Jump to content

'17 Superb Style 2.0 TSI 220 DSG


75NOR

Postare recomandată

50 minutes ago, RzzV said:

@75NOR Cu suspensia + jantele mari, ti-am zis, dar cand omului i se pune pata pe design, atunci se abate putin de la partea de functionalitate. Oricum tu faci in general drumuri pe asfalt bun, deci nu va fi o problema mare asta :D Mai strangi putin din fund unde e cazul.

Sper ca nu am lasat impresia in ceea ce am scris ca sunt nemultumit de suspensie. E exact ce trebuie si exact ce-mi doream, doar ca nu e pentru orice drum. Adica poti merge pe orice drum, doar ca sufera masina :rolleyes: si nu vrem asta :screwy: (dimineata - OCD se manifesta cel mai bine)

Am libertatea de a nu fi obligat sa circul pe drumuri proaste, deci chiar ma pot bucura de ea in voie...;)

@rayn stiu, am zis, dar inca nu am avut ocazia sa le fac asa cum trebuie. Revin.

 

Modificat de 75NOR
Link către comentariu
18 minutes ago, 75NOR said:

Am libertatea de a nu fi obligat sa circul pe drumuri proaste, deci chiar ma pot bucura de ea in voie...;)

 

 

Asa bune sunt drumurile in Brasov? :) 

Felicitari pt masina. Arata... superb . (see what i did there? :biggrin: )

Link către comentariu

@Xtremu : Mersi. That's the spirit :biggrin:

DN-urile si multe alte drumuri de legatura sunt bune spre foarte bune.

Pentru ca circul doar de placere (nu business related) am libertatea de a circula doar pe ce drumuri vreau, asta incercam sa spun...

Link către comentariu

@Xtremu Chiar sunt bune comparativ cu multe alte zone din tara. In afara de drumul spre Bran, cam toate sunt bune spre foarte bune. Si Sacele e cam ciuruit in ultima vreme.

@75NOR Tocmai asta e bine, ca te poti bucura la maxim de suspensie + roti. Iti zic de pe acum ceva ce o sa te enerveze (comparand cu tdi): consumul care daca dupa un drum de 100km e 6% sa zic, daca bagi 5 km exlusiv cu forja pana in 6000rpm, ajungi imediat peste 7%. Pe mine asta ma debusoleaza la Superb, pe Octavia eram obisnuit sa dau cativa km de forja continua fara sa vad o diferenta mai mare de 0,1-0,2% la un drum de ~100km. Dar sunetul merita :)

Modificat de RzzV
Link către comentariu

@RzzV: ha, ha, eu zic ca esti optimist. Cred ca o sa sara peste 9%. Am observat ca a fost 1 litru diferenta de la regim 100km/h pe DN-uri, la regim 130km/h pe autostrada.

Bine, si la diesel sarea, de la 5 la 6 in conditiile de mai sus :biggrin:

Ma astept sa fac "Poiana" cu 10-15%, dar...abia astept :) Mai ales liniile alea drepte in urcare, sa o vad cum schimba pe rosu in S :) 

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

"Băh bāeţi" eu scot consumuri d-astea cu tedeiul din dotare, ce naiba? :))

Tizule, vezi cum faci sa ai macar 3k km facuti pana peste 2 saptamani...if you know what I mean. 

Ah, da, inca o chestie: cam mare Gti-ul asta cappucino. :P

Link către comentariu

@75NOR superba masina ,lasa consumul ....o sa sara sigur de 14 cand te dai la ea....eu scot peste 14 cu 1.4 tsi :))....bine...merita fiecare banut in plus "aruncat" pe benzina !

Link către comentariu

@cristi511: Tizule, no chance. La vacanta de 1 Mai o sa termin tot rodajul. O sa folosesc si vacanta de Pasti ca sa fac rodaj....

E exact cat trebuie GTi-ul asta cappucino, are "forme" :rolleyes:

@motanelul: Mersi :) Tocmai, merita fiecare litru :) 

Link către comentariu

@75NOR eu dadeam valori ipotetice, si ce am observat eu la a mea. La tine clar vor fi valori mai mari, dar nu conteaza, macar o sa zambesti dupa un drum prin Poiana :D

@cristi511 tu esti cel defect cred :D 10 cu tdi nu am reusit sa scot nici la forjat continuu de la pornire pana la oprire, exceptand zilele de iarna grea cand statea pornita 10-15 min inainte sa pot pleca.

@motanelul cum reusesti? am facut si eu cateva drumuri foarte pe fuga, cu accelerari numai de la 4000rpm in sus si am scos ~11, in niciun caz nu am reusit sa ajung la 14 :D 14 poate in oras, mergand in 6000rpm si in rest stat la semafoare. Dar nu e cazul lui @75NOR

Link către comentariu

@75NOR Tizule, bine ai venit in lumea benzinarelor!! :)

Are acum si RS-ul meu o sora mai mare!

S-o stapanesti sanatos si cat mai multe zambete!

Poate ne vedem sa facem si un schimb de impresii.

Drumuri bune sau cum ar zice marinarii : Vant in panze! :Driver:

Cheers,

Link către comentariu

@CrS1985: Tizule, mersi :) 

Da, da, are si RS-ul tau o sora mai matura :) 

Clar, ar fi frumos sa ne vedem, facem si un pictorial frumos.

Ocazie cu care trebuie sa vin cu ruleta sa masor tips-urile tale sa vedem daca "le implementez" si la mine.

Drumuri bune si tie.

P.S. E cam liniste pe topicul tau :P 

Link către comentariu

Sa "ne mai si radem" :biggrin::

Aseara am descoperit ca nu am unde "sa bag CD-ul" :251: Bolero nu are nicio fanta pentru CD, iar unitatea din torpedo are doar slot pentru SD

Am luat manualul, in incercarea de a "nu fi dovedit de tehnologie", ma gandeam ca trebuie sa apesi pe "ceva" ca sa se deschida fanta de CD-uri. Nexam, nu am gasit nimic si nici in manual. Scrie ca doar Columbus are fata CD.

Deci...e pe bune? No CD, no MP3 ? :scratch:

I feel so old. Ce fac cu vraful de discuri stranse ? 

Traiasca cost savingul. La S2, Bolero avea nu doar CD slot, ci 6 CD Changer. Incarcam o baterie de 6 discuri cu MP3-uri si cateva luni nu ascultam aceeasi piesa de 2 ori :P

Link către comentariu

Esti sigur ca in torpedo n-ai gaurica pentru cd? Eu am descoperit abia dupa 1,5 ani ca pot asculta cd-uri...nu ca am nevoie neaparat. Cu un sd de 32gb te rezolvi pe juma an fara griji. :)

Deci, pune-ti ochelarii de citit si vezi poate dai peste gaurica...sau o iei old school: pe pipaite. :))

Link către comentariu

Singura gaurica vizibila era aia de SD card :) 

Dar, nu ma las, mai caut azi, aseara am fost "superficial". Imi pun si monoclul, e bine asa ? :biggrin:

Link către comentariu

Uite ce zice configuratorul Skoda.ro, la Style:

Radio-MP3-player Bolero, MIB2 cu touch-screen color 8", AUX-IN, USB, cititor card SD

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Figura de jos, cea din stanga. 1 fanta pentru SD card. Revin cu o poza de la fata locului :) 

Link către comentariu

Pai nu ti-au mai pus si CD/DVD reader pentru ca ai motor puternic si au zis ca economisind 200g, masina este mai usoara --> deci mai dinamica :))

 

Link către comentariu

@75NOR pai atunci va trebui sa schimbi modulul! Tie la configurare nu ti s-a explicat nimic din aspectele astea? Vei avea nevoie de cel putin modul din dreapta sus!

Link către comentariu

E simplu: modulele de sus sunt pentru Columbus, diferenta intre ele e daca ai SIM pentru LTE sau nu. Bolero si Amundsen vin fara unitate CD.

Eu am luat Bolero. Scria clar si in configurator, dar nu i-am dat importanta la acel moment si nici cand a venit masina, aveam alte preocupari :) 

In cel mai rau caz imi iau un Disc-Man (daca or mai exista asa ceva), il tin in torpedo si scot sunetul prin jack si cu asta basta...

Modificat de 75NOR
Link către comentariu

Sau evoluezi si te apuci si folosesti sd-ul.:coffee_lol:

Stiu, e mai romantic cu cd dar...e mai facil cu yt live sau bt streaming sau mp3 direct, altfel ai luat degeaba cantonul ala. Trebuie calitate mai buna decat cd audio. :)

Link către comentariu

Si eu sunt de acord cu @cristi511 dupa cum ti-am zis si in PM. Eu folosesc card sd de 32gb si am muzica sa nu mi se repete tot anul, plus ca de obicei cand apar melodii pe care le vreau, il iau in casa pun muzica pe el si il duc inapoi in masina. Mi se pare mult mai facil decat CD-ul.

Cum ziceam, o sa ma uit si eu la mine daca am loc pentru CD, dar banuiesc ca nu, conform manualului. De foarte multi ani nu am mai folosit CD in masina, decat card SD. Iar la Bolero-urile noi merge card cat de mare vrei fara sa mearga greu, la prima varianta de Bolero ma enervam ca stateam extrem de mult sa citeasca SD-ul daca era mai mare de 8gb.

Ai putea totusi sa te mai bucuri de redarea direct de pe Youtube, fie punand Mirrorlink si clipul direct pe Bolero, fie prin BT. Cand vreau altceva decat ce am pe card, pornesc YT si ii dau play si il las sa aleaga random melodii.

Si totusi, un card MicroSD de 16-32gb e ieftin, nu cred ca e problema de costuri.

Modificat de RzzV
Link către comentariu

Cum ti se pare sistemul Canton ? ai ascultat vreodata un Dynaudio pe VW ca sa poti face o paralela?  ai idee daca sunt cumva tot de Dynaudio facute si Canton ? 

Am inteles ca ar avea si un subwoofer dedicat care e foarte tare si sistemul per total face o treaba excelenta, asa este?

Hai cu si mai multe poze din interior ! 

 

Modificat de bubu182
Link către comentariu
  • Rave a închis acest topic
Vizitator
Acest subiect este închis acum şi nu mai pot fi adăugate alte postări.
  • Activi pe această pagină   0 membri

    • Niciun utilizator înregistrat nu vizualizează această pagină acum.
×
×
  • Create New...

 Functionarea acestui site este sustinuta de cele cateva bannere afisate intre posturi. Ar fi o placere pentru noi daca ar fi adaugat site-ul nostru in lista de exceptii ad-block in browserul tau. Promitem si veti vedea ca nu avem reclame intruzive si nici deranjante (nimic cu sunet,video sau all-screen). Multumim!