda.

Link către comentariu

@vdragos  Skoda va introduce hibrid pe Superb anul acesta.

Modificat de stryder
Link către comentariu

Informatia o am de la un dealer Skoda, e mare probabilitate sa nu fie adevarat!

Link către comentariu

@stryder; colegul zice "se vor impune motorizari hibride". Cunosc anuntul ca Superb va replica Passatul GTE. In afara de implementarea GTE si de Jetta Hybrid care a fost un soi de experiment, am vrut sa spun ca nu se aude nimic de o hibridizare de masa, cum are Toyota de exemplu. GTE e o hibridizare de virf si foarte scumpa de altfel, care nu prea se pupa cu specificul Skoda, value for money.

Link către comentariu

Suntem off topic, dar modele Skoda vor primi incepand cu noua generatie Octavia un sistem mild hybrid, care va ajuta la plecarea de pe loc si acceleratie. 

Motorizarile actuale de pe Kodiaq abia au fost recertificate conform WLTP, asa ca nu vor fi modificari prea curand.

Link către comentariu

Ieri, 29-03-2019. am comis-o: lansat comanda pentru:

Kodiaq Style 2.0 TDI 4x4 DSG

Moon White

Stofa

Jante aliaj Elbrus 7J x 18"

Adaptive Cruise Control 210

Area View si pachet LED exterior

Cheie suplimentara cu telecomanda

Driving Mode Selection

Duze stropitoare parbriz incalzite

Family Pack

Incalzire stationara cu telecomanda

Intelligent Light Assistant

Lane assistant si Blind spot detection

Parbriz incalzit si senzor de ploaie

Parking Assistant

Pedalier sport

Plasa despartitoare portbagaj

Pregatire telefon Premium cu Bluetooth

Roata de rezerva de dimensiuni reduse

SKODA Connect

Sistem de navigatie Columbus MIB

Sound System Canton

Sunset

Trapa plafon panoramica

Travel assistant

Virtual Cockpit

Volan sport multifunctional

Termen de livrare: 25 saptamani.

Link către comentariu

Ma bucur ca ai tinut cont de sfaturi si ai bifat cam tot ce ti-am zis. Cu siguranta nu te va dezamagi.

Volanul sport este cel fara incalzire, nu? Ca doar pe RS are..

Modificat de yanq
Link către comentariu

Multumesc mult. 

Volanul sport este cel fără încălzire. Mi au spus că nu se poate pune încălzire pe acest volan pt ca exista risc de electrocutare. Dar arată foarte bine și am luat varianta cu padele.

Din tot ce mi ai recomandat am spus pas la scaune piele. Am pe două mașini, marci diferite, si la ambele in timp "aripioarele" laterale de pe șezut arată urat.

Renunta la quote inutil, e interzis de Regulament!

Modificat de vdragos
Citare absolut inutila
Link către comentariu

E tare explicația lor! ? Trebuia să îi intrebi dacă șoferii de rs primesc funcție gratuita de împământare de la rs este posibil sa existe volanul sport încălzit ?

Link către comentariu

Incalzirea stationara va face toata treaba, nu era nevoie de volan incalzit si de fapt nici de parbrizul incalzit (la Kodiak este cu firicele in parbriz sau e alta solutie tehnica?)

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!