Jump to content

Indicatorul lichid de racire nu mai sta la 90


cretu_dan

Recommended Posts

Verifica pinii in mufa senzorului G62, cablajul. Daca sunt ok, inlocuit senzorul. Numai Hella sau original.....exclus cei de 20 lei....

Link to post
Share on other sites
  • Replies 757
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

  • F l o r i n

    75

  • marius1982.11

    49

  • Al Bundy

    39

  • stefanutz30

    23

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Toate masinile din lume au problema asta, asa e normal...racesti un calorifer ventilandu-l , automat el se raceste , incalzeste habitaclu cat poate si automat lichidul din el se raceste...Mai ganditi

verifica intai cablajul de la senzorul G62 - daca este ok, atunci schimba senzorul - cumpara Hella sau OEM - restul nu sunt ok

Sa scoti cu ce ai acoperit ledul ?  

Posted Images

în urmă cu 7 ore, F l o r i n a scris:

Verifica pinii in mufa senzorului G62, cablajul. Daca sunt ok, inlocuit senzorul. Numai Hella sau original.....exclus cei de 20 lei....

Salut, eu am schimbat senzorul anul trecut pe Hella pret 25 de lei ofertat de la Bardi auto si merge pefect.

Link to post
Share on other sites

depinde de model...2 sau 4 pini....si daca e pret cu discount ....40%.... daca e Hella, este ok.

Link to post
Share on other sites
On 14.08.2020 at 23:37, VolkswagenManagement a scris:

@Moartea1995 salut,ceva senzori aprinsi in bord? nu e normal, cand iti oscileaza de la 90 la 30 nu se aude altfel motorul?

Am check engine, dar era o problema mai veche, dupa scanare rezultand sonda lambda de dupa catalizator. Motorul se comporta normal. In ultimele 2 zile, in mers a stat la 70° ocazional 50° sau 80° iar in oras sau pe loc la relanti mergea normal, 90°.

Ceea ce m-a surprins, dupa fiecare drum catre munca (~52km) sau inapoi, lasam masina la relanti pana urca la 90° si asteptam sa porneasca ventilatoarele sa fiu singur ca-si face racirea dar aseara in drum spre casa avea 50° am ajuns acasa, am asteptat sa urce acul, dar la 70° mi-au pornit ventilatoarele. Sa fie termostatul defect? Sa nu inchida cum trebuie si apa inca sa mai circule? Apa in vas este fierbinte dar nu fierbe, motorul 'frige' la fel ca inainte... Momentan nu pot merge la un mecanic sau ceva pentru ca sunt la munca constant de dimineata pana seara si caut o solutie temporara pana am liber.

Link to post
Share on other sites

La mine problema s-a rezolvat, am înlocuit senzorul g62, am curatat mufa cu spray de contact iar totul a revenit la normal. Timp operatiune ~10 minute :facepalm:

Link to post
Share on other sites
  • 6 months later...
Ionutnegut

Salutare am și eu o bora 2001 și am observat azi de dimineață când am pornit mașina și am lăsat-o cam o jumătate de ora și după am văzut ca urca apa la 100 și crește în continuare dacă o las am mai văzut ca aeroterma nu pleacă am așteptat sa scadă apa la 90 și iam dat forja cu 110 120 km și nu trece de 90 când stau pe loc 10 min urca de la ce poate sa fie am verificat și siguranță de la aeroterma  

Link to post
Share on other sites
F l o r i n

fa o scanare sa vedem ce erori ai

Link to post
Share on other sites

Create an account or sign in to comment

You need to be a member in order to leave a comment

Create an account

Sign up for a new account in our community. It's easy!

Register a new account

Sign in

Already have an account? Sign in here.

Sign In Now
  • Recently Browsing   0 members

    No registered users viewing this page.

×
×
  • Create New...

Important Information

Acest site folosește cookie-uri. Continuarea navigării reprezintă acceptul dvs. pentru această folosință. Pentru mai multe detalii privind gestionarea preferințelor privind cookie-uri, vedeți Politica de utillizare cookie-uri

 Ne cerem scuze că intervenim dar credem că folosiți un plugin de ad-block. 

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere ce sunt afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block. Ne-ar ajuta foarte mult sustinerea acestei comunitati. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante. Multumim! :)

PS: daca aveti probleme cu situl chiar si dupa ce a fost dezactivat adblocker incercati sa intrati din alt browser si discutati cu noi pe topicul Updete forum din aria acesta https://vwforum.ro/forum/20-anunturi-administrative-observatii-si-sugestii/
Exista si alte extensii (gen VPN) sau antivirus ce filtreaza traficul si pot bloca cookies. Verificati si pe acestea daca le aveti setate corect pentru vwforum.ro . Multumim

 

 

Accept