Jump to content

Detailing exterior

Northman
 Share

Postare recomandată

Adica pe janta aia a pulverizat doar 13 mm de solutie?

(Janta care era destul de curata)

Sent from Sexy Nexy 4 using Tapatalk

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Poate 50ml pe una :10[1]:

Link către comentariu

La cel de-al 4-lea comentariu din acel video, autorul spune asa : "This only requires about 400mL (13oz) of product to clean four wheels". Masina aceea avea jantele destul de mari in comparatie cu ale mele (15") insa mult mai curate. Cred ca o sticla de 0,5L ajunge pt 4 roti si mai ramane putin (pt roata de rezerva  :)) ).

Modificat de Newby
Link către comentariu

Depinde fiecare cum isi ingrijeste masina.

Eu spal masina in fiecare saptamana cel putin o data.

Link către comentariu

adica 150 lei pe luna dati pe curatarea jantelor cu sonax. ?

Link către comentariu

i-am tras si eu saptamana trecuta un polish in regim DIY, am scos stropii de asfalt de pe portiere si toate zgarieturile

flexul cu turatie reglabila, burete, pasla, lana si putina pasta 3M

post-17363-0-98721300-1368346820_thumb.j

Link către comentariu

adica 150 lei pe luna dati pe curatarea jantelor cu sonax. ?

Probabil ca un flacon se foloseste la curatarea a 4 jante,  date jos de pe masina, ma gandesc.

Ii drept jantele mele sunt mai curate, si e de ajuns cate 50 ml la o spalare de jante, deci m-ar ajunge un flacon cam 2 saptamani (minim 8 spalari).

Link către comentariu

Am vazut ca exista un spray pentru inlaturarea zgarieturilor. A folosit cineva ? Are efect ?

Link către comentariu

daca ai vazut, arata-ne si noua.

pune un link

Modificat de Muale
Link către comentariu

sticla,crom, metal. tu ce zgarieturi vrei sa indepartezi, de pe ce suprafata si cat de adanci?

Link către comentariu

De pe spoiler. O dunga ca de cheie lunga de 7-8 cm. O sa incerc sa fac niste poze azi sa imi spui daca se poate scoate.

Link către comentariu

daca e vopsita suprafata, poti incerca cu polish. daca e prea adanca, umplut cu vopsea ,lac si apoi polish.

dar e indicat sa faci la cineva priceput cu masina rotativa (flex), pad-uri si polish bun (3m)

Link către comentariu

Multumesc, vin deseara cu poze sa stiu exact ce trebuie sa fac.

Link către comentariu

Am gasit o serie de videoclipuri interesante in ceea ce priveste spalarea si detailing-ul.

http://youtu.be/X0Sqi1lAj1A

Sunt masini foarte frumoase prezentate acolo :D

Link către comentariu

Foarte frumos dar are rost ??? Acum doua zile am spalat masina si am bibilit-o 4 ore. O nenorocita de ploaie care a durat 5 minute a facut-o mai murdara decat era inainte sa ma apuc sa o spal. Si se intampla de fiecare data. Oare daca nu o mai spal o sa ne omoare seceta ?

Legat de videoclip, baiatul are un bidon cu care spumeaza masina foarte ieftin zice el. Il foloseste direct la furtun sau ma insel ? Exista asa ceva si la noi ?

Modificat de Andreianu
Link către comentariu

masinile mai mult...in rest e mai mult show. Sunt alte clipuri mai “tehnice“ daca vrei informatii how to pt diverse(clay,sealant,etc)

Link către comentariu

Adica este nevoie si de aparat cu presiune pentru lancea aia ?? Exista ceva care foloseste doar presiunea de la retea ?

Link către comentariu

Se pune pe aparatul cu presiune.

La banii astia sunt si cele de pe net (clean your car) care fac spuma f groasa.

Link către comentariu

ingrijireauto.ro

Am vazut ca exista un spray pentru inlaturarea zgarieturilor. A folosit cineva ? Are efect ?

Sa nu crezi ca manual vei reusi sa indepartezi zgarieturi in lac, in nici un caz nu asa usor cum e in descrierea acelui produs. Probabil acel produs are si multe fillere care dupa cateva spalari se duc si realizezi ca zgarietura a reaparut. Pentru o corectie locala, cum zici ca ai, mai bine mergi la cineva priceput si pentru cativa zeci de lei sigur o rezolva definitiv si nici nu faci febra musculara degeaba.

Adica este nevoie si de aparat cu presiune pentru lancea aia ?? Exista ceva care foloseste doar presiunea de la retea ?

Exista si lance ce se pune direct la furtun, in tara nu stiu sa mai fie. Oricum, nu vei obtine spuma ci doar clabuci cum e in acest clip. Dar si acei clabuci sunt mai buni decat nimic, spuma de prespalare va actiona pentru inmuierea mizeriei si e mai bine decat fara ea, oricum.

Si ca sa se stie ca nu e reclama, anunt de acum ca link-ul din videoclip, de la final, e gresit (magazinul acela e inchis de ceva ani)  :)

Link către comentariu

decat sa te complici asa, mai bine uzi masina, jet cu furtun si un accesoriu cu 5-7 jeturi, insisti pe mizerie si apoi burete/manusa si sampon.

pt spuma buna, trebuie presiune

Link către comentariu

se poate regla jetul de spuma sa nu fie punctiform?

Link către comentariu

Stai sa ma uit in debara la al meu si iti zic imediat :)

L.E: Din ce observ la capul meu de spumare are o sita in fata si implicit pe laterral aerator. Deci nu. Dar face o spuma consistenta

Modificat de colin
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!