Jump to content

She's The One! Octavia 2 TDI

Calin

Postare recomandată

Calin, imi permit o intrebare: Cily e pus aici sa iti faca lobby? :ceuameni:

Link către comentariu

Nu dar nu pot sterge posturile.

Rog un moderator sa faca asta.

Dupa cum ai vazut i-am zis sa avem discutia despre navi pe PV :ceuameni:

Si cel mai important: nu cred ca masina mea e cea mai cea ca sa fiu tot timpu UP :D

Link către comentariu

@ Matcom nu fac lobby. Mie nu imi merg anumite lucruri care ar fi trebuit sa mearga in principiu si caut si eu ajutor informational. :)

P.S Si nu cred ca ar fi o problema daca acest topic ar sta mereu in primele 10. Poate ca merita. :D

Si nu am nici un fel de problema daca se vor sterge post-urile mele de aici. End of discussion about my "problem" in acest topic.

Modificat de Cily
Link către comentariu
  • 3 weeks later...

Am vazut-o si eu live. Saptamana trecuta Bucuresti-Constanta probabil iti aduci aminte ca ti-am facut avarii pe autostrada. Initial eram de parere ca, ce poate fi asa deosebit la masina asta, avand in vedere ca mai sunt destule VRS, dar este intr-adevar o masina in care s-a investit atat material cat mai ales sufleteste :D. Jantele chiar ii vin foarte bine desi sunt de pe G5 GTI, arcurile sport iarasi o fac low low :) si asa se mai adauga un +. Sa te bucuri in continuare de ea :wub:

Link către comentariu

Saru mana mult. Deci tu erai cel cu care ma alergam?:wub: hehehe... in localitati stai cuminte :) in schimb o alergai si tu :D

Modificat de Calin
Link către comentariu

da' ce umflata pare din fatza :wub: parca s-a ingrasat :D sau ai dat-o cu-n ruj special inainte de sedinta foto?

Link către comentariu

Cele doua poze alb-negru sunt :wub:

Astept si eu o comanda cu un trepied tip clema... si sper sa pot prinde camera de capota, sau aripa :)

Vedem ce iese... iesim la pozat daca e :D

Link către comentariu

In limita celor 116CP si cand nu o ia razna detectorul :D . Mai ales ca au dotat politia Autostrazii cu o Cupra :D

Link către comentariu

Era parcata pe dreapta in parcarea aia mai ridicata cu fata spre Constanta. :D

Link către comentariu

Calin, uite, te-ntreb ceva si-astept sa-mi raspunzi sincer: la cat ai investit in ea...daca ar veni cineva s-o cumpere...ai da`o?

Link către comentariu

De ce? te bate gandu?:D

Da, as da-o. Daca am client si mi-ar conveni suma propusa as da-o in secunda 2 :D

Link către comentariu

Foarte frumoase pozele. Ti-ai descoperit o noua vocatie? :D

Sincer, eu, in locul tau, daca investeam atata in masina, si bani si suflet, cred ca stateam putin pe ganduri daca sa o dau. Gandeste-te ca dupa aia, o vedeai pe strada. Nu-ti sarea inima din piept? :D

Bine, in zilele de criza, lumea incearca sa gandeasca mai putin cu sufletul, si mai mult cu mintea. Conteaza acum fiecare leuţ c

Link către comentariu

Mai sincer sa fiu...daca am facut-o am facut-o ca mi-a placut, nu m-a obligat nimeni nu nimic. Nu imi pare rau daca as vinde-o, ba chiar mai mult, daca as vedea-o in oras iti dai seama ca m-as mandri: uite aia a fost a mea :P

Nu o vand ca e criza. Cu ce gandeste lumea e problema lor/ei ... nu bag mana in buzunar nimanui. Am zis ca as da-o in ideea in care ar vrea cineva sa o ia. Nu ca o scot la vanzare :D Ea e de vanzare din secunda doi de cand am luat-o :D))

Link către comentariu

Ce sa mai zic si eu ca am citit tot topicul si au zis altii cam tot ce se putea zice. Nu pot spune decat doua cuvinte : foarte tare. Caline , tine-o tot asa pentru ca pana acum ai mers pe drumul bunului gust si ma insel sa te vad facand ceva pe langa. Lasa micile rautati ale altora. Pai daca la tine am vazut asemenea comentarii , la mine ce sa mai zic. Ar trebui sa ascund masina , sa n-o mai folosesc. Si pentru cei care vor crede ca sunt platit de Calin , ei bine , da sunt. M-am intalnit cu el azi si mi-a inmanat plicul. :blah_:

Link către comentariu

Salut Caline frumoasa masina , am si eu o rugaminte la tine de ude ai luat suporti de bara pentru spate ? eu am fost sa comand si imi trebuie o serie de sasiu de la skoda rs si nu am de unde, daca ai idee de unde pot procura acesti suporti iti ramin dator

Link către comentariu

Salut. Merge si fara suportii de bara. Eu nu am acei suporti :blah:

Deci monteaz-o linistit ca merge.

Link către comentariu

AM montat-o frate ,de fapt au montat-o cei din service dar nu sta lipita de caroserie in laterale ,arata ca dracu sa nu mai zic ca trebuie sa ma duc sa mi-o vopseasca din nou a 3 oara ca se cojeste vopseaua deci de 3 ori in 6 luni si nu am facut-o in vreun garaj ci la reprezentanta ford ,luni ma duc sa o vopseasca din nou si vreau sa le duc si suportii aia de bara sa ii puna ca sta umflata ca dracu in laterale .Am fost sa comand acei suporti si imi trebuie un certificat de rs ca le trebuie seria sasiului ,si daca le dau seria mea imi trimite aceiasi suporti de bara normala.

Modificat de cosmin_cnl
Link către comentariu

@cosmin : vorbeste cu cineva cu RS sa iti dea o serie,sau uite-te prin parcare si noteaz-o de pe parbriz :rolleyes:

Link către comentariu

Asta e aberatie cu seria de sasiu de rs...sau ma rog.. nu e aberatie.. le este lor lene sa caute. Asa, avand seria se duc direct pe cod.

Acum eu as face altceva: cand te-ai dus prima data bara statea ok da? Buuun... acum dupa 3 incercari esuate de a o vopsi... nu mai sta....raspunsul lor fiind: dom-le nu e de la masina asta.

Raspuns: este...RS`u nu difera cu nimic la caroserie...doar sasiu sport...dar nu difera ca dimensiuni incat sa nu se potriveasca...e aceeasi platforma.

Concluzia: i-as pune sa-mi cumpere suportii...din cauza lor sta asa, nu a mea.

Si apropo...zi-le meseriasilor de acolo sa ti-o slefuiasca inainte si s-o dea cu kit de plastic...sau cum naiba s-o numi.

In veci n-o sa ti se prinda vopseaua daca ei n-o pregatesc.

Link către comentariu
  • 2 weeks later...

Bai ce de lume citeste topicu lu calin...Iar facusi domne poze , sunt gelos , care stie de ce sunt 2 dau o bere cand treceti pe aici

Din lipsa de ocupatie avand atatia bani pt dotaraile astea de ce nu iti iei alta masina? una de genul a seis :D

LE: Are gemene :icon_thumright:

Modificat de gabriel
Link către comentariu

Photoshop :icon_thumright: Sunt frumoase ma, sa va bucurati de ele

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
  • Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!