Jump to content

Accesorii aftersale

dedeye
 Share

Postare recomandată

Eu am gasit rulou de spate la un mag. piese auto, sistemul de prindere este aprox. la fel cu cel original. Si a costat 20 ron. Gauri trebuie sa dai si pentru cel original si pentru cel no name.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• gabriel

109

• Calin

98

• Al Bundy

87

• sorin_ss

41

Top Posters In This Topic

Posted Images

ovodius: bine ca ai spus ca ma batea gandu sa iau un rulou spate + 2 laterale pentru usile din spate. cred ca voi lua doar cele de la usile din spate ca sa nu mai fie deranjati copii de soare. stie cineva cat costa cele laterale la noi? la ceh am vazut ca sunt aprox 3 mil dar nu mi-a raspuns cehu la mail.

Rulou spate aprox 2 mil si ii sade bine :Driver: , laterale nu stiu ...daca stie altcineva sa ne zica ca si pe mine ma intereseaza tot pentru copil si pentru sotie care sta langa copil ;) ...

post-9995-1213869099_thumb.jpg

Modificat de ovidius
Link către comentariu

Imi place cum arata ruloul.De unde l-ai luat?

Link către comentariu

Ruloul original skoda e in jur de 2,2-2,5 milioane in functie de dealer dar e o problema,in partea de jos are un sistem de prindere care daca vrei sa faci o treaba buna trebuie cumparata alta placa care acopera portbagajul echipata cu sistemul de prindere care mai costa 3,5-3,8 milioane.total 5,7-6,3 asa ca m-am lasat ca la banii astia imi pun cea mai buna folie fata-spate-luneta.gauri sus in rama oricum se dau.probabil m-as fi expus la greerasi.asa ca nu.

Link către comentariu

• 1 month later...

Pentru cine ii trebuie am de vanzare mp3 audience original skoda octavia II , eu mi-am pus navi

Link către comentariu

nu cred ca trebuia pus aici anuntul tau , era bine la vanzari, daca nu ai voie vorbeste cu un moderator sa ti-l puna daca vrei asa de mult sa il dai

Link către comentariu

Cine stie de unde pot sa cumpar un ornamet toba finala pentru Fabia 2 motorul de 70cp?Pe site-urile alea din cehia m-am uitat dar nu am gasit decit cu spoiler modificat.Poate stie cineva ceva.Multumesc! :icon_thumright:

Link către comentariu

Exista firme de tuning in sibiu, stiu sigur ca am luat de la ei ceva si poti lua si de la dealer dar e mai scump

ps: Nu ti se pare ca sectiunea de fabia e in alta parte ?

Link către comentariu

Iti multumesc de ajutor!

Ps Credeam ca tot de Skoda ii vorba pe aici.Pe Fabia 2 nu exista Aftersale!

Modificat de repciuc_alexandru
Link către comentariu

Cine stie de unde pot sa cumpar un ornamet toba finala pentru Fabia 2 motorul de 70cp?Pe site-urile alea din cehia m-am uitat dar nu am gasit decit cu spoiler modificat.Poate stie cineva ceva.Multumesc! :icon_thumright:

Cu un pic de SEARCH, gasesti Acest Topic ; probabil si altele. :icon_thumright:

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Vreau sa schimb parbrizul , vreau heliomat care ma ajuta cu firma producatoare ca cei de la skoda nu stiu....am inteles ca cel care a pus l-a luat de la Margraf Constanta

Link către comentariu

Am sunat la Margraf azi de 2 ori si nu am reusit sa aflu , domnul ala spune ca e afacerea lui si nu poate da aceste informatii si ca nu poate trimite nici parbrizul numai sa ma duc eu la el....made in romania ...ii luam naiba afacerea si nu mai avea el castig ca doar nu sunt 500 de km intre noi

Are cineva un drum sau colegul care a pus ne poate spune cumva ce marca e parbrizul?

Link către comentariu

gabi il pot lua eu si ti-l trimit prin curieri :( pentru mine e vb de 1 km ;) . daca nu, poate am drum si ti-l aduc.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare, sunt nou p acest forum si am tot citit p aici tot ce s-a putut, am si eu o octi 2 si as vrea sa-mi pun niste senzori de parcare pe spate........ce imi recomandati, ce sunt senzorii AM sau cam ce ati face voi in locul meu; am un prieten care are un vw caddy si a mers la reprezentanta vw d aici din cluj pt a-si pune pe spate senzori d parcare, dupa ce i-au tinut masina vreo 2 zile a mers sa o ridice si stupoareee senzorii erau pusi complect aiurea, se vedeau gaurile facute incorect iar sub bara spate atarnau 2 cabluri (evident d la senzori), cand le-a spus de gauri ca se vad daca t uiti la ele aia d acolo i-au spus sa nu s uite asa d aproape !!!!!! :Driver: :lol: :lol: iar p langa asta a platit si vreo 1500 ron

intrebarea mea e ce pot face sau unde sa merg pt a nu plati nici o avere (am vazut ceva senzori prin supermarketurile cora, auchan etc) dar si sa fie cat de cat pusi corect.......mi-ar placea eventual (daca nu s poate cu afisajul pe stream sa nu aiba nici un afisaj, sa se auda doar bip-ul)

ce ma sfatuiti ??? eu nu tin neaparat sa-mi pun originali, dar as vrea sa fie ok.............

ms anticipat

Link către comentariu

Luci bine ai venit printre noi in primul rand. In al doilea rand, raspunsul il gasesti tot pe topicul asta. Vezi posturile #201 si #227. S-a discutat de pe senzorii after.

Link către comentariu

Am luat si eu in sfarsit parbrizul ala heliomat , e o porcarie un pic mai inchis din afara dar parca mai deschis dinauntru , nu mi se pare mare bascalie si pe deasupra o gramada de bani 16mil cu montaj cu tot

Link către comentariu

Sper ca postez unde trebuie.

La octavia 2 exista un singur stop pe ceata.

Am vazut in vag com ca ma lasa sa le activez pe ambele, pot face asta , adica exista cablaj si bec acolo sau nu ?

Nu am o versiune cu tot ce trebuie la vag com si nu pot testa daca merge deasta intreb pentru ca pe versiunea mea de vag com imi spune sa o inregistrez ca sa fac miscarea...

Desfacusem odata tripla dar nu sunt sigur ca e de foarte mult timp ( 2 ani si ceva) ca sa mai stiu cum era inauntru ...

Ma gandesc ca ar trebui sa fie pentru masinile de anglia sau cele cu volan pe dreapta nu?

Link către comentariu

@gabriel - o sa desfac eu stopurile zilele astea sa pun niste becuri de semnalizare cromate si o sa ma uit daca e bec si pe dreapta si iti spun daca vrei :icon_thumleft:

Link către comentariu

Nu este pregatita instalatia (fizic vorbind) pentru a II-a lampa de ceata pe spate...cel putin la masinile mai vechi.

Link către comentariu

Ba este tot si functioneaza perfect daca ating firul de dreapta care este galben cu albastru si firul din stanga care este alb cu albastru , nu stiu unde se duc pt ca se duc in manunchiul de sub bancheta si probabil sub bord , o sa incerc cu vag com sa dau on la rear right fog lights dar nu am vag com cu licenta, cred ca e cracuit firar sa fie .

Practic becurile sunt cu filament dublu deci nu avea cum sa nu mearga....

Pe lateral becurile de pozitie alea mici de 5w sunt cate 2 pe fiecare tripla, nu sunt monitorizate deci pot fi puse cu led la fel si becurile din portbagaj ...:Driver:

Link către comentariu

gabi, pe pozitia din far daca pui led da eroare de bec ars. Ziceai ca vrei sa vezi firul de la stopul care nu are lampa de ceata unde duce. Nu poti sa legi de stopul din stanga? Care are deja lampa ceata? Sa nu duca 2 becuri acelasi fir?

Link către comentariu

nu eu cred ca e oprit din soft dar am incercat cu vag comu aseara altul decat cel care il foloseam si nu am mai gasit unde , asta are mai putine functii , am incercat in select central/conv coding 11 parca sau 7 , apoi chestia aia cu long coding helper si nu mai e nimica de rear fog lights, pe alta versiune erau mai multe

@ calin am zis pe becurile laterale din tripla, unde sunt cate 2 acolo merge sa pun led si nu da eroare, in fata in oglinzi si la numar am leduri deja :icon_thumright:

Link către comentariu

Ce spuneam ceva mai sus, legat de pregatirea instalatiei, este informatie luata din service...sincer nu am desfacut sa verific.

Oricum, daca vrei sa incerci activarea cu Vag-Com, trebuie sa o faci pe centrala electrica (09) si nu pe central convenience (46).

Link către comentariu

nelu eu ii zisesem sa traga pur si simplu instalatia de la becu normal sa mai traga si spre stopu celalalt :D mult mai easy :P

Link către comentariu

O fi mai mai usor dar crezi ca e bine ?

Modificat de xxnelu
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!