Jump to content

Cum facem cauciucurile sa arate negre?

Golf TDI
 Share

Postare recomandată

Ouch...........cola, sticky!, eu raman la parerea mea solutiile dedicate gen einszett vinyl ruber care, sau sonus tire and bumper sunt cele mai bune in termeni de look sau durabilitate.

Modificat de colin
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Confirm cu Cola iese foarte bine si nu este necesar sa dai banii pe diverse solutii.

Link către comentariu

Evil si partea cu praful atras de substantele lipicioase cum ramane? De acord cu tine efectul pe moment e grozav dar dupa cateva zile?

Link către comentariu

Spal cu apa , oricum in Romania nu rezista nimic mai mult de 1 zi fara sa se puna praful sau noroiul....ai uitat unde traim ?

Sa nu uitam ca faza cu lustruirea anvelopei este ceva de maxim 5-6 ore....maxim.

Modificat de Evil
Link către comentariu

Nu nicidecum, insa folosind solutiile potrivite, mie imi stau curate gumele cel putin pana la urmatoarea spalare, fie ea si la doua saptamani distanta.

Nu uitati, nici o solutie home made nu o sa va hraneasca cauciucul, nici una nu il protejeaza!

Foarte important de stiut este ca majoritatea solutiilor profesionale resping apa asa cum ceara/sealantul resping apa de pe caroserie.

Deci ? Cum era aia cu cola?

P.S: Nu conteaza unde stai, daca folosesti solutiile potrivite, poti sa te lupti cu lipsa de civilitatie

Modificat de colin
Link către comentariu

Urmarind topicul asta am decis sa-mi iau si eu o solutie pentru anvelope.

Am comandat cateva produse de la mafra printre care si Nouveau Noir-Negru pentru cauciucuri .

A mai folosit cineva?Este multumit de acest produs?Are vreun mod special de aplicare?

Link către comentariu

Confirm cu Cola iese foarte bine si nu este necesar sa dai banii pe diverse solutii.

Da' ce, Cola o iei moca? :icon_thumright:

Eu prefer sa beau Cola, dar ma rog, poate sunt eu mai dus cu pluta :cool:

Link către comentariu

Am comandat cateva produse de la mafra printre care si Nouveau Noir-Negru pentru cauciucuri .

A mai folosit cineva?Este multumit de acest produs?Are vreun mod special de aplicare?

Eu am folosit acest produs in trecut.Este relativ buna insa din pacate nu dureaza prea mult si nu are efect de tratare pentru anvelopa.Ii confera doar acea stralucire care tine 2-3 zile!

Link către comentariu

un bidon de TW Tire tine aprox. 6 luni ... cate baxuri de cola consumi in 6 luni ? :D ...

Link către comentariu

FAST & BLACK 500 ... de la mafra .. sunt multumit si m-a tinut aprox jumatate de an

Modificat de sergiu280
Link către comentariu

Un sfat pentru innegrirea cauciucului este sa incercati:TYRE CLEANER de la clean-clean sau Bono Black (soluţie

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Revin cu o parere referitoare la Turtle Wax Platinum Tyre Dressing

La prima aplicare am fost foarte multumit de aspect dar, din pacate, efectul nu este unul de durata. Mai mult, datorita siliconului pe care il are in continut praful de la placutele de frana se lipeste de cauciuc si astfel dupa cateva zile aspectul nu este tocmai placut, cauciucul devnind maroniu, mai urat decat era inainte cand nu aplicam nimic.

Deci o sa ma reorientez catre altceva, probabil Wurth chiar daca pretul este de trei ori mai mare dar nu am fost dezamagit de nici un produs de la ei pana acum.

Modificat de Septimiu.
Link către comentariu

Super tare Ionut. Felicitari pentru realizare!

Si la mai multe...........

Link către comentariu

Ionutblv interesant ar fi daca postezi poze si la 3-4 zile dupa tratament, sa vedem cum rezista in timp. Multumim

Link către comentariu

am folosit si eu TW, rezultatul e identic cu cel din pozele lui Ionutblv sunt curios cat tine, azi a plouat si desi cauciucurile s-au murdarit unpic, arata totusi mult mai bine ca inainte

Link către comentariu

Baieti ,maine repet procedeul si pe saptamana viitoare revin cu pozele aferente:)

Link către comentariu

@Septimiu... dupa ce ai folosit TW Premium sper ca ai lasat sa intre solutia in anvelope sau i-ai dat blana direct ? :) ...

Link către comentariu

Masina a stat cam 36 de ore in parcare dupa ce am aplicat produsul respectiv. Nu am aplicat in exces si am respectat intocmai instructiunile de pe ambalaj. Am avut semne de intrebare inca de cand l-am cumparat si am vazut ca are silicon in continut dar am zis ca incerc. Oricum sunt curios ce efect au cele care sunt sub forma de spray si la aplicare se formeaza un fel de spuma (Wurth sau Nigrin).

Acuma am observat ca tu intrebi de TW Premium. Eu am Platinum, oare este vreo diferenta?

Modificat de Septimiu.
Link către comentariu

dupa 2 saptamani de la aplicare cauciucuriel aratau asa s5002565h.jpg

Uploaded with ImageShack.us

, si azi am spalat masina si am aplicat iar TW Platinium

s5002569o.jpg

s5002571.jpg

eu unul sunt multumit de produs, cand am dat cu apa azi pe cauciuc, se scurgea de pe el ca de pe caroserie cand e data cu ceara

Link către comentariu

Pe unde se gasesc produse Wurth? Am cautat in Craiova, mai mult pe la benzianrii, si nu am gasit. Ma ajuta cineva, va rog? Chiar si locatii din Bucuresti, va rog, am drumuri dese acolo....

Semi OFF TOPIC: Cola e mult mai indicat sa o folosesti pentru anvelope, degresari, scoateri de rugina sau eliminarea depunerilor de piatra de pe vasul de toaleta. In organism face ravagii, chiar daca nu ne dam pe moment seama. Cand ajungem sa ne dam seama, e deja prea tarziu pt corpul nostru, anvelopa prea murdara, poarta intepenita si ruginita iar vasul de toaleta s-a transformat in stalactita... sau stalagmita, nu am retinut nicidoata exact diferenta....

Link către comentariu

vali_devill

salut,personal am vazut produsele la reprezentante,la PBA si PBN.brgds

Link către comentariu

Eu nu am gasit in magazine produse Wurth dar au agenti de distriburtie in toata tara. Ia legatura cu cei de la Wuerth Romania si o sa iti dea numarul de telefon al agentului care se ocupa de zona in care locuiesti, il suni, ii spui ce vrei si vine la tine cu podusele.

Modificat de Septimiu.
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Solutiile de la MAKRA sau NIGRIN de prin supermarkete.

Link către comentariu

passat19tdi

Nu dati banii degeaba incercati cu coca cola sau pepsi, iasa super, merge si la motor

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!