Jump to content

Modificari Idei si Solutii pt Ibiza

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

Multam fain. Am auzit ca ar fi pe undeva pe la 400 euro.Hmmm cam multicel zic io...problema mea, pe langa pret, ar fi cum ar arata micutza mea cu xenon.Nu vreau sa para ceea ce nu este.Danke Cristi

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 1,1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

206

• SORAN

77

• Toma Aurelian

58

• Cornel.B

50

Top Posters In This Topic

Posted Images

tu sigur ai cerut doar pentru faza scurta? mi se pare cam mare pretul ala doar pentru faza scurta, cred ca e pentru faza scurta si faza lunga.

Link către comentariu

Asa am vazut pe nu mai stiu ce site.Si mie mi se pare cam mare...:( Oricum inainte sa fac miscarea asta ar fi de preferat sa vad daca si-a pus cineva.Acum astept si scutul de la Metrotehnica tre sa fac si revizia asa ca nu ma plang de cheltuieli.Era doar o idee ce imi surade cat de cat.

Link către comentariu

A vazut careva cum se poarta Ibiza cu bara stabilizatoare sau cum se cheama acea bara de este pusa la motor intre capetele de amortizoare?>??

Link către comentariu

da, a gasit-o lar, a pus pe un alt topic linkul asta:

http://www.seat.com/com/generator/su/com/n...brace/main.html

eu am citit pe afara despre ea, pe un forum de fabia rs, si ziceau ca doar in combinatie cu bara stabilizatoare care se monteaza sub motor si suspensie sport ar avea ceva rezultate, altfel nu ajuta prea mult...

si eu stau in dubii daca merita sa o cumpar sau nu.

Link către comentariu

Azi mi-am ridicat si eu masina :)

Am insa o grija: vreau sa-mi pun si un scut. Cei de la porsche bucuresti aviatiei mi-au zis ca nu exista decat un singur tip de scut compatibil cu ibiza dar care nu este omologat de seat; este facut in germania si cu tot cu manopera m-ar costa vreo 16 milioane.

Are cineva idee, daca informatia asta este adevarata sau am si alte optiuni?

Multumesc

Link către comentariu

Cristi...e cam 300 si ceva de ron....am un amic cu o fabia si zice ca se inscrie mult mai rapid si stabil in curbe datorita acestei bare.Acum nu stiu ce sa zic.Daca fac rost de extra finante o sa o pun numai de nebun sa vad daca se simte ceva.Nu e chiar o avere...dar nici ieftina nu e.Daca mai auzi pareri legate de asta zi si mie poate ma hotarasc pana la urma.Danke

Link către comentariu

Legat de bara ce se monteaza intre amortizoare eu am comandat-o azi la Metrotehnica, vreo trei sute si ceva de roni costa. Am mai comandat si o nuca pentru schimbatorul de viteze fiindca cea stock nu mi se pare tocmai ok, nu spun ca e nasoala, dar daca se poate mai bine de ce nu ? Rolul acelei bare este de a ranforsa trenul fata la torsiuni cauzate de gropi si santuri. Flansele amortizoarelor au sustinere in oalele respective, dar ele nu sunt sustinute transversal in punctul maxim superior si de aceea la socuri puternice apare riscul unor torsiuni ce pot duce chiar la craparea parbrizului in cazul utilizarii unor suspensii sport si a unor anvelope cu talon foarte mic (ZR). Oricum eu cred ca e mai bine ca am inceput cu bara aia, de suspensii sport inca nu simt nevoia, iar de roti mai mari decat 195/55/15 nu cred ca avem prea multe sosele inca, mai ales in Bucuresti. Am mai comandat si scutul Asfir din dural, pe asta il astept cu sufletul la gura ca ma tem de podurile de gheata ce se formeza iarna intre sleauri. Am uitat sa comand suportul de pahar :D

Aveau si niste oferte pentru roti de iarna dar erau 185/60/14, iar pe toate calculatoarele de echivalente pentru anvelope eu am gasit ca pentru 195/55/15 corespondentul este 185/65/14. Am vazut un post al lui X-ecutor in care spunea ca Ibiza merge iarna cel mai bine cu 185/65/14. De ce oare ei recomanda 185/60/14, au cu totul alt diametru (mai mic) si tocmai iarna ar trebui ca masina sa fie ceva mai inalta, nu mai joasa :)

Link către comentariu

am mai scris motivul pentru care ei au doar 185/60/r14, in talon nu e trecuta si dimensiunea 185/65/r14, asa ca s-ar putea sa ai probleme cu politia. ma rog, nu am vazut sa se uite si la dimensiunea cauciucurilor, au ei altele de facut.

off topic: lar, daca tot esti din bucuresti, de ce nu treci si pe la intalnirile saptamanale?

cea de joi tocmai a fost, dar este una duminica, si de obicei se strange multa lume. as vrea sa vad si eu bara aia cum arata si cum se simte, poate o comand si eu...

Link către comentariu

Multumesc de invitatie, sigur voi veni la intalniri, dar am fost cam ocupat, tocmai ce am schimbat serviciul si trebuie sa ma afirm in noul job :lol: . Bara inca nu o am pe masina, am comandat-o ieri si trebuie sa astept sa vina. Dupa ce o montez vin sa ma mandresc cu ea :vaidecapulmeu:

Link către comentariu

Poate cineva sa imi zica de unde si cat m-ar costa programul de diagnosticare pt nervoasa mea Ibiza??Vreau sa nu ma depind de service, sau sa ma duc la cate cineva. Scuze de offtopic

Link către comentariu

• 1 month later...

intrebare... in accesoriile originale la ibiza este un bord (asemanator cu cel care echipeaza ibz cupra) ... am fost la reprezentanta unde electricianul a spus ca nu este bordul de cupra... cel din catalogul de accesorii este mai mult decat o folie alba care se pune sub ceasuri... se schimba intregul bord si practic noaptea acea parte alba este luminata din spate in alb... stie cineva mai multe detalii?? eu am cautat pe internet si am gasit o poza... :D ...mi se pare super accesoriu la 4 mil lei :)

Link către comentariu

• 3 weeks later...

Eu cand am sunat la ei mi-au spus ca daca se umbla acolo se pierde garantia.

Daca cumpar alt bord se pierde garantia chiar daca e pus la service seat....

Tu ce ai facut ai pus folia respestiva pana la urma?

Link către comentariu

pai...vreau sa o(il) pun...nu am facut-o inca ..acum am investit banii in alta parte :beerchug: ... dar... printre primele lucruri...bordul, fumurii, vopsire manere in culoarea caroseriei si capace oglinzi negru metalizat.

atata vreme cat este un accesoriu original seat nu vad de ce sa pierdem garantia.... bordul din poza se pare ca este cel din catalogul seat ... si costa 4,5 milioane + 1 mil manopera in service pt schimbare.

Link către comentariu

Poti sa-mi dai si mie codul de la produsul respectiv? Daca da sun eu la Porsche B Aviatiei si-l cumpar si ma duc sa-l pun. Acum masina mea a iesit din garantie :)

Sau si mai bine un nr de telefon de la service-ul din CT unde ti-a spus ca il pot pune :D

Link către comentariu

Arata fain bordul, dar parca sunt totusi cam multe culori pe acolo: rosu, galben si alb. Nu vi se pare?

Link către comentariu

am gasit in catalogul de accesorii pe care cred ca-l are toata lumea. motorul meu de 1,4 55 kw nu apare, probabil se potriveste cel de la 1,4 74 kw.

ornamentealbebg3.jpg

Link către comentariu

O sa te pacaleasca zona rosie. :huh:

La cel de 74 kW incepe mai tarziu ca la tine.

Link către comentariu

cine conduce dupa indicatorul de la turometru.... eu conduc dupa zgomot. cu cat mai mare cu atat mai bine :huh:

Link către comentariu

O sa se auda mai tare dupa ce schimbi bordul :huh:

Scuzati offtopic-ul!

Link către comentariu

O sa te pacaleasca zona rosie. :lol:

La cel de 74 kW incepe mai tarziu ca la tine.

:blink:) Nu ajung eu acolo cu turometru prea des! Pot schimba de f multe ori sub zona in care iti taie alimentarea cu benzina fara sa ma uit pe bord! Imi cunosc f bine masinuta :huh:.

Oricum eu vreau sa fie turometrul identic ca si gradatie cu cel de pe masina, nu vreau sa fac chestia asta doar de frumusete. Trebuie sa fie si unul identic, alfel nu-mi pun.....as avea bord ca toti taranii, nu mai stii nici viteza nici turatii nimic!

Link către comentariu

sigur o sa-ti gasesti bordul dorit... cand vorbesti cu dealerul de modificare ...? sunt curios daca o sa primesti acelasi raspuns :rolleyes:

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!