Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

De cand e masina? .. Daca este noua nu iti mai trebuie nimic .. doar sa ai grija cine iti monteaza tempomatul ca, binenteles, se da jos volanul si s-ar putea sa nu ti-l mai centreze cum a fost :censur:

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

Pe Ford Focus,cei care au cumparat ,nu au trebuit decat sa monteze becul.La ale noastre nu o fi tot asa? :D

Link către comentariu

Dupa o indelunga cautare si documentare care nu a adus nimic nou referitor la Footwheel Light, am fos lamurit de @Pisicutza, ocazie cu care tin sa ii multumesc pentru amabilitate.

Lucrurile sunt foarte simple:

"...nu se poate monta footwheel lights OEM - pt simplul motiv ca O II nu e echipata din fabrica cu asa ceva. Golf are, asa ca e posibil sa poti adapta ceva de la Golf... va trebui insa sa tragi si circuitul electric de la Convenience Controller... care e neconectat la OII.

Footwell e echipare venita - si ceruta - peste ocean. Cum OII nu a ajuns acolo se explica .... " - @pisicutza

So...daca vreti sa puneti asa ceva, after sale insa nu OEM, faceti la fel cum a facut colegul @fx :D

Modificat de claudiusnc
Link către comentariu

De ce va complicati atat cand puteti pur si simplu sa trageti un plus si un minus cu care sa alimentati "lumina" care o vreti la picioare? Instalatie care merge trasa de la circuitul plafonierei, in momentul cand opresti motoru sau deschizi usa sa se aprina "picioarele" ? Ce-i asa greu?

Mi-ati dat tema pt acasa ;) O sa fac eu asa ceva dupa care vin cu poze :

Si apropo de Accesorii after...azi mi-am dat comanda de computerul de coloana de volan pentru a-mi functiona comenzile volan after.

Daca va cumparati volan cu comenzi volan after, asigurati-va ca aveti computerul de volan care sa suporte.

Gasiti seria in 16 in VAG.

Aici gasiti seriile care se potrivesc cu comenzile pe volan.

(cel cu rosu e cel care-l aveam eu pe masina, varianta elegance, My2008)

Steering Column Control Module

There are 2 types of steering column control modules, each of them has 3 variants. The type is depending on the installed slip ring, either use the part number of the currently installed module or the part number of the slip ring to determine the correct module for the vehicle in question.

Type I (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653, 1K0-959-653-A)

Lowline

Part Numbers: 1K0-953-549

Supported Features: None

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-A

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-B, 1K0-953-549-D, 1K0-953-549-AD, 1K0-953-549-AM

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer, Multi-Function Steering Wheel

Type II (Compatible to Slip Ring: 1K0-959-653-C, 1K0-959-653-D)

Lowline

Part Numbers: 1K0-953-549-E, 1K0-953-549-AE

Supported Features: None

Midline

Part Numbers: 1K0-953-549-F, 1K0-953-549-AF, 1K0-953-549-AH, 1K0-953-549-AP, 1K0-953-549-BC, 1K0-953-549-BF

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer

Highline

Part Numbers: 1K0-953-549-G, 1K0-953-549-AG, 1K0-953-549-AK, 1K0-953-549-AL, 1K0-953-549-AQ, 1K0-953-549-BD, 1K0-953-549-BK

Supported Features: Cruise Control, Trip Computer, Multi-Function Steering Wheel

Modificat de c4linutz
Link către comentariu

c4linutz: cat te costa computerul de coloana de volan? Unde o sa ii faci instalarea ?

Sa ne tii la curent cu volanul multifunctional :Driver:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Volanul a fost 200 euro, iar computerul de volan este si ala 150 euro :Driver: cam scump pentru moftu asta da`... asta e...

Link către comentariu

Daca tin cont ca o cotiera este aprox 300Euro nu mi se pare prea scump volanul multifunctional... cred ca o sa ma apuc si eu de cheltuiala asta :D

Dar unde o sa il instalezi pentru ca eu am intrebat la Craiova si au zis ca nu se monteaza volan multifunctional ca este prea complicat :eek:

Modificat de ovidius
Link către comentariu

E complicat pentru Sorin :P electricianu de la Skoda din Craiova. Pai de montat poti sa-l montezi si tu... trebuie in schimb codat, si nici aia nu e greu. Daca o sa ti le iei ia legatura cu gabriel. Te va ajuta cu siguranta.

Link către comentariu

Pentru cei de la craiova din service e greusa si scrie dar sa mai faca ceva la masina, eu unul nu mai calc pe la ei nici mort

:251: :scratch:

Link către comentariu

Azi mi-a venit computerul pentru coloana volan.

Cod: 1K0-953-549-BK

Aiurea e ca trebuie sa fac rost de toata configuratia comp`ului vechi pentru a-l coda pe cel nou.

In seara asta o sa incerc sa-l schimb. Revin cu data dupa ce termin.

Sper si sa reusesc :)

Link către comentariu

Cum se scot numerele rosii din suporti la Octavia? Nu am reusit sa le scot pentru a pune numerele definitive. Am fost la 2 vulcanizari si nici baietii de acolo n-au reusit. Suportii au niste cleme in partea de jos care se misca in stanga si dreapta? Stie cineva cum se scot? (ca sa nu ma apuc sa le rup si si sa cumpar alti suporti)

Link către comentariu

ele pe pozitia inchis sunt paralele cu solul, ca sa poti sa umbluu trebuie date in stanga sau in dreapta dupa caz, dupa ce le dai numerele se lasa in jos, cu o surubelnita ceva... dupa care de sus le tragi spre exterior pentru a le scoate.

Link către comentariu

Nu am reusit sa scot numerele rosii de la Octavia asa ca am rupt rama suportului, am scos placuta cu numerele si apoi am desurubat suportul de numar. Nici macar dupa ce am scos suportul si numarul nu pot sa-mi dau seama cum se poate scoate numarul fara sa rupi suportul. Suportul de numar si rama sunt lipite, deci placuta cu numarul nu iese decat prin fortare. Tampenie mai mare ca asta n-am mai vazut si asta e a 5-a masina pe care o cumpar si pana acum n-am avut probleme sa schimb numerele rosii la nici o masina. Maine o sa rup si suportul numarului din fata si o sa cumpar 2 suporturi de numar cat mai ieftine. Azi dupa ce am vizitat 2 vulcanizari ca sa-mi scoata numerele rosii (n-au reusit nici cu surubelnite nici cu patentul) am fost si la un service auto (Daewoo parca) si acolo ma puneau sa deschid comanda ca sa-mi factureze schimbarea numerelor rosii cu cele definitive!! La Fabia n-am avut probleme la schimbarea numerelor pentru ca suportul are alt sitem de prindere, foarte simplu.

post-6603-1224783922_thumb.jpg

Modificat de sam
Link către comentariu

Nu aveau cumva o fanta in lateral, pe unde sa scoti placuta prin alunecare?

Link către comentariu

Nu aveau nici o fanta in lateral. M-am chinuit sa scot macar numarul din fata dar n-am reusit asa ca am rupt si suportul de numar din fata, l-am desurubat, l-am aruncat si am cumparat un suport simplu de numar de 5 lei. The End

Link către comentariu

Am comenzi pe volaaaaaaan :D

Intr-un final am reusit sa-mi satisfac si moftu asta. Ce-i drept cam scump dar.... e frumos.

Si...am si luminitzeeee :D Hehehehe

post-13747-1225262976_thumb.jpg

Link către comentariu

cam cat de scump a fost moftul asta al tau...sa vedem daca ne bagam si noi ? :D

Link către comentariu

Volan 200 euro, computer volan 150 euro ... plus 2 drumuri la Bucuresti :D (din Cta) Totalul il faceti voi ca eu nu vreau sa mai stiu :)

Link către comentariu

am si eu nevoie de un sfat va rog. caut cu disperare fata de schimb pentru casetofon (stream) pentru ca cea actuala are 3 butoane fisurate. masina este inca in garantie dar cel de la skoda mi-a spus ca nu prea sunt sanse sa accepte cei de la skoda sa inlocuiasca in garantie. nu as vrea nici sa dau banii pe o unitate noua (oricum as lua de la nemti unde se vand la 200 euro aprox parca). ma gandeam ca trebuie sa se poata schimba doar fata casetofonului. stie cineva sau a auzit de fata de schimb? sa caut la dezmembrari? mersi mult

Link către comentariu

Eu unu te`as sfatui sa te duci la garantie. Cum adica "nu sunt sanse sa accepte"? Avand in vedere ca masina are pana in 2 ani eu zic sa te duci calare pe ei. Ca daca e dupa ei... garantia...e doar pe hartie, ca daca ai nevoie....aia nu se poate, aia nu se poate, asa ca...

Link către comentariu

mersi c4linutz, am sa ma duc sa incerc pe garantie si sa incerc sa fac un pic de galagie daca e cazul. am scris si un mail la skoda cehia dar nu stiu de ce ma astept sa nu imi raspunda, vedem luni. cel de la garantie de aici spunea ca cei de la skoda nu prea accepta ca si garantie elementele ce se afla in contact direct si care sunt uzabile si spunea ca au mai fost cazuri in care butoanele de actionare a geamurilor de pe usa au inceput sa se cojeasca prematur si ca raspunsul fabricii ar fi fost ca e din cauza unor creme de maini cu care clientu se da :) blah blah. pe mine nu m-ar deranja sa cumpar doar fata de schimb dar problema e ca nu se vinde separat fata de schimb la stream :) ca sunt smecheri :D cumperi doar toata jucaria la 20mil sau cat e. oricum mersi si am sa ma duc sa vad ce zic pe garantie si va tin la curent.

Link către comentariu

Pai normal ca le e mai usor sa gaseasca scuze, DAR in contractul de garantie nu scrie ca sa nu te dai cu crema pe maini ca altfel n-ai garantie. Hai sa fim seriosi. Astai din gama: asa face toate.

Problema noastra este ca acceptam asa ceva.

Hai sa te intreb altceva, mie, la airbag, pe la colturile lui, se cojeste putin la fel ca si butoanele care ziceai.

Ce se cojeste e un cauciuc de protectie. Normal ala ar trebui sa se cojeasca, dar nu repede.

Mie o sa-mi zica cu airbagu` banuiesc ca am lasat masina in soare si ca nu am protejat bordu. Dar ce trebuia sa fac? S-o iau in casa?

Hai sa fim seriosi. In momentul in care le dam banii nu mai suntem dati cu crema pe maini.

La cutia de viteze nu se da garantie ca e posibil proasta exploatare, la bucsarae nu se da ca sunt proaste strazile, la interior intra in contact direct, la ambreiaj iar e proasta exploatare.

BUN, in ce consta garantia?!

Daca esti stapan pe ce vinzi, garantezi! Nu gasesti scuza!

Link către comentariu

Mai baieti... mai aveti nitel si in toate topic-urile din ariile tehnice aduceti in discutie(ii) probleme de ordin social/legislativ.

Va rog, fie discutati in PM orice Off-Topic fie, cautati sa discutati in aria "Discutii generale". Multumesc pentru intelegere.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!