Jump to content

Modificari VW Polo 6R (Tuning)

Lvu
 Share

Postare recomandată

Da, uite aici procedura.

nu merge linkul. trebuie cont. poti sa o atasezi altfel? 

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Eu am pe masina atat media in - jack de 3.5 plasat central, jos, in zona scrumierei - si interfata cu conector USB, conector plasat in torpedou.

Link către comentariu

@Bogdan_wrc: incerc sa iti fac un tutorial si sa-l postez aici.

Link către comentariu

Tutorial (prescurtat) de instalare priza AUX-IN pentru RCD210.

Precizez ca informatiile si pozele atasate nu imi apatin, ci sunt culese de pe www.polo6r.fr.

O alta sursa de informatii gasiti aici.

Instalare aux-in.pdf

Succes!

Link către comentariu

Eu am pe masina din profil bluetooth, calitatea audio nu e deloc la fel de buna ca cea de pe CD sau de pe USB. De mufa AUX nu mai vorbesc, acolo se aude un sunet de fond constant. Totusi, nu stiu daca merita 143 Euro, plus 128,96 RCD310, doar pentru a avea USB. Oricum am de gand sa transfer RCD310 de pe Leon pe Polo, asa ca ar trebui sa mai cumpar doar interfata din linkul din postul meu de mai sus.

Link către comentariu

Nici eu nu am interfata Media-In, pur si simplu mi-a parut rau sa dau atatia euro pentru o mufa USB, care vine dotare standard pe orice Hyundai la jumatate de pret fata de Polo!!! Merge (aproape) la fel de bine un modulator FM cu mufa USB, la 30 de lei :)) Interfata AUX-IN nu am testat-o niciodata in 2,5 ani de cand am masina asta, cu toate ca a venit la pachet cu RCD310...

Link către comentariu

• 1 month later...

Foarte dragu'

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Aici discutia despre senzori parcare

Link către comentariu

• 2 weeks later...

pentru ca asigurarea nu iti da decat ce bara ai avut.. iar una stoc e 1100 si una de gti 2100 :D.. deci am platit diferenta, si nu imi pare rau.

Link către comentariu

540360_411631548869448_476025851_n.jpg

Te-am vazut in seara asta, la pescarie. Eram pe terasa la OMV. Arata bine bara. Bv!

mercii mi-ar face placere sa ne intalnim intr-un week-end mai multi in cta :D

Link către comentariu

• 5 months later...

As vrea sa montez niste leduri pe bara din fata, dar nu stiu pe unde sa trec cu firele ca sa le comand separat din habitaclu? Voi ce parere aveti. Modelul meu e comfortline (6R). Va multumesc!

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Cea mai inutila si idioata filmare din cate am vazut. 90% din timp se vede doar coltul stanga-fata al masinii, zici ca i-i jena sa arate restu' :dry: DAMF...

In fine. Mie nu mi se pare nimic spectaculos la asta. Stance ca si inexistent, nejte praguri gaurite si doar OZ-urile ce-s mai de Doamne-ajuta, da' nici alea nu se prea pupa cu masina. In rest, grila fata, meh, buza spoilerului, meh, pe global, cam ca fânu'...

Link către comentariu

Stance-ul merge. Jantele cu suspensia vin foarte bine.

Ma rog, ideea era de stance cu jante 18. Pragurile sunt din alt film. Nu mai spun ca are pus pe capota VIN-ul masinii sub forma de cod de bare.

Sent from my ApfelPhone

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Nu intrebati cum !:D Foarte mult de munca. De preferat sa faca o firma specializata toata munca.

Lupe mini h1 si ornamente Iris/Tiguan.

post-88353-0-78642900-1389711753_thumb.j

post-88353-0-33366000-1389711770_thumb.j

Link către comentariu

:salut:

Lux, a-ntaia! Abia astept a le vad pe viu.

Link către comentariu

Am terminat si cu polish-ul si cu tot.

Am pus un colaj cu etape din chin..si produsul finit. In a 2-a poza este faza scurta (poza de sus) si faza lunga.

post-88353-0-29714100-1389913019_thumb.j

post-88353-0-37924100-1389913023_thumb.j

Link către comentariu

Foarte bine arata,daca as avea pe cineva sa mi le faca,acum le-as da jos ...... :10[1]:

Link către comentariu

Am un respect deosebit pt cei care se incumeta si fac asa ceva. Bv!

Link către comentariu

Free, daca vrei iti recomand eu pe cineva care sa le faca ( servis autorizat, cu asta se ocupa ); cand m-am interesat eu , preturile erau asa : lupe-200 lei, xenon-150 lei, manopera-200 lei

Link către comentariu

bgd_b92 la Custom Garage te referi ?

Fredy, e treaba de cateva ore, de ce nu te bagi tu ? :))

Razvan, multumesc !:D

Modificat de qwk
Link către comentariu

Sorin, felicitari pentru curaj! "Noile" tale faruri arata foarte bine, cat despre eficienta lor...nu pot sa spun decat ca te invidiez :). Ar fi foarte util daca ai putea posta un tutorial cu procesul de instalare al lupelor. 

Link către comentariu

Free, daca vrei iti recomand eu pe cineva care sa le faca ( servis autorizat, cu asta se ocupa ); cand m-am interesat eu , preturile erau asa : lupe-200 lei, xenon-150 lei, manopera-200 lei

Pai as vrea,dar sa stiu ca imi ies perfect,altfel nu ma bag sa stric farurile de dragul unor lupe. Multumesc foarte mult.

bgd_b92 la Custom Garage te referi ?

Fredy, e treaba de cateva ore, de ce nu te bagi tu ? :))

Razvan, multumesc ! :D

Daca era mai simplu,poate incercam,insa daca exista oameni care stiu si fac asta curent,e pacat sa ma chinui eu.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!