Jump to content

Cumparare masina din Germania

barton
 Share

Postare recomandată

@BNC:

Hai sa le luam pe rand:

1) in clipa de fata, nu prea mai e rentabil sa-ti iei SH din .de, decat daca vrei sa te plimbi umpic prin civilizatie; atunci, da. Altfel, in prezent, masinile (inclusiv SH-urile) sunt mai ieftine la noi.

Chiar daca sunt mai ieftine 500-1000 tot as prefera din DE. Cum ai scris mai sus legat de DEKRA, sansele sa iti iei o masina cu km "facuti" sunt foarte mici, plus ca nu iei de la un arab de acasa si o iei dintr-un loc ok.

Daca una are 150k km in DE, cea din Ro cu 150K km cam bat toate pe ea, cel putin la mine dupa 10k km in RO sunau toate pe ea.

Eu personal nu voi cumpara masina din RO decat cand voi avea bani de una noua, chiar daca in DE sunt ACUM mai scumpe sau la fel ca in ro SH-urile.

La ce drumuri au si cum respecta treaba cu service history , la noi cand iti apare pe bord, suni un prieten cu vag-com sa iti stearga din bord,sunt multe motive pt care aleg o masina din DE.

Link către comentariu
Distribuie pe alte siteuri

• 3 weeks later...

salut. vreau sa cumpar o masina... un Golf 5 sau un A4 din 2005 sau in cel mai bun caz un A3.....

am gasit acest G5 dar care mi se pare extrem de ieftin.....masina este full. uite si un link G5 ieftin

ce parere aveti? Sfaturi? din niste mici calcule reducerea daca m-as duce in germania nu ar fi prea mare. Am mai gasit si alte masini, venite din germania si caut cea mai buna oferta pana la 12.ooo euro poate chiar si cu taxa de inscriere inclusa(400-500 euro)

Modificat de rares v
Link către comentariu

Maşina din link-ul dat de tine nu are xenon (cel puţin nu din fabrică), nici navigaţie şi nici jantele nu se văd deloc,

Link către comentariu

mai bine ti-ai lua benzina,ca la 150 de mii de km la bord si intre 5-6 miide euro iti gasesti golf 4 gti 1.8T 150 cp

Link către comentariu

salut. vreau sa cumpar o masina... un Golf 5 sau un A4 din 2005 sau in cel mai bun caz un A3.....

am gasit acest G5 dar care mi se pare extrem de ieftin.....masina este full. uite si un link G5 ieftin

ce parere aveti? Sfaturi? din niste mici calcule reducerea daca m-as duce in germania nu ar fi prea mare. Am mai gasit si alte masini, venite din germania si caut cea mai buna oferta pana la 12.ooo euro poate chiar si cu taxa de inscriere inclusa(400-500 euro)

Pai aici scrie cumparare masina din germania, aia e in Ro .

Cum Dzeu nu gasesti Audi a4 cu 12.000 euro in Germania?

Acel Golf din link , in opinia mea este scump.Nu uita ca te costa si taxa 722euro = 9mii si putin. Cum zice si colegu mai sus, Unde e Navi+tv, cel putin nu in pozele de pe site.

Poate are Xenon AF :). Eu zic sa nu te arunci si sa dai fuga in DE

Uite: A4 A 3 Asta are si NAvi etc. Golf 5 gasesti sub 10 mii.

Legat de reducere, poate sa fie si la fel pretul cu una din RO. Motivele sunt scrise mai sus , oricum multe pe acest topic.

Drumul + masina rulata in GER ( mai sus citesti despre Km "facuti" si nefacuti, acte etc.) Daca citesti iti vei da seama ca merita sa mergi TU in Germania dupa masina . Chiar daca pretul va fi egal cu cel din Romania.

Si ca sfat, incearca sa iei Gri.

Succes

Modificat de Alexx_22
Link către comentariu

POST STERS. INVATA SA SCRII !! :icon_thumright:

Modificat de C o s m i n
Link către comentariu

tttrix

Scuza`mi OFFtopicul dar nu am inteles o iota din ce ai scris .

Si ca ON , Da , exista si in Germania masini "rupte".

Link către comentariu

Am venit saptamana asta cu o masina din 1998, 1598cmc, euro3- ca sa fie taxa mica (~500 euro) sa imi ajunga in 2000 de euro gata inmatriculata. Cheapest possible :) In ultimul timp s-au cam epuizat masinile ieftine SH si din Germania. Lunile iunie-septembrie, cand se schimbau masinile si la ei si dealerii aveau stocuri mari de care voiau sa scape au avut preturi foarte bune.

Incepand cu finalul lui octombrie, firmele nu mai schimba flotele, oamenii nu mai vand masinile, dealerii de SH au cam scapat de stocurile dinainte de criza asa ca preturile au luat-o un pic in sus si acolo. Adica, numai gasesti masini f.f ieftine decat foarte greu. Si chiar cu rezervare se vind in 1-2 zile.

Oricum, masina SH din Romania eu nu cumpar. Prefer Germania si merita mers personal dupa ea cu o mica documentare prealabila. Adica sa nu ajungi acolo si nici sa nu stii ca ai nevoie de numere sa circuli cu ea :))

Modificat de r&d
Link către comentariu

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...

salut la toata lumea :biggrin:

sunt interesta sa mi achizitionez un touran sh :screwy: dupa multe cautari asupra multor masini si m am hoatarat la un touran si in urma discutiilor de pe acest forum.

v as fi recunoscator daca m ati putea ajuta cu sugestii unde sa caut un touran mai bunicel :D la un pret acceptabil, as prefera sa iau unul de afara.

multumesc anticipat.

Link către comentariu

Poti sa cauti pe www.mobile.ro sau pe www.bestauto.ro. Ar si bine sa ne spui cam la ce pret vrei sa cumperi, si ce tip de motor doresti -benzina sau diesel. Asteptam lamuriri din partea ta. Cu bine!

Link către comentariu

ms.

am tot cautat pe mobile si autoscout dar nu stiu cum se face cu taxa sau cu tva ul.

am cam 7000 adik in banii astia sa intre tot .taxa..tva acolo sau ce se plateste, ca nu stiu .si ca motor motorina 1.9 .

am inteles ca e mai mic consumul decat la 2.0 nu?

care e mai bun?

Link către comentariu

Am venit saptamana asta cu o masina din 1998, 1598cmc, euro3- ....

cu tot respectul, sa ne zici si noua daca a iesit E3 din 1998. Daca e D3 la nemti, nu neaparat e si E3 la noi.

Link către comentariu

D3 nu e sigur Euro3 ,e o norma de accizare in Germania...

Link către comentariu

SH. DACA DA ORI BA ;; eu pot sa va spun ca am masina din semnatura de 4 ani are la bord 239 de mii si cand am verificat pe un tester mi sa spus ca are cu 70 mii mai mult Si cu toate astea pot sa va spun ca de cand o am nu am avut nici o problema cu ea Binenteles chestii simple si uzuale placute ;un brat pe fata, ca de astea sunt drumurile,

dar in linii mari dupa 90de mii km; inca sunt incantat de MASINUTA MEA

Modificat de generalul
Link către comentariu

imi poate recomanda cineva un parc auto sau un parc cu taxiuri bune sau ceva de unde sa iau un touran ?

please...sau p cineva care aduce dar preturi rezonabile.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare, ptr cei care cunosc , o intrebare pun si eu: Daca o masina nu are etichete pe traversa fata, unde se inchide capota inseamna ca masina a fost lovita??? Ce culoare treb sa aibe traversa respectiva, neagra sau culoarea masinii??? Multumesc anticipat.

Link către comentariu

• 4 weeks later...

Se poate cumpara auto nou de la Audi din Germania? Daca da, stie cineva si conditiile?

Link către comentariu

Stiu ca se poate cumpara normal fara probleme si cu garantie.Cam de unde ai vrea sa-l achizitionezi,stiu pe cineva la 50 km sud de Munchen catre Garmisch.O sa vb pt mai multe detali.http://www.autoundservice.de.

Modificat de radusb23
Link către comentariu

cu tot respectul, sa ne zici si noua daca a iesit E3 din 1998. Daca e D3 la nemti, nu neaparat e si E3 la noi.

Codurile din Germania nu conteaza in Romania. Conteaza codul motor.

Masina a iesit Euro3 in Romania si este inmatriculata deja (in Germania era D3 cu 32). Nu am avut emotii, pentru ca am mai adus si eu, si alti prieteni acest tip de masina si stiam ca iese euro3.

Am adus si masina din 98 sau 99 la care in actele de Germania scria Euro 2 cu schlusselnummer 26 si in Romania mi-au dat E3 fara nici o interventie.

Am mai avut D3 sau D4, si tot euro3 a fost. Sau acte de Franta in care nu scrie nimic. Important este codul motor :)

Link către comentariu

..si daca nu e asa mare secret despre ce masina / masini este vorba ? Motorizare / cod motor ?

Link către comentariu

Stiu ca se poate cumpara normal fara probleme si cu garantie.Cam de unde ai vrea sa-l achizitionezi,stiu pe cineva la 50 km sud de Munchen catre Garmisch.O sa vb pt mai multe detali.http://www.autoundservice.de.

Nu am o preferinta, doar ca nu mai vreau masina cumparata de la PB! Deja astazi am lasat un Passat acolo, la Welt pentru ca la 160.000 km deja am schimbat: coloana directie, computer de bord (+ resoftare), kit ambreiaj, rulmentii, rulment presiune, pompa injectie, si de 2 zile sta la ei in service pentru ca nu o mai pot scoate din treapta 1.

Asa ca ... sa nu mai aud ...

Link către comentariu

..si daca nu e asa mare secret despre ce masina / masini este vorba ? Motorizare / cod motor ?

Nu este deloc secret. E vorba de Renault Laguna din 1998 incoace cu motoarele de 1.6 16V 107cp (K4M - F720) si 1.8 16V 120cp (F4P - A760).

Recomand 1.6 pentru taxe mici, si motorul in sine este unul foarte reusit.

Deja din 1999 gasesti si alte marci care au euro3 (benzina si diesel), dar in 1998 nu stiu alta masina euro3 in afara de Renault Laguna.

Link către comentariu

• 2 weeks later...

Salutare !

Vreau sa cumpar un Audi A4 2.0TDI Multitronic, an 2006, km 104000 din Germania. Vreau sa stiu cum e cutia. Modelul are 7 viteze. Mentionez ca sunt fan cutie automata deci nu va pierdeti timpul sa ma convingeti ca e mai buna manuala. Impresii pro si contra va rog.

Aceasta este masina

Modificat de Wug
Link către comentariu

• Ex member unpinned this topic
  • laduncaag a deschis acest topic

Pentru a adăuga comentarii este necesară înregistrarea sau autentificarea

Trebuie să aveţi un cont de membru pentru a adăuga comentarii

Înregistrare membru

Înscrierea unui nou cont de membru. Este foarte uşor!

Înregistrare cont nou

Autentificare

Aveţi deja un cont de membru? Conectaţi-vă aici.

Autentificare în cont
 Share

• Activi pe această pagină   0 membri

• Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
  • Create New...

Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!