Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

cum e dupa iarna asta drumul intre SB-Bv?

Drumul in mare este ok

O portiune de 2 - 3 km din drum este intr-o stare mai nasoala cu ceva denivelari pt ca n-a apucat sa fie finalizata reabilitarea anu' trecut, dar reduci viteza pana la vreo 30km/h si va fii mai suportabil pt suspensie

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

hai ca e bun 97%; restul e din apropierea Fintinitei pina la Petromul din intersectia cu VOltului

Link către comentariu

Dragos, ala a fost mereu praf. pe curbele alea de coborat.

Link către comentariu

oricum e muult mai bun comparat cu peisajul selenar dintre Pitesti si Vilcea (de cind cu craterele astea, am schimbat ruta :D )

Link către comentariu

Am venit joi de la Timisoara si am regretat amarnic alegerea de a veni pe Valcea. Sunt zone unde si mersul in treapta intai este prea mult. Cu inca o saptamana in urma fusesem la Sibiu si la intoarcere cei de la drumuri umpleau gaurile cu ce credeti? Cu nisip... :) Pana vor repara Valcea-Pitesti am sters acest drum de pe harta. :(

Modificat de MIRCE4
Link către comentariu

Pai de aia e bine sa verifici topicul asta inainte sa pleci la drum.

De cand am semnalat prima data "craterele" (28 decembrie) si pana astazi, au fost si alti colegi care au dat avertizare de "cod portocaliu" pentru acel drum.

Link către comentariu

eu am fost pe acolo pe 3 4 ianuarie pe lumina si a fost relativ ok, circulind cu atentie sporita, am mai luat citeva gropite (noaptea nici nu ma gindesc ce e pe acolo)

acu sa vedem cine stie sa ne zica cum e ruta alternativa Pitesti - Vilcea prin Dragasani...

Link către comentariu

In continuare evitati dealul Negru,sunt aproximativ 12km de cratere, dupa ce iesi din Dedulesti pana intri in Draganu. Singura alternativa e prin Curtea de Arges. Nici pe acolo nu e stralucit drumul, dar macar nu cazi de pe harta :rolleyes:

Modificat de tudor_ionutz
Link către comentariu

In continuare evitati dealul Negru,sunt aproximativ 12km de cratere, dupa ce iesi din Dedulesti pana intri in Draganu. Singura alternativa e prin Curtea de Arges. Nici pe acolo nu e stralucit drumul, dar macar nu cazi de pe harta :vaidecapulmeu:

Confirm ce zice ,,consateanul,, meu, mai bine prin Curtea nu e stralucit nici acolo, eu am fost pe noapte, dar am facut 50-55 min cu duba incarcata, dar macar nu mi-am facut griji pentru biata masina si pentru integritatea mea corporala.

Link către comentariu

eu am fost pe acolo pe 3 4 ianuarie pe lumina si a fost relativ ok, circulind cu atentie sporita, am mai luat citeva gropite (noaptea nici nu ma gindesc ce e pe acolo)

acu sa vedem cine stie sa ne zica cum e ruta alternativa Pitesti - Vilcea prin Dragasani...

De la Ramnicu Valcea pana la Dragasani e drum bun , insa tot orasul Dragasani e plin de gropi, cei care nu cunosc e bine sa il traverseze ziua. Restul drumului Ganeasa-Slatina-Pitesti e in regula.

Link către comentariu

Am o veste proasta. Ne-am epuizat resursele de sare pentru dezapezire, am depasit bugetul alocat dezapezirii de 4 ori. S-ar putea din aceste cauze ca sa nu aiba Romania bani sa repare toate drumurile care s-au stricat dupa iarna asta... si care se mai strica inca.

PS: sunt inginer la o firma care asfalteaza drumuri si stiu cam care e treaba.

Modificat de Eto
Link către comentariu

Stie careva cum se prezinta drumul Bucuresti-Iasi astazi?Ma refer la conditiile de trafic in functie de conditiile meteo...asta pentru astazi! :rolleyes:

Modificat de 4abc
Link către comentariu

Bucuresti-Bran (prin DN1;Paraul rece) l-a fol. cineva in ultimele zile ?

Link către comentariu

Daca bagau ce trebuia in asfalt, nu mai era nevoie sa astupe gropile pentru ca n-aveau voie sa apara dupa nici un an de la asfaltare, nu in halul asta.

Cine trebuie sa traverseze Ramnicu Valcea ii recomand sa aleaga varianta orasului deoarece prin oras s-au format multe gropi si peticirile care s-au facut sunt praf. Pe varianta doar la sensul giratoriu s-au format doua cratere in care au "aruncat" azi cate-o galeata de bitum dar tot gropi se pot numi.

Link către comentariu

Peste tot drumurile sunt varza. Mai ales acum dupa iarna. Am fost in weekend la Bran si in zona Rasnov drumul este plin de gropi. Dealtfel pe toata zona Prahovei dai pe alocuri de cratere. Nesimtiti. Platesc rovigneta degeaba.

Link către comentariu

Aviz pt toata lumea: In Iasi drumurile sunt execrabile. Sunt iesean de 30 de ani, dar nu tin minte ca dupa revolutie sa fi fost drumurile din oras in halul asta.

Daca tineti la masinile voastre, veniti cu trenul, avionul sau microbuzul. Nici cu bicicleta sa nu veniti

Link către comentariu

E la fel si in Bucuresti, capitala europeana cica, vorba unui prieten, zici ca au dezapezit cu dinamita!

Link către comentariu

70% din drumurile patriei necesita reparatii dupa iarna asta. Sunt curios daca se vor repara. Aproximativ 14000km de drumuri.

Link către comentariu

Eto nu ne mai amari :)

Si la intrarea in Oradea dinspre Arad e varzaaa pe sensul de intrare. In oras cat am fost eu pare la fel ca in toamna..

Link către comentariu

Pe Bucuresti-Brasov-TarguMures , stie careva care sunt zonele cu "probleme" ?

Link către comentariu

Intreba cineva mai sus de Rasnov asa ca va prezint mai multe info:

Pitesti - Curtea de Arges prost. Sunt gropi din loc in loc dar nu sunt adanci si pot fi evitate; macar au fost umplute cu calcar.

Curtea de Arges - Ramnicu Valcea distrus la iesirea din Curtea de Arges pana in varful primului deal (zone in care practic nu mai exista astfalt ci cratere) dar acceptabil in rest.

DN1 acceptabil pana in Campina apoi bombardat din loc in loc pana in Predeal (cratere destul de mari); foarte bun pe tronsonul Predeal-Brasov

Brasov - Poiana Brasov - Rasnov foarte bun

Predeal - Rasnov cum il stiti adica are destule gropi si denivilari iar la Paraul Rece e sub orice critica

Zona Rasnov - Zarnesti - Bran: nu au aparut gropi mari deci a ramas la fel de prost ca inainte

Link către comentariu

Oameni buni,

Pe ruta Bistrita-Vatra Dornei-Suceava cam care-i situatia in prezent?

Merci anticipat!

Link către comentariu

Am auzit ca cea mai buna varianta Oradea-Arad e prin Ungaria. Acolo chiar au folosit asfalt cand au facut drumurile. La noi probabil jumate din asfalt erau de fapt coji de seminte.

Link către comentariu

Referitor la gropile de pe A1 recomand atentie maxima (nerecomandat noaptea fara faruri excelente si abilitati iesite din comun) si tineti doar banda 2, pe banda 1 zici ca sunt supe primordiale sau gauri negre din spatiu.

Link către comentariu

Stie cineva drumul Ploiesti-Targoviste-Gaesti-Pitetsi cum mai e?

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!