Jump to content

Achizitionare Passat B6

DArtagnan
 Share

Postare recomandată

Salut,

Oscilez momentatn intre un G5 1.6mpi din 2005, 90.000km, sportline, impecabil si un B6 din 2006, highline, 2.0tdi @ 170CP, cod BMR, rulat. 70.000km in tara, revizii la dealer, injectoare schimbate. Vazut ambele masini, ref. la Passat (ca tot e threadul despre el :) ) - voi verifica dupa VIN si la dealer eu insumi, masina se prezinta intr-o stare f buna tehnic, optic mai are mici chichite (ciupituri de pietre, julituri superficiale etc). Nu stiu mare lucru despre BMR, inteleg ca sunt destul de sensibile motoarele (versus BKD-uri sau BKP-urile clasice de 140CP) , m-ar ajuta niste sfaturi.

B6-le e full, inclusiv trapa, nu cred ca exista optiune sa-i lipseasca... si merge tare fain :)

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

acum, depinde si de pret si starea tehnica.... pune ceva poze, sa le vedem si noi....

Link către comentariu

Tehnic e impecabil, poze.. nu pot sa pun (inca). Interior bej, alcantara, uzura decenta. BMR inteleg ca e mai rar intalnit, si ma interesau niste sfaturi/ pareri - pro si contra ( pro - performanta clar mai buna, contra ... nu stiu ? consum, revizie mai scumpa etc) .

Florin- un pic offtopic- trimite-mi te rog pe PM cat m-ar costa montare tempomat pe un G5, 2005, 1.6 mpi sportline (daca se poate)

Link către comentariu

golful posibil sa aibe atitia km cit spui tu da passatul ma indoiesc. care e pretul totusi ?

daca faci sub 15 mii km pe an cumpara golful e mai sigura treaba.

Link către comentariu

No offence, dar in aceiasi bani tu ai varianta G5 1.6 mpi si Passat B6 HL 170 cai ???

Undeva e ceva putred rau...

Link către comentariu

Nu am zis nicaieri de bani. Evident ca diferenta exista: Golful e la 5700, Passatul la 8800 (probabil).

Ambele masini au istoric- nu exista dubii asupra nr de km! Asta e si partea faina. Pentru ca altfel oferte asemanatoare se gasesc pe autovit:

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C26854767.html

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C26823052.html

Link către comentariu

"Nu exista dubii in privinta km"--de unde esti asa sigur..ai fost tu personal la reprezentanta cu masina sa ii faca o verificare dupa serie..etc.sau ai luat de buna tot ce ti-a zis omul la telefon..eu zic ca nu vine masina din germania sub 10000 eur si 200000 km(passat 2.0 tdi ma refer).uita-te si tu pe siteuri de dincolo gen autoscout si mobile si vezi ca e cam diferenta de pret pt ce ai tu aici.vrei sa fi si tu inca unul care zici ce proaste masini sunt passaturile pt ca ai luat o masina cu 300000 km crezand ca tot ce zboara se mananca.sunt 6 ani aproape man si daca ei seria de la masina sigur o sa vezi ca e 2005

Link către comentariu

Cred ca se referea la postul anterior, la Golf si Passat. Probabil cineva cunoscut cu masinile rulate in Ro.

Modificat de Valentin
Link către comentariu

Scuze si eu pt exprimarea ambigua :)

Intr-adevar, ma refer la cele 2 masini ale amicilor mei , nu la cele de pe autovit (acolo e loterie...).

La Passat ce e foarte misto este ca, desi interiorul nu e chiar ce ma asteptam, masina are totusi f putini km, revizii la PBN si injectoare schimbate. Teoretic, suna foarte bine. Ah, si are trapa...un vis vechi de-al meu :)

Modificat de KeGPR
Link către comentariu

Oricum, ce zici tu nu este rau. Eu as mai adauga sa nu se ia de buna nici macar informatia de la VW. Este o sansa mai mare ca acolo sa fie ok kilometrajul, insa nici hotii nu sunt prosti

Link către comentariu

la mine a fost problema eram cu un ochi pe emag si cu un ochi pe vwforum

Link către comentariu

Nu am zis nicaieri de bani. Evident ca diferenta exista: Golful e la 5700, Passatul la 8800 (probabil).

Ambele masini au istoric- nu exista dubii asupra nr de km! Asta e si partea faina. Pentru ca altfel oferte asemanatoare se gasesc pe autovit:

http://www.autovit.r...-C26854767.html

http://www.autovit.r...-C26823052.html

Ai grija la ce te orientezi, ultima din link este benzinara ca a mea, spor la cautare!

Link către comentariu

Multam, sunt in febra cautarilor... stiti prea bine cum e :)

Nu imi "pute" nici benzina. 2.0 FSI are insa... 170 CP ? Stiam ca 150.

Link către comentariu

165 are dupa ce ii faci soft, poate a mai bagat el 5 cai de ce are filtru sport :)):

Link către comentariu

Salutare, de ceva timp aproximativ de cateva luni ma tot uit dupa un model de VW Passat B6 din 2008 - 2010, motor diesel 170CP, cu ceva dotari, dar pana in momentul de fata am gasit un singur exemplar aici in oras(Cluj Napoca), care imi place si ma pune pe ganduri, adica daca merita sa il cumpar sau nu?

http://www.autovit.ro/volkswagen-passat-C26358080.html

Pareri, opinii despre aceasta masina daca sunt, as fi recunoscator.Mersi mult.

Link către comentariu

"Prea frumos ca sa fie adevarat".

O masina perfecta, cu tot ce-ti doresti sa aiba.

Si totusi, prea ieftina. Paradoxal, nu?

Link către comentariu

Asa ma gandeam si eu, dar problema mare nu ar fi numarul de kilometrii dati inapoi ci daca a avut probleme majore, gen accidente sau daca mai are in continuare probleme nerezolvate din cine stie ce motive. Nu cred ca as pierde ceva daca m-as duce sa o vad zic eu.

Link către comentariu

salutare baieti,sunt proaspat posesor de un passat b6 variant.am cumparat masina fara sa mi-o fi propus (ca model)am avut ocazia si am luat-o rapid ,eu de fapt ma uitam dupa passat din 2004 dar daca a aparut asta....eu am avut numai mondeo pe benzina pana acum dar avand nevoie de un diesel si eu nu prea ma incred in dieselul de la ford m-am orientat catre vw.am sa pun VIN-ul masinii si poate ma ajutati si pe mine sa stiu ce masina am achizitionat aici e vin-ul WVWZZZ3CZ6E151511. NUSH CAREI CODUL MOTORULUI,cred ca asta BKC. este un b6 ,motor 1,9 tdi ,105cp cam atat stiu...restul poate imi spuneti si mie ce varianta e ,ce euro are (pe carte scrie euro 4) si cat mai multe detalii ,cum sunt motoarele astea,pe langa ca sunt un pic cam mici la raportat la greutate :dry: .cum e de fiabil si mai ales de intretinut.omul de la care am luat-o habar nu ave de motoare si masini a cumparato din germ in 2008 si a fost doar a lui pana am cumparat-o eu,din 2006 pana in 2008 a fost in germ.eu sunt in italia si masina e inscrisa aici.nu am istoricul ei,masina are 262 mii km pentru ca omul mergea in draci cu ea ,spune ca avea mecanicul lui dar el o ducea ala ii facea schimburi si ce trebuia si atat nu stie ce a schimbat sau nu,doar distrib mi-a zis ca a schimbat-o pe la 120 mii si nu isi mai aduce aminte daca a mai schimbat-o...eu nu stiu nik sigur.masina merge foarte bine nu bate nu troncane motorul trage destul de bine fum nu scoate gram ,vasul de expansiune e f curat,nu suiera turbina si cam atat am putut eu sa verific la ea.

CA SI PROBLEME--1.pedala de ambreiaj nu revine in totalitate la loc dupa ce o apesi,dar dupa putin timp revine,deci apas sa schimb viteza ridic piciorul si revine cam pana la 3 sferturi dupa care daca nu mai apas revine de tot,asta nu imi afecteaza mersul masinii si nici schimbarea vitezelor.

---------2.imi falfaie oglinda stanga :D

--------3 imi spune mesaj in bord airbag defect si se aprinde martorul,nu cred ca a fost lovita ca m-am uitat f bine la ea,el mi-a zis ca al de ficiorsu'cine stie ce-a lovit prin inauntru cand se juca cu pretena :D ce ar trebui sa verific?de e la mondeo aveam o mufa sub scaun care se deranja si imi dadea martorul in bord,ii scoteam bornele lasam 10 min si disparea,ma gendesc poate o fi ceva de genu si la asta,repet nu cred ca a avut accident

--------4 se aprinde martor motor si zice ceva de GAS DI SCARICO in italiana,cred ca a anulat egr ul,sau nush ce o fi...

--=---cd original citeste numai trackuri cum sa fac sa mearge si alt ceva mp3 sa ipod sau ceva ?nici nush daca are magazie de cd-uri.

cam atat deocamdata .....am sa pun si poze de curand

Link către comentariu

In primul rand ar fi bine daca ai citi un pic si regulamentul. Din cate stiu problemele tehnice se discuta in ariile/ topicurile dedicate. Iti raspuns aici cu toate ca la toate gasesti rezolvare in aria Passat B6.

1. se lipeste sticla

2. verifica care airbag iti face figuri. Posibil sa trebuiasca curatele mufele de la scaun, sters apoi eroarea din VCDS

3. verifica EGR-ul si clapeta de cutoff. Cel mai sigur si mai usor - ii faci o diagnoza si stii exact despre ce eroare e vorba.

4. unitatea da, citeste numai track-uri. Vrei altceva, montezi un headunit de generatie mai noua (atentie la costurile suplimentare ce pot apare - schimabt CAN gateway ca sa eviti descarcarea baterie).

In rest, spor la citit. Vei gasi in mod sigur raspuns la intrebarile tale in ariile tehnice din sectiunea B6. Bafta multa si sa o stapanesti sanatos.

Link către comentariu

mersi frumos si imi cer scuze daca am postat gresit,am dat search la fiecare problema si imi dadea cam aiurea rezultatele ,asta pana ma mai invat cu forumul.sanatate

Link către comentariu

spune cit ai dat pe masina si ce dotari are!!!!

Link către comentariu

4500 e ,ca si dotari!pilot automat ,scaune incalzite,senzori lumini si cred ca si de ploaie, apropo cum vad daca am?torpedou refrigerat si alte prostii care la mai au cam toate....am luat-o pentru ca mi se pare bun pretul,omul a zis ca nu stie sa aiba defecte si l-am intrebat la tel dupa ce am facut actele....sper sa nu am probleme...cu pedala aia de ambreiaj nu stiu ce sa ii fac si nici nu gasesc un topic dedicat,dar ma rog,.... am sa vad cand ma duc sa ii fac o verificare la service

Link către comentariu

spune cit ai dat pe masina si ce dotari are!!!!

ca altfel.... :lol:

4500 e ,ca si dotari!pilot automat ,scaune incalzite,senzori lumini si cred ca si de ploaie, apropo cum vad daca am?torpedou refrigerat si alte prostii care la mai au cam toate....am luat-o pentru ca mi se pare bun pretul,omul a zis ca nu stie sa aiba defecte si l-am intrebat la tel dupa ce am facut actele....sper sa nu am probleme...cu pedala aia de ambreiaj nu stiu ce sa ii fac si nici nu gasesc un topic dedicat,dar ma rog,.... am sa vad cand ma duc sa ii fac o verificare la service

cam subtire..... pentru asa o masina.

Stai linistit, ca doar nu era sa-ti spuna... da, are aia, aia si nu mai stiu ce....

In genere, trebuie sa te feresti de o masina cu un pret foarte mic.... dar, acum sa speram ca totul e ok la a ta.

Link către comentariu

Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!