Jump to content

Montare bara fata OE Golf GTI pe Golf non-GTI

Andrei AXN
 Share

Postare recomandată

aviasol .. ne zici si noua ce costuri si modificari implica schimbarea de spoiler TL in GT ? ... imi face cu ochiul si mie rau de tot !

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 186
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• kalu

16

• Alexis491

16

• sol1

9

• lile

7

Top Posters In This Topic

Posted Images

Aia-i, da pretu ala ii groaznic de mare.

Spoilerul original de GTI ii 277 ron.

Link către comentariu

nush sa fie doar atat....poate pentru fusta fata insa fara bucata din mijloc.....ea avand alt cod.....stiu ca buzita cea mica este 241 ron la dealer+pretul la fusta initial....ajungi la aprox 100 euro cost pentru buza de GTI care nu se potriveste la golf normal!

Link către comentariu

Buza de Individual este 1600ron la Porsche, am intrebat eu ieri. Pe eBay o gasiti la 150E + transport.

Link către comentariu

• 4 months later...

Am reusit sa-mi achizitionez pana acum pentru a-mi monta spoiler-ul de GTI cam asta:

-Trager de GTI (masca fata)

-Spoiler GTI

-Grila superioare GTI + grila inferioare GTI

-"Ochelarii" de la proiectoare

-Proiectoare GTI

-"Buretele" ce vine montat in spatele spoilerului

-Fusta inferioare GTI cu tot cu suportul de prindere

Mai imi trebuie ceva? :D:D

Link către comentariu

Bara fata sa aiba bandourile, emblema de pe grila centrala....

Link către comentariu

Aham! Bandourile si capacelele de la spalatoarele de faruri le am, au uitat de ele! emblema VW se potriveste din cate stiu eu... Ma gandeam sa nu am nevoie de alti suporti de faruri sau ce stiu eu ce alte magarii ascunse...

Modificat de Alexis491
Link către comentariu

• 1 month later...

Sper totusi sa gasesc o fusta pt bara fata mai sport care sa se potriveasca cu bara normala.

Link către comentariu

Multumesc Seb pt recomandare.

Avand in vedere ca o fusta de GTI costa 245 RON dar din pacate nu se potriveste la bara normala, ma interesa ceva spropiat ca si pret...

Ceva interesant am aflat tot aici: http://www.golfmk5.com/forums/showthread.php?t=40644 , e o prelungire de Seat Cupra R care se potriveste pe bara de Glof V.

In afara de asta, nu-mi ramane decat sa ma uit la ceva aftermarket pe site-uri de tuning samd.

Astept in continuare eventuale sugestii pentru o fusta draguta pentru bara normala.

PM: Am mai gasit si asa ceva...

http://piese-auto.anunturi-auto.4tuning.ro/tuning-exterior/bara-fata/prelungire-bara-fata-spoiler-vw-golf-9613437.html

Link către comentariu

• 2 years later...

Salut tuturor , scuzati-ma ca repet intrebarea dar sunt un pic confuz. Mi-am achizitionat de curand un golf 5 , 1.9 tdi , tip motor BXF , de 90Cp , avariat usor in fata . As dori , daca tot trebuie sa ii cumpar toata fata , un spoiler de GTI . Am inteles din conversatiile voastre , ca , tragerul de gti nu se potriveste deoarece are radiatoarele mai mari . Ce ar trebui sa fac , sa ii cumpar un trager normal , de diesel , si dupa bara de gti ? Dar , aceeasi intrebare , s-ar potrivi?? ... fara multe ajustari ..? :) 

Link către comentariu

Nu ai inteles bine. Se potriveste tot doar ca trebuie sa tai putin din suportii de far si bara

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Salutare, nou pe Forum si eu , cu aceeasi intentie. La Golf 5, bara fata o am crapata, insa prefer sa iau bara originala si fusta aceea de Cupra, daca a dat cineva de ea pe undeva pana acum. Ma intereseaza de unde se poate achizitiona. Multam!

Link către comentariu

• 1 month later...

Nu ai inteles bine. Se potriveste tot doar ca trebuie sa tai putin din suportii de far si bara

Ca sa nu fiu nevoit sa tai din suportii de far, ii pot cumpara? Adica se potrivesc suportii de far de pe Jetta/GT/GTI pe 2.0 TDI?

Link către comentariu

Sigur ca ii poti cumpara , insa nu iti pot spune daca se potrivesc cei de gti/jetta/gt. Faptul ca tai din ei nu afecteaza deloc structura acestora. Cand o vei pune pe cea de Jetta vei vedea cat de simplu este. Parerea mea e ca nu merita schimbarea lor.

Modificat de Radu_Alecs
Link către comentariu

• 6 months later...

Pentru cei interesati in a-si monta spoiler GTI pe Golf V, indiferent de motorizare sunt in masura sa va informez ca se poate fara probleme!

Chiar ieri am facut aceasta schimbare, am inlocuit deci bara normala cu care a fost echipat golful meu, cu un spoiler GTI. S-a montat perfect fara niciun fel de ajustari, taieri, etc Nu stiu daca am voie sa specific firma de unde am cumparat spoilerul, pretul a fost de 560 lei. Daca se doreste si cu proiectoare, se adauga inca 200 lei.

Din pacate nu vad cum se pot incarca pozele direct pe forum...

Link către comentariu

• 2 weeks later...

sal,

Am un golf 2.0 tdi BKD sportline si vreau sa pun spoiler de gti pe fata ...pe spate deja l-am montat...se poate pune fara sa schimb tragaerul?fara sa ma complic cu alte modificari ?MS

am uitat sa mentionez,vreau sa cumpar bara originala de gti !

Link către comentariu

• 1 month later...

Salut , nu stiu daca am postat tocmai corect , dar : 

unde gasim si noi prelungire bara fata cum este la mkv young edition ? 

Link către comentariu

La reprezentanta ? Vine grunduita si e foarte scumpa. De banii aia cred ca gasesti SH toata bara fata + trager de GTI/GT/Jetta.

Link către comentariu

am inteles...ma gandeam ca exista si o solutie low cost , dar , dupa ce am cautat pe toate site-urile una sh...sunt de aceeasi parere cu tine.

ms

Link către comentariu

• 3 weeks later...

salut , nu stiu daca s-a mai discutat despre treaba asta pana acum ,cu riscul de a primi avertisement incep : 

- a pus cineva bara de jetta pe golf 5 ? 

- Grilele de GT se potrivesc be bara de jetta ?

-Grilele de GTI se potrivesc pe bara de jetta ?

Multumesc !

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!