Jump to content

My new Scirocco

robi_zet

Postare recomandată

Acum e vreo 60 de dolari, eu am comandat unul dar mi-a venit obisnuit si am ramas cu el.

Al tau ce cod avea?

post-6094-0-17539000-1418316342_thumb.jp

Link către comentariu

Merge folosit dar trebuie sa gasesc un lipici care sa reziste la temp inalte.

Ma uit maine pe cutie si iti spun ce cod avea, eu m-am dus la Audi si i-am zis lu baiatul de acolo ca vreau un capac de R8, la care el uimit "ai Audi R8" :))

Acum l-am pus pe cel original.

Modificat de robi_zet
Link către comentariu

Eu l-am comandat la PBN, cel original la mine este cu reclama la Castrol ...

Codul il gasesti si pe spatele capacului.

Modificat de TDR
Link către comentariu

Lol chiar ma intrebam care e faza cu reclama de pe capac, good 2 know ca nu sunt singur.

Scuze pt ot.

Link către comentariu

Am vrut sa il desfac, a trosnit putin si aia a fost.

Ma oftic ca nu am luat mai multe (30 lei am dat pe el de la Midocar) acum este 80-90 euro.

Cred ca ai incurcat socotelile...nu a costat ala niciodata 30 lei pe original, :lol: un buson normal de ulei este 50 lei.

Asemeni...nici nu cred ca aia de la midocar baga replici la vanzare. ;)

Link către comentariu

Asa a fost si la Ada motors galati, vreo 39 de lei. La magazin de piese daca mergeam cu codul era 90 de lei. O fi fost o promotie ceva un timp

Link către comentariu

Am vrut sa il desfac, a trosnit putin si aia a fost.

Ma oftic ca nu am luat mai multe (30 lei am dat pe el de la Midocar) acum este 80-90 euro.

Cred ca ai incurcat socotelile...nu a costat ala niciodata 30 lei pe original, :lol: un buson normal de ulei este 50 lei.

Asemeni...nici nu cred ca aia de la midocar baga replici la vanzare. ;)

A fost o eroare de la ei. S-a mai intamplat ca pragurile de R-line la passat sa coste 150 lei in loc de 1500...
Link către comentariu

Bye bye R8 cap [emoji17]

Fix asa am patit si eu cu capacelul meu. Era luat de la reprezentanta (vreo 50ron parca). Nu fusese fortat sau ceva. Mi s-a parut o mizerie si am revenit la capacelul original. Nu inteleg cum poate fi atat de prost facut.

Initial ma gandeam ca nu e facut sa suporte vibratiile de TDI :))

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Mersi frumos.

Pt performata nu am facut mare lucru, am niste arcuri H&R si am anulat intermediara.... dar asta nu se poate numii performanta.

Link către comentariu

Bine ca ai raspuns, ca ma manca limba sa zic ceva: adevarata modificare pentru performanta a fost facuta in sectiunea dintre volan si scaunul soferului, in special reglaje fine la ansamblul articulat laba piciorului.

Link către comentariu

Adevarat spui. De la o Bora 1.6 la 2.0 TSI a fost diferenta de la cer la pamant, au fost nevoie de mici "reglaje" dar acum totul este ok :)

Link către comentariu

Asta nu e deloc relevant ; Din contra, un ulei care se murdareste repede inseamna ca e mai bun avand proprietati mai bune de curatare ; acum depinde foarte mult si de cum a fost intretinuta masina, la cat se fac schimburile si in ce regim se circula cu ea. Bafta

Link către comentariu

Cred ca e si de la blitz, cand il verific pe joja este destul de negru. Circul urban cu ea 20 km pe zi, luni-vineri.

Link către comentariu

Mai degraba vezi cat de elastic este dupa 10000km daca incerci sa il intinzi intre degete.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

96600 km al doilea set de placute pe spate.

De data asta am mers pe Bosch, acum am Ate

post-42557-14213386067986_thumb.jpg

Link către comentariu

Ai gasit ceva review bun pt Bosch? Ce discuri recomanzi pe spate? Din specificatii, in afara de OEM doar TRW au exact 286mm

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!