Jump to content

Antena Golf 4 - Totul despre ea si schimbarea ei

Shok
 Share

Postare recomandată

Antene se gasesc peste tot. Eu am inlocuit-o cu o antena de Opel si merge foarte bine. In targ se gasesc de toate.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 4 months later...

Salutare si mersi pentru sfaturi mi-am schimbat si eu baza la antena, stie cineva in Sibiu unde pot gasi un adaptor pentru antena activa?

Penru a o schimba am desfacut doar ornamentul deasupara porbagajului este destul de mic spatiul dar cu grija se poate lucra, mersi inca o data.

Link către comentariu

• 3 months later...

Salut, niste copii au dat cu mingia si au rupt antena de la masina, ma refer la partea aceea fixa cere este prinsa in plafonul masinii.

Am cautat insa nu am gasit nimic pe forum.

Trebuie sa o schimb pt. ca daca ploua intra apa pe acolo si nu am nici semnal bun la radio.

Am vazut ca in interior nu este gol ci se vede ceva fire si o placuta cu circuite el.(ca la TV).

Am observat ca "soclul" acela este identic ca la toate masinile VAG, ideea este ca nu stiu cum se demonteaza si cum se pune altul nou?, am vazut ca este prins ff bine de plafonul masinii.

Daca stie cineva cum se face sau a schimbat rog sa spuna

merci

Link către comentariu

la interior ai o piulita de 22 (cred) care tine baza pronsa de tabla. sa o scoti trebune sa bagi cheia pe sub tapiseria de pe plafon. vad ca ai sedan, nu am idee cum dai tapiseria la tine. eu am scos 2 plastice in partea de sus-spate si am tras usor in jos de plafon..

Multumesc!

Link către comentariu

• 4 months later...

De unde cumpar si eu o antena, dar nu originala. Imi trebuie cu tot cu cipul ala de amplificare semnal ca nu-mi merge radioul deloc cand merg cu masina, cand staionez se aude ceva. Dar ceva ieftin as vrea, doar sa se potriveasca acolo.

Si altceva, dupa ploile astea am observat ca e pavilionul este fleasca. Nu mai am antena deloc si probabil s-a infiltrat apa pe acolo. E grav?

Multumesc.

Modificat de smok3r
Link către comentariu

smok3r- eu am schimbat antena cu tot cu soclu de la Opel Astra (are preamplificator incorporat), a trebuit sa trag un fir de + de la casetofon la antena si merge ok.

Link către comentariu

Am cautat azi pe la magazinele din Pitesti si am gasit una identica ca cea originala la fix 25lei. Bine, este facuta prin China si n-are chipul ala de amplificare normal. Sa vad daca ma descurc cu montarea, azi a plouat toata ziua in Pitesti.

Link către comentariu

• 1 month later...

la vw bora modelul sedan nu break cum ajung la baza antenei sa o desfac

imi ploua in masina de numa mi se scurge apa pe la lampile din spate din plafon ce trebuie sa descac sa o pot da jos?

Link către comentariu

ma ajuta careva:(

ca nu este pus numa cum desfaci la golf varian

plssssss

Link către comentariu

Dar un sistem sa nu mai poata fura antena derbedeii din Romania ? :angry:

E a doua oara...m-am saturat si nu stiu ce sa mai fac.

Link către comentariu

Da, montarea uneia de Skoda (Octavia 1, Fabia 1). Aia doar se lasa pe spate (pt spalatoriile automate), batul nu se desface la ea.

Link către comentariu

la vw bora modelul sedan nu break cum ajung la baza antenei sa o desfac

imi ploua in masina de numa mi se scurge apa pe la lampile din spate din plafon ce trebuie sa descac sa o pot da jos?

Link către comentariu

Da, montarea uneia de Skoda (Octavia 1, Fabia 1). Aia doar se lasa pe spate (pt spalatoriile automate), batul nu se desface la ea.

La O1 cred ca se poate schimba batul.

Asa vazui prin Etka. Este cod separat pt BAT.

Eu am o prastie AM scurta metalica de max 10cm si cautam zilele astea sa o schimb.

Apropo ce recomandati (batul) pt o receptie cit mai buna? Si de unde? Eventual PM sa nu se considere reclama.

De amplificatoarele de semnal stiti ceva? Nu prea am vazut pareri pe aici despre astea.

Link către comentariu

• 1 month later...

Se simte ceva diferenta fata de cea clasica?

la receptie ma refer

toate cele bune

Link către comentariu

nu. sunt asemanatoare la receptie cu amplificatorul alimentat. look-ul e bestial.

Link către comentariu

si cat te-a costat operatiunea asta antena plus manopera?

Link către comentariu

-daca cumperi numai corpul antenei(fara amplificator) te costa pe OEM 70 ron si treci amplificatorul vechi cu oarece modificari din parte unui electrician dibaci(nu e greu dar tre sa ai cunostinte minime de electrotehnica si putina imaginatie).

-daca cumperi antena cu tot cu amplificator OEM parca 200 ron, dar atentie ca nu se potrivesc cuplele(era un tutorial cu aceasta modificare parca la TIGUAN). IN ACEST CAZ SCHIMBAREA ANTENEI O POTI FACE SINGUR. eu am realizat operatia singur la -12 grade(deh pitici pe creier)

Spor la treaba.

Link către comentariu

@mami cat ai dat pan la urma? :icon_thumright:

Link către comentariu

• 4 months later...

Hmm... Salutari :)

Chiar ieri am comandat si eu kitul antenei OEM de la ECS Tuning . Antena mea prezinta urme de uzura si mici crapaturi de la soare si nu se stie cand o sa crape definitiv.

Nu stiu daca m-am grabit sau nu, dar sper sa se potriveasca si pe masinuta mea. Pozele sunt cele albe. In prima si a 3-a poza este alta antena. Oricum este kitul OEM de la VW.

Problema e ca acel cod OEM oferit de ei nu este acelasi cu cel din programul original de piese, desi la aspect seamana perfect :) Asta am observat abia azi, dupa efectuarea comenzii.

Totodata nu specifica nimeni in acest thread de unde se incepe desfacerea componentelor pana a ajunge la antena, sub plafon. Sa tragi de capitonajele alea e riscant :(

LATER EDIT:

Am gasit un filmulet DIY aici:

Si iata si un GHID PDF aici:

http://uploading.com/files/get/VI0UFOAT/

si alt DIY, aici:

http://forums.generationdub.com/showthread.php?t=16270&page=1

Bafta :)

Modificat de Ionut Maruta
Link către comentariu

M-am uitat si eu la ea si am observat ca in afara orasului nu mai prind posturi de radio ,iar semnalul este slab...are toane cand merge cand se aude mai prost(deja ma dispera)din ce cauza poate sa fie?antena,castefon?instalatie?

My link

My link8

Cum se schimba garnitura aceea(care face contact intre tabla si antena)?Trebuie sa schimb antena cu totul?daca da care ar fi recomandata?care sunt ofertele OEM si AM?MUltumesc.

Link către comentariu

Pun si eu o eroare care imi apare

are legatura cu antena

Adresa 56: Radio Eticheta: ROJ\1J0-035-18x-56.lbl

Num

Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!