Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Zi ca sunt inchise din motive de zapada ca mai sunt zone in tara unde ploua sau este soare si ei cred ca o fi razboi, blocada sau altceva. Oricum, camioanele dotate cu lama patruleaza. ( cu lama sus, ca daca o lasa jos consuma mai multa motorina, normal).

My bad, am presupus ca se subintelege. :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Nu stiu dar te poti uita pe ziarele locale online, tion.ro sau agenda.ro sau la stirileprotv vest. Ce am mai citit scris de unii altii la comentarii este ca au fost 4 TIR-uri blocate vreo 2 ore pe langa Voiteni/Jebel dar in rest se circula. ( inafara de Cenad, Nadlac ) Altii se plangeau ca era coloana de masini spre Moravita care mergea cu 60Km/h desi se putea mai repede dar capul coloanei era un BMW.

Cert este ca in acest moment nu mai ninge si nu se anunta ninsoare nici la noapte sau maine. Scolile sunt inchise maine in Jud. Timis. Vad acum in fata casei un tractor cu lama ca curata zapada si nu stau in zona centrala.

Dupa mine nu cred ca in urmatoarele ore vor mai fi drumuri blocate in Timis.

Modificat de Ebi
Link către comentariu

Ciprian Ciobanu

Buna seara! Cine stie cum se circula pe traseul Oradea - Cluj - Bistrita - V. Dornei - Falticeni - Roman? Asta in cazul in care drumurile sunt practicabile, mi-a zis un amic precum ca portiunea de la Tihuta este infundata. Chiar si pe bucati, fiecare cum a mai circulat sau daca stiti de la altii, as aprecia niste raspunsuri. Am de facut un drum de Italia-Romania, cu plecare joi si nu stiu ce drum sa aleg, cel mentionat mai sus sau sa ma duc pe Reghin-Toplita-Bicaz. Va multumesc!

Modificat de forceturbo
Link către comentariu

Pentru un raspuns cat mai rapid si corect te sfatuiesc sa suni la Info trafic (telefon 9544).Daca nu raspunde din prima incerci de mai multe ori.

Link către comentariu

Ciprian Ciobanu

Multumesc colegilor pt ajutor! M-am uitat pe aceste site-uri si nu vad sa fie problemele pe tronsoanele de drum pe care voi merge eu. Sper sa fie asa cum zic ei acolo. Drumuri bune tuturor!

Link către comentariu

Vreun coleg care a facut recent drumul Toplita-Tg. Neamt - Iasi ?

Recent adica azi sau ieri.

Marti noapte era blocat Tg . Frumos atat dinspre Pascani cat si dinspre Roman.

Pe administratia drumurilor scrie ca e ok adica nu e nici ingreunat nici blocat.

Link către comentariu

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că, potrivit structurilor teritoriale de poliţie, din cauza condiţiilor meteorologice nefavorabile, la această oră circulaţia rutieră este întreruptă pe următoarele tronsoane de drumuri naţionale din judeţul Botoşani:• DN24C Rădăuţi-Prut – Manoleasa – Ripiceni;• DN29 Ungureni – Săveni – Manoleasa

inchis de 5 zile si asa o sa stea inca 2,3 poate si mai mult. Nu e arhicunoscut drumul dar face legatura intre Botosani, Saveni, Manoleasa, Stanca Costesti.

Link către comentariu

daca are cieva drum pe e85 bucuresti-urziceni-buzau-rm sarat-focsani-tisita-tecuci-barlad(sau retur) il rog sa-mi dea un pm in legatura cu starea drumului.Multumesc!

Link către comentariu

Salut,

Stie cineva starea drumului E574 Brasov-Campulung-Pitesti-Craiova ?

Multumesc anticipat !

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salut,

Stie cineva starea drumului E574 Brasov-Campulung-Pitesti-Craiova ?

Multumesc anticipat !

Brasov - Campulung e bun.

Campulung - Mioveni e ok.

Mioveni - Pitesti era praf in primavara (atunci am trecut ultima data pe acolo).

Pitesti - Craiova e f bun.

Link către comentariu

• 3 weeks later...

M-ar interesa niste informatii recente legate de traseul Dej - Jibou-Zalau - Simleul Silvaniei - Suplacul de Barcau - Marghita - Sacueni( -Debrecen).

Pare a fi drumul cel mai rapid pentru autostrada M3.

Link către comentariu

Ce pot sa-ti spun e asa: dej-pana parasesti drumul de Baia Mare....impecabil- Jibou-Zalau...acceptabil-Zalau-Simleu bun...restul pe la Marghita am auzit ca e varza.

sent from s advance using tapatalk 2

Link către comentariu

Mersi si pentru atat.

Inca ceva : exista punct de trecere a frontierei la Sacueni ???

Sau e prefereabil sa 'urc' pana la Valea lui Mihai ???

Modificat de oaspetele
Link către comentariu

Asta nu pot sa-ti spun...nu stiu

sent from s advance using tapatalk 2

Link către comentariu

Intre Rastoci si Jibou am inteles ca anul trecut erau lucrari grele. Zici ca e acceptabil acum ??

Link către comentariu

Salutare, vinerea viitoare as dorii sa ajung din Craiova spre Campulung Moldovenesc, si nu stiu ce ruta sa aleg in functie si de conditiile meteo cat si cele ale drumurilor:

1. Craiova - Ramnicu Valcea - Sibiu -Targu Mures - Reghin - Bistrita - Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc

2. Craiova - Targu Jiu - Hunedoara - Alba Iulia - Campia Turzii - Bistrita - Vatra Dornei - Campulung Moldovenesc

3. Craiova - Pitesti - Brasov - Sfantu Gheorghe - Miercurea Ciuc - Toplita - Gura Humorului - Campulung Moldovenesc

Multumesc

Link către comentariu

Tg Mures-Bistrita e de evitat, deocamdata.

Daca ninge, pe Tihuta e sigur zapada.

Link către comentariu

A trecut cineva recent pe drumul intre Rasnov si Predeal? Cum se prezinta?

Link către comentariu

cum este drumul Drobeta Tr Severin - Caransebes - Lugoj - TM ? ceva informatii fresh

Link către comentariu

Pot sa iti zic eu intre Orsova - TM drumul este ok.Atentie la Lugoj pe centrua ca sunt zone de 50 unde stau radarele.

La Caransebes sa mergi pe centura nu prin oras.

Modificat de snack
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!