Jump to content

Bolf IV - RUD

rudiRUD

Postare recomandată

Salut. Nuca este venita din fabrica, nu am schimbat-o eu, iar semnalizarea am facut-o decupand capacul din locul proiectorului de ceata si prinzand acolo a 2a lampa. Nu-i mare lucru.

Link către comentariu

montajul in sine stiu cum se face,dar de unde ai facut rost de a 2 a lampa?si cat a costat.

Link către comentariu

Al doilea set de lampi l-am luat din dezmembrari. Au costat 20 de lei ambele lampi, dar sincer nu cred ca gasesti acum sub 45 de lei, am avut noroc de o super oferta.

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

dar se vand si asa?adica nu trebuie demontate si strica un far numa ca sa iti dea tie acele lampi?

Link către comentariu

e topic-ul tau,deci ar merge,dar da-mi un PM te rog.

Link către comentariu

Am rezolvat cu bara, banii pe care ii iau inapoi o sa ii strang pentru vospit. Cam asa arata acum:post-122999-14023953150979_thumb.jpgpost-122999-14023953304508_thumb.jpg

Link către comentariu

Nasol,sper sa ti-o rezolvi cat de repede.

Ti-au ciordit capacele din jante?

Link către comentariu

Nu, aveam unele care nu erau originale si le-am scos. Cand le vine randul jantelor la reconditionat, iau si capacele.

Link către comentariu

Collinite 476s + tratament hidrofobic liqui molypost-122999-14026808424642_thumb.jpgpost-122999-14026808526866_thumb.jpg

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

mda,vad ca sunt ceva diferente intre ele,desi pt cine nu stie,nu isi da seama

15.jpg

Link către comentariu

Ce se mai intampla cu masina: am aranjat-o sa arate cat de cat decent, adica: am indreptat bara, am montat noile aripi (care desi sunt din dezmembrari, arata impecabil), am dat jos carligul de tractare (la revedere vanatai pe genunchi :)) ) si mi-a mai intrat ceva in cap. Ce parere aveti despre asta: http://www.xenon-store.ro/Ballast-Slim-Digital-55W-cu-incarcare-rapida-pentr

Aaa...si poze!

32252705-2887-4BA9-809A-F485F0C539FA_zps

E460230C-1965-45B3-9E92-9ADB9F496351_zps

1BD76E56-9183-4747-AF4C-B214AF396842_zps

E3ACD5A4-15E9-4935-933E-2AF8F713A017_zps

511AFE1E-315A-4BD0-8E41-934E8F417003_zps

5CB77511-B722-4C39-B9BE-B6304C439B3C_zps

B8D61AA4-8366-4E04-9C46-F9E7800D1F37_zps

Urmeaza in viitorul apropiat:

-reconditionat jante

-mfd navi

-suspensia (inca astept sa o primesc)

-bandou cu lampi us (am dezactivat momentan pozitiile us din far, pana cand e tot lookul us complet)

Ce parere aveti? :d

Link către comentariu

Adauga pe lista de viitoare achizitii si o pereche de led-uri pt numar :D. In rest totul pare bine si frumos, mai putin farul din dreapta, care parca nu e la linie insa se poate sa mi se para mie decat. Cu indicatorul de combustibil ai rezolvat problema?

Link către comentariu

Faza e ca imi trebuie inca o lampa pentru numar si abia apoi o pereche de leduri :)) Nu e prioritar deocamdata. Ai dreptate, nu vine la linie perfect datoria faptului ca s-au rupt clemele si am reparat doar partial. Am rezolvat cu indicatorul de combustibil, senzorul nu era la locul lui si totul s-a rezumat doar la punerea acestuia pe pozitia lui. Trebuie sa ma ocup mai mult de ea, doar ca... urmeaza bacu' si mai greu sa am timp si de ea :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Nu esti singurul cu bacul stai calm :(. Eu nici de spalat nu prea am avut timp din pacate deci se poate si mai rau....

Link către comentariu

Nu stiu daca e bine sa pui balast de 55w. Intereseaza-te inainte sa il cumperi pentru ca eu nu ma pricep sa iti zic.

Link către comentariu

Nu e vorba ca are 55w, nu de-aia vreau sa imi pun. Si acum, tot balast de 55w am, ideea e ca asta are descarcare rapida si pot da blitzuri :d

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

Nu esti singurul cu bacul stai calm :(. Eu nici de spalat nu prea am avut timp din pacate deci se poate si mai rau....

Sper sa te referi la spalat masina...

Descarcare rapida nu inseamna viata mai scurta? Cel mai bine pt flash-uri este lupa bi-xenon (dar nu poti da ziua cand ai becul stins, atunci folosesti becul halogen).

Link către comentariu

Eu aveam impresia ca ai lupe bi-xenon deja. Ce lupe ai atunci?

Nu merita sa pui xenon pe faza lunga decat daca ai lupe bi-xenon. Oricat de rapid ar fi kitul tot nu va fi suficient de rapid. Chiar si cele mai rapide balasturi tot au cel putin cateva secunde timp de aprindere.

Link către comentariu

Eu am deja lupe bixenon. "Blitzul" este atunci cand am farul stins, pentru ziua. Nu mai vreau sa folosesc halogenele... am vazut zilele trecute o insigna dand un flash cu lupe bixenon stinse si am ramas fermecat :d D

Link către comentariu

Sper sa te referi la spalat masina...

Normal ca de spalat masina e vorba...  :))  

Link către comentariu

Sunt indragostit :wub:

post-122999-14032560104917_thumb.jpg

Modificat de rudiRUD
Link către comentariu

confirm :)) mintile si in curand si confortu :)) LOW SA FIE!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!