Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Ruta a fost urmatoarea

Buc -Pitesti(A1)-Slatina-Craiova(am luat-o pe centura)-Drobeta-Orsova-Caransebes-Lugoj.

Fara pauza de masa, doar de pipi

LE. La ora 6.20 am pleacat din benzinaria de pe Iuliu Maniu si la 13.10 eram in centrul TM

Modificat de bogdan2
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Multumesc.

Nu ma ajuta, eu fac 8ore cu plecare din Ploiesti si cu o ora pauza de masa in Sibiu.

Insa daca nu ma grabesc, e buna si ruta aleasa de tine.

Link către comentariu

bogdan, te rog sa zici pe tronsonul ala in lucru cit de rau este, mai ales sint curios in ce procent mai sint portiuni de drum pe care mergi pe balast/piatra sparta (cred ca astea sint alea naspa), nu de alta dar vineri si eu as vrea sa merg pe acolo :)

Link către comentariu

Mai sunt cam 4 km cu piatra, dar se poate merge cu 40-50 km/h linistit.Am mers in Tm saptamana trecuta pe Sibiu si mi-am blestemat zile din cauza aglomeratiei de la Sebes si din Sibiu.Prefer sa ma zdruncine si sa ma trezeasca putin decat sa stau in coloane de km.

Link către comentariu

alea sint mici...eu am fost naucit de ce se intimpla la infernalele cozi de la Pitesti

o sa claxonez prin Slatina dupa moderatori :)

Link către comentariu

Pt cei care au drum B-Tm ...

De ce nu folositi fratilor B-Pitesti-Rm Valcea- TARGU JIU - PETROSANI - HATEG - CARANSEBES - Lugoj - Tm ??????

Daca alegeti Vl-Sibiu:

Valea Oltului este aglomerata.

Portiunea Ilia-Lugoj este praf

Prin Sud:

Orsova-Timisoara este dezastru

..................

Link către comentariu

@decomandata

Da-ne te rog si cateva detalii legate de distanta,prezenta politiei,timp estimativ de parcurgere a traseului.

Link către comentariu

de evitat Tg Jiu - Petrosani - Deva; prima bucata mai are zone cu calea de rulare deteriorata, nu poti depasi daca merge cineva mai incet (asta daca nu e o problema calcatul liniei continue) iar a doua e in reabilitare si zonele bune alterneaza cu cele distruse.

In concluzie, daca mergeam ca de obicei prin Sibiu ajungeam mai repede la Deva :scratch:

am mers pe ruta asta intr-o duminica...au imbunatatit situatia ??

Hateg e intre Petrosani si Deva si consider ca e mai praf drumul asta decit Ilia - Lugoj

Rm Valcea- TARGU JIU - PETROSANI - HATEG - CARANSEBES - Lugoj - Tm ??????

cca 370 km

Modificat de Rapier
Link către comentariu

Pe ruta Petrosani-Deva e varza tronsonul Hateg-Calan. Aceste tronson poate fi evitat pe ruta Hateg-Silvas-Hunedoara (calitate buna, aici se tine Raliul Hunedoarei, mai multe serpentine :icon_thumright: ). De la intersectie puteti face dreapta spre Calan sau stinga si treceti prin Hunedoara spre Deva.

Link către comentariu

Iesit din Arad la 7:30, intrat in Militari la 15:00; mers fara pauze, viteza maxima 130-140 pe autostrada (in rest 80-110, mers la consum sa enervez niste colegi de forum :( )

Podul de la Ilia trecut in 2 minute, la Deva mers jumatate pe centura jumatate prin oras (se lucreaza la centura); pe sensul opus coada de masini era de la Real Deva (cit am putut vedea) pina la ...iesirea din Simeria!!!!

Celelalte opriri la lucrarile efectuate pe traseu, au fost trecute de asemenea in maxim 5 10 minute, exceptie facind Pitestiul unde am stat cam jumatate de ora.

Vineri la intoarcere o sa admir Dunarea !

Modificat de DragosR
Link către comentariu

@decomandata

Da-ne te rog si cateva detalii legate de distanta,prezenta politiei,timp estimativ de parcurgere a traseului.

Tm-Tg-Jiu ... aprox 280 km; drumul cu probleme intre Tm si Caransebes (in special portiunea Tm-Lugoj indiferent daca traseul urmat este prin Recas sau prin Buzias). Pe Defileul Jiului recomand atentie pt ca mai sunt pietre pe carosabil, foarte rar, dar sunt. Portiunea Caransebes - Hateg excelenta; Hateg - Petrosani mult mai buna decat multe drumuri din Ro

T-Jiu - Valcea ... aprox 110 km; drum excelent dar radare mobile pana la iesirea din jud Gorj (de obicei camera este orientata in sus asa ca detectoarele nu prea sunt eficiente).

Valcea - Bucuresti - aprox 170; portiune pe care cred ca majoritatea o cunoastem foarte bine, cu celebrele ambuteiaje la intrarea in Pitesti, semafor pe Dealul Negru, etc ...

Vineri la intoarcere o sa admir Dunarea !

O sa te cam enervezi dupa ce admiri Dunarea ... :blink:

Dupa Orsova ... surprize, surprize ... fara Andrea Marin ... :blink:

am mers pe ruta asta intr-o duminica...au imbunatatit situatia ??

Hateg e intre Petrosani si Deva si consider ca e mai praf drumul asta decit Ilia - Lugoj

cca 370 km

De la Hateg pt a ajunge la Tm mergi spre Caransebes .... Nu ai ce cauta prin Deva ... ocolesti si drumul este prost.

Link către comentariu

la mine final destination este Aradul :lol:

Link către comentariu

In urmatoarele zile va recomand sa evitati pe cat posibil Orastie, Deva. Este in reparatie drumul ieri am facut Simeria Deva in o ora iar la intoarcere Deva -Orastie 2 ore 40 de minute.Crima . :angry: :)

Link către comentariu

Pentru tronsonul Orastie-Deva, folositi drumul judetean de pe cealalta parte a Muresului. Dinspre Sebes la intersectia spre Geoagiu Bai faceti dreapta si apoi dupa ce treceti Muresul, stinga. Ajungeti pina in Soimus la intersectia cu drumul spre Brad. Si puteti continua drumul spre Arad prin Branisca, ajungind pina in localitatea Ilia. Drumul e in stare buna si mai lejer. Evitati blocarile in trafic care se fac acum pe timpul lucrarilor la E68.

Drumul din Hateg spre Caransebes este foarte bun.

Drumuri bune! ;)

Link către comentariu

As dori un sfat de la cei cunoscatori pentru ruta Galati-Vatra Dornei

Drumul cel mai bun(fara gropi) chiar daca e putin mai lung.

eu m-am gandit la Galati-Tisita-Adjud-Bacau-Piatra Neamt-Bicaz-si de aici prin munti pana la Vatra Dornei

e mai bine prin Suceava?E mult mai lung?

Astept pareri pana deseara ca maine dimineata plec

merci

Link către comentariu

Am rugamintea catre colegii care au fost recent in nord-estul tarii, sa imi spun sa mie care mai este starea drumului ce face legatura intre Ploiesti si Radauti - Vicovu de sus (in cazul in care au folosit aceasta ruta sau macar Focsani-Roman-Suceava).

Sambata am de facut un drum pana undeva langa Vicovu de sus (zona Radauti) si vreau sa stiu la ce sa ma astept.

Multumesc.

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Salut,

Vineri vreau sa plec la Sibiu (din Bucuresti). As vrea sa ocolesc Dealul Negru si sa o iau din Pitesti pe Curtea de Arges. Stie cineva daca acest drum este deschis? Mai exact daca Rm. Valcea-Curtea de Arges este deschis? Daca da, care este starea acestui drum?

Multumesc.

Modificat de abuwz
Link către comentariu

Salut,

Vineri vreau sa plec la Sibiu (din Bucuresti). As vrea sa ocolesc Dealul Negru si sa o iau din Pitesti pe Curtea de Arges. Stie cineva daca acest drum este deschis? Mai exact daca Rm. Valcea-Curtea de Arges este deschis? Daca da, care este starea acestui drum?

Multumesc.

Este deschis.

Starea drumului este acceptabila cu exceptia a cativa km unde asfaltul a disparut ..... :lol:

Link către comentariu

E ok C de Ag - VL. Nu is gropi. Era in lucru ultima oara cand am fost (cam acum 1 luna) si trebuia sa faci un mic ocol dar unii mergeau si pe varianta fara ocol :lol: Acum e posibil sa fie gata si sa nu mai trebuiasca sa ocolesti. Bafta si drum bun!

Link către comentariu

Am rugamintea catre colegii care au fost recent in nord-estul tarii, sa imi spun sa mie care mai este starea drumului ce face legatura intre Ploiesti si Radauti - Vicovu de sus (in cazul in care au folosit aceasta ruta sau macar Focsani-Roman-Suceava).

Sambata am de facut un drum pana undeva langa Vicovu de sus (zona Radauti) si vreau sa stiu la ce sa ma astept.

Multumesc.

Ruta Focsani - Roman - Suceava .este f buna. Este E 85 si nu prezinta probleme. Doar in orasul Falticeni ai sa ai parte de ceva "denivelari" ..dar trec repede. In rest dupa Suceava spre Vicov nu mai stiu ...

Link către comentariu

--- Ajungeti pina in Soimus la intersectia cu drumul spre Brad. Si puteti continua drumul spre Arad prin Branisca, ajungind pina in localitatea Ilia.----

pe acolo am mers de 2 ori cind au deviat traficul din cauza lucrarilor de la pod si totusi a fost destul de distrus drumul cu exceptia unei portiuni cu asfalt mai recent :)

Pe ruta asta m-au agasat gropitele succesive si denivelarile dintre dalele alea de beton...

Link către comentariu

se asfalteaza centura orasului oradea (in zona metro), sau cel putin partea de la intersectia cu calea ferata care avea cratere ce puteau inghiti unele masini mai mici. desi lucrarile au miros electoral e bine ca se rezolva cat-de-cat acea portiune de drum.

Link către comentariu

O sa te cam enervezi dupa ce admiri Dunarea ... :Driver:

Dupa Orsova ... surprize, surprize ... fara Andrea Marin ... :P

nu m-am enervat ca ma asteptam la ce e mai rau; a fost aproape rau asa ca nu voi mai merge pe acolo in viitorul apropiat :D

B-AR = 10 ore +

Link către comentariu

Saptamana viitoare urmeaza sa plec in C.O. pe ruta:

Bucuresti-Urziceni-Ramnicu Sarat-Focsani-Targu Ocna-Bacau-Roman-Falticeni-Suceava-Gura Humorului-Campulung Moldovenesc-Borsa-

-Moisei-Viseul de Sus-Sighetu Marmatiei-Sapanta-Negresti Oas-Satu Mare-Carei-Oradea-Beius-Deva-Simeria-Hateg-Caransebes-Resita-

-Anina-Oravita-Bazias-Moldova Noua-Svinita-Isalnita-Orsova-Tn.Severin-Calafat-Bechet-Corabia-Tn.Magurele-Zimnicea-Giurgiu-Bucuresti.

Orice sfaturi,idei,informatii sunt binevenite.

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!