Jump to content

Starea drumurilor

paullie
 Share

Postare recomandată

Plecai azi mai in gluma mai in serios catre C-ta pe ruta Brasov-Ploiesti-Buzau insa aproape de urziceni am dat de o portiune de drum neasfaltat pe care era un praf .....

M-am speriat si-am luat-o inapoi :blink:

Stie cineva daca se repara pana in 14 august sau mai bine zis cat tine ?

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

de vreo 3 luni stiu ca e in lucru drumul acolo...poate si mai bine

Link către comentariu

Un prieten a mers la mare saptamana trecuta si mi-a spus ca a stat pe centura mai mult de o ora pana sa intre pe A1, cica era politia, in caz contrar spuneau altii ca se sta si mai mult.

Stie cineva daca seara, in jurul orelor 22, tot asa greu se circula ?

Link către comentariu

in apropiere de Urziceni e drumul ala asa de vreo 3 ani :coolpics: si cred ca va mai fi asa. de asta majoritatea celor din Pl o iau pe Buc-otopeni A1. vineri e crima, dar duminica si seara e ok ca trafic pe centura Buc.

Link către comentariu

Sa zicem ca vin dinspre Ploiesti si vreau sa merg spre mare vineri dimineata, 10 august. Plec din Cluj joi seare (ora 23-24).

1. Pina la ce ora vinerea ar fi recomandabil sa aleg centura si apoi autostrada spre mare?

2. E adevarat ca pe centura s-au format niste santuri adinci de la rotile camioanelor si trebuie sa mergi foarte atent sa nu ramii agatat "pe burta"?

3. Pina la urma voi ce ati alege pt situatia prezentata: centura + autostrada SAU drumul catre Urziceni, Slobozia?

Multumesc de informatii.

Link către comentariu

1. nu e o ora exacta. depinde de trafic. cu caldurile astea multe camioane au circulat noaptea. deci un raspuns exact nu iti pot da

2. da, in unele locuri, da

3. tot as alege centura +A2

desi, doar acolo, la urziceni e prob cu drumul. pana acolo e ok, dupa e chiar bun. dar ca timp, consum, e mai bine pe A2.

Link către comentariu

1. nu e o ora exacta. depinde de trafic. cu caldurile astea multe camioane au circulat noaptea. deci un raspuns exact nu iti pot da

2. da, in unele locuri, da

3. tot as alege centura +A2

desi, doar acolo, la urziceni e prob cu drumul. pana acolo e ok, dupa e chiar bun. dar ca timp, consum, e mai bine pe A2.

Recomand A2, eu am fost acum o sapt dus-intors si e destul de ok, bine cu denivelarile de rigoare, mie mi-a luat 5l/100km, drum bun, nu-i dati prea tare talpa pe caldurile astea, decat daca aveti AZOT in roti!

Link către comentariu

Am auzit ca pe valea prahovei se lucreaza la drum si ca se circula in coloana facandu-se cam 3 ore de la Sinaia la Predeal, azi inca nu stiu daca mai e sau nu asa si trebuie sa ajung la Brasov fiind acum la Campina. Varianta drumului pe Cheia e bun?

Link către comentariu

Pl-Cheia-Bv e f bun drumul. nu stiu cum mai e cu aglomeratia de camioane,..dar ultima data se circula f bine. ca timp cred ca faci ptuin mai mult, avand in vedere ca drumul e mai virajat. dar daca vrei sa eviti Posada, merita.

Link către comentariu

Nu recomand iesirea din Suceava spre Radauti ca e JALEE ! Am zis ca nu mai ies de acolo. Preferam drumuri bombardate. Erau parfum pe linga ce era acolo. In rest, e chiar OK spre Sucevita si dupa chiar. Dupa Sucevita sint ceva alunecari de teren marcate cum trebuie si destul de mici, insa drumul e marcat foarte bine. O placere. Ocoliti Suceava totusi.

Link către comentariu

Deci drurmul spre Siret, pana la intersectia unde ai facut la dreapta spre Radauti, e chiar atat de stricat ?

Link către comentariu

Revenind la autostrazi, A1+ A2...sa zicem ca ajung dimineata pe racoare, autostrada libera in fata. Are rost sa-i ofer masinii placerea unor viteze mai apropiate de puterile ei (160-180 km/h...sau mai mult)??? Va intreb daca asfaltul permite si daca risc sa incasez niste amenzi insuportabile(camere, radare). Acum doi ani am tinut-o tot in 185 km/h, dar de atunci n-am mai fost in zona. Multumesc.

Modificat de Lucionix
Link către comentariu

pe A1 atentie mare, sunt trambuline din loc in loc si s-ar putea sa cam zbori pe sus daca le abordezi cu 180 km/h. Nu imi place sa o fac pe lupul moralist dar maxim 140-160 ajunge pentru conditiile de la noi. Pe A2 e mai bine dar atentie la radare.

Link către comentariu

A1 e autostrada? in tara sunt drumuri mult mai bune care nu au pretentii de autostrada. daca dinspre pitesti pana la podul la care se tot lucreaza o ok la 140, dupa tb s-o lasi mai moale daca nu vrei sa-ti clantane dintii in gura. desi a doua portiune este mai "proapata" am sesizat o mare bataie de joc in executia lucrarii.

cand o sa treci pe acolo o sa intelegi despre ce vorbesc.

Link către comentariu

Razdan, scuze de raspunsul tirziu, insa la iesirea din Suceava doar e nasol. Pina se ajunge pe la un fel de centura cred. Nici eu nu stiu exact care si cum era. M-am luat dupa lume si politisti.

Link către comentariu

Mersi, nu e niciodata pre tarziu ... :)

Link către comentariu

Mersi, nu e niciodata pre tarziu ... :icon_thumright:
Razdan eu sunt din Radauti si pot sa te asigur ca drumul de la Suceava spre Radauti e foarte bun (E 85 si DN-ul). E adevarat ca varianta ocolitoare prin Scheia e proasta ...Si de la Radauti spre Sucevita la fel de bun(pana la Campulung).Ce stiti despre Bucuresti-Giurgiu ???? Modificat de Shoby
Link către comentariu

Pai da, asa stiam si eu, dar ma nedumerise penultimul post al lui kasius.

Multumesc.

Link către comentariu

Am de facut un drum la caransebes si datorita starii "drumului e70" pe bucata orsova - caransebes vreau sa o iau pe e79 valea jiului.

stie cineva cum se prezinta bucata filiasi-tg jiu-petrosani-hateg?

multumesc.

Link către comentariu

Ceva noutati despre Transfagarasan are cineva? Am auzit ca ar fi fost ceva alunecari de teren.

Bucuresti-Giurgiu:

La iesirea din Bucuresti drumul nu-i ca in palma, dar nici masina nu ti-o rupi. De pe la Calugareni drumul e de 9.

Link către comentariu

ploiesti- urziceni e inca in lucru , dar lucrarile s-au apropiat la aproximativ 5 km de Urziceni

in concluzie sunt 50 km drum f. bun si 5 km de drum in lucru

P.S. muncitorii isi fac treba si drumul avanseaza rapid asa ca se va termina repede cu soseaua stricata

Link către comentariu

Campu Lung Moldovenesc - Borsa ---- EVITATI! (multe semafoare pt drum in lucru - adica doar piatra - de la Campu Lung la Iacobeni, de acolo doar asfalt tip macadam cu dicontinuitati pe ici colo, asa cum nu am mai intilnit in tara)

similar pe ruta Campu Lung Moldovenesc - Dej

Campu Lung Moldovenesc - Gura Humorului --- drum infundat (lipsa pod)

Link către comentariu

roret, de cinci luni merg aproape saptamanal pe drumul asta si iti garantez ca se lucreaza cu viteza melcului. Iar zonele unde au asfaltat deja cu greu pot fi calificate ca fiind macar mediocre.

Atentie si la modul in care au gandit santurile de langa sosea (vezi de ex. Ciorani, parca si prin Jilavele) - de-a dreptul criminal. O miscare gresita si ai distrus masina (daca nu mai rau).

Link către comentariu

Saptamana viitoare am un drum la Cluj. Ce varianta ma sfatuiti sa aleg?

Bucuresti-Brasov-Sighisoara-Tg. Mures-Cluj sau Bucuresti-Pitesti-Sibiu-Sebes-Alba Iulia-Cluj

Care ruta are drumul mai neted, care e mai rapida, care are peisaje mai frumoase, voi pe care ati alege-o?

Multumesc!

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!