Jump to content

Poze cu Ibizele noastre...

LiviuLoto
 Share

Postare recomandată

si a mea tot atunci e luata. in august 2002!

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• Replies 421
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

• Cristian

50

• Toma Aurelian

49

• o3_cep

33

• X-Ecutor

30

Top Posters In This Topic

Posted Images

da :(. unu pe garantie..altul nu. nu mai stiu cat am platit, oricum destul de mult. vreo 6 milioane sau asa ceva. atunci nu stiam de forum :(

Link către comentariu

era o problema la primele modele la geamuri? am auzit si eu pe cineva caruia i-au cazut geamurile pe spate... de la caldura..cu o cordoba din 2003 sau 2003...

Link către comentariu

Eu cunosc pe cineva cu New-Leon care are probleme cu geamurile fata... Cand ploua cel din stanga-fata ii "moare" :)

Link către comentariu

hai sa nu devenim offtopic. totusi aici e topic de poze cu masinile, nu de prob :)

Link către comentariu

Nu o fi a mea mai frumoasa decat ale voastre dar sunt mandru de ea. :D Salutari tuturor Ibizarilor si sa aveti grija de ele. Da-ti drumul la caldura si conduceti cu grija. :)

Link către comentariu

Din cate stiu eu indiferent de sezon masinile se livreaza cu anvelope de vara. Sa-ti cumperi de iarna care in atributia ta. (poate sa fie afara si zapada de 1 m tot cu anvelope de vara se livreaza).

Asta evident daca tu nu decizi sa comanzi altceva. (allseasons, de iarna etc). sau mai sunt oferte - si dau si un set cu anvelope de iarna (dar asta e exceptia nu regula).

Link către comentariu

frumoasa masina, de fapt e frumoasa ca e exact ca a mea.

felicitari, s-o conduci cu placere si fara prea multe zgarieturi, ca stiu cum e sa o gasesti zgariata in parcare...

Link către comentariu

Multumesc mult ...sa speram ca pe ibiza o sa o ierte vecinii ;)

Link către comentariu

cateva poze noi si cu ibiza mea :P

poze

vede si un pic de off-road din cand in cand saraca :coolpics:

Modificat de drakool21
Link către comentariu

ce frumoase sunt...

parca imi aduc aminte acum 4 ani ce mandru eram de ea. si la fel am ramas... :P ce tanara era... ce tineri eram amandoi... :coolpics: ma napadesc amintirile....

Link către comentariu

sufletul ramane intotdeauna tanar :coolpics: stai lin... sa ne bucuram de ele... sa fim sanatosi si noi si ele ..

Link către comentariu

bogdane, stai calm, ca nici tu nici ea nu ati ajuns la varsta a treia. :coolpics:

arata foarte bine ibiza ta, sa vii cu ea la intalniri, s-o vedem si pe viu, ca eu o stiu doar din poze.

Link către comentariu

as veni mai, dar nu mi-o da mama :D :D

daca anul trecut nu ai fost cu ea, X-cutorul o stie putin.

si un pic OT.. bine mai nenea moderatoru'..nu faci tu cinste ca devii sef ? :D :) :)

sa fie intr-un ceas bun. oricum, desi Seat are spirit latin, vad ca pe aici e cam pasnica lumea :D

Link către comentariu

B) fac, cand vii la bucuresti la intalnirea saptamanala.

lasa, sa fie oamenii pasnici, ca am de lucru, nu stau toata ziua calare pe forum.

Link către comentariu

Mi-a venit masina ;)...

Ai cumva reglare al scunului pe pe inaltine la scaunul pasagerului? sau cel putin asa se vede in ultima poza :blink:

Link către comentariu

Din poza se vede clar clar ca are si scaunul din dreapta reglare pe inaltime, un lucru f bine ales. La mine toata lumea care sta in dreapta se plage de pozitia prea inalta pe scaun.

End of offtopic.

Link către comentariu

este reglabil ... a fost un lucru destul de evident la masinile din showroom ..diferenta foarte mare intre scaunul din dreapta si scaunul din stanga... plus un alt avantaj sertarasul de sub scaun ...ibiza duce lipsa de spatii de depozitare din punctul meu de vedere... iar suportul de pahar este super bine venit peste 2-3 zile :)

ontopic -pozele cu masina murdarica rau... vreme urata in perioada asta :banghead: ...

Link către comentariu

da, mare problema cu spatele, se murdareste ca dracu.

ma gandeam sa pun aparatori de noroi pe spate, dar din ce am citit pe aria de fabia, nu au nici un efect.

asa ca o sa umblu tot cu spatele murdar, ce ma enerveaza cel mai tare e stergatorul de pe luneta, care sterge cam aiurea, lasa niste dare pe luneta...

Link către comentariu

in viteza 1 ... si expunere de o secunda :P iese ceva de genul...

Modificat de Toma Aurelian
Link către comentariu

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!