Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Am mers pana la Sibiu, cu trecere prin Rm. Vl., drumul e okay. Grav a fost la intoarcere, la intrarea in Pitesti, prin Bascov, unde am facut 2.7 km in fix 1 ora :D. Si am invatat ce e cu iesirile alea de pe autostrada :huh:.

PS: Pe Dealul Negru, in Dedulesti (unde e popasul ala cu mici) se circula pe 1 singura banda cam 70 de metri (lucrari de consolidare a drumului), si exista un semafor.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Da ... tot mai multa lume se vaita de "pauza" involuntara de la Pitesti... :salut:

Link către comentariu

Au schimbat prioritatea la intersectie: acum ai prioritate pe drumul de Campulung/Dealul Negru, nu pe cel de Curtea de Arges/Centru, cum era inainte. Si se lucreaza intens pe acolo, cred ca la un pod, sau ceva de genul asta.

Plus ca tot se agita niste politisti pe acolo, si mai rau incurca traficul :salut:.

Link către comentariu

e asa de cind s-a deschis centura iar politistii ii mai opresc pe astia de pe sensul prioritar ca sa mai circule si ceilalti

Link către comentariu

Am fost azi pe aceeasi ruta (B <-> Rm. Vl.), si, spre surprinderea mea, la intoarcere spre Bucuresti, nu era coada la Bascov :). Si a fost peste tot destul de liber... Cred ca summit-ul ala e de vina.

Link către comentariu

In ce conditii este celebra centura a Ploiestiului? E de preferabil sa intru prin oras in drum spre munte?

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

ideal ar fi sa o iei pe centura de EST. orasul e in reparatii mari. mai ales pe drumurile principale. si oricum stam prost la capitolul drumuri. de centura stiu doar ca vad cozi f lungi mereu pe acolo.

centura de est inseamna..de la LukOil unde se termina 4 benzi, de unde incepe si centura de vest, o iei la drepta, catre BZ, continui catre Cheia si dupa aia iar Bv si iesi la Metro/Petrom la km 6.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare tuturor.

Am de facut incepand de marti noaptea drumul Bucuresti - Timisoara si retur

La dus voi merge Bucuresti-Pitesti-Rm Valcea-Sibiu-Deva-Lugoj(probabil)-Timisoara

sau Bucuresti- Pitesti- Rm Valcea- Tg Jiu-Petrosani- Caransebes- Lugoj- Buzias(eventual)- Timisoara

unul din astea doua...oricum nu aici e problema..

Problema e la intors, unde va trebui sa trec neaparat prin Dr Tr Severin iar aici doresc sa va cer ajutorul.

S-a discutat anterior si stiu si eu ca drumul intre Caransebes si Dr Tr Severin e dezastru..

Eu sunt genul care prefer sa merg mai tare chiar daca e drumul mai lung dar numai sa nu-mi rup masina..si decat sa merg in medie cu 20-30km/h prefer sa merg cu 80-100 sa zicem si probabil voi ajunge mai repede..

Ideea e ca nu stiu ce sa aleg de la Timisoara la Severin.. ma gandesc la urmatorul traseu: Timisoara, Lugoj, Caransebes, Otelu Rosu(eventual), Hateg, Petrosani, Targu Jiu, Motru(probabil), Dr Tr Severin

Voi ce parere aveti despre traseul asta? Exista altul mai bun prin alte localitati eventual?

Link către comentariu

de evitat Tg Jiu - Petrosani - Deva; prima bucata mai are zone cu calea de rulare deteriorata, nu poti depasi daca merge cineva mai incet (asta daca nu e o problema calcatul liniei continue) iar a doua e in reabilitare si zonele bune alterneaza cu cele distruse.

In concluzie, daca mergeam ca de obicei prin Sibiu ajungeam mai repede la Deva :ceuameni:

nici Tg Jiu -Motru-DT Severin nu e stralucit, dar poti sa o tai spre Severin si fara sa faci ocol prin Motru

Link către comentariu

atunci cum sa fac, sa aleg Tg-Jiu - Baia de Arama - Dr Tr Severin? e mai bun (practicabil) asta?

iar pe de alta parte, daca e cum zici tu, atunci decat sa ocolesc o gramada prin Petrosani si Tg Jiu si sa fie si drumul ala nasol, mai bine merg ca melcul bucata aia proasta de 60 km (sau cat o fi ea) dintre Caransebes si Baile Herculane iar restul de drum direct dintre Timisoara si Dr Tr Severin inteleg ca pot merge destul de bine, nu ?

Modificat de meghitz
Link către comentariu

Am fost sambata (26.04.2008) de la Sibiu la Toplita.Drumul intre sibiu si reghin ii bun dar nu stralucit(sunt ceva pb din Medias pana iesi in drumul european.Dar sa incercati sa ocoliti drumul Reghin -Toplita chiar daca ocoliti 100 de km.Sunt gropi dese si foarte adanci..eu am luat o groapa de am taiat cauciucul si am indoit putin janta.Cand m-am intors la sibiu am venit pe Toplita-Pride-Medias-Sibiu.Ceva pb sunt din Toplita pana inainte de Ghiorgheni dar drumul este mult mai bun decat ii intre Reghin si Toplita.Imi pare rau ca nu am facut si ceva poze sa vedeti cum aratau gropile si mai ales groapa in care am intrat eu dar si cauciucul si janta.Multumim statului pt taxe si impozite. :huh:

Link către comentariu

te inteleg perfect, eu fac drumu ala la 2 saptamani, asa e dupa fiecare iarna, adevarate ,,gauri primordiale,, bine ca nai mers din toplita spre borsec, sa vezi cum se prezinta drumu in partea aia a orasului, incredibil parca ar fi pe luna

Link către comentariu

Ba ma mers si spre Borsec dar nu cu masina mea :soare: si intradevar drumul ii jalnic pana la pod apoi cand incepi sa urci ii super.Si am inteles ca are gropile acelea pt ca cei de la drumuri au dat si daca nu era nevoie cu sare si nisip iarna trecuta pe drum.

Link către comentariu

am fost de 1 mai la mare pe drumul vechi: Ploiesti-Urziceni-Slobozia-Ct. cu exceptie la barbulesti unde sunt cam 1-200m de drum neasfaltat, restul de f bun. deci se poate utiliza.

Link către comentariu

din bucuresti, ce ruta sa aleg pana la galati? buc-urziceni-slobozia-galati sau pe a2 si ies de pe ea spre slobozia(nu stiu intre iesire si slobozia cum se prezinta drumul)? mentionez ca ma intereseaza in special sa fie drumul bun sa se poata merge destul de repede.

Modificat de tzacanel
Link către comentariu

• 2 weeks later...

salutare...

a fost cineva de curand pe drumul Sibiu - Brasov ?

cum mai e ? stiu ca anul trecut se lucra la drum...

merci

Link către comentariu

o parte e facut. dar inca sunt borduri unde au pus asfaltul nou. e de evitat daca poti.

Link către comentariu

NUUU! Nu Sibiu-Brasov! Am fost eu acum 2saptamani si in afara faptului ca au mai scos din semafoare, drumul care (cica) l-au refacut, este PRAF!

Unde vrei sa ajungi? Eu fac des Timisoara - Ploiesti (sunt intors duminica din Timisoara, pe TM - DEVA - SIBIU - VALCEA - PITESTI - B - PLOIESTI) si stiu toate variantele. ;)

Link către comentariu

intradevar sibiu brasov e bataie de joc siau batut joc de noi astia de la spedition umb ! covor asfaltic nou dar sare masina la inbinari e zici ca decoleaza !! oare nu putem recflama noicaeri la minister batata de joc bani aruncati de pomana pe rebilitarea acelui drum?>?

Link către comentariu

vreau sa ajung din Brasov la Timisoara ... apoi spre croatia (belgrad, sarajevo.. etc )

Link către comentariu

• 2 weeks later...

CT VWP - De la Deva pe unde te duci spre Timisoara? Lugoj sau Arad?

Link către comentariu

• Administrator

Ceva informatii prospete referitoare la drumul Orsova - Timisoara?

S-a mai remediat ceva?

Trebuie sa ajung neaparat in Timisoara vineri in jurul orei 15 si as vrea sa-mi fac planific plecarea din Slatina in functie de starea tronsonului respectiv.

Multumesc

Link către comentariu

@ umalis - de fiecare data cand m-am dus la Timisoara, am luat-o pe Lugoj, mai ales ca de cateva luni, au peticit drumul si l-au facut destul de bun (chiar asa peticit cum e, eu ma duc si cu 120km/h pe el).

Oricum la intersectia cu Aradul, acum 3saptamani, inca se lucra la pod si circulatia era permisa doar pe un singur sens, iar timpul pierdut la "o tura" de semafor poate sa fie si 30minute.

Recomand drumul prin Lugoj, chiar daca o parte e cu serpentine.

Ps: la un mers mediu de 140km/h, drumul Ploiesti - A1 - Pitesti - Valcea - Sibiu - Deva - Lugoj -Timisoara, imi ia cam 7ore + o ora popas pentru masa.

Link către comentariu

@RAZVAN

Eu doar ce am ajuns in TM venind din Bucuresti si am facut 7 h din Bucuresti(asta ca idee).Drumul intre Orsova si Caransebes este OK, mai sunt si portiuni mai naspa dar una peste alta ti-l recomand.

Link către comentariu

bogdan2

care a fost ruta (orase mari)?

ai oprit pentru masa (pranz)?

care a fost viteza medie (km/h)?

Modificat de CT 10 VWP
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!