Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Acum peste o luna (inainte de zapezi) era Ok in sensul ca aproape disparusera semafoarele, dar inca se lucra (si se lucreaza) la cateva poduri unde se circula cu restrictie pe cate o banda.

Oare cum o fi acum dupa zapada? Ca drumurile proaspat reabilitate par sa aiba o oarecare "sensibilitate" la anotimpul rece, devenind de nerecunoscut aproape.

Modificat de XTI
Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

Sebes=Orastie are niste gauri de toata frumusetea in mixtura turnata in toamna, mai ales pe portiunile cu linie dreapta pina la orizont...

Link către comentariu

Atentie sporita pe A2: au aparut gauri (adevarate hartoape) pe banda I, exact pe roata, pe anumite tronsoane (de ex. intre km. 80 si 90). Noaptea, daca circulati pe banda I, merita mers cu roata stanga pe marcajul dintre benzile I si II.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Daca aveti de mers de la Arad la Zalau cel mai acceptabil traseu este Arad-Oradea-Huedin-Almas-Zimbor-Zalau.

In Huedin in centru virati stanga spre gara, traversati liniile de tren si o tineti tot inainte.

Sa nu incercati pe la Marghita ca va rupeti masina pe la Dolea si Suplac.

Link către comentariu

• 2 weeks later...
Sebes=Orastie are niste gauri de toata frumusetea in mixtura turnata in toamna...

au fost peticite intre timp :)

ORASTIE = DANGER => unele cratere sint ca cele selenare :)

Link către comentariu

Ruta Brasov - Cluj.

Totul OK, atentie la cateva curbe dupa Rupea ca este polei mai tot timpul.

Ruta ocolitoare pentru Tg.Mures, pe la Ungheni, are niste gropi mari mai ales pe portiunile drepte, cu toate ca a fost reasfaltata acum un an si jumatate.

Link către comentariu

Trafic: DN7 este inchis

HotNews.ro

Luni, 18 februarie 2008, 15:32 Ultima ora

Circulatia rutiera este inchisa pe DN7, pe varianta de ocolire a orasului Calimanesti, din cauza unor lucrari in zona Barajului.

Traficul rutier se desfasoara prin orasul Calimanesti, iar conducatorii auto sunt rugati sa respecte indicatiile politistilor, relateaza Rador. Drumul va fi inchis si marti, intre orele 9:30-17:30.

Link către comentariu

stie cineva cum se mai prezinta drumul onesti - TG OCNA slanic ????

cat de mari sunt gropile?

cu o ibiza se poate "trece"?

mersi!

Link către comentariu

orasu toplita ramane unu din cele mai proaste orase ca si ,,carari,, (nu le poti numi drumuri)e incredibil ce se intampla acolo, eu il tranzitez cu masina de servici regulat aproape in fiecare saptamana, cu masina mea nici mort, mai bine pe jos... oricum si dela reghin la toplita e un adevarat test de nervi

era sa uit note: orasu toplita - 0,5 (fara sa exagerez)

Modificat de capone26
Link către comentariu

A mai trecut cineva zilele astea intre Brasov si Sibiu?

Mai sunt zone nasoale - in care risti sa-ti rupi masina?

Vrem sa plecam spre Arad din Brasov si nu stim daca merita direct spre Sibiu, sau o sa alegem varianta cu Sighisoara - Medias - Deva.

Link către comentariu

sunt sofer si merg in toata tara, chiar joia trecuta am fost sibiu brasov, si iti recomand sa mergi linistit pe acolo, nu e stralucit, da nu merita sa faci atata ocol pe la sighisoara-medias, nu au pus inca semafoarele, sau mai asfaltat, eu ruta aia tio recomand

Link către comentariu

stie cineva cum se mai prezinta drumul onesti - TG OCNA slanic ????

cat de mari sunt gropile?

cu o ibiza se poate "trece"?

mersi!

De la Tg.Ocna pana la intersectia cu slanic se circula bine.Spre slanic nu stiu,dar nu cred ca e tragic.

Link către comentariu

sunt sofer si merg in toata tara, chiar joia trecuta am fost sibiu brasov, si iti recomand sa mergi linistit pe acolo, nu e stralucit, da nu merita sa faci atata ocol pe la sighisoara-medias, nu au pus inca semafoarele, sau mai asfaltat, eu ruta aia tio recomand

Multumesc. M-ai ajutat sa ma decid. :blink:

Link către comentariu

Puteti sa imi spuneti in ce stare mai este traseul M. Ciuc-Ghiorghieni-Cheile Bicazului-Bicaz.

Care este starea asfaltului, in chei mai e gheata, zapada? O sa trec pe acolo in week-end si am unele indoieli am auzit ca ar fi foarte naspa prin Chei.

Multumesc anticipat.

Link către comentariu

Gheorgheni-Bicaz e oarecum ok. Nu e stralucit dar am trecut de nenumarate ori pe-acolo cu Golful meu si e acceptabil. Cand intri in localitatea Lacu Rosu e distrus rau, trebuie mers cu atentie, in rest e acceptabil. As putea sa-i dau nota 7 pe ansamblu cu exceptia localitatii Lacu Rosu.

Cat despre gheata zapada poti fi linisitit. Nu prea a fost nici asta iarna zapada sau gheata. Am trecut acum 2 saptamani pe-acolo si era uscat, deci nu cred ca intre timp sa se fi depus ceva.

Link către comentariu

Multumesc, raspunsul tau a venit putin cam tarziu dar oricum multumesc. Ai dreptate in ceea ce priveste drumul pana in Lacu Rosu e acceptabil dar la intrare si in localitate e jalnic. Am fost sambata si am ramas acolo pana duminica. Am prins o vijelie cum rar am vazut si dimineata era zapada, nu mare dar era iar cei de la drumuri nuprea s-au sinchisit sa dea cu ceva pe drum, aruncasera ei cu ceva dar nici nu se cunostea. Am luat decizia sa nu mai ma intorc pe Ghiorghieni in principal datorita cauciucurilor care sunt de vara si cred ca am fost inspirat. Oricum vroiam sa trecem prin Chei sa mergem la Bicaz la Baraj asa ca nu ne-am mai intors si am continuat drumul spre Piatra Neamt, Bacau, Onesti, Tg. Secuiesc, Brasov. Am facut niste Km in plus dar sa meritat, drum mult mai bun aproape excelent cu unele exceptii.

Modificat de R_a_z_v_a_n
Te rog nu mai da QUOTE la mesajul anterior. Citeste REGULAMENTUL.
Link către comentariu

• 2 weeks later...

Am fost saptamana trecuta pana la Rm. Vl, cu trecere prin Pitesti. Drumul e cat de cat okay, dpdv calitativ, dar m-am ratacit la intrarea in Pitesti :lol:. E incredibil cum au reusit sa complice sfarsitul ala de autostrada.

Link către comentariu

da' ce ai cautat sa intri prin oras?? e indicator spre dreapta care iti indica directia catre Craiova si Pitesti Sud; centura te scoate acum unde trebuie si nu mai trebuie sa intri prin oras...

de evitat Tg Jiu - Petrosani - Deva; prima bucata mai are zone cu calea de rulare deteriorata, nu poti depasi daca merge cineva mai incet (asta daca nu e o problema calcatul liniei continue) iar a doua e in reabilitare si zonele bune alterneaza cu cele distruse.

In concluzie, daca mergeam ca de obicei prin Sibiu ajungeam mai repede la Deva :beerchug:

Modificat de DragosR
Link către comentariu

Mi-am dat seama cand am trecut de iesirea aia :offtopic:, dar din obisnuinta ma uitam dupa centrul orasului, ca sa o iau spre Dealul Negru. Puteau si ei sa puna niste indicatoare mai bune, poate o harta pe site-ul primariei orasului, sau ceva de genul asta.

OT: A aparut modificarea asta in vreo harta digitala a Romaniei ? :rolleyes:

Link către comentariu

Campulung-Targoviste. Sub orice critica portiunea Campulung-Voinesti. Adevarate transee. Am fost vineri, 14 martie (de 2x dus-intors). Unde sunt banii dumneanoastra?

Link către comentariu

Pentru cei aflati in trecere prin Tg Mures pe ruta Brasov - Cluj Napoca ii sfatuiesc sa evite centrul. Bulevardul de la intrarea dinspre Sighisoara a intrat in reparatie si a mai ramas doar cate o banda pe sens, ceea ce duce la nervi si intarzieri mari.

Alternativ se poate folosi centura, care este reparata si foarte buna. Nu este vorba de drumul pentru camioane, Ungheni - Acatari, ci de centura orasului.

Drum bun!

Link către comentariu

Cei care vor sa mearga de la Tirgu Neamt spre Poiana Largului e bina sa stie ca drumul e stricat destul de mult in zona Petru Voda.

Oricum am trecut si cu suspensie sport, dar cu suferinte ... :D

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!