Jump to content

Alegere jante pentru Octavia II

drasto_2004
 Share

Postare recomandată

astea sunt comercializate pe suberb, daca nu ma insel.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

bridgestone turanza 225/45 r 17 cu jante pegasus desi nu am comandat eu tot lotul a ajuns cu jante de 17 pegasus fara sa mai platesc nimic. Apropo, am si pachetul de drumuri grele ... si foarte multe masini din parcul de la Avia il aveau si ei la fel jante de 17, cred ca cei din fabrica stiu mai bine daca jantele de 17 merg :( cu pachetul de drumuri grele !

Link către comentariu

Cred ca le voi alege pe astea pe 17'' cu pneuri 225/45/17. Jantele sunt ATS Exclusive Z Flash.

post-5156-1202025175_thumb.png

Link către comentariu

Cauciucuri Bridgestone Turanza cu jante pe 17 Pegasus in combinatie cu PDG,desi am comandat jante pe 16 Lyra.Nu stiu daca e chiar un asa mare noroc pentru ca rezerva este cu janta pe 16 cu cauciuc Continental.Cei care si-au ridicat masina zilele astea:rezerva este pe 16 sau pe 17?Eu am luat masina acum trei zile.

Link către comentariu

jante pe17" cauciucuri bridgestone potenza si rezerva este pe 16" cu bridgestone turanza

Link către comentariu

eu am cauciucuri Matador pe 15......naspa rau de tot....cam fac galagie la rulare, nu numai iarna ....La voi cei cu matador tot asa??

Link către comentariu

am impresia ca toti care au avut comanda de jante lira pe 16 au primit pegasus pe 17.La mine asa s-a intimplat,dar arata super masina.

Link către comentariu

rezerva e pe 16 cu cauciuc bridgestone turanza,daca pe mine ma intrebai.La intrebarea de ce nu e si rezerva pe 17 am primit raspunsul ca nu incape in locasul rotii de rezerva.

Link către comentariu

Eu am avut comanda cu jante pe 16 Lyra si asa mi-a venit si nu am primit Pegasus..

Link către comentariu

este adevarat. jantele pe 17" nu incap in locasul rezervei. de obicei, cand se comanda jante pe 17", rezerva vine in forma unei roti de folosinta temporara, cu viteza maxima admisa de 80Km/h. in cazul vostru, probabil fabrica a ramas fara jante pe 16" lira pentru 1, max 2 saptamani. de aceea toate masinile cu jante pe 16" lira comandate, au fost trimise catre destinatari cu jante pe 17". iar roata de rezerva a fost pusa de 16", pentru ca asa a fost comanda initiala. poate daca se comanda roata de rezerva din aliaj, sa fi primit roata de uz temporar.

Link către comentariu

Am masina de pe 1 februarie a.c. si am bridgestone turanza 225/45 r17, astaseara a nins in Bucuresti ... sunt groaznice pe zapada chiar ffff groaznice deabia sa poti pleca de pe loc, cu tot esp-ul si asr-ul ca de frana ce sa mai zic intra abs-ul la cea mai mica atingere a pedalei de frana !!!! Trebuie neaparat sa cumpar cauciucuri de iarna ca astea ... chiar nu credeam ca sunt asa de slabe in conditii de iarna. Pana acum au fost super, se simpte o stabilitate extraordinara in curbe si viraje dar sunt doar de vara.

Link către comentariu

In general anvelopele de vara sunt GROAZNICE chiar si fara zapada. Cauciucul anvelopelor de vara isi pierde o parte din propritati la temperaturi mai mici de 10 grade, asa ca s-ar putea sa ai surprize neplacute chiar si daca nu ninge. Sa stii ca nu e o gaselnita de marketing treaba cu cauciucuri de vara/iarna. Oricand poti pierde un viraj din cauza pierderii aderentei si te poti trezi in parapet. Chiar si daca e doar umed pe jos si temperatura scazuta.

Am mai spus si o mai spun: fie-va fratilor mila de masina, investiti in niste cauciucuri de iarna. Daca le schimbati cand trebuie va vor tine chiar si 3 ierni.

Link către comentariu

aseara cu 30km/h si cauciucuri de iarna, la viraj de 90 grade, masina nu reactiona la comenzi. a intrat pentru cateva secunde si esp-ul.

Link către comentariu

Da, chiar si cu cauciucuri de iarna sunt necazuri: pe polei sunt aproape ineficiente daca vitezele sunt mari iar cand este zapada dinaia amestecata cu material antiderapant, intra intre canale acea ...mocirla si scade eficienta. Cu toate astea sunt altceva fata de gumele de vara cu santuri longitudinale.

Link către comentariu

Cauciucul anvelopelor de vara isi pierde o parte din propritati la temperaturi mai mici de 10 grade, asa ca s-ar putea sa ai surprize neplacute chiar si daca nu ninge. [...]

Am mai spus si o mai spun: fie-va fratilor mila de masina, investiti in niste cauciucuri de iarna. Daca le schimbati cand trebuie va vor tine chiar si 3 ierni.

Subscriu - cumparat de la AutoSoft un set de anvelope GoodYear UG7 DOT 2907 la pret de 950 Ron (Reducere de 10% la set de 4). Montajul a fost ca de obicei de 10+ (unul din cauciucuri nu a iesit pe 0 dupa prima incercare, tipul s-a mutat prompt la o masina de echilibrat noua-nouta - nu a trebuit sa scot un cuvant). Presiunea facuta dupa specuri, a refact-o dupa echilibrare a.i cele cu mai multi plumbi sa mearga pe spate.

Recomand cu caldura caucuicuri de iarna sub +7C.

Link către comentariu

am impresia ca toti care au avut comanda de jante lira pe 16 au primit pegasus pe 17.La mine asa s-a intimplat,dar arata super masina.

Da, masina arata super, nimic de zis.

Nu mi-o luati in nume de rau....dar ati mai condus cu jante de 17"? Oare avem drumurile in Romania pentru 17"?

Sa mai spun si despre pretul anvelopelor de 17"?

Cred ca ati fi fost mai "norocosi" daca primeati masinile cu jante de 16".

E doar o constatare...si nu o "rautate".

Sa va bucurati de masini, ele sunt super pentru banii care i-ati dat.

Link către comentariu

cred ca deja se exagereaza cu jantele pe 17" prea mari pentru Romania. Eu nu ma complic sa imi pun pe 17" ca trebuie sa le trec in talon, nu ca ma gandesc ca nu am unde sa merg cu ele. Cum m-am descurcat si fara PDG (adica, cu atentie) asa m-as descurca si cu jante pe 17". La fel si colegii nostrii. momentan raman cu 16".

Link către comentariu

Da, masina arata super, nimic de zis.

Nu mi-o luati in nume de rau....dar ati mai condus cu jante de 17"? Oare avem drumurile in Romania pentru 17"?

Sa mai spun si despre pretul anvelopelor de 17"?

Cred ca ati fi fost mai "norocosi" daca primeati masinile cu jante de 16".

E doar o constatare...si nu o "rautate".

Sa va bucurati de masini, ele sunt super pentru banii care i-ati dat.

He,he,he...mi se pare mie,sau sunt strugurii cam acri?

Link către comentariu

neo2: NU stiu daca e vorba de struguri... Ideea e ca PDG cu jante de 17 nu prea "dau bine " la comfort si nici la gropi. S-a mai discutat problema pe forum. Faza e ca in configurator nu se poate PDG +jante 17...

Eu mi-am pus de curand jante de aliaj (aveam de tabla) si am optat pentru 16 si se simte putin la comfort, in sensul ca zdruncina putin mai mult (am PDG)

OFF: jantele LYRA ce ET si latime au ?

Modificat de ovidius
Link către comentariu

daca te intereseaza sirius poate facem noi o afacere asta daca nu o faci cu colegu :icon_thumright:

Daca nu ai facut afacerea cu colegii si pe mine m-ar jantele de 16".

Link către comentariu

Unele de 16" , dar cu PDG ....

post-9995-1203609100_thumb.jpg

post-9995-1203609112_thumb.jpg

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!